Written by AbangNara | April 19th, 2010

Kenapa bila Abang Nara tengok diri sendiri dalam video nampak macam handsome tapi bila tengok depan cermin nampak agak kurang kehensemannya? Nasib baiklah ada Project Alpha Second Season yang bagi peluang kat Abang Nara menginterframekan diri. Korang kena tengok dan layan Project Alpha nie sebab ada blogger-blogger yang super duper famous (tak termasuk Abang Nara). Contoh macam Redmummy, Budiey, Nicole Kiss, Kenny Sia, SixthSeal dan jugak Nicole Kiss.

Itu baru blogger-blogger first season. Belum kira masuk 2nd season punya blogger lagi. Diorang memang lagi super otai. Nak tau lebih lanjut sila layari website Project Alpha.

P.S: Jangan lupa layan video kat atas tue ~~~~

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Abang Nara Menyelit Dalam Projek Alpha Musim Kedua Episod Pertama

  1. azfar says:

    1st

    0
    0
  2. bubble says:

    sukenye kat abang yang pakai baju pink dalam video tu.. haha

    0
    0
  3. noorafzan says:

    best video nih..

    0
    0
  4. aizuddin says:

    dah mcm artis le pulak..

    0
    0
  5. jue says:

    abg nara ensem apa (sambil kelip2 mata) hehehe~

    0
    0
  6. sharinginfoz says:

    abang nara memang ada ummppp le….. tengok gak utube yang lepas2….. banyak info dapat antaranya Blogging Tips: BeautifulNara

    0
    0
  7. fea says:

    wahhh..kewl babe…

    errr…abg nara baru tahu ke die tu sbnrnye x encem…kehkehkehkeh…

    0
    0
  8. BlackBerry00 says:

    sorry naz…
    few dayz quite bz.
    br pagi ni akk layan video nih!!

    mmg best video nih!!!
    mcm program TMZ plak…
    tp naz/nara mmg best!!!!

    all d best to BEAUTIFUL NARA….!!!!

    0
    0
  9. Qaira says:

    Wah! kalo le dpt join skali, kan best.. ni yg buat lagi semangat nak berblog.. apapun very tahniah atas kerajinan anda berblog hingga sampai ke tahap ni.. nest time ke mana pula ya NARA???

    0
    0
  10. Azwan ali lg got dr abg Nara…………..Knp x mention Azwan Ali pun ada dlm second Season. Ckp yg buruk je…….berita baik x nk pula bagitau…….HIPOKRIT BN

    0
    0
  11. […] Ingat lagi tak video pertama Abang Nara menyelit dalam Projek Alpha 2? Terlupa nak bagitau korang yang sebenarnya ada 7 episod Abang Nara menyelit dalam video-video […]

    0
    0