Written by AbangNara | February 23rd, 2016

Lama rasanya Abang Nara tidak mengupdate perkembangan terkini diri ini sekeluarga untuk tatapan anda semua. Amboi, cakap gaya selebriti. Manalah tahu ada pembaca BeautifulNara yang teringin nak tahu. Untuk makluman, Abang Nara kini sudah pun memiliki 3 cahaya mata. Aariz, Arissa dan juga Alara. Baru-baru ini Aariz sudah pun menyambut hari jadinya yang ke 4.

zugotrix

celebrate sikit-sikit & sempoi-sempoi je

Membesarkan 3 orang anak bukanlah satu perkara yang mudah. Jutaan terima kasih diucapkan kepada wife Abang Nara yang berhempas pulas memberi perhatian 100% kepada anak-anak kami. Namun kalau dah namanya suami isteri, kenalah ada pembahagian tugas. Tugas wajib Abang Nara untuk setiap anak ialah menukar lampin mereka terutamanya di waktu malam bila lampin sudah full. Sekali sekala kenalah bagi peluang untuk emaknya tidur lena kan?

zugo2

papa lampin Alara dah full dah nie, sila tukarkan

Dah hampir 4 tahun jugalah Abang Nara bangun setiap malam kira-kira jam 3 pagi untuk menukar lampin ketiga-tiga budak comel ini. Memang mamai dan tak cukup tidur dibuatnya. Abang Nara dah try macam-macam jenama lampin di pasar raya, namun hampir kesemuanya masih gagal untuk bertahan sehingga ke pagi. Tetap kena tukar sekali jugak. Kalau tak tukar, memang katil akan bergenang dengan air kencing. Hehehe.

zugo2

Aariz siang dah tak pakai lampin, malam je masih gagal nak train lagi

Namun sejak seminggu yang lalu, Abang Nara tidak lagi perlu bangun menukar lampin budak-budak ini. Semuanya kerana lampin ZUGOTRIX SUPERDRY yang dikeluarkan oleh FOIRFE RESOURCES, sebuah syarikat bumiputera. ZUGOTRIX SUPERDRY adalah lampin bayi berkualiti tinggi yang memang super duper power. Abang Nara mula-mula skeptikal jugaklah. Iyerlah, produk bumiputera camner nak lawan ngan produk antarabangsa yang dah berpuluh-puluh tahun di pasaran. Nak try pun malas sebenarnya, tapi lepas tengok video di bawah, terus teruja dibuatnya. Dah terbayang tidur malam yang lena bak diulit intan.

Tengok tue serapan ZUGOTRIX SUPERDRY. Power beb!!! Kalau kencing malam 2,3 kali memang tak ada masalah punya. Lagi best, harganya jauh lebih murah berbanding lampin-lampin lain. Cuma RM29.90. Buat masa ini, cuma ada saiz M38 dan L32 sahaja. Namun kalau ada permintaan, saiz-saiz lain akan ditambah. So don’t worry.

arissa

Arissa excited nak try lampin ZUGOTRIX

Sepanjang minggu ini, Abang Nara pakaikan Arissa dan Alara ZUGOTRIX SUPERDRY sebelum masuk tidur. Dan sepanjang minggu ini jugalah Abang Nara dapat tidur dengan begitu lena sekali. Syok beb!!! Lama tak dapat rasa kepuasan tidur sebegini. Untuk Aariz tak ada size sebab dia pakai XXL.

arissa

Arissa sedang membuat ujikaji sebelum memakai ZUGOTRIX

Jadi kepada emak-emak dan bapak-bapak di luar sana yang mahu mencari lampin berkualiti tinggi dan mahukan tidur malam yang tak diganggu, silalah cuba ZUGOTRIX SUPERDRY ini. Abang Nara berani jamin anda akan berpuas hati. Boleh layari www.walazugo.com atau LIKE Facebook FOIRFE RESOURCES untuk membuat tempahan anda. Abang Nara dah order lagi 5 bungkus nak buat stok. Yeah!!!

arissa

Arissa dan ZUGOTRIX SUPERDRY nya

Selaku seorang pengguna yang berpuas hati, Abang Nara memang sarankan anda mencuba ZUGOTRIX SUPERDRY ini untuk ketenangan yang lebih di malam hari. Kalau sesiapa berminat nak jadi ejen jualan, boleh hubungi Pengarah FOIRFE RESOURCES di talian 012-357-5870. Selamat tidur malam dengan lena.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to Abang Nara Kini Tak Perlu Bangun Malam Kerana ZUGOTRIX SUPERDRY

  1. greenfingers says:

    Anak sulung abg nara dh beso sgt dah tu nk pakai pampers. Dah boleh paham sgt dah tu bgtau nk pi berak kencing. Insyallah, boleh ajar tu bang nara.

    0

    0
  2. lara ruru says:

    dah 3 ke anak abg nara ni? dulu setahu aku 2 org je. nampak sgt baru keluar gua. huhu

    0

    0
  3. miss says:

    kuat gene abg nara

    0

    0
  4. tarabas says:

    RM29.90 – 32pcs
    murah apanya..

    0

    0
    • Kelly says:

      Tarabas apa Gonkkkkkkkk….Engkau nak makan serbuk cili babas..
      Masukkan serbuk cili babas kau tu dalam jubo kau..

      0

      0
  5. amy says:

    toi tuh…m38 n L32 for 29.90..compare to drypers L68 bawu RM33…bkn kt xnk support produk bumiptra…tp klu nk compare hrga produk luar ngn bmptra mcm langit ngn bumi hrga dia..

    0

    0
    • Anonymous says:

      jgn la mcm ni..apa salahnya if support bisnes org melayu kita… cuba dulu..baru boleh komen…

      0

      0
      • Lorat says:

        eh eleeeh support support jugak, tapi tak payah sampai mencekek darah. Orang kita ni esok2 dah kaya raya riak tak ingat dunia tak berpijak di bumi nyata bila bershopping sakan di london USA bawak anak beranak sambil maki2 orang kurang mampu opsssss.

        0

        0
      • greenfingers says:

        Baik aku beli mamipoko mcm ni

        0

        0
  6. Joyah says:

    Eh tekap tisu pon mcm slow Sgt. Cube kuat2 sikit..

    0

    0
  7. Rakyat marhen says:

    Alaaa mahal la abg nara bg golongan marhen mcm saya. Bukan x nak support product bumiputera tp disaat ekonomi gawat mcm ni saya harus pikir poket sendiri dulu sebelum poket bumiputera ???

    0

    0
  8. Pingu Mingu says:

    Abang Nara nak tanya- onesie yang si comel Alara pakai tu beli kat mana? :D

    0

    0
  9. gatal tengkok mu says:

    Beli huggies dry rm 30 lbh dpt saiz m dlm 50 keping..sekeping tahan 6-8 jam..lg berbaloi dari beli yg atas ni

    0

    0
  10. Mak Becok says:

    Comelnya anak-anak nak nara ni no! Yg. kecik tu – rasa nak peluk dan cium, Mak Becok ni!

    0

    0
  11. Cili Berapi Pedas Gila woi.. says:

    Oi si mak Becok…Aku ada hadiah istimewa untuk engkau ni oii..engkau nak tahu tak apakah hadiahnye..Hadiahnye sgt
    Istimewa untuk engkau… Jom makan cili berapi yg sangat pedas Gila punya..Padan muka engkau kalau dapat makan cili berapi-api punya…Baru mulut engaku tu boleh Becok bodoh kau…
    Bodoh kau..monyet kau..And stupid your

    0

    0
  12. I FROM JAPAN:-) says:

    I not speak malay..and I’m sorry beacuse i not speak english also..
    My name Is Toyokaya..From Japan Tokyo..so i speak the language
    Japan…Harikato Se Takitakoto Habotoa Hidiahdia gris Okoda Meke…..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    iam from bangla
    I cnt speak English n
    tak jugak pndai ckp melayu
    cna heh nk taip bngla aih huhuhu
    vrommmm g skol bngla

    0

    0
    • BRUNEI DARRUSALLAM VS BANGLADESH says:

      I FROM brunei.can speak Malaysia..orang jepun tu cakap jepun yang kau
      cakap melayu..cakaplah Bangladesh apa susah..dhan yahaba,joldie

      0

      0
  14. Anonymous says:

    Saya doakan Ustaz Kazim Elias panjang umur dan cepat sembuh. Ni adalah salah satu ujian supaya tuan diangkat ke tempat yang lebih baik daripada yang baik sebelum ni. Sabar dan redha ya tuan.

    0

    0
  15. atin says:

    btw dah try zugotriz.mmg best.pampers dia high kualiti. . utuk jnama ni ada 2 jnis, 1 utk superdy dan 1 lg untuk kualiti biasa mcm drypers.rm29.90 untuk 82keping untuk y biasa pnya. . support la jenama bumiputera.blum cuba belum tahu. .

    0

    0