Written by AbangNara | June 5th, 2010

filem lagenda budak setan

//Terima kasih kepada semua yang sudi datang. Walaupun kalah, Abang Nara enjoy dapat jumpa dengan anda semua. Thanks for the support sama ada dari dekat atau dari jauh. I owe you guys.//

///Kedudukan markah terkini Task Astro B.yond di Midvalley North Court Ground Floor. Eyerizz (50 markah), Eiling (50 markah), Redmummy (40), BeautifulNara (30). So please come and support BeautifulNara especially pukul 5.30 petang nanti. I need your help///

Update: Thanks kepada semua yang komen. Kita jumpa pukul 5.30 petang nie di Midvalley North Court Ground Floor. Ada aktiviti dengan readers. Kalau menang leh dapat hadiah. Meh datang ye support Abang Nara di Astro B.yond PVR Roadshow.


Saya tahu anda semua tengah beria nak pergi tengok filem Lagenda Budak Setan kan? Nak tengok dengan free tak? Nak saya belanja anda semua tengok filem tue tak? Senang ajer caranya:-

Abang Nara kini berada di Midvalley North Court Ground Floor bersama Redmummy, Eyerizzz dan Eiling bersempena dengan Astro B.yond PVR Roadshow.

Saya perlukan pertolongan anda, pembaca-pembaca BeautifulNara untuk:-

1. Datang ke Midvalley jam 5.30 petang untuk membuat satu task bersama-sama dengan saya. Kalau kita menang bakal dapat goodie bag yang best dari Astro.

2. Komen entri ini dengan memberikan kata-kata sokongan seperti “Abang Nara hensem” atau “Saya akan datang Midvalley untuk support Abang Nara”.

3. Ikuti perkembangan terkini pertarungan sengit antara kami di Twitter BeautifulNara atau Facebook BeautifulNara.

Saya berjanji kalau anda datang jam 5.30 petang ini dan komen entri ini, saya akan belanja anda semua filem Lagenda Budak Setan di Midvalley selepas event ini tamat. Marilah beramai-ramai datang support saya.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to Abang Nara Akan Belanja Tengok Lagenda Budak Setan Kalau…

  1. eiling says:

    nah this is one for the beautiful one! heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Abg Nara Hensem, saya keje! X dapat nak join.. Saya akan war warkan kepada rakan yg lain.. Saya sokong abg Nara dari jauh.. Wah.. Gitu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Sure or not can watch with you for freeeeeeeee?

    Hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Jacqkie says:

    WAH FREE MOVIE!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. afnie says:

    yeahhhh….kami support anda bang nara hensem….sabar…akan ku redah jam. insyallah daku cuba

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Huai Bin says:

    Support!111111

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. walaupon saye tak dapat hadir petang ni. tapi tetap nak support jugak!! whaahahahaaa~!!

    abang Nara hensem sikit dari saye!!
    tapi saye hensem banyak!! ahahahahaaha …

    good luck!! semoga berjaya~!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. violet says:

    to abg nara yg ensem..
    ( iklas taw bang huhuhu )

    BN mesti blh..
    nk p xleh..koz jauh diselatan…
    gud luck bro..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. nad says:

    abg nara kacak sungguh.haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Hiew says:

    U got my support!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. nad says:

    i’m on my wayyyy!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Richie says:

    abang nara hensem! kalah blogger yg lain :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Aza says:

    Goooood luck!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. kalau bawak lisa surihani tengok wayang LBS nanti, lagi banyak kitorang nak support :p haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. emy says:

    gogo abg nara!semoga berjaya!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Redmummy says:

    woi riba riba
    rasuah tidak murni

    oi oi
    sokong RM pls
    tolong akak tollongggggg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. zubit says:

    “Saya support Abang Nara”. hahahahaha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Abang Nara hensem!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. bubble says:

    to,

    ABANG NARA HENSEM,

    saya akan datang ke MIDValley untuk support abang nara!!

    go go go abang nara!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. farah says:

    abang nara hensem!! count me in!!!

    saya support kamu~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Go Nara.. Go Nara.. Go.. Goo.. Goo.. Abang Nara hensem

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Piston Pecah says:

    pergh…belanja tengok LBS tu…aku dah tengok dah,nie tengok lagi…lau ada Lisa Surihani cantekk gak kan?haha..

    aku nih dkt negeri paling selatan…support dari jauh je…sampaikan salam di angin lalu…sape2 dok dkt situ,pegilah sokong ‘Abang Nara hensem’ nanti dia payong belanja baikkk punyerrrr!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. min comel says:

    abang nazu yang hensem lagi kacak bergaya

    min sokong abang nazu!!

    one ticket for me puhleeeze!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Piston Pecah says:

    errr.. lupe lak,

    [REVIEW] Lagenda Budak Setan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Abang Nara hensem bawak Lisa Suriani, dia blanja LBM! jom sokong dia kat Mid Valley.. ahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Lagenda Budak Malaikat says:

    Kami sokong BangNara!! Kalu menang, kitorg tuntut tiket

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. john says:

    go go nara.anda hensem kacak seksi gebu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Donut says:

    1 Malaysia! 1 BNara!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Abang Nara hensem, saya support dari jauh. walawey.. sure menang nih.. dapat LBM!! Cepat comment sampai muntah.. repeat comment pun xpa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. penyubiru says:

    salam.

    saya silent reader tapi tampil memberi komen sbg tanda sokongan.

    Bro Nara hensem tapi hensem lagi saya! hehe…

    semoga bro Nara berjaya dalam misi ini.

    p/s : saya just komen tanda sokongan dan tidak mahu tiket LBS tersebut sebab situasi saya tidak akan membolehkan saya layan movie kat wayang.

    p/s lagik : errr… dlm tempoh berkurung tu, bleh pergi solat tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. sokong beautifulnara :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. hidup BN! uikkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. nafnaf says:

    Oh! Adikku yg hensem…. tapi kitorg tuntut lebih dari LBS jer. Kau mmg anak kesayangan sumer org.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Abang Nara hensem.. Chaiyok!! Chaiyok!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. JAI says:

    Gua sedekah satu vote untuk lu..ahaks..ahaks..gud luck bro

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Abang Nara hensem

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Abang Nara hensem!! aLL the BEST!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Abang Nara hensem! Nak LBM!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. hantupensil says:

    mcm mne nak pg abg nara…
    kenduri harini saja ade 2..hahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Abang Nara hensem!! go..!! Go!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. nonoe says:

    AbgNara, we support u!! astro beyond satu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. My support goes to bang nara….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. best of luck beautiful nara….
    tak payah blanjer laaa….. harinie kol 3 kang dah nak tgk LBS.. eheheheheeh

    good luck ekhh..
    majulah beautiful nara untuk ceriter sensasi… hehehehee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ibu mertua says:

    one vote for u..

    p/s: (kena paksa ngan lin)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. kisahsensasi says:

    Saya sokong abang nara yang hensem…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. chokilala says:

    abang nara cakap dalam twitter, saya comel. tapi saya rasa dia tipu. so, saya nak cakap yang abang nara ni pun hensem orangnya. tapi sebenarnya saya pun tipu. hohoho

    go abang nara! semoga abang nara menang

    P/S : LBS tu pass je la, jauh la nak datang sana. hihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. JohnLambert says:

    Abang Nara boleh blah.. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Kancilbiru says:

    go go bang nara ensem!~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Pure-Dea says:

    I love u bang nara….hahahaha.
    Go go Chaiyok!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. wutever says:

    really hope u’ll win…
    cuz ur blog is the best compared to d rest who r competing…
    chaiyok chaiyok!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. sharinginfoz says:

    good luck. hmm nak datang ke tak ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. laNtOk LeW says:

    cayalah abg nara….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. ginger says:

    abg nara encem….. ku x ley nk g, kje x abis lg…huhuhu…ape pun goog luck 2 abg nara yg ensem lg tampan …..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. ayu says:

    go bn go…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. ayu says:

    huhu dok penang cmne nk p..huhu…tringin gk nk g..msti haipening gler..gud luck bn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. all da best ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Nemo says:

    Seorg lg ‘silent Reader’ yg sntiasa myokong BN!!

    ‘BN’ mesti bjy punya, x kira apa cara..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. ayu says:

    bn kacak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. zUaN says:

    Rasuah tu brader….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Best of luck abg nara! :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. sukasuke says:

    tapi,crite ini ……. tgk la dulu baru tau.pendapat aku,,fail lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. sukasuke says:

    abg nara belanja we all prince of persia la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. SAYA says:

    ABG NARA HENSEM!!! (ok tak?)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Lyss says:

    Semoga berjaya BN
    (too bad saya di kota singa, kalau tak bleh jugak dtg ke
    Midvalley)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Pukul 5:30 petang kita akan datang bagi sokongan untuk BN!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. faya says:

    abg nara memg hensem!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. violet says:

    abg nara ensem,..

    BN caiyok caiyok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. dynamaisara says:

    saya support abang nara..gud luck!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. sokong abang nara kite!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. shima says:

    ceta nie best sgt.. sedih kelakar semua ada….rugi x tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. CaDLyNN says:

    ala! tadi da vote BN..tapi balik awal..nk tgk LBS jugak!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. ms.morrison says:

    Alallaaaaaaaaa…me kat kuantannnn…balik kg…penuh dgn wedding…sungguh kurang bernasib baiknyaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. faz says:

    abg nara hensem GO! hwaiting!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. bagus betul la brader nara nak belanja tengok wayang..best ker cite nie haa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. lapin says:

    go go abg nara!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. cucu atok says:

    Lagenda budak setan

    Mmg filem ni aku tgu2 sebab mmg dah baca novel dia since zaman sekolah n mmg minat gile2. Cume aku xpaham kenapa FARID KAMIL? LISA SURIHANI?? sebab masa aku baca novel tu aku imagine muka orang lain,begitu juga pembaca lain yang punya imaginasi masing2 jadi ape salahnye director ambil pelakon baru @ fresh utk berlakon dalam filem ni kan? but its ok.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. Abadi says:

    Go go bang Nara, semoga sukses!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. sukasuki says:

    em budak setan ni?? mmg aku bg 0 trus tahap x best langsung! aku mmg x pnh bace novel atau tau pasal cite ni… tp sbb kwn kwn beriya cite sal novel die n thriller yg nmpk mcm best ..aku pun g la layan cam nyesal gile walaupun kwn aku yg blanje tiket xrugi sesen pun, tp rugi masa tgk filem mlayu murah mcmni blakon dialog mcm taun 80an pelakon sume harap muke je.lisa xreal la mcm dipaksa2.yg si ayu muke plastik tu lg la tah sape2 tah diambik blakon kelakar gile.cite ni part yg patutnye sedih jd kelakar sbb dialog tah pape mimik muke pun mcm arghhhh aku tgk cite ape niii?harapkan lisa je cun.n watak fazura tu tempelan je xperlu ade pun kot,tp klau fazura jd pelakon utama lg idup kot cite ni.lisa oo lisa kau punye rupa cantik manis lepas ni nak blakon filem tlg la jgn pilih kuantiti tp kualiti.dlu die blakon i’m not single pun tah pape cite tu boring gile alih2 menang pelakon harapan FFM pelik aku…..ape lg nak komen ye,mmmm.bab x logiknye ape si kasyah buat kajian sampai staun kt tgh tgh kampung/hutan,tu utk abiskan degree je kot aku budget phd ke.ape la logik..siap bwk kamera kehulu hilir camne nak cas baterinye tah tgk rumah kg yg die dok langsung xde ciri2 ade pendawaian eletrik.wlupun nmpk isu ni remeh tp nak buat cite bia logik la kan…yg skt hatinye ade jgk la penonton yg tgk sampai menitis2 air mata menangis xpaham aku,kelakar ade la…klau cite melayu murah yg xde kualiti mcmni blh buat korg menitiskan airmata,serius aku x paham……..(nak tgk pulak sambutan crowds terhadap andartu si haliza yg mmg confirm xbest cite mlayu lawak bodoh n 2 alam yg diheboh2kan si doktor gile glemer adeke 12juta?aku rase 2 juta pun x sampai laaaa)adios..komen ikhlas ni oleh sisukasuki aku laa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zatul says:

      huh…mmg geram sesgt geram bila tgk cite ni..dok cr2 gak org nk komen negatif pasal cite ni..sbb rs mcm hampeh sgt…sbb pe la diorg dok puji2 cite ni..ni br la aku jumpa geng yg xsuka lnsg cite ni…dr awl cite smpi abis aku xjumpa lnsg scene yg aku nk nangis…gelak tu ada la…ko cuba bygkan dialog tersedak cicak tu…asyik dok ulang ayat tu je…tercekik n tersedak pun xtau beza…novel tu mmg gempak..tp pengarah ni dh berjaya merosakkan karya yg hebat…pelakon sumer mcm kayu…pastu ada hati lak tu nk suruh jumpa lg di smbgan nnt…jgn harap la aku nk pi tgk…aku xtau la kt panggung tu je atau kt sumer tmpt ada babak yg mcm xabis edit..tetiba kuar yg part 4 la..part 8 la..it ni cite hindustan ke…ntah ape2…nad 1 more thing..bajet xde ke mmg taksub ngan lagu satu tu..asyik dok ulang lagu tu je dr awl smpi abis…naik muak aku dgr…kesimpulannya…aku dan kwn2 rs tertipu dgn review yg diberikan….rs mcm nk bkar panggung pun ada….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cover girl says:

        luckily i went thru ur guys review.was planning to watch it ths wekeend.ok, i drop it..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cover girl says:

        my my…thx 4 d reviews.luckily i went thru ths blog. was about to watch it ths wknd.ok drop the plan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ila says:

      btl2…tolong la jgn wat statement konon2 citer tu best la citer ni best la..tapi hakikatnye???nth la…masa aku tengok citer rempit v3 lagi ak da xbape nak minat dgn cara lakonan lisa ngn farid kamil ni..tapi ak still nak try support filem melayu..then ak tgk LBS plak..tapi aku jadi hampa btl dgn citer ni,,,,,ai knp lah ada wujud citer macam ni…bosan sehhhhh..dari elok2 aku minat lisa aku jadi xbape minat disebabkan lakonan die yang kaku..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Tian Chad says:

    Harap pinggang abang nara tak sakit walaupun RedMummy terduduk atas you ;p
    Nice to meet you again!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. namasaya says:

    salam wbt

    ttg filem melayu.bagus juga dikomen keras2 mcm sukasuki ni. tapi klu kita nak tgk mentaliti org melayu ni, tgklah pada apa yg disukainya. slh satunya filem. mcm filem adnan sempit yg digembar gemburkan sgt hebat, mmg para pelakonnya ada yg agak real, tp sygnya plotnya sgt longgar. temanya tidak jelas sgt. ada bab yg lucah2 lagi. pd sy lah, banyak lontaran dialog along tak sedap didenagr dan sy x rs, inilah filem yg kita boleh banggakan.filem itu lebih bagus klu dibikin dengan plot yg lebih kemas dan tema yg lbh berat. ada mesej yg bagus ada santai yg menghiburkan.

    lbs sy belum tgk lagi. tapi apa yg sy perhatikan ramai org seni malaysia buat sesuatu takde research dulu. dulu2 zmn sembilu mungkin org bleh terima tp skrg rsnya ramai yg boleh berfikir dengan bijak. dan filem2 malaysia ni suka menganggap subjek kebejatan sosial sebagai tema dengan alasan untuk mendidik, tapi walhasil lebih menambahkan keburukan.

    sy harap sgt produser, pengarah filem malaysia lebih ramai cuba menghasilkan sesuatu yg bagus dan bermutu, yg apabila penonton tgk, tak rs buang ms dan rugi duit. sekali sekala cuba tiru pendekatan indonesia. mmg banyak juga filem mereka yg hampeh, tapi ada juga yg bagus. beberapa cth yg sy suka, kiamat sudah dekat, perempuan berkalung sorban, kun fayakun. biar lepas kita tgk, kita rs akan belajar sesuatu yg bagus, menyuntik sesuatu yg bagus dalam diri kita.

    seperti dalam dunia penulisan juga,tema cinta adalah yg paling disukai oleh kebanyakan penulis novel. berkisar cinta tiga segi yg kita boleh agak plotnya bagaimana walaupun dalam novel yg berbeza. begitu juga dalam filem banyak perkara yg cliche yg apabila dipandang dengan mata hati, tak banyak pun yg mampu mendidik masyarakat.

    saya bukanlah seorang pembikin filem, malah kalau bg pada saya untuk buat pun mungkin saya takkan mampu membuat satu filem. Namun begitu, saya sgt mengharapkan filem2 di malaysia lebih bagus dan bermutu pada masa akan dtg dan saya akan terus menyokongnya.

    wallahua’lam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. puteriaquarius81 says:

    kui kui kui,, bro nara.. camner muka kat dlm blog ni, camtu ler muka bro nara kat luar. hihi akhirnya dpt gak jmpa wlupun sekejap (so sorry xdpt tgu smpai 5.30).. sis nara mmg cun.. thanx sudi layan sy.. (itupun klu msih ingat yg mana 1) ahaks..
    sy ttp bg sokongan 200%.. go go nara… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. jom sokong BN…. haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. mcm mane result die ek?abang nara menang ke kalah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. syazwanie says:

    abg nara x menang pun we still love and red your blog lah !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. AbangNara says:

    kalah ari tue
    tapi takper.
    thanks puteriaquarius dan lain lain yang datang.
    thanks u very much!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Cek Faten says:

    support abang nara!!!…

    da lame da jd silent reader ni..suke g0ssip2 abg nara…

    :DDDD

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. kiddFLYING says:

    abang nara super kacak la..jmput sy kt rumah sy klau nk sy dtg..haha..naik limousin tw..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. resort says:

    cheap hotels in killarney city centre,cheap hotels in killarney ireland

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. This really is pretty decent. We are chilling here in our hotel room in Killarney reading through all these responses. Some are good and some really don’t try to make very much common sense in the slightest. I’m just on a break and yet I simply can’t help myself from having a look around this web site albeit my hotel room now in Killarney charges website consumption per hour.hotels in killarney with swimming pool,hotels in killarney brehon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. I’m barely returning right from the best hotel room in killarney. There does exist some fantastic advice for this web page. For certain i will invest some time reading through all of them immediately after the trip in the four star hotel in killarney.killarney town hotels,hotels in killarney ireland

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. I am scouting on the net with regard to nice hotels that happens to be located in Killarney then I discovered this site. After i access my hotel room I can burrow deeper on this site.hotels in killarney brehon,hotels in killarney with family rooms

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. like it love it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. This really answered my problem, thank you!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. Nice article, thank you. Could you tell me about the second paragraph in more detail?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. Thersa Kett says:

    Great Article! Quick read and informative.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0