Written by AbangNara | June 17th, 2011

abang long

Sebelum kena rodok ngan Abang Long baik pelakon baru nie minta maaf cepat-cepat. Takut beb. KL nie Abang Long yang punya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to Abang Long @Aaron535Aziz Sudah Mengamuk

  1. angle says:

    lambat la abg nara ni, da due tiga hari lps citer ni, btw org kate pelakon tu fathia, dlm citer stanza cinta

    0

    0
  2. feezz says:

    aku tak leh blah betul kalau org nak kata dia 1st..ntah ape2 je..hahaha…tapi lagi sedih bila dia tu sebenarnya tak first….hahahahahah….childish!!!

    0

    0
  3. Shasha says:

    hamaigadd, betul ke si fathia tu? ewwww, pe la…..

    0

    0
  4. sabar abg long.
    muahahaha

    0

    0
  5. Mysara says:

    im wondering jugak..sapa laa pelakon baru muda tu …haish! susahkan org je..

    0

    0
  6. kudabelang says:

    aku xsuke fathia tu…suka la watak bertudung..padahal hakikat seksi nak mampusss…

    0

    0
  7. Mysara says:

    im wondering jugak..sapa la pelakon muda tuuu! haishhh, susahkan orang je….nk glamour je ke nk nama ke ?? nk jd artis, give ur best to the industry :D

    0

    0
  8. minah poret says:

    ee.hensem tul aaron aziz nie..muah2 :)

    0

    0
  9. Jid says:

    xkan fathia? shoot drama apa lg dgn dia? nk kata stanza cinta, dh nk tyg kot mgu ni…

    0

    0
  10. princess says:

    sapa fathia tu… xkenal pn…. huhuh….

    0

    0
    • Apat says:

      kolot nyeee mesti duk kt hutan simpan neh….bawak2 la keluar tgk tv ek…

      0

      0
      • dL says:

        hahahahah..aku yang slalu nengok tv pon..tak kenal sape fathia….hahahaha..

        aduhai..sape fathia neh….

        *takbek ckp orang kolot wooo….

        0

        0
      • xtgk tv says:

        setakat tak kenal fathia tu ko nak kata org kolot? bangga nau ko kan dok mengadap tv n kenal semua artis? fathia tu kakak ko ke?

        0

        0
  11. KakLong says:

    Abg long jgn marah2..steady n cool mcm dlm nora elena tu..tahap kesabaran ya rabbi…

    0

    0
  12. dyaliela12 says:

    lambat la …. cite dh basi dh …. skrg bn mkin lmbt wat gosip

    0

    0
    • mata kail panjang 2 jengkal says:

      abg nara kan dah kawen…so masa dier ngan pc dah kurg la kot…tup2 2-3 taun akan dtg beautifulnara pon boleh close kot…hehe…just my 5cent

      0

      0
  13. gadisJUN says:

    Wah!! serius ke dak fathia tu? takot je yg abg long mention tu Nora Elena..hehe

    0

    0
  14. abby says:

    hahahahaha…jgn la marah abg aaron ;) rse2 dia kne mndisiplinkan dri dia n hormat org laen …
    laen kali abg aaron kne bg ceramah skt mcm ne nk jd artis yg bgs <3

    0

    0
  15. BumbleBee says:

    Dato Jalal saper? jalaluddin hassan?? esok2 org tau gaklaa saper biler kuar drama ni… tp for me, artis xyahlaa guna medium twitter utk provoke mcm ni…

    p/s: dh mcm FS plak dulu…marahkan Iqram. Last2 org tau gak saper nak2 plak drama diorg gantikan slot Nora Elena isnin ni…

    0

    0
    • Mysara says:

      positive please :) thats beyond our control..twitter dorang kan.. masing2 punya hak.. n btw, aaron pun ckp hal dh lepas dh xingat dh pun ;D

      0

      0
      • yume says:

        artis juga manusia. sabar ada hadnya. kekadang mereka juga beremosi!

        0

        0
        • BumbleBee says:

          positif2 jugak… kalo hero malaya yg buat sumer tutup sebelah mata… cuber kalo yg tukang tweet tu memey ker, norman hakim ker, azwan ali ker or artist2 yg korang dh menyampah… mesti xde makna positif korang tu nk back-up2 kan? mesti yg tweet tu kene kutuk balik kan? ;) lol

          p/s: cara salah tu tetap salahlaa…jgn bias.

          0

          0
  16. nia says:

    rasanya bukan fathia…sbb amyza ada balas twitter aaron ni…dia kata budak tu baru sesangat…klu sebut nama pun org tak kenal..benda2 mcm ni kadang2 boleh menimbulkan fitnah klu tak dijelaskan sebaik-baiknya…x pasal2 nama org lain jadi busuk…

    0

    0
  17. sena says:

    entah korg…jgn tuduh2 dulu…sabar, nanti2 tahu laa tuu sapa kan…rilexx guys…tak pasal2 nama org len busuk tau kalo asek mcm ni je…

    0

    0
  18. Kak Su says:

    Aaron kata actor la bkn actress.

    0

    0
  19. Miss Star says:

    bukan fathia tu…xbaek fitnah.hehe

    0

    0
  20. wa saman sama lu !!! says:

    ASSALAMMUALAIKUM ABG NARA!!!
    Wa mau pesan sama luuu..
    jangan suka2 kait nama abg long sama itu aaron..
    dia berlakon saja..
    lu mau kena saman ka???
    buat gosip pada2..
    jangan sampai orang laen marah !!!

    0

    0
    • Lawok says:

      Sah 3 punye budak ni…haha…kau tak payah nak gengster sgt la kat sni…kau igt budak2 3 tu bagus sgt??amar makruf nahi mungkar konon..padahal rata2 org yg join tu org2 tak betul..main pompuan, mabuk, gengster tak tentu pasal…prsatuan tu tak salah..tp org yg join tu yg bajet bagus… *kalau kau yg join tu dri golongan yg baik2, tak payah melenting ngn statement aku eh..aku cakap adik beradik ko yg tak betul tu.. Peace!

      0

      0
  21. yang says:

    lambat tul….aku baru je tengok ending nora elena…hehehe

    0

    0
  22. mysara says:

    testing2..dh la pyh nk letak komen skrg ni, ade pulak yg dh pakai nick yg sama..

    0

    0
  23. noor says:

    to all new artise please show the good example and respect to the senior and others too, if still having the bad attitude for ever you alls cant go far, Malaysia just such a small industries, Now days only few actor and actress really committed to their work, to Aaron, Erry and etc all the best to you in this industry, to AARON when we can see you with RITA RUDAINI again, such a good couple in acting.(Rahsia Hati).

    0

    0
  24. kakiwayang says:

    aha, betul tu, actor bukan actress..

    0

    0
  25. infertility says:

    gud luck aaron in whatever you do..all the best..

    0

    0
  26. ujang9897 says:

    gua minat gak jadi pelakon..hahha

    tp betul tu..disiplin takda mmg susah..

    grrrr…meh layan biodata abang long ni

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/05/biodata-aaron-aziz-pelakon-kl-gangster.html

    0

    0
  27. pc says:

    dato jalal yg berlakon stanza cinta jadi bapak fathia….drama lain tak der rasanya…

    0

    0
  28. sya says:

    halo… of coz la aron marah k… pegi shoot igt sng ke? aku sndri ikut abg aku pegi shott dtg mlm balik pgi tau… sorg xdtg.. kne pending shoot.. igt xpenat ke…

    hormat la masa org skit pun… semau ada kerja msing2, nie kes sama mcm abg aku shoot.. ada sorg budak xdtg, terus kne btal shoot.. penat woo….. aku pun ada kt situ, giler pegi kul 9mlm.. blaik kul 9 pg, smata2 satu babak… nk shoot..

    so aku mmg xslah kn aron… sbb aku sndri ada pbgalamn… cian aron,

    xkesalh die tweet ke fb ke, pegi bgtau satu dunia… bkn slah die pun, slah org yg xdtg… nasib baik xbgtau name.. klu bgtau… he, dah malu.. displin xder…

    igt sng ker jadi artis.. kotmitmen penting woo….
    trg2 la budak xdtg tue, tau jadual die…

    thakns… fyi

    0

    0
  29. sayangselasih says:

    lepas isu fasha sandha skrg aaron aziz plak…bagus jgk at least kita dpt tau spa lah artis yg tk da displin mcm ni…jgn ngat dia artis baru sesuka je nk wat hal..takan lama lah woi…kalo mcm tu lah peelnya..tk heran si pelakon tu tak lah popular mna.

    0

    0
  30. nia says:

    dato jalal jadi bapak aaron bukannyer fathia….ayooo

    0

    0
  31. chick says:

    td bc kat murai..fathia ckp dier migrain satu hr x shoot. tp dier dah bg th director, c along 2. x th mn 1 yg btollh..artis br nak naik wat propa..hbhlh jwbnyer

    0

    0
  32. I was wondering if you ever considered changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better? Thanks a lot!

    0

    0
  33. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone! Bless you!

    0

    0
  34. Greetings! I’ve been reading your blog for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx! Just wanted to say keep up the fantastic job!

    0

    0
  35. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such fantastic info being shared freely out there.

    0

    0