Written by AbangNara | July 30th, 2015

Sedang panas diperkatakan dalam satu lama sesawang mengeluarkan satu artikel fitnah terhadap Abam Bocey sememangnya ingin meraih publisiti murahan dengan mereka-reka cerita berkenaan isu sensitif seseorang sekaligus mencalarkan kariernya sebagai pelawak. Agak kelakar apabila sekali pandang pun kita dapat mengetahui yang lelaki di dalam gambar itu bukanlah Abam Bocey. Tengok tona kulit pun dah boleh tahu.

Minta maaf Abam Bocey bukan hendak digembar-gemburkan cerita yang tidak betul ini tetapi dalam asyik membaca di media sosial ini terbaca pula artikel seperti diatas sekaligus berasa tidak selesa. Cerita murahan sebegini hanya digunakan oleh mereka yang mempunyai akal cetek. Kasihan Abam menjadi mangsa.

Jadi, apakata kita cuba bandingkan badan si Abam Bocey dengan ‘brader’ seperti gambar diatas secara jelas  adalah sangat-sangat berbeza dan tidak benar sama sekali. Ini semua adalah cabaran dan dugaan bergelar seorang selebriti. Diharap Abam Bocey bertabah!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to Abam Bocey Difitnah Bercumbu Dengan Seorang Wanita

  1. Cik Munge says:

    Kesian abam kene fitnah…suke2 hati korang je fitnah org ek?

    0

    0
  2. minah jambu says:

    tu bukan abam bocey lah ! dorang ni asal bolehhh aje nk menuduh2 abam cium ngan minah ni..abam punye badan lagi besar dari jantan yg tengah cium ni ! asal jantan badan besar ngan gemok aje abam lah eh ??????? kalau jantan badan kurus achey la eh ?????? sape yg main tuduh2 ni ? sape lagi kalau tk orang melayuuu….abam u sabar aje ok semoga Allah bersama u..god bless..

    0

    0
  3. cahaya says:

    kalau dah mmg fitnah usah dicanang2 lagi. abg nara ada bakat menulis, lebih baik buat penulisan yg lebih berilmiah. kisah semulajadi, travel, psal alam ke.

    0

    0
  4. man woi says:

    tgk cuping telinga pun dah tau bukan abam

    0

    0
  5. aini says:

    lain kali nara x yah la publish gambar cam ni….geli & nk muntah lak aku tgk. klu tgk kt media sosial pn org dh tau itu bkn abam…

    0

    0
  6. Evaah says:

    Pitems !

    0

    0
  7. JUST COMMENT says:

    Ermmm patut abg nara ni buatlah gosip yg masuk akal sikit..alahai mcm dh xde topik hangat aje.dannn lg bagus kalau abg nara buat blog bukn utk gosip aje..ubah lah skit..xsyok dh kdg.lps tu gosip main hentam aje nth apa2..peace yooo

    0

    0
  8. cikikaka says:

    bukan abam la fitnah je.. satu je nak ckp selera pulak minah tu ek nk comolot

    0

    0
  9. observer says:

    Sorry la but…. gemok macam ni pun ada orang nak cium…???

    0

    0
  10. AdikManis says:

    Huhuhu.. tutup pun kita tau tu bukan abam bocey….

    0

    0
  11. jemah letop says:

    Nak tergelak hakuuu..hahaha..agak2 la wei…

    0

    0
  12. 123 says:

    Abam lagi comel dari badak air tuhhh ahahaha..

    0

    0
  13. Kurus says:

    Banyak drama sekarang ada Abam korang ni, serious tak suka.. bila orang gemok buat lawak.. langsung tak lawak, annoying jer.

    0

    0
  14. nani pandai says:

    Abg Nara tak sabar nak masuk neraka ngan isteri dia dan anak2. Sbb tuh rajin tangan tulis gossip fitnah. Dah tahu fitnah lagi nak sebarkan. Bawak bertaubat la abg Nara. I wish for you and your fam dapat bala besar sbb buat kerja haram ni. Ameen kan semua semoga Abg nara and fam bertaubat sebelum terlambat!

    0

    0
  15. jingle_jick says:

    ish…berselera jgk pmpuan cantik tue cium dgn org gemuk….

    0

    0
  16. Linzy Longkang says:

    pompuan tuh mabuk kot lepas minum air sirap yg abam bocey kasi, mungkin jugak pic tu betul sb guna filter seme bole jadik skang nih

    0

    0