Written by AbangNara | April 6th, 2012

Semestinya manusia yang memulakan cerita nama sebenar Aaron Aziz ialah Mat Haron akan tersenyum kambing melihat gambar di bawah. Mana taknya, empunya badan terpaksa menunjukkan kad pengenalan sebenar untuk membuktikan tuduhan tersebut tidak berasas sama sekali.

kad pengenalan sebenar aaron aziz

Diharap peminat Aaron Aziz dan mereka yang kurang minat dengannya berpuas hati dengan bukti kukuh yang dipertunjukkan. Apa pun, Ahad ini Abang Nara rasa Aaron Aziz bakal dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular ABPBH. Apa kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

133 responses to Aaron Aziz Tunjuk Kad Pengenalan Sebenar, Ternyata Bukan Mat Haron

  1. fazura mne ade cntek says:

    dlm kad pngenalan pon nmpk hensem :) kikikiki alah…. tk hbes lg ke kes nama sbenar nih..biarlah nama apa pon… jnji mkna nye baik..

    0

    0
  2. opah rock says:

    kesian aaron..sapala punya keje nie..jahat sunggoh!!

    0

    0
  3. huhuhu says:

    tengok…!!kan betul bukan…

    0

    0
  4. yaya says:

    sian aaron….da kna tunjuk ic….cayala bro….

    0

    0
  5. KUKU says:

    MAK AIH, KUKU AARON!!!

    0

    0
  6. shu says:

    gini rupanya ic singapore,nice.ada 2 gambar

    0

    0
  7. TRIGYY says:

    bila kes kad pengenalan aaron aziz dah tahu, kes kuku pulak orang duk p kata.. aduuuiihh

    0

    0
    • Geet says:

      Selagi bernama manusia…mcm gitu laahh….lepas satu bab ke bab lain pulak…suke sangat kan….

      0

      0
  8. kui3 says:

    lme dh xkomen2 kat sni..yg pnting………………..i’m da 1st one!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
    • Aisahwayar Rai says:

      Ye la tu, 1st la sangat. Ubat ko dah habis ye

      0

      0
    • sang says:

      kesian kau nih..kau hengat blog abg nara ni mcm twitter ke boleh update comment sepantas kilat setiap minit. ni pon aku komen ntah bape minit baru nk appear.jgn la verangan lagi nk jd 1st

      0

      0
    • opah rock says:

      tah dia nie! kelam x hengat!!!!!

      0

      0
  9. […] untuk membuktikan tuduhan tersebut tidak berasas sama sekali. Diharap peminat Aaron Aziz … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Aaron, Aziz, Bukan, Haron, Pengenalan, Sebenar, […]

    0

    0
  10. keke says:

    kekekeke
    Comey ape nama Mat Haron. Lepak ar~ Prank biase je kot. :D

    Gigit kuku inche Aaron ni nampaknye. :|

    0

    0
  11. saja saja says:

    huduhnya jari

    0

    0
  12. sha says:

    aku nmpk kuku dulu dari ic dia

    0

    0
  13. farha manohara says:

    anyway bakat seseorang bukan bergantung pada nama,tapi bakat yang ditonjolkan.soal kuku tu,bole pegi buat manicure,

    0

    0
  14. kuku boleh tahan says:

    muka hensem orang kata…tapi kuku mak ai barainyr…elok lagi kuku korang aku rasa…

    0

    0
  15. mat haruan mkn anak says:

    aduhai kuku aaron aziz..ade cagu ke hape tu???kuikuikui

    0

    0
  16. christina says:

    hnya org bodoh sja yg percaya ic tipu kelmarin . . Huhuhu , apa2 pun , gud luck aaron utk abpbh nt . .

    0

    0
  17. twist says:

    org kata lelaki dah berkahwin mmg malas jaga kebersihan diri ..

    0

    0
  18. mamamia says:

    muka dah sesuwai Aaron, kuku macam milik Mat Haron. hahaha

    0

    0
  19. Aisahwayar Rai says:

    Ko nak buktikan nama ko bukan Mat Haron, org paham. Memanglah nama ko Aaron Mustapha bin Aziz.
    Tapi kalau nama orang lain Mat Haron pun, aku rasa tak de apa masalah pun. Apasal, teruk sangat ke nama Haron, Harun… tu?

    0

    0
  20. izzah abg hariz yang punye says:

    oh abg hariz!!!!izzah rindu abg..

    0

    0
  21. KiD says:

    betul laaa tu namanya aaron mustapha.. kalo nama glemer, Malek KL Gangster.. hehehee

    0

    0
  22. Miss lulu says:

    Nama mat haron tu xde la teruk sgt.. Haron tu nama nabi.. Sesape yg nama klasik2 xperlu malu.. Asalkan maksud baik, cukupla.. X guna nama yg vogue bagai tp xde maksud.. Lg haru biru!

    0

    0
  23. pinky girl says:

    abg nara ni…sejak ada anak…asyik terlambat jer post citer2 yg hangat…yg di post semuanya dah hangit la bang….kiteowang dah tauu dulu…:))….

    0

    0
  24. amiena says:

    terbaik……

    0

    0
  25. anak anak anak la says:

    kuku dia kasar… jom pegi spa…

    0

    0
  26. kim_kardashiang^ says:

    handsome nya encik AARON aziz ni.. comel anak kalau d’buat laki.. hakhakhak :D

    0

    0
  27. nyampah dada selambak rcw says:

    Tapi lagi cute klu dia pakai nama mat haron mustapa

    0

    0
  28. Anonymous says:

    mana isabell, aku nak troll ni.. kene mintak permission dia dulu ke mcm mana ni?? abg 3 line, mohon pencerahan..

    0

    0
  29. KUKU says:

    MAK AIH, KUKU DIER!!!

    0

    0
  30. megi says:

    lantak ko la mat harong mustapa

    0

    0
  31. nora seth says:

    kuku tuh sbb dia dok tgh sibuk shooting filem gangster baru dialah!!!korang nih..dh abis citer nama sbnr dia…sebok pasal kuku la pulak!pepun aaron i olls…i x kisah apapun nama u…okeh..?sentiasa menyokong u dari atas depan dan belakang…mmmuaaah!

    0

    0
  32. NENEK KEBAYAN says:

    low profile lah Aaron Aziz ni…
    syg nenek ngan dia ni…tak hipokrit..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kuku nenek cantik x??

      0

      0
      • NENEK KEBAYAN says:

        nak kata cantik tu idak lah..biasa je…janji bersih kan kan kan???

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku konfius sket kebersihan di mata nenek sbb rambut nenek tuuuu, tebuan masuk pun mati lemas nenek!

        0

        0
      • NENEK KEBAYAN says:

        janganlah menilai pada luaran sahaja cu…bak org kata luaran nampak buruk dalaman cantekkkk… ehehehehe…
        rambut nenek tu dah memang cenggitu..pas cuci dia kembang semangkuk..tapi wangi..untunglah tebuan tu sesat kat rambut nenek… ;)

        0

        0
  33. aku kesah? says:

    kuku die pon jd masalah kt korg ke?standart r kuku laki.bukan kuku bapok nak g bt medicure ke ape ke.janji kuku die pendek potong kemas xmcm kuku sesetengah artis mcm kuku ape nth panjang berjela..ayooooo..masalah btl kuku pon nk jd isu.xkan la psni sbb kuku je die kne bt conference lagi?

    0

    0
    • NENEK KEBAYAN says:

      biasalah tu cu..manusia berbagai ragamnya..tidak pernah puas hati sesama sendiri…semangat ingin tahu dan menghentam amat membara dihati mereka..peace!

      0

      0
  34. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    helo mat haron he he ! hensem mat haron dalam gambar ic ada dua gambar lagi…satu gambar besar n satu gambar kecik di bawah sempoiiiiiiiii ha ha ha !! pengomen cakap pasal kuku mat haron ! kenape ngan kuku mat haron? minah jambu tk perasan la pulakkkkkkkkk…ok minah jambu gi tengok dulu ok jap lagi minah jambu datang balek kt sini minah jambu nk gi tengok kuku nye si mat haron ni…

    0

    0
    • Dato minahg jambu jambu 24jam mengadap computer says:

      OOOOOOOO minah jambu dh tengok kuku nye si mat haron…tkde ape lah kuku dia ok je minah jambu tengok….cuma mat haron ni mungkin dia suka gigit kuku dia tu pasal jadi gitu…….asal kn beseh sudah lahhhhh !!!! jadi sape2 yg nk ikot macm kuku nye mat haron sila gigit yeeeee hahahahahahahahaha jangan marah ye mat haronnnnnnnnnn !!

      0

      0
      • Rin says:

        i ols pon rase dia suka gigit kuku…
        (hal kuku pon jadi budak2 cuti SEM ni bual kat cni nokssssssssss)
        meluat!

        0

        0
  35. JEJARI KONTOT says:

    byk sgt masuk kat diyana halik nyer pipit.ekekeke

    0

    0
  36. lolaloli says:

    alahai peminat Aaron ni. kalau Aaron Aziz semua takpe. kuku buruk ke tak kisah janji hensem. puihhh

    cer kalau orang lain kuku buruk. mesti korang kutuk2 kan.

    0

    0
  37. mialia says:

    alaaa, stahu aku gmbr tu main2 je kot ? orang yg kecoh sangat… bila kluar crita baik pasal artis, masing2 sanjung, bila ada gossip, terus kena kutuk.. kalau nama dia mat haron pon ntah ape ntah salahnye

    0

    0
  38. missIDA says:

    hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    0

    0
  39. Ayu says:

    X kisah la apa nama Aaron….yang penting dia memang sgt berbakat…kuku dia jadi mcm tu sbb komitmen yang tinggi utk menjayakan pengambaran..( itu pun nak jadi isu?).tetap minat dan sayang kat Aaron…semoga berjaya dlm ABPH. Aaron sentiasa menang dihati peminatnya..

    0

    0
    • bootark says:

      ak lg suke kalo ABPBH dpt kt org MALAYSIA.x kesah r sape pn jnji org MALAYSIA sebab ak bangga jadik rakyat MALAYSIA. -just my 2 kupang

      0

      0
  40. ajee says:

    haha. kalau nama dia mat haron pun, biar la. adoi, sibuk nak pertikaikan nama orang lain. mcm mana nak maju?

    0

    0
  41. benci kontroversi says:

    Xkesah,berlakon best!nama sedap mcm miera liyana buatpa macm haremm

    0

    0
  42. suehailasd says:

    saya pon rasa aaron akan mengungguli abpbh 2011. ahad nix

    0

    0
  43. zbm says:

    ala….wartawan mintak tgok, AA tunjuklah. abis citer. tu pun x leh pikir ke????

    0

    0
  44. shafika says:

    Bia kalau pon name die mat haron ke ap..bkn ke tiap2 nme ad mksud trsendri..aplah..tu pon nk jd isu..tula die bile mnusia da xad kerje :)..mle nk mncri buruk org len..

    0

    0
  45. in says:

    dah xde modal orang nak burukkan aaron ni..ntah pape je

    0

    0
  46. kokokoooo says:

    mcm baru je kad pgenalan tu….huuuu

    0

    0
  47. mawar says:

    Aaron memang sedia hensem sejak dia belum popular kat Malaysia lagi..1st time nampak dia berlakon kat tv Suria (channel S’pore) brlakon drama Cinta Bollywood..memang dem hensem! muka & badan dia ala2 Shah Rukh Khan gitu..

    ” kuku bukan penentu jatuh bangun kita dalam industri seni. ” (ayat cover selepas aku terkejut badak melihat kuku beliau) *pengsan

    0

    0
  48. Lulu says:

    Me ni orang singapore. Pada dulu tahu nama dia aaron mustapha aziz tapi tak pasti plak kalau dia memang tukar nama ke hehe. Tapi asal dia muncul kt tv dulu mmg macho and handsome.

    0

    0
  49. meeradriana says:

    tetap minat dia..
    xkisahlah nama apa..
    dah parent dia bagi nama tu..

    0

    0
  50. mama rock says:

    selamat berjaya aaron/mat harun aziz…….

    0

    0
  51. mama rock says:

    selamat berjaya Aaron/mat harun aziz he he…..

    0

    0
  52. Lols says:

    Adui… Sian muka ensem tp kuku rosak. Awas nnt kena jangkita kuman… Wife aaron kena suruh aaron pegi buat treatment kuku cepat! Huhuhu

    0

    0
  53. suka suki says:

    biasalah kuku dia cenggitu..dia ni kalo kat umah, wat keje rumah. lap lantai pun mcm org jepun tu ha…. pegang kain lap guna tangan, x guna mop… kalo buruk kuku dia no wonder la… bkn mcm kebanyakkan laki, jgn kata nak buat mcm dia, nak pegang mop pun susah… apa lg nak buat keje umah lain….

    0

    0
  54. lina says:

    utk pengetahuan semua…
    kami rakyat singapura diwajibkan mengUPDATE IC kami apabila umur mencecah 30 tahun… sebab tu muka Aaron dlm IC tu mcm latest n tembam skit.. masa tu kan Aaron da start berlakon kt Malaysia.. n he puts a bit of weight.. maklumlah da jadi bapak org.. *peace*

    0

    0
    • dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      minah jambu bangga jadi rakyat mlaysia….tapiiiiii minah jambu nk cari mat singaporeeeeeee…eh lina kau ada abang ke rekomen kn kt minah jambu ……kalau ada je kau cepat2 kasitau minah jambu ok dengan secepat kilat minah jambu akan terbang kt kota singa ok lov o linaaaaaa !!

      0

      0
  55. nurun says:

    duit jadi pelakon banyak, apesalahnye pegi manicure padicure.
    sekian terima kasih

    0

    0
  56. christina says:

    BODOH nya ! Pasal kuku pun nk komplen . . Mmg BODOH laaa . . Lawakkkk org melayuuuu ni . . HAHAHAHAAHAHAAHAHA . . STUPID COMMENT laaa oiiii . . Bkin malu sja

    0

    0
  57. christina says:

    yg pasal muka aaron nmpak cm baru tu . . Ni aq nk tnya korang la . . KORG MSIH KA GUNA IC DGN GMBAR KORG YG UMUR 12 THN TU ? ? X PERNAH TUKAR IC YA ? ? IC KORG PATAH PUN , MSTI X PERNAH TUKAR PUNYA ? DOK PAKAI IC PATAH2 TU JGA LAA . . NO WONDER LA KORG X TAU YG IC KLAU DH PATAH KENA TUKAR . . KLAU UMUR DAH 21 KENA TUKAR IC . . HAHAHA , BGS JGN JD ORG MALAYSIA LA BEB . . MEMALUKAN SJA KLAU PASAL IC PUN NK KECOH . . BULLSHIT ! PASAL KUKU NK KECOH , IC BARU PUN KECOH . . HAHAHAHAHAHAHAHAHA ! MALU AQ OII ADA ORG M MCM NI . . DWEJI , BAKAS ,PALUII

    0

    0
  58. wiyah says:

    dlm ic sja pon…nmpak hemsem giler…

    0

    0
  59. lady J says:

    mmg la die nk tunjuk ic sbb org asek duk bt isu pasal nm die…. nm aku pon klu org salah eja pon aku xsuke (bkn marah) wlupon da bertahun kerja gan dorang sdgkan nm dorang gan bapak2 dorang skali sume aku egt dlm kpala dgn ejaan yg btol… aku paling xsuke org eja nm aku salah wlupon bunyi da sm…..

    0

    0
  60. sha says:

    Pape pon,aku ske aaron..hahax..trbaekkk..

    0

    0
  61. Rama rama says:

    Macam mana org melayu Singapura nak maju klo sik di kutuk di hina saja sudah terang org Singapura berkerja keras for a living dont you all comprehend???

    0

    0
  62. Rama rama says:

    Hi Aaron, no matter what those gundus say abt you i hope you never give up you have proved that you’ve looks talent n a humble person, anyway do strive ahead coz we all from SG will support you all the way!!! Well done congrats in your achivements … go go go all the way Boy!

    0

    0