Written by AbangNara | July 23rd, 2013

Agak terlambat sebenarnya Abang Nara berkongsi kisah ini. Perkara ini berlaku minggu lalu dan mengejutkan banyak pihak. Mana tidaknya, selama ini Aaron Aziz dilihat sebagai seorang yang rileks dan cool. Siapa sangka Aaron boleh mengeluarkan kata-kata yang kurang elok didengar menerusi Instagramnya.

aaron aziz

Kejadian ini berlaku apabila ada peminat Aaron Aziz yang menegur cara duduk anak perempuannya yang dilihat seperti tidak sopan dan menyuruh aktor Singapura itu mengajar anaknya cara-cara duduk yang lebih tertib dan sopan. Gambar tersebut telah dikongsikan oleh Aaron menerusi akaun Instagramnya.

aaron aziz

Mungkin bengang dengan teguran yang diberikan, Aaron Aziz mengamuk dan mengeluarkan kata-kata berikut di Instagramnya.

aaron aziz

Agak kasar jugak kan? Namun mungkin cara teguran si peminat itu tidak betul dan kasar sehingga menyebabkan Aaron Aziz melenting. Seharusnya si peminat kenalah bertolak ansur dan tak mengambil pusing sangat. Kanak-kanak standarlah posing macam itu. Dah nama pun kanak-kanak kan?

P.S: BMW raikan ulangtahun ke 50 untuk enjin diesel mereka

165 responses to Aaron Aziz Melenting Kepada Peminat Di Instagram

  1. Anonymous says:

    macam2 hal… next..!!!

    0

    0
    • zul says:

      peminat takut kalau ada pedophile yang ambil kesempatan..tu je…lek ye bro…

      0

      0
      • Anonymous says:

        yang menegur tu la pedo sbnrnye. hahaha

        0

        0
        • Karim Bin Zema says:

          cerito lamo baru ekau nak kluarkan ke abg nara?ekau baik duduk rumah jago anak yo daripada hidang cerita basi.nanti sakit porut pulak pembaca kek sini

          0

          0
        • Anonymous says:

          kamon la abg nara..crita dh basi baru nak hapdate!

          0

          0
        • K.A.A says:

          ini la namanya berlagak tahap sombong… dah la x boleh ditegur lepas kutuk org melampau sgt.. ckp org bodoh konon… mcm la dia tu bijak sgt..

          0

          0
        • miss ynwa says:

          belajar la untuk tengok keseluruhan “anakku sazali” dimanja sagat, pape sume betol wlupon dibelakang salah belaka…esok anak jadi setan jgn nak menyesal nagis doa kat tuhan mintk anak dilembutkan hati berubah…xde mkne…sekarang ko x tegur, esok dh besar dia pijak kepala ko..kecik2 pki short pant ko wat xtaw je..esok besar x pki pape ko jgn malu kt org waktu tu..waktu tu baru ko tau org keliling ko dulu berniat baik nk tegur atas nama ISLAM aaron..do u islam?urmm really? if u islam, dont get mad. puasa2

          0

          0
      • Fakka says:

        Tengah datang bulan ler tew… nak tegur pun tak boleh… SENGGUGUT ECKK???

        0

        0
      • yong says:

        hai…tak takut ke jadi kes mcm nurin jazlin ke, nurul yg kat jb tu, sharlinie. kot tak jadi kat anak aaron takut anak org lain jadi mangsa. manusia zaman sekarang ramai yg gila. kena hati2 ya.

        tapi sebab tak tunjuk camne org tu tegur takleh nak kata apa. tapi aku yakin niat dia baik. gambar tu sendiri tengok sudah. mmg tak sesuai utk tatapan umum pun. maruah anak dara sendiri jugak. ada org tgk tak rasa apa sebab budak. tapi ada org gila yg tergila2kan budak camni. be careful.

        0

        0
        • yang says:

          betul tu…t ble ank dh hilang kne culik mule la menggagau….t mnx bantuan peminat gak crik ank die tu…mule la sebarkn pic merata2…sp yg tlg t,peminatttt gak…skrg blh la maki2…puiiii…org tu tegur brbsebab….aku bnci org singapore..bajet bgs…

          0

          0
        • Yeng says:

          To Yang : ko nak kutuk dia kutuk dia sorang je dah la. Pehal lak nak melarat sampai mengutuk orang Singapore lain pulak.
          Cer komen tu pakai akal sket. Orang macam ko ni la yang mengaibkan Malaysia di mata dunia.

          0

          0
        • inot says:

          Nak tgk iman seseorang tu, tgk bila dia kena tegur..

          0

          0
        • Anonymous says:

          ni lah manusia bongkak , bodoh x boleh di tegur, bangang x boleh dinasihat….sepatutnya bila da ditegur tu ko ucap terima kasih sbb masyarakat perihatin

          0

          0
    • Sasha DiSingkir Dari MissWorld2013 says:

      Artis mmg hipokrit . Komen2 followers yg biasa2 tk reply . Tapi komen2 kutuk2 cepat jer reply . Dasar biawak di dasar sungai kepulauan Indon yg penuh sampah sarap .

      0

      0
    • Naga Sakti says:

      Kalau ada sapa2 yg cakap psl anak aku, aku pun akan melenting sama. Nak tegur nak nasihat haram jadah apakebenda lu pastikan pasal bapak dia aje. Sentuh pasal anak memang bertumbuk la jawabnya! Korang yg belum jadi parents ni takkan tau perasaan bila orang cakap pasal anak korang!!

      0

      0
      • Naga Merlin says:

        Yeker?? I ok je org tgur ank i. Utk kbaikan x slh pun.. Dh nm nya bdk, mmg la kna tgur, spy boleh b’ubah jd org yg lbh baik, sopan, hormat org tua. Kalau dh bsr pjg baru nk tgur, mybe its too late.. Xkn sbb d tgur pun nk btumbuk bagai. Kat situ dh nmpk attitude parents mcm mn.. No wonder la bdk2 pun makin teruk adab dan susilanya.. Hmmmmm..

        0

        0
      • leen says:

        lau x nk kena kutuk xyah ar nk upload pic tu… mmg seksi pon… wlu pon bebudak… yg bapaknye pon satu… haih… x paham…

        0

        0
      • budak budak zaman la ni says:

        inila namenye BODOH SOMBONG… org tegur tu bersebab.. bukan agak seksi tp terlampau seksi.. budak tu xsalah tapi mak bapaknye yg salah..
        ape kejadah ko p upload gambar mcm tu?? dahla cukup takat ni je aku minat ngan ko pak aron.. nampak sgt selama ni kau hipokrit!
        PHUUIIIII!!!

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku rasa tindakan si mamat aaron ni membidas nasihat komen oang ramai satu tindakan yang bodoh…sebagai seorang bapak dia sepatutnya belajar untuk terima nasihat oang ramai walaupun pedas…awak tu da jd public figure jd kena la terima.. bila oang nasihat lain kali duduk dlu n renungkan apa yg oang ckp bkn trus melenting….aku pon stakat ni je nak tgk filem atau drama ko….perasan bagos

          0

          0
      • CHIKU says:

        Laa… aku pun ada anak jugak. tapi x la mcm ko. langsung org lain x boleh tegur. patutlah anak2 sekarang nie byk yg rosak akhlak, sbb mak bapak yg lebih2… dari kecik kena jaga anak2 nie… terutama anak perempuan. Nak tegur pun kena ada cara.. jgn tegur menghina. Berilah teguran membina.

        0

        0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        betol tu naga minah jambu sokong pekataan2 u tu…dorang tu semua macm bagos aje ! anak2 Aaron ni ada jugak pakai baju ..minah jambu dulu pakai seluar dlm aje Nampak semua tetek minah jambu orang2 sekeliling biasa okkkk aje……orang2 sekarang aje nk tunjok alim konon baikkk podah !! Oi helo jangan nk cakap pasal anak orang lah ! nanti ank korang sendiri tk tau ape jadi bila dh besar nanti !!! jangan2 jadiiiiiii………cuba teka…

        0

        0
      • mak esah rompong says:

        naga sakti, sepatutnya ambik teguran org sebagai iktibar, ade sebab kenapa org tegur anak kita yang mungkin kita terlepas pandang dalam mengajar anak2 kita, tak payah nak bertumbuk bagai, buangkanlah ego tuu…

        0

        0
    • Kak Cham says:

      ANAK ABG AARON YG LAKI TU DAH BESAR NNTI MESTI HSEM MCM ABG AARON KAN,DIK CHAM NAK BOOKING SIAP2 LAH WAT ANAK IKAN

      0

      0
    • kak timah says:

      XSALAH NAK TEGUR TAPI BIARLAH CARA YANG BETUL,MUNGKIN SI AARON NI SENTAP KOT

      0

      0
    • joyah says:

      budak kecil, anak2 aku kat umah pun gitu… tegur tu tak salah, memang bagus..

      tapi mcm kebanyakan ustazah segera facebook ni, kalau menegur tak agak2, mcmlah mereka dan anak2 mereka paling maksum dalam dunia, menegur sampai memalukan.. ayah mana pun akan hilang sabar kalau anak2nya di maki mcm2 begitu..

      0

      0
    • mis nanad says:

      Habis klu org da tegor kasar n den ckp nak abis bagusss…cuba klu anak org tu kene tegoorrr….taw marah kn….artis pon ada gak perasaan marah…ni siap nk suruh berajar plak…
      ** wlu pon anak dia masih budak…tp eloknye jgn d kongsi gmbr mcm ni….takot ada yg jenis pedophile plap….just pendapat aku lerrr….

      0

      0
    • Olga says:

      KALAU PEROGOL YG MUKA MCM JAMBAN PECAH MESTI TERLIUR TGOK NI????????XKIRA LAH JANTAN BETINA SEMUA NAK SONDOL ASALKAN PUAS

      0

      0
    • aikk~ says:

      aik…kasar nye bahasa~ betul la tu org tegur… sbb walopon kecik lg..aurat anak tu da nampak sgt da tu..buatnye ade org gile seks..atau org pedo duk aim anak ko sok..nak salahkan sape? org da nasihat x mo terima~ tb2 da x nak minat die :)

      0

      0
    • Megat Komeng says:

      Abg Nara pon..pls remove that pix..bapak depa pon dh remove pix tu..yg u p dok publish blk buat apa..APTB

      0

      0
  2. amoi says:

    dah berminggu lah cita ni Nara

    0

    0
    • DREBAR BAS says:

      yelah..so ko bace la ayat pertama bang nara tu.. “Agak terlambat sebenarnya Abang Nara berkongsi kisah ini.”

      0

      0
  3. Anonymous says:

    tak kasar langsung, padan muka yg duk menegur tak kena tempat. pasal budak pun korang nak tegur. korang ni saiko ke apa??

    0

    0
    • Alia says:

      budak2 tu pakai and duduk camtu kt rumah takpe.. yang salah tu ayahnya sebab post gmbr tu untuk tatapan umum.. kt malaysia ni dah la byk psycho.. aku tak mintak benda ni jadi, tapi ingat tk kat Nurin Jazlin? Dia kan mangsa pedophile. Kalau tak jadi kat anak haron ni, pedophile tgk gmbr anak dia camtu, boleh jadi nafsu dia menggila, nanti tah anak2 sape dia rembat lak.

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko tau ke pedo suka ape sbnrnye, pedo ni saiko dia xperlu tgk bdk2 begambar mcm ni pun dia bernafsu, janji budak, selubung cemana pun dia nak, sama la mcm perogol bersiri, dia ada target dia, dia bkn kesah sgt bdk2 ni pakai duduk mcm mana pun… nurin jazlin tu salahnya sbb dia merayau sorg2 tanpa pengawasan mak ayah,pastu kebetulan si saiko ada kat situ..
        aku x faham rakyat malaysia ni, tlglah treat bdk2 mcm bdk2, jgn berakal mcm pedo…jgn la melenting x tentu pasal..

        0

        0
        • Alia says:

          hm suka hati kau la anonymous, orang bijak mencegah sebelum kena. orang bodoh dah kena baru nak cegah.

          0

          0
        • Anonymous says:

          dan org bodoh jugak la yg kata cara mcm ni mencegah. korg ckp mcm dia pegi jaja anak dia kat pedo plak.. bodoh. xde akal.

          0

          0
  4. LESONG says:

    bila dah fofuler, nasihat pun x diterima pakai. human..~~~

    0

    0
    • Anonymous says:

      setuju.., die patut blaja dari nora danish n fasha sandha contoh nye.. berbillion aku tengok yang kutuk2 dieorg kat instag, tapi dieorg wat tak layan je. takde pon sampai nak block org. professional la sket. ko jugak yang nak kejar glamer sangat kan.

      0

      0
    • batu says:

      korang tak baca komen2 tu.. kalo kene kat anak korang pon berangin kot..

      takut tak kalo ade orang kate stim tengok budak kecik mcm tu…

      0

      0
      • Keira says:

        Batu, sebab tu lah. Ni gambar ni boleh mengundang nafsu bagi yang bernafsu pelik. Kita cakap memang lah, ‘budak kot’, tapi kat luar sana, we cannot deny this kind of things happen. So, better aaron padam gambar ni. I tengok gambar yang lain ok je :)

        0

        0
      • Keira says:

        Kalau orang tak suka, tak tengok, then tak apa lah.
        Ni hah yang pedofil semua tu suka sangat tengok benda camni wak.
        Dah terhantuk baru nak terngadah kang dah takde gunanya :)

        0

        0
        • Anonymous says:

          so klu pedo suka tgk, ko expect di akan pegi cari anak aaron ni ke? ko letak gamba memcm kat fb tu, ko x kira lelaki gila seks suka tgk? aku penah tgk lelaki gila seks simpan gambar perempuan pakai tudung labuh. sbb dia bernafsu dgn pompuan mcm tu, pastu nak salahkan org pakai tudung labuh tu letak gambar ke mcm mana?

          0

          0
  5. Anonymous says:

    ala..budak2 kecik pn nk bkira..ape la korang ni sume nak tego..ank2 korang sume dh perfect ke??hadoihhhh

    0

    0
  6. qsera says:

    abg long sudah marah u olssssss,hihihihi

    0

    0
  7. farah says:

    pelik pulak xdak org komen…~~

    0

    0
  8. miss mong says:

    incik aaron..org tegur tu utk kebaikan.masa kecik ni la kita kna ajar bnda elok2.duduk sopan2..mmg la gmbr tu ambik kt rmh.lain kali jgn la upload gmbr gitu lg ya incik aaron..

    0

    0
  9. eh says:

    bukan masalah nasihat tak boleh diterima pakai, yang menegur pun tak kena tempat. kan budak kecik tu standard lah. lepastu yg bagi nasihat tu pun tak cermin diri. siapa tak melenting?

    0

    0
  10. Azaleaa says:

    AA spatutnye amik teguran dgn positif…bukan dgn kata-kata balas cmtu…nmpak xpro dah si AA ni…

    0

    0
  11. strawberi pahit says:

    biarlaaa anak diaaa.jagalah anak sendiri masing2…tak ada stori laen ker nara..budak x reti mana ponnn..alahaiiii..aduiii

    0

    0
  12. Phizy says:

    hahaha..org yg menegur tuh tak penah tgk bbdk agaknya? bebudak biasa laa begitu..nak marah nape? lainlaa kalau dh besar panjang..duduk gitu..slua pendek gitu lain cite laa..ni bbdk kot? si penegur ade fetish pedophile ke?

    0

    0
    • lili says:

      Penegur mungkin tak, tapi orang lain lagi yang melihat tu? Orang macam ni wujud tau, kalau tak takkan ada kes adik Nurin Jazlin tu. Ambillah iktibar. Manusia sekarang banyak je nafsu pelik.

      0

      0
  13. Anonymous says:

    kalau anak aku, aku takkan upload gambar nampak punggung. besar nanti malu dia. masa kecik ni mungkin takpe, orang tak kisah sangat lagi. ini pendapat aku lah. pendapat kita kan berbeza beza.

    *kalau aku orang bagi nasihat cara baik, aku terima. tapi kalau nasihat cara kasar, siap mencarut mengutuk bagai, tipulah kalau tak marah.

    peace!

    0

    0
  14. kak ton comey says:

    lebih kurang kisah org tegur anak UAI xpkai tudung..padahal ank UAI tu lelaki..
    Nasib ustz xmelenting..
    may b di situ bezanya golongan ilmuan dan golongn artis-an ni dlm berdepan dgn situasi sedemikian..
    huhu..sabo je la kak ton…

    0

    0
  15. Sitikuss says:

    Marah pulah abang harun ni

    0

    0
  16. Anonymous says:

    melentur buluh biarlah dari rebung

    0

    0
  17. Anonymous says:

    aku mmg pantang klu ank aku dduk tk senonoh…mmg kdg2 bdk tk sdr cara dorg duduk..so kite ni as a parents kene laaa amek tau n kene tegur…dri kecik nilaa kite kene tegur…nnti dh besar tbiasa lagi susah…

    0

    0
    • Anonymous says:

      sian jadi anak ko, terseksa batin dia, ni xbleh, tu x bleh… nnt dh besar beranak luar nikah pastu buang… slalunye tu yg terjadi pada anak2 yg terlampau dikongkong masa kecik.. xcaya pegi buat research.

      0

      0
  18. hanis says:

    hurm..kalau family kita kena kacau, pasti kita naik angin juga kan..actually, AA ni sbnrnya nak defend anak-anak dia tp mungkin cara dia jer yg agak kasar..orang yg beri komen tue pun satu hal, over sgt. guna kata-kata pedas menyindir..kan dah kena balik..beri teguran secara bijak, kena pd tempat,masa dan orangnya..

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku tak sempat baca. orang tu komen camne??

      0

      0
      • hanis says:

        dah x brp ingat komen-komen tue. tp masa tue ada 3-4 orang komen. cara dorang komen mcm AA ni x pandai didik anak in general. hati siapa yg x panas. walhal sepatutnya tegur pada cara duduk baby girl AA ni jer kan.

        0

        0
  19. Elyn April says:

    Biase lah…mgkin die emosi bile org ckp psal ank die. Sblm ni pon org bckap yg x elok psal die..die msih blh jwp dgn cra yg professional. Bila org tgur tntang ank2 tu yg emosi tu. Klo org lain pun msti buat bnda yg sama. Klau nk tgr pun cra yg elok. tentu org blh trima

    0

    0
  20. Anonymous says:

    kurang didikan la ni…kisahyerr….

    0

    0
  21. Mashi says:

    ini pun nak jadi isu.. kasi tinguk sana.. adik korang duduk macam mane? ada betul ke tak?adoi laa org sekarang yg hanya mencari kesalahan orang lain..

    0

    0
    • mommy says:

      kalau aku marah anak aku duduk camtu.. laki pun. apa lagi anak pompuan.. best is, tak payah upload gambar anak camtu.. kalau pakai long pants maybe ok kot, tak nampak lebam2 bawah tu..

      0

      0
  22. ariefsempoi11 says:

    patutnya dia kena faham dia public figure ada yg benci dan ada yang suka.. semua comment tu sebenarnya saja nak menagih balasan artist. cuma 1 je artis malaysia yang tak pernah marah fans dlm ig.. cuba kau pergi ig siti nurhaliza. org puji ada yg dia reply,org hina dia. dia just mention “tak baik cakap mcm tu dik:)” ni je ayat dia selalu guna utk balas comment2 follower dia.. be chill lah..

    0

    0
  23. lollyta says:

    biasalah, semua org bukan ada tahap didikan agama yang sama. terpulang pada diri sdri nak didik anak mcm mane, tp nanti dah mati, jangan terkejut pulak dosa2 anak tu terkena pada diri sdri. anak sblm baligh, dosa ditanggung ibu bapa yer… ada orang mmg x kisah pasal haram, dosa pahala, tengoklah bini pun x pakai tudung, tapi masyarakat kene tegur x kira apa pun, sebab Islam ni saling bergantungan satu sama lain. tapi kenalah cara yang baik menegur.

    0

    0
  24. alahaiii says:

    kadang peminat pun main komen tanpa adab dan agak kurang ajar. mereka juga manusia biasa. kalau nak tegur pun biarlah cara berhemah. masuk rumah orang komen macam tu memang mintak kena maki laa.. ;p

    0

    0
  25. ariefsempoi11 says:

    byk perbezaan artis dgn a real artist.. satu2nya artist malaysia yg tak pernah melenting walaupun org kutuk dalaman dia,kisah peribadi dia. contohi lah siti nurhaliza.. satu2nya artis yg sentiasa berfikiran baik.. kalau kita baca comment kat ig siti mcm2 org melontarkan kata2 yg berunsur maki dn mcm2 tapi dia cool just balas “tq nanti siti improve” itu jer..

    0

    0
  26. mee says:

    kalau aku la
    fikir dua kali kot
    nak upload gmbar anak camtu
    dan
    aaron, kalau org nasihat hatta kutuk sekalipun
    rileks lah
    nampak sgt x profesional
    aish

    0

    0
  27. peminat sakinah says:

    En Nara makin banyak dosa anda tanggung

    0

    0
  28. ariefsempoi11 says:

    cuba kita berfikiran positive dan sentiasa anggap itu semua drama2 dari manusia yg ingin menjatuhkan kita.. bukan apa,sory comment lebih2.. dah lah bulan puasa.. aaron punya baasa tak boleh bergitu sekali nak melebelkan org jamban.. megamuk. lagi 1 bahasa yg dia gunakan telahpun menunjukkan siapa diri dia sebenarnya…

    0

    0
  29. Rara says:

    Dear Aaron & Wife,
    to your eyes they’re just a kid,
    To a pedophile, your daughters looks like one easy target.

    Kalau gambar yang ini dipadam pun tak ada masalah bagi Aaron kan :)

    0

    0
  30. opocot says:

    mungkin kesilapan tidak disedari…justeru itu, moral of the story ialah —> silalah tengok berkali2 apa jua yg anda ingin SHARE/SENT dialam maya ini. nahas nanti dek non.

    terlajak perahu boleh undur
    terlajar facebook takder undo-undo

    kweng3

    0

    0
  31. syu says:

    Dats why aku minat Siti aje dulu, kini & selamanya. Artis2 lain a big don’t.. Aaron ni hipokrit, aku kalu ada anak, nak amik gamba masuk ig, mesti pakaikan baju sopan2, tak elok org tgk mcm tu tak senonoh sangat..peace.

    0

    0
  32. aku says:

    setuju dengan aaron … banyak je budak yang terbiar … tapi sebab bukan public figure, masyarakat tak ambik pusing pun ..

    0

    0
  33. cik siti semah says:

    Budak2 perempuan kalau pakai dan duduk mcm tu dirumah tak salah.Walaupun dah anak gadis even pakai mcm tu dan menonggeng mcm mana pun tak salah kalau kat rumah sendiri, Yang salahnya ialah bapaknya kalau post untuk tatapan dunia. Kena cerdik sikitlah, takkan benda dalam kain pun nak tayang kat satu dunia. Anak2 tak salah, org yg menegur pun tak salah dah tengok depan mata. Yang salah ialah bapaknya yang tak berapa nak cerdik tu. Dah tunjuk kat dunia, bila ada org respond melenting pulak…dia yg tunjuk dia pulak yg marah..adoilah…

    0

    0
  34. Sue says:

    heran betul. Cara budak-budak duduk pun nak tegur ker? Dah namanya budak. kalau aku memang aku melenting, Itu pun nak dijadikan isu. Dalam rumah tu, bukannya kat luar. haisshh. Dah adat jadi retis. semua benda tak betul di mata ‘peminat’. Pengajaran kat aku sendiri. Sebelum berkata-kata, fikir dulu akibatnya. Sekarang ni ramai pembaca blog yang suka menegur artis tapi tak padan dengan rupa sendiri. Kalau dah alim sangat jangan baca blog artis..

    0

    0
  35. kak ton says:

    Dari sini Aaron nampak :

    tak bertanggungjawab dan tak berapa cerdik : sebab upload gambar anak2 sendiri mcm tu kat dunia. anak2 tak salah pakai dan duduk mcm mana sekalipun dirumah, yg salah bapak sendiri sebab nak share gambar tu kat dunia. tak salah nak ambik gambar tapi perlu ke share kat public?

    tak profesional dan tak matang : tengok cara jawapan dia sudahlah..nilai sendiri yer masyarakat. kesian…

    0

    0
  36. mengarut says:

    budak2 je ponn….org2 malaysia ni suka sangat jaga tepi kain orang….yg korang dok mengata tu dulu masa kmu kecil dok sopan sangat ke??? dulu saya pun sll dok cam tu….tp bila da datang bulan da pndai lah dok sopan ckit…. lagi pon AA mcm tu mgkin cara org tegur kasar…so dont judge k….knpa x update skli komen2 org dalam insta tu?? baru adil….ni sbla pihak jeee…. xpaya lah nak komen mcm malaikat …only in malaysia org2nya suka berfikiran negatif….kalau nasihat cara elok mayb AA balas dgn ara yg elok…x gitu???

    0

    0
    • whatever whatever says:

      ko ingat org malaysia ni suke sgt ke jaga tepi kain org..?ckp mcm bagus je..bajet org SINGAPURA tu BAAIIIKKK sangatla kn..lagi terok ade…samakan manusia dgn monyet bagai,ntah pape perangai..xpayahla nk start sentiment kenegaraan mcmni…meluat betol laa..pd aku,bile org Islam lain menegur sedara seIslam dia yg lain,xde salahnye pon..sebab itu TANGGUNGJAWAB SESAMA ISLAM..yg AA tu xpyhla nk melenting sgt,take it easy sudaah..reserve jela kata2 yg kasar cmtu,hanya meyerlahkan true colour awk je..dh kata awk tu PF,standardla semua benda awk buat org perhatikan..len kali pk2 dulu,tgk2 dulu sesuai ke x pic yg nk di upload tu..mencegah lbh baik kan bro..salam ramadhan..

      0

      0
  37. paukaya says:

    mesti zack zaidi kate cmni….aku dh kate dh dulu..korang tknk dngr..hahahahahahahaha

    0

    0
  38. Mangkok Tingkat says:

    Pasal budak duduk macam ni pon nak keco. Dekat rumah memang lah spontan. Padan muka sapa yang kena marah dengan abam AA

    0

    0
  39. Mak Budak says:

    Mak mmg tak penah berkenan kat dia neh…….Singaporean tak sedar diri khennn….propa je semua kebaikan dia tuh……mmg pon gambar anak perempuan dia posing mcm tu tak sesuai…..cakap pon mcm takde basic agama…..ada ka org mcm ni nk dijadikan idol?? Bo blahhhh *Arinatoorsss yg sangappppp! Idol sgt hero koranggggg…….balik laa Singapore!!! Piraahhhhh!

    0

    0
  40. goshdy says:

    oi tengok diam2 sudah la…if u have nothing better to say… just shut up! prihatin sangat…
    anak die masuk paper hilang ke ape..bukan korang yg tolong carik.. keep all ur say..for ur own children!

    0

    0
  41. papa says:

    Si hipokrit AA……blah laaa!! Cara menjawan macam kan tak belajar agama lansung ke?Tak suker ditegur?? Balik Singapore laaaa……idol sgt ko tuh kan? *Arinatoors yang sangap…….Idol sgt idola korang……phewww……koserrr

    0

    0
  42. aaa says:

    if it were me, i’d do the same as AA did. i’m not a fan of him, but lately, i can see peminat peminat makin melampau lampau nak tegur artis. jangan lah nak bagi alasan tanggungjawab, kawan kawan korang, family terdekat korang, ada korang tegur? artis artis ni ada mak bapak, ada family diorang, let them do their job. yg korang tak payah nak konon konon concern. dah lah cara menegur pun salah. i don’t understand org org melayu nowadays.

    0

    0
    • sigh says:

      the thing is our celebrities prangai makin trok skrg. and mayb because of instagram ape bagai smua yg buat things getting worst. smua bnda nak post n share. but the fact yg peminat melampau2 nak tegur artis tu undeniable lah. org malaysia ske sgt mencari salah org lain. suka sgt mengutuk. tegur tk salah tp jgn smpai memalukan n kene betol caranye.

      0

      0
      • Mimi says:

        Saya juga setuju. Tegur jangan sampai memalukan. Bukan tak boleh tegur tapi dengan cara berhemah. Tapi yang kes ini saya kurang setuju, bukan sebab aaron ke apa, tapi dari segi keselamatan anak dia. Mengundang mata pedofilia.

        0

        0
    • Anonymous says:

      bukan stkat artis..
      even klu bc komen kt para alim ulama….in fb etc.. kn kutuk kawwww2x…
      keyboard warrior..=(

      0

      0
  43. l says:

    oh god you guys chill boleh tak???!!! its just a kid! jakun ke apa korang ni?

    0

    0
  44. Anonymous says:

    terserlah attitude ‘melayu singapore’ ..bodo sombong! blah la ko….
    malaysia ada remy ishak kot.

    0

    0
  45. cikedis says:

    ini cerita minggu lepas la abang nara………………. boooo………….

    0

    0
  46. 2cents says:

    Ala..sekarang memang semua org tunjuk baik. Setiap kali artis upload gambar mesti ada yg komen,” kan bagus kalau bertudung”..kalau dah bertudung, nanti comment “kan bagus kalau pkai baju longgar” and so on….setiap kali ok, setiap kali.MESTI ada. tak semestinya permulaan baik, pengakhirannya baik..so, tak payah nak comment macam bagus sgt. Artis just nak share sedikit sebanyak life diaorang..adoyyyy. suka baca, tak suka diam…

    0

    0
  47. mira says:

    jom sokong beto khusairy…….. =) sokong sokong sokong…..

    0

    0
  48. Anonymous says:

    standart la tu gambar zmn kanak-kanak mcmtu…aku dulu ade jer gambar pakai pampers..gmbar mandi bogel dgn adik bradik lain..main sungai pakai sluar pendek..org yang komen tu yang terlebih, itu yang AA hangin..

    0

    0
  49. NONAME says:

    makin bajet lak mamat ni..ko g balik singapore la bodoh..ni malaysia…g ko nk bogelkn anak ko ke kt singapore tu…org xde heran…k

    0

    0
  50. astun says:

    nara jawapan aq 2 + 2 : 4 klu slh ngak aq antar ko gi sekolah tadika…. hisss pd AA delete je gbr xyah nak layan sgt nanti Nampak perangai buruk ko…peminat biasa lah terlalu prihatin..ingatlah tanpa peminat ko masih mandi kat stesen minyak lg…

    0

    0
  51. Mat Tonggek says:

    sebab die tu Artis..kalo die tu orang biase je takde plak orang nak tego n komen2 bagai..tapi tu la..melentur buluh biarlah dari rebungnya..ko tengok anak amy search la si nabila tu pakai macam mana skrang..ko nak anak ko macam tu ke abg seron?

    0

    0
  52. Sukanya says:

    padan muka siapa yang support dia ni dulu lebih-lebih sekarang kau rasa la, belagak gila. Hahaha.

    0

    0
  53. Riena says:

    Hai la manusia…itu pic budak kot..xyah nk bdebat sakan..
    pic kakak budak or mak budak yg pki bikini or baju belah sane sni korg xkecoh pon…we know Aaron Aziz mmg syg anak2 die..org jolok sarang tebuan abisla…

    0

    0
  54. Anonymous says:

    aku org spore pun tak agree dia post macam gitu……indecent sangat…..walaupun kanak2,ia seharusnya bermula dari kecil……

    0

    0
  55. tumpang lalu says:

    abg nara ni…cite da basi..pas tu kt blog lain stiap ari ade jer update cite baru…aq perati kan beautifulnara ni da cm xde idea…update cite2 baru pn lmbat…itu pn blog lain da update dlu…hurmmm kemon la abg nara….

    0

    0
  56. betik says:

    Pada Aaron.. “u can mess with me.. but NEVER mess with my kids”

    setengah org mcm tu..

    0

    0
  57. nemo says:

    Nanti anak dia beso.. anak dia mesti malu.. ni yang aku nak terjah instagram aaron aziz ni..

    0

    0
  58. ariefsempoi11 says:

    yes.he is an artist but artist sekalipun kita manusia.. semua manusia ada buat kesalahan tetapi untung nya manusia bernama aaron aziz ni kesalahan yg dia buat diteguh oleh masyarakat tetapi dia pulak yang tidak hendarkan pandangan orang.. better kalau dia teguh dengan bahasa yang lebih elok. ya its must be apologise. tapi dgn bahasa dia balas mcm tu memang tak perlu utk suport manusia mcm tu.. and another one who people yg benci aaron tu stop follow he on ig.. takpayah kacau personal life dia.. tu bagi yg benci tapi bagi yg minat dia kalau teguran anda pun dia taknak kisah lebih baik unfollow saja artis sebegini..

    0

    0
  59. gemok says:

    yes…..budak2 mesti ditegur @ dididik dari kecik..bukan dah besar baru nak tegur…xjalan wei..tengok je la contoh yg paling dekat dengan diorng ni…ape jadi..seksi+rambut warna warni……..org sepatutnye kalau dah g umrah berubah….terpulangla..ko tu public figure…jgn cepat melatah..klu x nak di kritik jangan jadi public figure

    0

    0
  60. wiwik says:

    klau aku pun hangin. org yg dok komen menegur scara annoyying tanpa pk seluas2nya sudut pndangan dia tu mmg patut kene maki.org blh trima teguran kalau teguran tu btul caranya lah.memang patut pun aaron balas mcm tu.

    abg nara pun pkara yg dh lama ni xyah lah bangkit balik, wat lah entri terbaru.saje bikin panas ek.

    0

    0
  61. klu xleh tegur ko doklah kat jamban aeron….melalak sengsorang kat jamban tu.

    0

    0
  62. aku meluat org berlagak bagus says:

    korg dah tgk ke apa komen peminat tu kat AA? kalo xde xpayah nak serang AA tetiba xtau hujung pangkal. come on gambar budak2 cmtu yg jd masalah besar? bapa byk artis kat malaysia pakai xcukup kain ada korg tegur? konon teguran ke arah kebaikan la bagai..seriusly aku menyampah gila dgn “malaikat internet” ni. komen alim nak mampos tp perangai ntah mcm setan.

    0

    0
  63. .................... says:

    x salah kalau peminat tu nk tegur AA…kalau AA x suka diam2 jer la..salah AA jugak y gi ltk pic anak pompuan dia y seksi cam tu wat pa..lain le kalau x d tunjuk kt org ramai…sendiri fikir la..agak si AA x ingt ke y kes pompuan malang y nama nurin tu…sendiri mahu ingat la….

    0

    0
  64. Pilih kasih says:

    cite ni dh basiiiiii le abg nara oiiiii….kalau d makan leh wat sakit perut…tpi skg dia dh leh wat sakit hati plk…lain kali peka la skt abg nara….

    0

    0
  65. peace!! says:

    salam,tapi,seeloknya ,ank gadis yg semkin m’besar diajar dgn pkaian yg m’nutup aurat,nanti bile dh besar dia akn terbiasa..dan sesiapa yg m’beri nasiht kat encik aaron aziz tu..berilah nsihat dgn cara baik n betul..bukn dgn m’caci,m’hina atau dgn b’maki..rase nye x perlu kot..boleh je ckp dgn baik2 kn?dan kpd en aaron..x perlulah bermaki2 kpd org yg m’beri “nsiht”mcm tu.xde guna pon..:)…terime lah nsihat org tu dgn baik..walupon cara nye sgt m’ykitkan hati kita..ape2 pon,say thanks to ALLAH..sebb msih ade org kisah ngn kita..wlaupon cara org beri nsihat tu x bape betol..kita pndg lah nsiht tu dri sudut yg positif..ok????SALAM RAMADHAN.:)

    0

    0
  66. peace!! says:

    SALAM!!!tapi,seeloknya,ank gadis yg sedang m’besar patut diajar dgn berpakaian mntup aurat.nanti bile dah besar dia akn terbiase..dan kpd peminat en aaron yg m’beri nsiht tu..kita kalo nk beri nsihat kat org berilah nsihat dgn cara yg bijak..bukn dgn cara m’hina,m’maki,m’herdik..rasenye xperlu kot. kan3???dan kpd en aaron,terimalah nsihat org tu dgn hati terbuka dan pndglah pda sudut yg positif.x perlulah m’maki..wlupon cara nsihat dia bgi kat en aaron agak m’yakitkan hati..tapi,kita kne say thanks to ALLAH..sbb masih ade org care dgn kita..wlaupon,cara dia m’bri nsiht x bape betol..peace!!!salam ramadhan guys!!

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      elehhhhhh sudahhhhh lah ! kau ingat Aaron tu bodoh sangat tk tau ajar anak !! pasal budak2 pon nk kecoh ! mulot macm pantat lembu lobang besar macm mulot korang2 semua ni lah macm kiwak !!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Sebab bapaknya x brapa c****k la maknya x tutup aurat..so anak2 terbiar x keruan..

        0

        0
        • Anonymous says:

          bodoh lagi bapak ko, biar anak suka mengumpat di bulan puasa…
          dan sbb laki ko x berapa cerdik la bininya kuat ngumpat. anak2 ko nnt lagi x terbiar silap2 mengandung luar nikah. org kuat ngumpat ni balasannya nnt kat anak diorg.

          0

          0
  67. someone concern says:

    the truth is, manusie zaman skrg memang payah nk terime teguran, EGO…. that’s it!

    0

    0
  68. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    bagos Aaron minah jambu sokong sama lu….apeee saje la orang2 ni semua Nye nk eksen alim macm sial ! budak2 tu kn maseh kecil dh tentu Nye dorang sedang santai2 baring ngan adek beradek ape salah Nye ! bukan nya Nampak puki pat situ ! Aaron ngan bini dia tau la nk ajar anak dia nanti macmana ! tkan dh besar anak2 Aaron maseh nk dudok terkangkang tekoyak kannnnnnnn mesti la budak2 tu dudok paling sopan dari minah tudong yg ada sekarang huh ! helo Aaron lain kali kalau nk masokan gambar anak2 u tu u nk kena hipokrit sikit suroh anak2 u pakai telekong mesti 1Malaysia akan pujiiiiii…..lov u Aaronnnnnnn…

    0

    0
  69. lagubestbest says:

    Nabi dah pesan, zaman2 akhir nanti umat islam suka bertelagah pasal hal remeh temeh. Lupa la nak quote hadis ner. tp memang ada.

    0

    0
  70. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    dh la Aaron jangan di layan orang2 ni semua macm ciak !! bukan Nye bini u yg dudok cngitu …buat bodoh pon cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!

    0

    0
  71. bini zed zaidi says:

    Ayat aaron standard sekolah rendah,..nampak sgt tak g skolah….bini pun x ajar..anak 3 ekor lg la…dasar org menumpang

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      oi helo ! jangan cakap orang menumpang eh ! Aaron stay kt Malaysia bukan free free aje tau ! taon2 dia kena bayar immigrtion kan …kalau dia menumpang pon kau ape peduli ! dia cari rezeki dia yg halal di bumi Malaysian yg penoh dengan keberkatan…bukan Nye dia mintak makan ngan korang semua huh !! tentang anak2 dia nanti pandai2 la dia nk ajar huh !

      0

      0
  72. Bakal bini AA( kalau x silap la says:

    Anak Aaron anak i jugak tau..plaese jgn kutuk lg,,,

    0

    0
  73. BUNKFACE NO.1 says:

    bodoh lah AA ni, gambar anak nampak jubo pun nak upload jugak, kena tegur mula lah melenting, cuba contohi Dato Siti Nurhaliza kalau kau nak kekal lama dlm industri ni, tapi kalau kau balik singapore pun ok jugak, memang dialu-alukan, BUAT SEMAK JER ORANG LUAR LAMA-LAMA KAT SINI

    0

    0
  74. tacacila says:

    ni la padahnye retis, seme gbr nak di uploadkan, tak pikir dulu. yg pakai hijab tp pakai baju gym ketat kat dada lah, yg gbr anak terponggeng la…aduuuuuu lah. use yr brain, u r sharing the pictures with the www!

    0

    0
  75. MS NA says:

    kadang-kadang agak pelik dengan dunia artis ni. mungkin zaman hiburan dulu tak ada rangkaian canggih untuk share gambar dengan peminat dan ia secara positifnya menjadikan kurangnya percanggahan pendapat tak macam sekarang. Saya ada juga akaun instagram tapi mungkin isu sebegini tak timbul sebab mungkin saya bukan golongan artis or golongan orang-orang yang dikenali. Dan oleh sebab itu saya rasa sepatutnya AA ni perlu tapis dulu kot jenis gambar yang boleh muat naik dalam instagram dia. Sebagai artis saya tak rasa die sepatutnya memberi respon sebegitu. Sejak tahu perangainya macam ini,sedikit perasaan kurang hormat mula timbul. Bukankah diam itu lebih baik? dan berfikiran positif terhadap pengkritik atau komen-komen negetif dijadikan diri AA akan berjaga-jaga selepas kejadian ini? Ramai rasanya artis lain yang diberi tamparan komen yang teruk tetapi boleh katanya semua dari mereka tidak membalas atau melayannya. Saya rasa elok ianya dijadikan sesuatu benda untuk membina diri dan bukanlah dengan bersikap demikian. Anda sebagai seorang tontonan umum perlu lebih bersedia dengan kritikan sebegini kerana kdgkala orang saja mahu menguji melihat bagaimana anda cepat melatah. Maaf, btl kata seniman sebelum ini kita perlu utamakan org Msia. Ramai lagi artis Msia yang lebih berhemah lagi-lagi bila sudah dikenali.

    0

    0
  76. lensa JKM says:

    That’s right..isu zaman sekarang kena buka mata dan minda luas2..tak kiralah jika ANDA itu artis sekalipun..memang budak2 tak tahu apa2, tapi bila famili sendiri yang upload gambar anak kenalah tahu adab dan sopannya. I cakap macam ni sebab dalam manusia ada sifat NAJIS dan BERNAFSU SYAITAN..pakar psikologi & motivasi pun dah buat kajian, elakkan muat naik turun gambar2 membuat muncung seksi, bergaya gediksss..dan kanak2 pun kita kena berwaspada sebab ada orang dewasa yg bernafsu pada kanak2..so kepada ANDA yg bergelar artis, tak salah melenting mungkin teguran dari somebody tu direct sangat..i think dia bukanlah nak ‘mengajar’ u sangat..take positive saja!

    0

    0
  77. mak terjemah. says:

    Orang tegur tu sebab care. Manusia zaman skang, kat budak pon ada nafsu. gambar tu biar la jangan terdedah sangat. kalo xboleh ditegur, tak payah gatal jadi publik figure, lu balik singapore la wei.. maybe sana takde perogol.!

    0

    0
  78. betik says:

    aku setuju je apa yg Aaron buat.

    korang cube pikir.. apa yg menyebabkan sampai aaron keluarkan kata kesat..

    aku percaya peminat2 dia yg tegur tu tak guna bahasa yg molek .

    mesti teguran yang diberi kpd Aaron berbaur makian dan menjejaskan maruah dia sebagai bapa.. kalau aaron tahu apa yg dia post tu adalah sesuatu yang kurang manis… pasti dia xkan post gambar tersebut.. dimata dia,, anak2 dia kecik lagi.. lainlah kalau dia post pic bini dia cenggitu..

    pada aku lah… aaron ni mengamuk sebab peminat tu “tegur” dengan bahasa yg kasar. sebab tu dia pun bagi baliklah dengan kata2 yg kasar jugak.

    cuba kalau korang sendiri yg kene tegur mcm tu,, ko rasa ko mampu balas teguran org dgn baik? mesti mula2 naik darah gak kan..

    so chill la.. x pyh la sebab benda mcm ni,, nak di ban terus si Aaron ni.

    0

    0
    • Luna says:

      Aaron tu yg salah upload kat public apahal, bila org tegur marah2 balik kt org tu, tak profesional langsung, klau org tegur adalah salah silap tu, memang patut pun org tegur…pergi post gambar anak duduk mcm tu apahal..salah sendiri tak nak mengaku..teruk betul

      0

      0
    • amir says:

      kalau aku jadi AA…aku mengaku tu salah aku sebab upload gambar ank yg kurang sopan, bukannya marah balik kat peminat, aku rasa peminat yg komen tu pun dah tak kan datang lagi kat instagram AA…jauh sekali nak tegur balik AA…aku pun dah hilang respect kat AA ni, goodbye AA

      0

      0
  79. sayang says:

    Maaf ye,tumpang lalu….Adalah satu tanggungjawab seorang bapa untuk menjaga aurat
    anak2 terutamanya anak perempuan…ank tu x salah…yg salah tu pak dia..sapa srh mskkan gambar anak perempuan dlm instagram dia…bodoh dan memalukan diri sendiri!

    0

    0
  80. Anonymous says:

    Salah seorang rakyat Malaysia yang Bodoh (ex-singaporean)…Kenapa Gov lulukan permohonan org bodoh!

    0

    0
  81. qaseh bonda says:

    Muda2 dah panas baran. Apalah salahnya diuji sedikit dengan teguran. Tak rugi sekupang pun bila berlapang dada. Bagi je tau kata terima kasih atas teguran dan minta maaf diatas ketidaksempurnaan. Sebab tu semua benda tak boleh dikongsi bersama. Macam2 persepsi manusia.

    Dah kata nak menempa nama, terimalah segala teguran. Nak buang dalam jamban ke tidak tak payah nak heboh. Kan dah kecoh satu Malaysia.

    Orang paling kuat bukan pada jasad tapi pada yang dapat mengawal emosi.

    0

    0
  82. Cintakan Kedamaian says:

    kita tak tahu apa yg jadi sebenarnya tak boleh nak salahkan semua pihak juga. nak tegur tegurlah dengan beradap.. dengan penuh sopan dan santun.. kadang2 melalui cara teguran kita juga boleh membuatkan orang berkecil hati. nak nak di tegur di hadapan khalayak ramai apatahlagi hadapan media sosial macam ni. Kita semua tak sempurna. tapi dari mana-mana yg tak sempurna tu bukanlah tak baik malah boleh di jadikan pengajaran agar kita menjadi manusia yang lebih baik.
    Tak Perlu nak kritik orang lebih-lebih sedangkan kita pun secara tak sedar seringkali melakukan kesilapan. Apatah lagi mendokan yang buruk-buruk pada orang yang di tegur bila dia tidak dapat menerima teguran dari kita. Banyak cara dan keadah nak di tegur dan menegur org dengan berhemah tanpa menjatuhkan air muka mana-mana pihak.

    Sekadar Pendapat.

    0

    0
  83. Amira says:

    Kerana mulut badan binasa, Aaron.
    Dah boleh start packing baju balik Spore.
    Untuk beraya……maksud saya.

    0

    0
  84. rossa says:

    ELEH..YG KORANG NAK KUTUK AARON NAPER?
    ANAK DIA,DIA BERHAK BELA..
    KORG TAHU KE KOMEN YG DIA DELETE TU ENTAH2 DAH MENGHINA DAN MENCACI ANAK DIA SERTA MARUAH DORANG?
    KITA X BERADA DI SITUASI DIA…JGN CPT HUKUM ORG..KALAU TERKENA BTG IDUNG SENDIRI,KORG AKAN BUAT APAA???

    0

    0
  85. peminat no 1 Aaron says:

    sEmua kat sini nak jadi alim ulamak sedangkan diri sendiri entah2 x betul perangai.suka hati doakan bukan2 kat anak AA psl kes rogol berbagai..heh jaga famili korg sudahlah entah2 korg yg terkena balik nanti….ni bulan puasa x baik bertelagah hal2 kanak2 cmni….apa laa….x baik ckp AA menumpang,dia bayar cukai tau,dan dia x mntk duitt kita pun..ttg bini dia x tutup orat tu,kita x layak hina dia….Tu tanggungjawab dia sendiri laa….kita ni sape nak kecoh2 hina dia….dia ada hati perasaan apa

    0

    0
  86. grazilda says:

    sengal lah ko amira hahahaha…blagak sungguh si haron aziz nie…ingatlah nie malaysia, org2 malaysia yg naikkan ko tau,, wlwpon peminat salah..tegurlah elok2

    0

    0
  87. miss nurul says:

    sy ada 2 org ank perempuan umur 5 & 7.lately byk sgt cerita org2 yg bernafsu pelik esp klau kat U.S pedophile ni berlambak.mmg cara deorg nak cr mangsa dan memuas nafsu dgn cr mn2 gambar budak utk dijdkn pemuas nafsu pelik deorg.klau gmbr yg elok pun deorg blh berahi inikn pula gambr yg terkiap sana-sini.tp mungkin cara org menegur tu salah.x perlu la kot komen general yg mn semua org blh bc.maybe boleh pm dia ke.ye lah jatuh lah ego dia sbg bapa.seolah dia x pndai protect ank.tp ape pun di zmn skrg ni kita kena hati2 dgn apa yg upload d internet.setakat gambr ank terkiap sana sini utk peribadi ok la.tp x perlu la upload utk tatapan umum.malu ank2 tu.

    0

    0
  88. student bandung says:

    aku ada adik umur 6 thn n kdg2 kalau tgkp gmbr dia, dia kangkang je, skirt terangkat ke, bila nk upload aku crop…nk gak bg org tgk, aku crop la..hahaha

    bkn niat nk mengajar AA..just bg pendapat..tp mgkn org yg bg pendapat tu ayat dia sinis..soo AA pon bengang..ni mslh cara komunikasi ni..haaha..

    0

    0
  89. Joyah Sepot says:

    dua2 pihak silap..yg menegur tu menegur tak kena tempat..kenapa mesti diaibkan anak org dan bapak org di twitter? semua org boleh baca..so, mmg tak patut buat mcm tu..aaron pulak over reacted dgn bahasa kesat..tapi saya lebih melihat silap tu lebih besar pada yg menegur..itu bukannya cara nak menegur anak org menerusi bapanya..Islam ada mengajar kita cara menegur..bukan mengaib..

    0

    0
  90. nokia cap bulu kaki says:

    alahai org kita ni dah xde keje, gmbr mcm ni pun nak komen nak mencari gaduh.menegur pun buatla cara menegur, bukan mencari gaduh…biasalah budak kalau dah baring atas katil berseluar pendek..x dosa pun..jgn nak fikir psl pedofil mende tu..byk lg gambar2 lain kat internet ni yg boleh jd halwa pedofil..kita jaga anak kita baik2, awasi mereka.. itu sahaja..si aaron pulak cepat nau sentap..cuba jgn melayan org2 xde keje ni..tengok kau dah start memaki..dua2 dapat dosa kering..dah2, lupakan je la..x lama lg kan nak raya..minta maafla sesama kita..

    0

    0
  91. Anonymous says:

    ini lah manusia bangang…x boleh nak terima nasihat oang

    0

    0
  92. Corn says:

    yang tegur tuh dulu2 masa kecik2 duduk berkapit je kot agaknyaa…hahaha

    0

    0
  93. peminat aaron says:

    kan lebih sopan dan manis kalau awk post pic ank awk bertudung (pompuan) berseluar panjang (lelaki).mmg kite kata”ala biasala bdk2 pakaian mcm ni..kite dulu2 mase kecik2 pn mcm ni”.Tp dulu pic kita utk tatapan famly dan sbg kenanganje.dulu lain..sekarang lain….x salah peminat2 nk tegur utk kebaikan.mmg la hak tu awk yg punye sbb mereka ank awk.sanggup ke awk nak tanggung semue tu di akhirat nanti.sejak dr kecil kite perlu didik mereka.bila nak suh bini awk pakai tudung?

    0

    0
  94. manusia says:

    orang nak tegur dah kira untung aaron oi. ada yang kisah. kalau macam aku mmg aku tak kisah. anak kau. bkn anak aku. patut fikir positif kenapa org tegur. ini nak melenting. alah. artis malaysia semua samalah. harap berlakon bagus kau ingat penonton dah suka kau? puih!

    0

    0
  95. saya says:

    Terus pangkah AA ni sejak dia maki hamun orang mcm tu. Orang yang bijak akan sentiasa mengawal dan berfikir sebelum berkata-kata. Tapi ye la..AA ni kan artis..bijak kerrr????

    0

    0
  96. Arona Aziz says:

    Aaron ni pun satu. Orang Malaysia ni sensitif, babai la ko pasni.

    0

    0
  97. protective says:

    kalau betul awak ayah yang protective, awak tak akan post gambar sebegitu untuk tontonan umum. fikirlah.

    0

    0
  98. Anonymous says:

    Sombong nya…

    0

    0