Written by AbangNara | October 25th, 2012

Kekacakan Aaron Aziz sememangnya jelas terserlah apabila menghiasi muka depan majalah GLAM Lelaki. Pasti ramai peminat Aaron Aziz yang teruja melihat kehenseman wajah pengacara Fear Factor Celebrity Malaysia ini.

aaron aziz

Jangan lupa untuk mendapatkan majalah GLAM Lelaki di kedai buku berhampiran anda. Lebih-lebih lagi kalau anda peminat setia Aaron Aziz. Selamat membaca!!!

P.S: Paip air hujan yang menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to Aaron Aziz Kacak Hiasi Majalah GLAM Lelaki

  1. Alalalala says:

    wow..tie melayang tu yg mahal tu. The most gitu..

    0

    0
  2. dee says:

    neck tie 2 mcm fail lah

    0

    0
  3. ice cream vanilla says:

    Handsomenya so awesome !!!!

    0

    0
  4. Kepologi says:

    macam dh x kurang skt la aura AA ni..

    0

    0
  5. Double AA yg pastinya bukan Azwan Ali says:

    Teruskan usaha mu Aaron utk berkarya. & yes you’re kacak!

    0

    0
  6. sioh says:

    Aku meluat la magazine la ni photoshop over sgt x natural..

    0

    0
    • Anonymous says:

      editing yg melampau sampai nampak tie tu mcm tampal bkn melayang. kesimpulannya Aaron Aziz kacak tp gambar cover ni kejung

      0

      0
  7. Anonymous says:

    Ini sangat hebat

    0

    0
  8. sioh says:

    Pasal apa magazine la ni suke wat photoshop over sgt?

    0

    0
  9. my boo says:

    neck tie melayang tu cm ganggu aaa kehendsoman AA..x nmpk overall muka dia..

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      wow….kacak abg AA…
      suke mak nyah….aummmm……

      0

      0
      • nabilla tayang perut says:

        ko ni da kenapa kipas??buang tabiat ke apa??
        eeeeeeuwwwwwwwwwwwwwww…

        0

        0
      • kira bolehlh tu....he..he..he.. says:

        bolehlh tu…sederhana dn kira ada tarikan jg…he..he..he…

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        nabila tayang perot.. nmpk sgt ko yg memalsukan nick aku selama ni.. dengki ke? tu la ko.. takut dgn bayang2 sendiri.. ada aku kisah ko copy nick aku? nyah rupanya ko ni.. x sangka aku.. uwww… uw.. uw.. uw tu apa nabilka tayang perut?

        0

        0
  10. Baby says:

    Erk… Hensem ke?

    0

    0
  11. . says:

    magazine tu gmbr AA dh nmpk ensem tpi d kacau oleh tai y menyebuk tu…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Patutnye tali leher tu ditiup ketepi bahu baru macho bai

    0

    0
  13. watDah says:

    jelasnya kita mat s’pore ramai yang chill, cool & menarik…hahaha

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      suka nye minah jambu dengar yg jantan singapore ramai yg chill emmmmmmmmm u ni mat singapore ke ? minah jambu leh kenal2 tk ? minah jambu memang suka ngan jantan singapore ….watDah ada hp no ? kt mana nk jumpa cakap aje dengan cepat kilat minah jambu datang…

      0

      0
  14. Anonymous says:

    ini kali ke 2 aaron aziz jd cover utk majalah glam lelaki…

    0

    0
  15. miss wawa says:

    1 je gambar?? tk cukuplah nara!! tgk muka AA bnyk kali pon tk jemu..SO HANDSOME.hope lepas ni Adi Putra plk jadi cover..confirm meletup!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    dah tak minat sgt la aaron aziz. die ni dah over expose sgt. lagi suke nazim othman
    ^_^ nazim othman sgt hencem :)

    0

    0
  17. miss wawa says:

    Ala kau tk minat pon ada Aaron kesah??tk rugi pon…..1 pergi 10 mari..!!

    0

    0
  18. joe joe says:

    Takde tie melayang tu lg elok. Kate GLAM, tayang la wajah kacak si Aaron ni. Nak ade melayang bagai. Fail la. Muke da Macho da…

    0

    0
  19. Sofia Jane Bukan nama Sebenar.. says:

    wow..unik dan berbeza..mmg kretif sungguh gmbr ni dah tahniah kpd sang jurugambar tu..mmg di luar kotak fikiran…yg tak suka tu mmg masih berada dlm kepompong atau mgkn kwn2 Zed Zaidi..

    Siapa ckp kerana Aaron suami org tak boleh nak ngorat atau bergurau2…dlm islam dia ada 3 kosong lagi..dia layak dan mampu kalau dia nak..tak perlu lah nak mrh2..jgn tamak sgt semua harta tuhan..pahala jika dia kahwin lg kerana menyelamatkan wanita2 yg blm berkahwin terjerumus ke lembah hina..lg pun hubungan suami isteri ni bersifat subjektif..lainlah hubungan dgn anak..smpi ke akhirat..

    0

    0
  20. lulu lala says:

    Hensem lg fizo omar

    0

    0
  21. noreen says:

    hensem ker…. sejuta x hensemmm REMY ISHAK!

    0

    0
  22. Timah Bess!! says:

    tekejut aku tgk tie tu….cam lengan baju dgn penumbuk lak skali pndg…

    0

    0
  23. oct1883 says:

    ooo.. necktie melayang ke? ingatkan stoking busuk tadi.. huhu…

    0

    0