Written by AbangNara | May 30th, 2012

Ini kalau Aaron Aziz masuk Masterchef Selebriti dengan lengkap berpakaian sebegini, Abang Nara berani jamin confirm jadi juara terus sekiranya keputusan ditentukan menggunakan  undian SMS. Pasti ramai makcik-makcik, awek-awek dan gadis-gadis yang cair dibuatnya. Tak gitu?

aaron aziz chef

Sekali pandang memang nampak ada gaya dan bakat juga Aaron Aziz di dapur. Mungkinkah selepas ini Aaron Aziz ingin menceburi bidang masakan pulak? Siapa tahu kan? Jangan lupa dapatkan majalah Aroma di pasaran hari ini jugak untuk lebih banyak info terkini. Kredit gambar kepada Facebook Aroma.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

138 responses to Aaron Aziz Jadi Chef Untuk Muka Depan Majalah Aroma

  1. Anonymous 1 says:

    3rd

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
    • takdename says:

      eron ajis ni kalau senyum nampak gigi, lain bebeno mukenye… tengok lengan dia tu.. wuhuu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
      • Zed Zaidi says:

        Aaron Aziz.. Jangan ke dapur masakan je reti.. Permit kerja bila nak tunjuk kat kamii? Saya dan rakyat Malaysia dah lama menunggu dah ni..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 110 Thumb down 42
      • Chef Anonymous says:

        Patutkah pelenyek karipap dikepit sebegitu rupa?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 1
      • anakayam says:

        aiyoo…kena report kat ZZ nih sbb AA msok majalah malaysia…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
      • zaza says:

        ZZ..AA masuk dapur pulak ni… dia mn ada lesen jd chef…
        ZZ cepat la mintak AA tunjuk sijil masakan dia…hahahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 0
      • Zed Zaidi says:

        Anak Ayam… Saya akan usulkan perkara tersebut ke Persatuan Chef-Chef Malaysia kerana cover di atas agak mempersendakan kerjaya mereka sebagai Chef terkemuka dengan bergambar mengepit peralatan masakan yang kita gunakan untuk memasak betul kan semuaaa?

        Zaza.. Biar la dia settle kan hal imegresen dia dulu.. Dah settle nanti saya minta dia tunjuk kan permit masak pula yea zaza.. :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 90 Thumb down 11
      • alamak..masuk majalah malaysia lah pulak
        zed zaidi cepat bertindak!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
      • akulerr says:

        aku xphm npe org duk sibuk2 pertikai sal isu kenegaraan nie..
        dah rezeki die Allah bg lebih terima je la..
        rezeki msg2 len kan..
        kite yg kat sini perlu perbaiki diri sdri n jgn jatuh kan org len dan kite buat lebih baik n lg bgus..
        buat persaingan yang sihat la bru bgus.
        org luar semakin maju yg kite nie semakin mundur sbb asyik duk cr slah org
        apedaaa

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 6
      • commissioner Zed Zaini, saya rasa tugas tukang masak amat sesuai dengan encik Aaron atau Ron Jeremy, nama baru yang saya usulkan sebab tak melibatkan majlis yang glamour2. tak le tergugat encik Zed nanti.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Zed Zaidi says:

        Fahrin Ahmad Full Body.. Biar la dia settle kan hal imegresen nya dulu.. Cover majalah Malaysia tu nanti-nanti la yeaa.. Berperingkat-peringkat itu kan lebih baik dari bergopoh tapi tak ke mana..

        Akulerr.. Sibuk itu perlu kerna tahu kah anda yang 10% daripada populasi rakyat di Malaysia ini adalah sumbangan daripada populasi orang luar? Aaron Aziz salah satu dari pembawanya.. Jadi tak salah kalau itu yang saya ketengahkan sebagai usul utama..

        Pegawai Imegresen.. Bagi saya tukang masak ni bukan tujuan utama Aaron Aziz ke Malaysia.. Kalau nak dibandingkan kuku maybe kamu semua lagi selera dengan masakan dari air tangan dan kuku saya.. So, biar la dia saja yeaa…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 3
      • Kak Bedah Berpurdah Podahhhhhhhh says:

        sibuk sangat nak tengok permit kerja Aron Aziz, suruh kerja Immigresen tak nak. sekarang melalak macam anjing…

        1-2-3….Poooodahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

        Hot debate. What do you think? Thumb up 27 Thumb down 22
      • Pondan Sepi Meroyan Lagi says:

        Rinduuuu (pada Aron)
        Telah melekat dalam hatiku
        Walau awan lalu
        Rinduku tak berubah arah……..

        Purnama mengembang cuma berteman
        Bintang berkelipan dan juga awan
        Siapa tahu rindu yang mencengkam
        Di hatiku

        Aku meminta pada yang ada
        Aku merindu pada yang kasih
        Aku merayu padamu yang sudi
        Merindukuuuuuu… whooohooooooooooohooo!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 15
      • Zed Zaidi says:

        Kak Bedah Berpurdah Podahhhhhhhh… Saya kan Presiden Seniman Malaysia.. Buat apa saya nak kerja di Imegresen pula? Hal berkenaan biar la dia saja yang berurusan.. Saya tak nak jadi orang tengah sebab saya banyak lagi perkara nak diusulkan… Menyalak? Bukan ke anjing saja yang menyalak.. Kak Bedah Berpurdah Podahhhhh tak layak berpurdah kalau tak reti nak beza kan mana satu aning dan aman satu manusia..

        Pondan Sepi Meroyan Lagi… Tengok.. Fanatik kan Aaron Aziz sampaikan LGBT pun berleluasa kat sini.. Perkara ini akan turut saya ketengahkan nanti.. Insyallah..

        Kak Bedah Berpurdah Podahhhhhhhh.. Mari la kita sama-sama memerangi LGBT kerna kalau akak memerangi saya pun Pondan Sepi ni tetap akan Meroyan Lagi..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 7
      • panjangnya kau taip..
        sah dah kau mahukan publisiti murahan…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 11
      • Anonymous says:

        bengong betul komen kamu zed zaidi!! kelakarr!!! kamu patut tukar profession jd pelawak, sbb dr awal lagi kamu mmg lawak.. hahahaha..

        btw zed zaidi, boleh x uruskan permit kerja maid sy,sy dh pegi uruskan renewalnye tp pihak imegresen sungguh lembab.. sy rs anda lebih cekap dr mereka. bolehkan??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
      • commissioner Zed Zaini, memang tujuan kami memberi tugas tukang masak pada encik Ron Aziz kerana kepetahan beliau menjaga kukunya. rasanya encik Zed boleh teruskan karier lakonan dalam drama Sebulu Kasih. oh ya. pilihan raya dah nak dekat. sudahkah anda mendaftar sebagai pengundi, encik Zed? ingat, undi adalah rahsia. saya akan pangkah enck Ron

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Zed Zaidi says:

        Fahrian Ahmad Full Body.. Ini bukan kerna publisiti murahan atau pun apa-apa saja.. Saya cuma nak tegakkan kebenaran sebagai rakyat Malaysia.. Lagi pun saya dah cukup banyak publisiti semenjak sehari dua saya jadi Presiden Seniman ni..

        Anonymous.. Anda artis ke? Boleh saja saya usulkan kes ni kalau betul imegresen tak follow up untuk awak lagi.. Begini la Anonymous… Saya sarankan awak ambil jer rakyat Malaysia untuk jadi maid awak tu nanti.. Banyak lagi rakyat kita yang masih jobless sekarang ni.. At least kalau awak tolong mereka dapat la kita kurangkan kemasukan rakyat asing yang menjadi-jadi sekarang ni.. Nak tunggu permit alamatnya awak pergi umrah dan balik sini pun belum tentu dapat settlenya lagi Anonymous oooiiii…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 7
      • Zed Zaidi says:

        Pegawai Imegresen.. Tak payah la kita nak tegak kan benang yang dah basah.. Satu Malaysia sudah tau keadaan fizikal sebenar kuku Aaron Aziz ni.. Kalau nak dibandingkan dengan kuku saya pasti anda makan masakan saya siap bertambah lagi.. Oh ya… Saya dah jarang berlakon sekarang ni.. Apa yang penting saya nak tumpukan kepada usul artis luar tanpa berpermit serta kebajikan banyak-banyak artis lagi sekarang ni.. Pasal pilihanraya, insyallah saya dah pun mendaftar sebagai pemilih.. Ini pun untuk masa depan rakyat Malaysia not Singapura kita juga kan? Anda bila lagi?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 7
      • rasanya, dalam usul utama commissioner Zed Zaini, kebanyakannya bertumpu kepada artis wanita penunjuk ketiak? wah,… mahsyuk sungguh. kalau ada apa-apa, pass2 lah sikit kat saya ye.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Zed Zaidi says:

        Pegawai Imegresen.. Insyallah.. Itu juga merupakan salah satu usul saya nanti.. tapi perlu diingatkan yang saya tak dapat la nak bersekongkol dengan bab passing2 artis wanita ni.. Saya Presiden perlu buktikan pada artis-artis bawahan saya yang saya ni telus tanpa perlu minta simpati pada mana-mana pihak walaupun ketika saya di Malaysia, Singapura, Mekah atau pun Madinah yea semuaaa.. :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
      • Pondan Sepi Nyanyi Sampai Sempot says:

        Sia-siaku
        Mencintaimu
        Setia padamu
        Percaaaaaaaaaaayakanmu

        Sebak dadaku
        Retak hatiku
        Luka jiwaku
        Dihiris pilu

        Beribu sesalankuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • gaji korang berapa ribu sbulan duk taip komen panjang panjang ni.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
      • Only CT (In The World) says:

        Personally aku harap kita jgnlah lebihkan sgt Pelakon2 Singapore mcm Aaron Aziz @ Ady Putra. Banyak lagi Hero2 kita yang harus dipuja spt Fahrin Ahmad, Remy Ishak, Zulhuzaimy, dan lain2…lebih2 lagi Zulhuzaimy skang die dah low profile sgt, mereka ni sume berbakat, bagilah peluang pada mereka…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
      • Zed Zaidi says:

        Fahrin.. Biasa la.. makin panjang komen makin beriban la gaji.. Presiden sesebuah SENIMAN bagai kan CEO sesebuah COMPANY betul tak?

        Only one CT.. Sy sokong awk.. Tp bg sy hero tak payah la dipuja sgt.. Nak puja marilah kita puja Tuhan.. Lagi satu, jgn pandang pada hero muda semata. Kita ada Aziz Satar, Jalaludin Hassan, Hamid Gurkha, Piee dan ramai lagi yang bagi saya tetap boleh diketegorikan sebagai hero Malaysia.. Jangan la pndang pd yg muda kalau mereka tak kemana.. Tp Zulhuzaimy dh jadi pengarah dh skrg,, Seindah Sakura kan Fahrin Ahmad kan?

        Pondan Sepi.. Kamu ada twitter? Saya nak sembur kamu ni dgn kata-kata nista.. :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
      • khabarnya Pondan Sepi yang sebenar telah kembali ke pangkal jalan. syukur…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Pondan Sepi Takut Nak Nyanyi Lagi says:

        Bila Izrail
        datang memanggil
        Jasad terbujur
        di pembaringan
        Seluruh tubuh
        akan menggigil
        Terkujur badan
        dan kedinginan

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • Pondan Bertaubat, cuba nyanyikan abang lagu “Kuletih nak joget” sekali?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Diyana Halik says:

        bongek btol la komen korg!siap ade watak ZZ,imigresen n pondan sepi…ZZ…kau sembur kt twitter ke pai pondan sepi insaf ni?hehehehe

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • SEMUA RETIS SIBUK NAK JADI TUKANG MASAK SEKARANG NIH……. ESOK SEMUA BAJET DIRI TU CHEF SELEBRITI……

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        hahaha.. siot je dialog korg!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • saya suka gosip says:

        aku pon x phm nape org2 sbok nk kondem org luar yg rezeki nye di malaysia ni..nape die keje sini?sbb pngrah2, producer2 malaysia jgk yg pggl…mgkin sbb die mmg sesuai pgg 1 1 wtak tu..

        p/s : baek korg kesah indon2 yg dtg xde permit pstu merompak sane sini…china yg dtg jd plcur tu…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • Zed Zaidi says:

        Pegawai Imegresen.. Nampaknya begitu la.. Mujarab juga semburan saya kt twitter td..

        Keep it up pondan sepi..! Pasni pakai kopiah gi masjid hulu kelang pulak yea nnti.. Dpt jemaah dgn fasha dan jejai sekali.. :)

        Diyana Halik.. Ye la tu.. Awak dengan encik suami awak ke ni? Sampai kan salam permit saya kat beliau yea nanti.. Minta petunjuk moga dipermudahkan urusan di imegresen nnti.. :)

        Sy suka gosip.. Saya pun tak kisah kalau dia nak berlakon mana-mana watak pun.. Tp nak berlakon itu perlu kena pada cara dan tempatnya.. Pendatang tanpa izin berkerja di Malaysia pun punya permit kn? Saya tak kisah nak tunggu berapa lama.. Janji dia tunjukkan pada saya dan rakyat Malaysia sudah ler.. :)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
      • Zed Zaidi says:

        sy suka gosip…… p/s……. saya PRESIDEN SENIMAN MALAYSIA yg hanya jaga kebajikan dan hal-hal artis… kalau satu MALAYSIA saya nak jaga alamat awak kena undi saya jadi PERDANA MENTERI MALAYSIA pulak la nnti yeaaa.. :)

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • Azam Bin Fakhrul says:

        weii aku rasa hang pa yg suka nyamar guna nama2 artis sat gi kena tindakan, korang wat macam tu mcm nk jatuhkan maruah orang jer..nanti masuk tv aku nk tgk gak muka yg nyamar fahrin n zz nih, saman juta2 bebbb..PANAS..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • saya suka gosip says:

        @zed zaidi…aku x kate ko yg kene kesah kat indon ngan china tu..aku kate KORG…means sume rakyat malaysia yg sebok ngan permit AA sdgkn rmai lg yg x berpermit…at least kite tw ape yg AA buat (means blakon, cover mag etc)..dr pendatang asing yg laen yg nk menyorok..kene serbu bagai..
        dr hentam AA baek ko suh pengarah, penerbit sume jgn amek AA..so xdtg la AA keje sini…ko kan presiden seniman.. -_-”

        p/s:aku x suke ZZ blakon.. =P

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • memang merasa roti jala perasa ketiak leeeee. tapi takleh lawan ketiak Izara Aishah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Encik Zed, saya pun sebenarnya suka menyamar juga di waktu lapang. saya suka menyamar sebagai Azam bin Fakhrul. saya harap hobi encik Zed pun sama macam saya, barulah saya ada geng.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Zed Zaidi says:

        Sy suka gosip.. Sebab kita tau apa yg Aaron buat kat Malaysia ni la kita ingin tgk permit dia.. Umpama kalau awk mkn tak baca BISMILLAH apa rase?

        p/s : Sy artis, kamu artis ke?

        Azam Bin Fakhrul.. Biasa la.. Watak ini lakonan semata-mata.. Macam artis kn? Cuma yg beza kami berlakon tanpa tuan director.. Anda ni artis ke?

        Pegawai Imegresen.. Sy suka menyamar juga.. Kadang2 sy menyamar jadi izara aishah sbb ketiak izara cantik dr neelofa tapi ketiak neelofa mesti lg cantik kn dr ketiak Azam Bin Fakhrul?

        Haiii Azam Bin Fakhrul.. Kamu ada twitter? Senang la sy nk sembur kamu di alam maya nanti.. :)

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • miss amanda says:

      majalah ni kt aaronators dh publish kan dari berapa mggu yg lepas.. now Aaron kat Mekah..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 23
    • duitduit says:

      3rd ke 1st ada aku kisah, kesian aku tengok orang orang macam ni, haha

      ZZ mesti bising kenapa AA masuk majalah Malaysia
      nanti mula masuk Melodi orang luar negara tak boleh jadi cover. haha

      lain pulak tengok si AA ni, btw AA kau stay cool je. janji kita melayu sesama islam.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • Azwan Ali MasterChef Selebriti Pertama says:

      Excuse me, jgn nk berangan nk caras i, cuma i je MasterChef Selebriti pertama ok

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Pendekar Bujang Lapar says:

      aku xphm la.. wlaupon korg fans AA tahap gile2 punye, tp jgn la samekan si ZZ dgn anjing, ngate die menyalak la ape la, xbaik oo.. padahal muke die same je bentuk ngn kite semua, kang kalo kamu ngata die anjing mknenye semua manusia ni an**ng la.. ish.. xgamok aku nok nyebut eh..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • killa fairy :() says:

      patah seribu sgt pose aaron aziz nih.. auwwwww!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ayu Raudha says:

      Aaron amik gambar mcm ni dah mcm jantan bapok pulak aku tgk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. minah comel says:

    wow…handsome…hehe..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  3. lily says:

    hai aaron~

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  4. ixora says:

    comeinyer..abg aaron!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  5. minah comel says:

    suami mithali mcm nih..rajin ke dpr..:p

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  6. lovefazura says:

    ensemnyeeeeee!!!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  7. lady says:

    hahah nampak sgt fake…tp cute jerk aaron!klu ia pun natural lah sket fotographer ooiiiiiiii…agak2 lah sampai tersakut kat dada senduk:Dhehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • mizz says:

      itu gaya kreatif namanya…igt sonang ke nak wat idea wat cover tanpa rs bosan…bdw klu senduk tu kat ats topi dia mmg x beragak…and aaron sgt ensem dr zz…ermm…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • bobby says:

        Yerk lah dia mmg handsome aku akui…tp susunan senduk bagai tue tak sesuai:Dbanyak kaedah & pose lain lg blh buat kot…zz tue hampeh jerk lbh cer dia plk pose mcm nie, tp letak gajah dlm pangkuan dia br sesuai!hahah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      senduk kat dada tu nak keruk his dada.. haha.. I lap you lah Aaron….

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  8. GENDUT says:

    AARON AZIZ NAK MASAK MENU SPECIAL UTK ZED ZAINI LAH NI…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  9. z zaidi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 35
    • Glamer Gilerrr says:

      Aaronnnnn!!! We always support u & always love youuuuuuuuu!!!! Aaron is the besttt!!! muah muah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      kalau ye pon kau sokong zed zaidi benci si AA ni perlu ke nak guna pekataan kasar? setakat jadi keyboard warrior nak paggil singapork lah jilat jubo lah baik takpayah. sama je macam zed zaidi ko ni berani kat alam maya jer. bila kau cakap camni org boleh nilai penyokong zed zaidi ni pon bodoh macam dia.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 9
      • Anon berlagak mcm blog nara ni dia yg punya says:

        Anon.. Kalau zed zaidi bodoh tak kan la dia boleh jadi Presiden Seniman Malaysia.. Jgn pandai mengata org bodoh kalau diri sendiri tu entah ke mana

        Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 25
      • Anonymous says:

        kesian pandir dpt salah org. ahahaha.. kan aku kata ramai anon kat sini. btw i sokong u la anon..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Anti Z Zaidi says:

      ingat..kata2 awk tu Z ZAIDI mencerminkan diri awk mcm mane..agk2 begini kah caranya jugak klau awak brckp dgn org..knpa smpi bgitu kasar bahasa awk..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
    • ikutsukeakunakkomenape says:

      tak baek pggl ngra org cmtu. kita pon tak suka org pggl ngra kita dgn nama bukan2 kan.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        aku setuju dgn ko.. mungkin dia x bertamadun mcm indon, sbb indon je yg suka keji2 nama2 negara org..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  10. alia says:

    i’m melting…………:P

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  11. alia says:

    huhu..cair sb tngok AA yg encem..:P

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  12. Presiden SIUMAN says:

    KAHKAHKAH. Serius lawak tang senduk kat dagu tu. Ceh, Diyana Halik kata dia ni pernah masak sekali je untuk diana, tak silap aku spaghetti dgn apo bondo entah.

    Kpd ZEDZAIDIATORS, rilex2 sudah. kalau tak suka sgt si Harun ni kau undi lah byk2 zedzaidi ABPBH 2012, biar kasi dia tercalon. Nak ngamuk2 kat blog Nara pehal? Tercalon pun tak pernah kan? Pastu sure abg zed kita tweet, “Saya berbangga bila rakyat Malaysia mengundi retis m’sia yg ikhlas macam saya”.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  13. [...] Ini kalau Aaron Aziz masuk Masterchef Selebriti dengan lengkap berpakaian sebegini, Abang Nara berani jamin confirm jadi juara terus sekiranya keputusan ditentukan menggunakan  undian SMS. Pasti ramai makcik-makcik, awek-awek dan gadis-gadis yang cair dibuatnya. Tak gitu? Sekali pandang memang nampak … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  14. Saya sebatang kara says:

    Kalau Aron chef, tobat tak makan! Kuku tangan dia sama macam kuku kaki DLCW. Tak rela nak telan!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
  15. Anonymous says:

    perlu ke lentok macam mat pon?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  16. Jed Jedi says:

    Habislaaaaaa semua chef2 kat Malaysia lepas ni. Dah takleh carik makan dah skrg sbb AA dah start nak jadi chef. ZZ …. cepat … cepat … suruh sumer chef2 buat persatuan dan lantik kau jadi Presiden Chef2 SeMalaysia. Saper yg nak fight utk chef2 Malaysia nanti!!! …… Cepat ZZ ……..!!!

    Aaahh …ngantuk plakkk …. ZZzzzZZZZzzZzzzZZZZ

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  17. fazura house of doll says:

    auuwww aaron u memang hensem abis……tergoda i….. <—- aper aq tulis ni muahhahahah…..semakin jeles zed zaidi tgk ko muahahahhahahah…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  18. tot says:

    bahahahahahaa…lagi berapi la si zed zaidi ni tgk..kahkahkah

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  19. spudin says:

    whoa ..kacak aaron aziz.kalau saya pakai outfit tu, mesti kacak jugak macam dia..bhahahha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  20. Aaaroun Aziz says:

    TERIMA KASIH.. LOVE YOU ALL MALAYSIA… :-)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  21. aroma says:

    chef dalam majalah. okay lettew. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  22. aaron aziz ensem dohh says:

    ensemnye aaron aziz ni..utg bini..igt, jgn wat pangai lak bl da mloambong naik nti..igt tuhan & ank bini,,,hoho,,,niwayy,, ble dpt jd wrganegare msia ni?? da lme tggu ni

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  23. izzah abg hariz yang punye says:

    asal len mcm plak aku tgk gambo nih?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. go aaron go says:

    Take that ZZ. Makin kau dengki, makin byk rezeki AA. Jgn takut Aaron, berjuang atas kebenaran dan keikhlasan, Allah akan selalu lindungi kita dan murahkan rezeki kita. Di mana2 pun kita berada dibumi ini kalau nawaitu kita betul dan niat unttk menyara keluarga, insyallah Allah akan mempermudahkan jalan hidup kita. Next stop AA, Fear Factor Asia. Seriously zz aku nak wish kau good luck. Kalau betul perjuangan kau ikhlas dan bukan atas dasar ingin tutup periuk nasi org semata, then aku harap satu hari kau akan dapat capai matlamat kau. Tapi ingat, Allah lebih mengetahui dan dia yg menentukan segala2 nya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  25. Kurus says:

    ari ni aa sampai dr umrah agaknyer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. rainbow says:

    kepit roller celah ketiak??*kembang tekak*

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  27. raisin says:

    aaron, you can cook in my kitchen anytime… hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. lantakpilah says:

    bkn salah AA. ni mesti instruction from the editor or photographer itself. byk sgt prop smpi nk kepit kt ketiak. hewhew

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. Anonymous says:

    aku ngeri tngk si aaron ni snyum dlm majalah ni… pelik semacam je..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  30. anak tenok says:

    AA ZZ BB CC

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. TOP said w0w fantastic baby! says:

    Bila Aaron Aziz masuk dapur… senduk & alat memasak yg lain dikepit diketiak, diselit dibaju dan seluar…. urmmmmm….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. sara says:

    Untunglah Diana kalau Aaron Aziz macam ney kat dapur :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. sara says:

    Untunglah Diana kalau Aaron Aziz macam ney kat rumah :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Zed Zaidi Presiden Seniman says:

    saya menyalak2 macm anjing ni bukan nye ape saya risau dengan diri saya ni yg semakin gemok pipi pon dah semakin tembam macam babi ..pinggang pon dh tak macam dulu sekarang dah lebar jalan pon dah senget tu sebab saya cari idea untok jatoh kan Aaron aziz yg semakin hensem tu, saya cari jalan macamana nk keluar kan haron salim bacik, sekarang saya dah di lantek menjadi presiden seniman lagi lah senang saya nk jatoh kan artis singapore ..banyak lagi artis dari singapore yg saya nak jatoh kan one by one dulu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    • Zed Zaidi says:

      Biar la apa anda nak kata baik dari segi fizikal mahu pun mentalnya.. Yang penting saya dah pun rasmi menjadi Presiden Seniman Malaysia yang kini dan sampai bila-bila..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
      • Anonymous says:

        Sampai bila bila? Cakap mccm tak mati jer.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
      • Zed Zaidi says:

        Sampai bila-bila orang nak saya jadi Presiden la Anonymous.. Ada ke saya ckp yg saya tak mati.. Kamu bukan Tuhan nak tentu kan saya mati ke tidak yea..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        Oh gitu rupanya ingatkan nak kata cakap sampai bila2 cam tak mati. Btw saya memang bukan Tuhan nak tentukan awak mati bila ke aper. Tapi memang akan mati satu hari nanti. Semorang pon camtu. :)

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  35. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eleh kenape bodoh sangat orang2 ni !!!!!! benda2 yg terselit2 kt baju n kt ketiak tu kn hanye untok bergambar ajeeeeeee bukan nye betol2 !!!!!!! pozing untok majalah aroma je……. tkan betol2 nk buat cam gini nak mampos ke pe !!!!! komen nk step bagos tapi bodoh nk mampos huh !!!!!!!!! lov u Aaronnnnnnnnnnn !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Anti LGBT says:

      Lagi satu LGBT.. eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. NGERI!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yanti says:

      betul2…dengki xabis2…apedaaaa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • TOP said w0w fantastic baby! says:

        Waaaahhhhhhh……………..marah nampak “Raja minah jambu 24jam mengadap computer”….. kau pun bodoh. dh la bodoh, bangang pulak tuh…. reason?… xde.. gahhahahahhaha… apa pun tak boleh… ghahhahahahhaa…. bodoh bodoh bodoh uuuuuu~~~~~~

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  36. presidenSENIMANsedunia says:

    ALARRRR… PENDATANG TANPA IZIN NIH… PERMIT PUN TAK SIAP LAGIK… TUNGGU LAH KO KENA CEKUP NGAN ZED ZAIDI NANTI…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  37. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kalau permit dia tk siap kau tanye la kt immgration kenape sebok sangat macm sial !!!!!! kau macm zed zaidi jugak sial !!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  38. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    yg kutok2 Aaron kt atas itu semua zed z nye kaom puaks la……tolong sikit eh Aaron tkan tergugat dengan ugutan yg macm pundek hahahahahahahahahahaha please la hahahahahahahah macm pundeks hahahahahah !!! Aaron mari kite ketawa kan orang2 bodoh kt atas hahahahahahahahahahahahaiiiiiiiiiiiiiiii BWEK !!! Boooooooooooooooooooo !!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  39. Zed Zaidi Presiden Seniman says:

    saya akan pasti kan Aaron keluar dari malaysia dan saya tak mahu tengok dia berlakon lagi kat malaysia ni..haron salim bacik saya boleh keluar kan dari presiden seniman ape tah lagi Aaron ! kau tunggu Aaron tunggu tidakan aku yg seterus nye

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • saya akan pastikan commissioner zed zaini tak lupa akan lakonan sendu encik dalam sebulu kasih. jangankan saya, tok ketua kampung saya pun muntah hijau tengok drama tu, dah la ada hetty dari mana? singapore? betul lah encik ni cakap tak serupa bikan. meluat saya jadi pegawai nak bantu encik. kuku aaron pun kuku aaron lah.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  40. Tukang urut ala torpedo says:

    berbulu biji mate ZZ tgok.. huhuhuhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. jurai jemarai says:

    ALLAH dh tetapkan rezeki masing2. Zz hanya perlu berusaha utk dptkan rezekinya. Jgn tabur pasir dlm periuk nasi org lain. Mana tau, org lain pulak yg buat gitu kt dia. BERSYUKURLAH!! itu yg sebaik2nya.. Peace no war sesama ISLAM.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  42. meeradriana says:

    mcm x kena jer..
    sbb dah biasa tgk dia jadi gengster..hehehe
    tapi tetap macho okey..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. hamba yg Satu says:

    kalau pengarah tempatan nk AA jadi hero diorang…xleh watpe gak.serius cakap AA seorang yg b’karisma + ada tarikan tersendiri dari hero2 yg ada sblm ni.keupayaan membawa pelbagai watak tu xboleh dipertikaikan.penampilan 1 bonus.rezeki datang dari Tuhan! bersama2 la kita b’kerja keras mendapatkannya (dgn hati yg ikhlas).

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  44. sn says:

    rupe diemcm dr sms..:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. anon says:

    gedik jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  46. Nadia says:

    Apa2pun Aaron Aziz tetap berbakat, hensem dan menjaga attitude.. tergugat dgn Aaron ler tu, tak habis2 nak dengki…. busuknya hati..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  47. hohoho says:

    kuciwa bila dr. faiz tersingkir dr Masterchef Selebrity. aduiyai!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. hohoho says:

    kuciwa bila dr. faiz tesingkir dr Masterchef Celeb. aduyai

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. peminat AA says:

    Aku tetap pilih n sokong Aaron Aziz. Zed Zaidi ni nmpak sgt pendengki. Dr segi bakat, personaliti dan penampilan mmg layak AA ni ramai peminat di Malaysia. Aku pn tk paham org mcm ZZ ni dilantik jdi presiden. Jgn la tutup periuk nasi orang, rezki tu smua dari Allah swt. silap2 ZZ ni kalo disiasat entah2 pendatang jugak kut… huah huahhhh

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  50. ad says:

    macma popeye pulak sekali imbas AA tak ada misai :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. jurai jemarai says:

    AA pun bkn sekelip mata popular. Dia berusaha. Keja sungguh2. Disiplin. Kalau producer dh pilih dia jadi hero, takkan dia nk tolak. Itu REZEKI dia. Pengarah dh pilih dia bkn dia paksa dorang amek dia berlakon. Letak la 10 atau 20 pelakon msia tapi kalau pengarah nk AA jugak, nk buat mcm mana…? Dh AA menguntungkan filem dorang.Cer pikir cer pikir.
    Aku pun bkn peminat AA tapi aku tak suka kalau kita sesama melayu, SEISLAM pulak tu, berhasad dengki. ALLAH tak suka dgn org2 yg mcm gini….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  52. Azydy says:

    aaron artis singapura pun boleh jadi top kat malaysia ni..mana artis2 lelaki sejati malaysia.. takkan nak harap rosham nor ajer

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    yg undi Aaron menang anugerah pn orang malaysia bukan nye orang singapore !!! jadi kena lah marah kn peminat2 malaysia Aron !!! bukan marah kn Aaron bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!! SIAW !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0