Written by serenity | January 20th, 2012

Sebetulnya, kami meminati gandingan ini sejak mereka berlakon bersama dalam drama arahan Heykal Hanifah, Jiwa dan Lara yang disiarkan beberapa bulan dahulu di TV3. Jadi kami berpendapat cover Media Hiburan (MH) kali ini memang menarik habis. Walau bagaimanapun, kami masih ingat satu ketika dahulu Media Hiburan (sekitar akhir 90’an dan awal 2000’an) lebih banyak memberikan ruang pada selebriti muka hadapan untuk menonjol. Bukan apa, kami rasakan snippet berita di bahagian kiri dan bawah itu menyebabkan muka hadapan MH nampak crowded (bekas pembeli tegar majalah MH).

Cerita terbaru, Neelofa telah hadir ke konsert Awie dan Ella di Istana Budaya baru-baru ini bersama Hans Isaac manakala Aaron pula telah ke Jepun bersama isterinya. Harap-harap dapat melihat gandingan mereka ini di filem pula. Dengan populariti Aaron dan faktor X Neelofa, pasti meletup.

60 responses to Aaron Aziz Dan Neelofa Di Muka Hadapan Media Hiburan Terbaru

  1. misz says:

    minat aaron aziz tp xsuka nealofa..

    0

    0
  2. lengloi says:

    lofa ni salu pakai baju hijo ni.xde baju lain ke?ke 1 hari tu, banyak shoot guna baju ni?

    0

    0
    • minah says:

      erkkkk!! harap harap aaron aziz tak tergode dengan neklopah. =_=’ (scary)

      0

      0
    • adreyanie says:

      rancangan Galaksi TV9 malam tadi pun, Lofa ditemuramah dengan memakai baju hijau ni. Yang menariknya, bahagian dada Lofa dikaburkan..membuktikan betapa seksinya bahagian dada yang terdedah, tidak sesuai untuk tatapan umum. Tapi untuk cover magazine, apa pun boleh je. Janji lariissssss!

      0

      0
    • nana says:

      BETULLLLL…aku x de la x suka lofa ni..tapi setiap kali bergambar mesti baju warne hijo.apa dia ingat dia dah cukup cun ke dgn warna tu?x leh bla la aku dgn dia ni.kalau ye pun warna feveret ko,jgn la melampau sgt..smpi nmpak muak aku tgk..lagi2 warna tu bosan tau takkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
      • TeruteruBozu says:

        tahukah anda warna hijau itu warna kegemaran Rasulullah?? xyah laa marahkan warna hijau kalau yer pun…warna tu x bersalah pun…

        0

        0
  3. nenek aku miss universe says:

    Yang buat sakit mate si memey dgn norman 2! nyemak je….

    0

    0
    • sarah_nina says:

      aku baru nak beli.. tetiba ada pulak cover pasal si memey & norman,, terus tak jadi beli.. hilang selera nak baca..uhuhu..

      0

      0
    • mintun says:

      aku tak pernah beli majalah artis hiburan semua ni.
      Tapi bila tengok ada gambar Norman dgn Memey, terus kena beli.
      so….sweet. very romantic couple.

      0

      0
  4. Kekure says:

    ternampak memey terus menyampah aksi beliau

    0

    0
  5. PondanSepi says:

    APA TU? “NORMAN HAKIM MAHU NAK LAGI?” KELAS KO MEMEK CIUM PIPI NORMAN CENGGITU! TP MEK AKUI NORMAN NAMPAK HOT KAT PIC TU!! MEREMBES MEK!

    0

    0
  6. Nyah says:

    Fazli Zainal tu mmg la takut nak kahwin. Sah2 x minat pompuan! Cover baik!

    0

    0
  7. Wish says:

    x suka dgn bju neelofa..
    aaron cool mcm slalu ^^
    snsd<3

    0

    0
  8. Muak tgk muka2 cover depan..hrp AA jer penyedap mata.. says:

    Menci aku nengok nekluparr tu.saper la punye idea couplekan dia ngan AA.sib baek dia tak tempekkan gunong dia kat dada AA.dia kan suka posing mendada tak ttu hala.tu gambo smemek dgn laki dia tu pun aku naik geligeleman tgk.eii..mcm beruk baru dpt bunga !

    0

    0
    • Lofa mek mek says:

      Minat AA tpi yg lain tk minat smue,apelgi memek tu siap sedut pipi Momok tu,..(ape nak anak lgi)..hai ya..yg ada tu tk tebri nafkah ini nk tmbah lgi….ape-ape pn akan jadi,tunggu dn lihat…jengjengjeng…

      0

      0
  9. Bekas isteri AA says:

    Xde perasaan kt Lofa ni, tp xdinafikan dia mmg santek! Lg santek pada Pasha Panda, jgn ikut prangai Panda tu dh la! AA sentiasa hensem to d max!!

    0

    0
  10. poretmode says:

    klu i tngok pic suami i bgamba dgn pompuan mmg fuhhh jeles habis.bkn pasal profesional.jelesss muchh..

    0

    0
  11. wawa says:

    no komen.

    0

    0
  12. […] Sebetulnya, kami meminati gandingan ini sejak mereka berlakon bersama dalam drama arahan Heykal Hanifah, Jiwa dan Lara yang disiarkan beberapa bulan dahulu di TV3. Jadi kami berpendapat cover Media Hiburan (MH) kali ini memang menarik habis. Walau bagaimanapun, kami masih … Continue reading → […]

    0

    0
  13. Adita says:

    lofa poyo lebih…dada ke sana ke mari die tayang……at least fasha sandha tu cantik mmg dah semua tau ok…bukan peminat die pun kata mcm tu.yes die byk kontoversi tapi 2 xpe..si lopak dari gua hantu ni belakon pun hampeh..slow je. fasha kawkaw punye….

    0

    0
    • 87 says:

      at least kepale otak ko…if nelopak nie tayang dade abis fasha 2 dah smapi nk TELANJANG ape kes..mmg bodoh ayat ko nie.. bab belakon dia bagus???bagus ker…bayak job jer lebih,2 y org napak dia bagus belakon..pengarah ambik dia coz nak laku kan filem or drama coz dia nie kan suke bt kontoversi sengal….=) pecaye la kate ku

      0

      0
  14. awatif says:

    xtkt ke ek perempuan2 semua.. breast tu nanti akan dgantung n diazaab dlm neraka.. drg xblajar ke? or xtahu? hebak mana pun kamu, dr mrsm ke, universiti ke.. oversea ke, klu perintah Allah, xnk ikt.. Xda gunanya..

    0

    0
  15. beta draconis says:

    jgn lupe diri..keluarga pantau…
    jgn lupe pakai pakaian yg ikut size badan…pantau??

    0

    0
  16. Kakiwayang says:

    pftttt….betul kata Bang Nara…serabut muka depan Media Hiburan ni….kenape tak letak isi kandungan terus je kat muka depan tu…haha…

    0

    0
  17. abc says:

    …norman hakim mahu anak lagi…?

    kwang kwang kawang…

    0

    0
  18. min says:

    sejak bile group, bile dimelayukan jadi GRUP? adoiyai… kumuplan lah.

    0

    0
  19. alif says:

    Fazli zainal tu Gay nak kahwen jadah ape nyer …

    0

    0
  20. poker face says:

    NEELOFA NMPK TUA SBB MUKA DIA SEBIJIK MCM MUKA MAK DIA..SO…BILA TGK MUKA DIA, TERBYG LA JUGA MUKA MAK DIA. DAH TENTU BILA TUA NNTI MUKA DIA BTL2 MCM MAK DIA SKRG. WELL, X PYH SUSAH2 NK PIKIR KAN?????? HEHEHE

    0

    0
    • mintun says:

      caps lock kau rosak yek?
      ganti keyboard baru la… jangan kedekut sangat.
      takut orang ingat kau bodoh, pasal takder isu penting pun
      nak tulis huruf besar.

      0

      0
  21. Raisha says:

    Neelofa biasa saja. tapi badan solid

    0

    0
  22. bunga says:

    Suka sangat peela pakai baju ijo nie. Ari tue kena interbiew dalam Galaksi, kena sensored bahagian dada die. maklum la, tak lepas! Kesian aku tengok. malu jugak.

    0

    0
  23. Inilah dia,, says:

    untung lah ko LOFA..kalau aku jd ko luofa aku kerjakan abis2 aaron ajis ni..biar smpi isterinya jeles dan mrh..Tak cayalah tak ada sikitpun rasa jeles tu isteri aaron tu..manusia juga namanya..dpn ckp ok blakang ckp lain..dalam hati siapa yg tahu. Mmg lah profesional tp rumahtangga kalangan artis juga yg selalu huru hara kerana mula-mula pro tp lama-lama propa…

    0

    0
  24. jameela says:

    Tak sesuai ar cover aaron ngan neelofa. klu aaron ngan ct saleha kompom lg hot.. sesuai sgt kn?

    0

    0
  25. alisha says:

    gedik laa nelopar 2…benci aku..dh la dgn laki owg

    0

    0
  26. mak_neelofa says:

    Jgn risau, kalau neelofa tayang tetek lagi makcik sebat dia dgn ekor ikan pari

    0

    0
  27. makcik_neelofa says:

    napa neelofa suka tayang tetek?harap keluarga neelofa patau tetek neelofa ok..hehe..dosa tau tayang tetek tu

    0

    0
  28. wawa says:

    awat neelofa nie xdak baju lain da ka nk pakai…hahahaha

    0

    0
  29. Jeng jeng jeng says:

    Muka Lofa ada sikit mcm Erra Fazira.. Cuma tang idong jer ada lain ckit..

    0

    0
  30. bolradhabol7 says:

    kene beli sbb ada cite psal siti saleha…
    xsuka gndingan aron ngn lofa..
    suke aron ngan saleha lagi..
    nmpak sweet aje kalo depa blakon bdua…

    0

    0
  31. jejarimenari says:

    Lofa cantik, si AA pulak handsome! Curlasss kauu Lofa! Erk, wife AA tak jealous kerr? Ohh, lupa mak wife AA kn professional, gitewww!!

    0

    0