Written by serenity | October 27th, 2011

Kalau korang rajin menonton drama Jiwa dan Lara di TV3, di mana Aaron Aziz berlakon bersama Neelofa dan Fauzi Nawawi, pasti menonton watak Zaman yang dilakonkan oleh beliau. Aaron bukan saja boleh membawakan watak protagonis, malah antagonis dengan berkesan sekali. Orang kata, memang jahat gila dia dalam drama tersebut, tapi macam tu pun peminat-peminat wanita masih cair dengan kesegakannya.
Photobucket
Aaron Aziz akan muncul dalam filem berbahasa Inggeris, Prince of the City yang diarahkan oleh pelakon 90’an, Roslan Hussin. Jangan dikelirukan dengan filem ini pula. Aaron dikhabarkan memegang watak sebagai seorang pembunuh upahan  Michael Madsen, untuk membunuh watak yang dilakonkan oleh Jehan Miskin. Pelakon-pelakon lain yang terlibat dengan filem ini ialah Julian Cheah, Tara Wallers dan Yang Kassim. Lagi 12 keping gambar dari Prince of the City dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar pada We Love Aaron Aziz.

***
Saksikan Teater Bangsawan Kemala Sakti Kesuma Ningrat pada 28, 29 dan 30 Oktober ini di Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur, 8.30 malam. Untuk tempahan tiket, hubungi 03-20523600.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

30 responses to (GAMBAR)Aaron Aziz Dalam Filem Inggeris, Prince Of The City

  1. khalis says:

    apa kebeso gambonya ni nara? wahahha.. minat bebeno gayanya..

    0

    0
    • serenity says:

      Dah resized dah tu. :)

      0

      0
      • KK vogue says:

        sayangnya die made in singapore….huhuhuhu

        0

        0
        • abg durian yg meluat mengadap minah jambu yg mcm bangang 24 jam says:

          alaa.. bia la die made in mane pon.. yg penting aku suke tgk die berlakon.. malek btol2 effect beb

          0

          0
        • Blog Pink says:

          apa yang penting bakat….Made in Singapore ke,China ke Thailand ke…kalau mutu baik semua orang suka…Aaron Aziz memang berbakat..apa yang penting dia melayu kita so tak payah nak bising2…

          0

          0
    • rooney macaroni says:

      boleh la…x la hensem mane pun..hensem lg shamsul yusof

      0

      0
      • bujang says:

        Dia ni badan tegap sasa….syamsul nampak cikeding.
        Lelaki jika hensem pun x cukup lagi…..nah..nah tengok lengan ni apa macam …fuhhh muscle….
        baru layak jadi hero…
        genggam penumbuk padat……

        0

        0
  2. tipah dangdut says:

    ala gambo beso td best…..puas skit tgk abg aaron…huhuhuhuhu

    0

    0
  3. MIa says:

    Aaron memang macho abes la..
    orang ensem wat muke macam ne pun nmpk ensem…hehehe..

    cmni la dipanggil ensem bang nara…hehehe
    (gurau je yek bang nara.. ;p)

    0

    0
  4. asz says:

    saya tak kisah pun dia singaporean or what?sebab saya really peminat fanatik lakonannyer..sebab dia sangat mengahayati or menjiwai watak….dia macam shah rukh khan satu masa dulu….boleh berlakon jahat, baik, childish, menagis n mcm2 lg…

    0

    0
    • WAWA says:

      SOKONG..SOKONG…SOKONG…SAYA SUKA AARON X KISAH YE ORANG MANE2 PUN…..N SAYA SUKA YE BERLAKON X KISAH WATAK APA2 PUN….[:p]

      _________________________
      I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://e.exps.me

      0

      0
  5. asz says:

    sy memang peminat fanatik aaron..i x kisah dia singaporean or whatt…sebab dia sgt menghayati watak dan menjiwai watak…dia mcm shahrukhkhan satu masa dulu..boleh berlakon pelbagai watak, baik,jahat, kejam,childish,menangis…romantik dan sgt menghargai wanita….i like him

    0

    0
  6. dealova says:

    wlupun ramai yg suke kat Aaron…sy lebih suke dgn Remy Ishak yg bg sy lebih berbakat…sy lebih suke sokong artis tmptn…kite kan ade Shaheizy Sam lg…xde yg kurang dgn aktor2 lelaki msia..Aaron digilai lbh kpd ke’hensem’annye…jgn plak bile ade anugerah ABP die masuk list dan kite undi die plak…hahaha…undi singaporean…tp x kesah la…msg2 punye hak…

    0

    0
  7. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Bagi haku walaupun dia bukan warga Malaysia, tapi skrg nie Aaron Aziz lah hero paling best kat Malaysia masa nie…yang penting dia belakon best, bersih dari skandal dan kontroversi serta muka hensem…lagipun dia tetap orang melayu jugak kan…Hidup Abang Besar…

    0

    0
  8. Mizuari says:

    WOI..DIA DAH MOHON NAK JADI WARGA MALAYSIA ARR..LIKE AARON……………………

    0

    0
  9. Mak Jun Kacip Fatimah says:

    wpun berwatak ganazzz tapi bapak 3 anak tuh…anywhere Remy Ishak….I Like u!!!!

    0

    0
  10. ed shokolath says:

    hua !!!! hua !!! hua !!!! besarnyer gambar… x yah pakai kanta ni

    0

    0
  11. Kak Siti says:

    KALAU BUJANG LG SENANGLA NAK KACAU, NI DAH ADA ANAK TIGA, SUSAH SKET…

    BTW, MINAT SGT2 KAT AARON TP ……………………………….. (DAH KAWEN, HAMPA!)…

    0

    0
  12. manisnyer..... says:

    hensem..mmg hensem tp kalo dah laki org, aku dh x bleh nk minat lebih2…

    0

    0
  13. Hans says:

    cayalah Aaron!!

    0

    0
  14. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    X kisahlah Aaron Aziz nie orang manapun, yang penting lakonan dia mantap & berkesan…bersih dari segala kontroversi…orang dia pun hensem dan x hipokrit…Haku hepi tgk family diorang…bini cun, anak2 pun comei2 jer…All The Best Aaron Aziz….Haku tetap support Abang Besar…

    0

    0
  15. name says:

    mmg a aaron ni pelakon hebat tp ttp xleh lwn sam…sam lg hebat woo.tgk lakonan dia dlm sekali lagi…bley menang anugerah woo

    0

    0
  16. toblerone says:

    yang pic ramai paling atas 2.. nampak humble n cool jer Aaron kan.. sweet :)

    0

    0
  17. nadiah says:

    omfgoat, there’s michael madsen <3

    0

    0
  18. nadiah says:

    MICHAEL MADSEN IN THE HOUSE!!!! XD <3

    0

    0
  19. Joe Wong says:

    “Prince Of The City” trailer

    0

    0