Written by AbangNara | March 27th, 2015

Wahh. Kecik-kecik lagi sudah jadi artis dan ada syarikat untuk menguruskan kerjaya. Murah rezeki sungguh Aaisyah Dhia Rana yang merupakan puteri sulung Che Ta dan Zain Saidin. Seebelum ini Aaisyah telah dilantik menjadi duta MotherCare, dan kini di bawah pengurusan LOL Entertainment, pasti akan ada banyak lagi tawaran yang akan menjelma. Bolehlah simpan duit untuk kegunaan apabila dah dewasa nanti.

aaisyah dhia rana

Untuk makluman, Zain Saidin dan Che Ta juga di bawah pengurusan LOL Entertainment yang dimiliki oleh Dafi. Alang-alang mak ayah dah masuk, anak pun joinlah sekali kan? Senang satu keluarga di bawah syarikat yang sama. Kata Che Ta:-

Saya senang bersama pengurusan LOL dan sejak tiga tahun dengan syarikat ini, saya percaya kepada kredibiti LOL sebagai antara syarikat pengurusan popular tanah air. Jadi dalam hal anak, saya biarkan yang lebih arif untuk mengatur apa yang sewajarnya untuk dia. Tambahan pula rezeki anak saya kian murah dan mendapat perhatian syarikat yang berkeinginan menjadikannya sebagai duta

aaisyah dhia rana
Tidak dinafikan Aaisyah Dhia Rana memang comel, cute dan memang sesuai dilantik menjadi duta syarikat terutamanya untuk barangan berkaitan baby. Semoga lepas ini makin dimurahkan rezeki. Tahniah Aaisyah Dhia Rana. Lagi beberapa gambar si comel ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Berita Harian.

aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana

aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to Aaisyah Dhia Rana Kini Artis Naungan LOL Entertainment

  1. hurmm says:

    comel nya ciptaan tuhan.

    0

    0
  2. Muruku says:

    apepun, jangan jadi macam auntie shasha bila besar udah ler.

    k bye!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ya allah comelnye anak ini

    0

    0
  4. rose rossa says:

    sgt comel…mata hitam dia besar…sgt cantik

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    comelllllnyer…..geram nengok,untung la selepas lahir terus ada duit sendiri…mmg Aaisyah anak yg bertuah,semoga jadi anak yg solehah nanti.

    0

    0
  6. Ika says:

    aku kalau dpt Aaisyah ni mmg aku apam balikkn pipi dia..huh!!

    0

    0
  7. anon says:

    Pelik je mata dia, mcm juling je….ke angle gambar je…

    0

    0
    • Anonymous says:

      laa..biasa je pun mata dia..kalau ada pun 1,2 gambar, tu biasalah baby…kalau mereka tengok satu barang tu, kan mereka akan fokus betul2 kat barang tu sebab nak amek..macam ko tengah nak fokus betul2 kat tengah2 dengan penuh bersungguh, dua bijik mata boleh menghala ke tengah..baby mana reti nak kawal2..

      0

      0
      • mata aku cantik says:

        ko xyah la nk explain kat c anon tu, org mcm tu mmg dr zahir hatinya tidak bersih, so dgn baby pown ada je nmpk salahnya.. kesian c anon.. mungkin dia yg ada masalah mata.. huhuu sedeyyy

        0

        0
    • Anonymous says:

      jgn ***** sgt la… bby mmg camtu

      0

      0
    • jemah says:

      lumrah kejadian bb memang mcm tu..semakin mbesar semakin hilang t

      0

      0
  8. joyah sporty says:

    makk aii..gelang tgn dh mcm rantai beskal..
    bjaga2 la dgn penyamun zaman skrg..mau kena potong tgn..

    0

    0
  9. aku says:

    comellllllllllllllllllllllllllll
    aritu aku jumpa sasha saidin kat mall. xcantik mcm aku expect, byk jeragat/jerawat kecik. tp anak dia sgtttttttttt la comel, cam aaishah jgk hehe

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Aku rasa bby ni bila dah besar rupa mcm kristen kreuk heroin superman series tu. Comeiiii.

    0

    0
  11. Sheena kebal says:

    Sentap la mak pak rara!

    0

    0
  12. Ah boy says:

    Kata nak anak jadi ustazah..kecik2 dah jadi duta sampai besar confirm jadi artist..mana tk tumpahnya kuah klau tk ke nasi..btw psl anak che ta yg jantan tu apa citer..senyap je..

    0

    0
  13. boymerah says:

    My, my, what a fat baby.

    0

    0
  14. Linzy Longkang says:

    amboiiiiii besarnya gelang tangan baby esah nih tak berat ker? Nih kecik2 kene kerja sbb mak bapak high maintenance ker dik?

    0

    0
  15. na says:

    Kalaulah aku boleh hide and unfollow smua citer2 pasangan nih memang aku da buat. Sebab diorang ni macam spam~xbermanfaat dan menyemak.itu kalau aku lah.

    0

    0
  16. sasa says:

    Kahwin orang lain taja
    Honeymoon ade orang taja
    Beranak orang taja
    Anak aku pandai2lah cari duit taja diri sendiri
    Cerai sebab ade orang lain taja
    Kain kapan confirm2 orang lain taja
    Pahale aku haters taja
    Sekian riwayat hidup aku 94% ditaja
    Lagi 6% aku kene taja gomen.

    0

    0
  17. rosie says:

    sian anak pakai gelang emas. berat kot. sakit tangan. kecuali la gelang emas tu kosong.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    hati busuk, dengki, majoriti komen yg aku baca. biar la la sapa nk taja pun yg dengki pe hal.. rezeki ALLAH bagi sapa xmau…

    0

    0
  19. shishi says:

    Aik? Kata nak dijadikan ustazah?? apa cer ni che ta?

    0

    0
  20. capri says:

    kata nk jd ustazah? apo sudah jadi. cakap lawa je cheta n zain ni

    0

    0
  21. Anonymous says:

    jadi ustazah pun boleh jadi duta what? doakan saja yang terbaik untuk anak ini

    0

    0
  22. cikkiah says:

    bkn stkt rezeki kawen je..rezeki ank pn ada..ni la dinamakan rezeki..

    0

    0
  23. Selembut bayu.. says:

    semoga Aishah bisa menjadi anak yg solehah utk Che Ta and Zain bawa bekalan ke dalam pencen kuburnya kelak amin.. :)

    0

    0
  24. Lalola says:

    Comelnye lahai baby ni.. Korang ni pun komen agak-agak laa.. Mate juling laa.. Gelang emas laa.. Ape yg korang sibuk sangat pasal hidup orang lain..? Biar laa dia nak bg anak dia pakai gelang emas besar or tebal mana pun.. Dah anak dia.. Tiap mak bapak tau je ape yg terbaik untuk anak diorang.. Yg korang sibuk mengomen gaya hidup diorang tu dah kenapa..? Perfect sangat ke life korang tu..? Cuba kalau anak korang dikutuk-kutuk.. Atau ada makcik2 yg komen pasal cara korang jaga anak.. Agak2 sentap tak..??

    0

    0
  25. yatiesm says:

    Bila dah makin besar, bentuk muka dah mcam makcik shashanya, bentuk empat segi. Kalau ikut Che ta confirm lagi lawa.

    0

    0
  26. xpuas hati says:

    yg aunty aisyah tu xhbs2 myibookk..tumpang popular la tu..yela aunty dh xlaku..so menepek kt gmbr mgalahkan mak dia sendiri che ta…sila pergi jauh2 jaga anak ko..tiap2 hr tgk muka ko ak naik myampah..xtau nk ckp kt sapa..

    0

    0
  27. ademyl says:

    memandangkan ramai haters tarzan :'( mark adam x kan kawin sampai manager die ckp ok

    0

    0
  28. ademyl says:

    dan lagi satu hubungan kami x official selagi manager die ckp no manager i jindeep maysia mng top2 era dlm AFFB anilda alia lagi satu aku benci azwan aku minat sharnaz aku anti BN n anti apa ntah ubah? senang cita asal hippo aku x suka aku minat limguaneng sbb die kaya dan kholid serta aku x suka Z walaupun die curi nama ayah pin skang minat remy ishak sbb adlina minat die adem nak sign remy x mo sign ko ari2 tngok nyampah

    0

    0
  29. anilda says:

    just nak ckp ni aku :P -_- x yg budak2 tadika ni tolong na tolong cari laki p kawin la ngan jajan x yah nak try zayn malik

    0

    0