Written by serenity | December 1st, 2014

Semalam telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan penyanyi Atilia Haron, 40, dengan suaminya, Adam Sofian Mazlan, 37, di Dewan Wisma Perkasa Mindef, Kuala Lumpur. Kedua pengantin mengenakan busana pengantin rekaan Rico Rinaldi. Kira-kira 800 orang tetamu telah hadir ke majlis tersebut. Menurut mStar Online, Atilia telah membeli berbungkus-bungkus alat penguji kehamilan dan tidak sabar untuk menimang cahaya mata. Atilia juga memberitahu dia kepingin dua pasang anak kembar jika diberi rezeki.


 photo 1512184_10153501543219240_1378925644806648490_o.jpg
Set gambar ini ialah dari jurugambar rasmi, REDPhotography. Lagi lapan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo 885502_10153501544539240_7207805651443735704_o.jpg
 photo 905529_10153501547104240_688419432048530968_o.jpg
 photo 10478995_10153501543644240_524420970545740175_o.jpg
 photo 10562586_10153501545279240_3243566337342783661_o.jpg
 photo 10562742_10153501544094240_4352387373489983414_o.jpg
 photo 10682216_10153501547344240_7161146419301573925_o.jpg
 photo 10750121_10153501543874240_3049040683895797436_o.jpg
 photo 10827895_10153501546149240_528195609163124429_o.jpg

34 responses to (9 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Atilia Dan Adam Sofian

  1. Anonymous says:

    tahniah…………first

    0

    0
  2. bedah bedot says:

    Tahniah….. moga cepat terima zuriat, usia pun tak muda lagi….

    0

    0
  3. Huhu says:

    Harap berkekalan la yer

    0

    0
  4. aaaaaaaaa says:

    perlu ke nak cakap beli berbungkus-bungkus pregnancy kit tuh?

    0

    0
  5. Tapikan says:

    Pls Stop smoking n drink … If mengandung kan takderlah susah nk stop …

    0

    0
  6. Joyah Pok Pek says:

    Tahniah..untung la Miss J lagi laku dari kita anak dara nih..adartu jga yg penat simpan dara tak berkesempatan beli pregnacy kit berkotak2

    0

    0
  7. mawar seri says:

    alhamdulillah..tahniah!!…eh2… akak ning baizura mcm dh kuwus…wahhhhh..like2 ;)

    0

    0
  8. Kemek Suhaiza says:

    Congratulations pasangan Atilia dan Adam!

    0

    0
  9. lucy Liu says:

    takj berseri pon. muka sembab jer…kesan smoking & drinking.

    0

    0
    • geegal says:

      its not that laaa…shes been working too hard dowhh!!! #silalihatcermindirisendiri

      0

      0
      • ladylike ... says:

        @geegal … ur commnt ‘its nt that laaaa’ ….. that means u r agreed that she’s been drinking and smoking … but its nt da reasons why she so sembab as u said … she’s been working so hard all dis while … watch out wiv ur cmmnt .. people will misintrpted it … i knw shes smoking but nt drinking…. what ? Oh plz ….. Wal iya zubillah. I hope its nt true but wat if … plz repent to Allah. Dosa Minum Arak lbh besar dr Dosa Zina … it will lead to other sins … smoga balik ke pangkal jalan … smoga suami barunya dpt membimbingnya ke arah kebaikkan. Aameen Ya Rabbal Alameen …

        0

        0
        • ladylikesangat says:

          wow!! england anda memang paling powder!!!

          0

          0
        • Rooney says:

          I ok je minum arak and hisap rokok.

          Sbb, i tak kacau orang lain pun. I gembira je dengan my life.

          And, i tak jealous jealous pun dengan life orang lain atau mengata-ngata. Hati i bersih, tu yang paling penting.

          And about you minum arak serta hisap rokok boleh jadi orang jahat?

          Ko ingat berdoa aje duit jatuh berkepul kepul ke dik?

          Ko ingat berdoa sahaja laki ko sayang kat ko 24 jam?

          Tu bini-bini yang bertudung labuh tu, diorang berdoa je 24 jam tapi kena tinggal suami jugak ko rasa kenapa? Mesti la sebab bodoh kan?

          Itu lah namanya, takdir. Minum arak kena tinggal suami bertudung litup 24 jam pun kena tinggal suami jugak.

          Bodohnyeee engkau ni.

          OH WAIT ADA ORANG SENTAP!

          0

          0
        • rooney otak kat tapak kaki ... says:

          Rooney …ko mmg lah tak kesah sbb ko tu bukan islam. Klu tudung litup tp laki dia tinggalkan dia jgk. Lg bagus jantan tak guna tu .. tak guna nak simpan. Klu dia nak blah … pegi lantak dia lah. Rezki tuhan bg bkn jantan tak guna tu. Ko ingt pompuan mcm dulu ke … ramai pompuan skrang dah boleh carik duit sndri. Ko tak kacau hidup org tp ko minum. Sukehati ko lah. Klu pompuan islam tak tutup aurat itu dosa besar sbb klu stakat jntan tu nak berambus … pompuan dah kuat. Mula2 mmglah sedih … klu bf ko tinggalkn ko mesti ko minum arak mcm org gila smpi tertonggeng2kan?.

          0

          0
        • Anonymous says:

          COMMENT MACAM ALIM HABIS…
          ELPK LA TU AIB KAN ORANG..
          NAK DOAKAN KAN ORANG, TAK PERLU BUKA AIB DIA..
          ALLAH TU MAHA PENYAYANG, KALAU BETUL PUN DIA MINUM, SAMPAI SEKARANG ALLAH PELIHARA AIB DIA DARIPADA SEMUA ORANG TAU, YANG KAU NAK GANTI HAK TUHAN NI KENAPA??
          KALAU DOSA KAU ORANG TULIS KAT MEDIA MACAM MNA?
          ANYWAY, NNT KAT MASYAR SAH DOSA SEMUA ORANG KITA NAMPAK..
          BERTAUBAT LA EA.. SEMOGA ALLAH LINDUNGI AIB KAU.

          0

          0
        • aku nyampah org tak reti baca btl2 says:

          Aiiikkkk …. anon 6.54 am Dis 3rd. Saper yg ko ckpkan tu ? Aku rasa si lady like tu bkn dia yg bukak aib si atalia tulah. Dia reply komen kt ats dialah .. ntah aper2 lah ko ni. Bacalah betul2. Reti baca ke tak ko ni??. Cuma dia mintak gegal jngn bg komen yg kelirukn org lain. Dia sndri pun shock sbb x tau atalia tu minum. Ko ni agknya ngantok kot. Baguslh dia doakn atalia tu. Dia pun ckp ‘wat if’ sbb dah bnyk org bg komen atalia tu minum. Allah pelihara aib atalia?. Cik anon aku heranlah knpa atalia tak tutup aib sndri. Klu smoking dlm toiletlah, jngn dpn org rmai. Kwn atalia ke,sentap smcm?

          0

          0
        • berani buat berani tamggung says:

          anon 6.45am. Hang ckp Allah tutup aib atalia nape lak ? Sikit2 kau nak ckap kat pdg masyar.Allah tutup aib org tu klu org tu tutup aib dia sndri. Klu dah mmg smoking dpn org mcm tak kesah jer. Ramai retis2 smoking n drnking dpn org kat club. Ko nak kata Allah tutup aib dia ke klu dia sndri buat dpn2 org ? Klu btl2 minum,mngkin ler atalia tu da tobat. Ini kafarah pd dia jgk. Sabar jelah. Klu fitnah, atalia tu dpt pahala. Bdk ladylk tu kata WHAT IF mknanyer dia x tau lah. Dia baca komen org bkn dia yg bukak aib tu. Baik gak dia doakn atlia. Ko tu ada doakn atalia tak? X yah kata org

          0

          0
  10. mell says:

    nape gambar die x sharp? xcantik la red photography ni..

    0

    0
  11. im4u says:

    atilia ni anak slamiah hassan kan? mana maknya?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    testing

    0

    0
  13. Haryati mokmin says:

    Korang ni nyemak je la kata sembarangan je.
    Kalau dia minum dan merokok pun tu dia la yg tanggung.
    Kita ni bagi la semangat positive dan doakan yg terbaik org baru bina istana ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah dia nak pregnant, org bg la nasihat jgn merokok, umur dh mcm tu, dgn merokok lagi, lagi susah la nak ngandung.. adoii…

      0

      0
      • wei ucap jerlah tahniah ... says:

        Adoiii .. sbb itu berdosa besarlah bkn sbb nak dia pregnnt. Stakat merokok boleh trima tp bab arak aku sndri terperanjat. Lain kali minum teh .. kopi ke .. Punyer bnyk air dlm dunia ni … knpa air kencing setan yg nak di minum?. Lain kali jngn minum dpn org … bila org nmpk org sebarkn. Mulut org bukan boleh nak tutup. Tonggeng sorang2. Klu darurat skali pun tak boleh minum. Tp khinzir dibenarkn. Punyerlah teruk air arak tu. Klu betulla aku hrp Atalia brubah termsk smoking dia. Pintu tobat masih di buka slagi tak mati. Yg sebarkn tu pun satu hal skrang ni dah smua org tahu. Mmg tak ado kojo betul

        0

        0
        • Anonymous says:

          fyi, merokok ngan minum arak tu sama je dosanye, dosa besar. cuma sbb bnyk ustats merokok, tu yg merokok jd tak dosa…

          0

          0
        • yah ... u r rite ... says:

          Eh awk ni … betul2 ustz tak smokinglah … itu ustz jadian. Suka2 jer org letak nama ustaz yg berasap tu sbb klu betul2 alim confrm ustaz tu tak buat. Bila nampak alim jer org suka labelkn dn panggil ustz. Padahal bkn mengaji agama tinggi pun tp stakat paras idung jer. Org melayu biasalah … oh ye betullah fatwa kata haram. Jumhur ulamak kata haram gak. Kay … kay sy stuju sngn komen awk tp bab awk kata ustz bnyk berasap jd tak dosa tu sy .. tak brapa stuju. Tak pe kita agree to disagree. Kay bye.

          0

          0
        • Anonymous says:

          fyi, bnyk je ustats2 kat mesia ni kata merokok tu makruh.. xcaye tanya uai, tak salah aku dia penah bg ceramah bela org merokok..

          0

          0
        • Fatwa msia dn dunia kata Haram says:

          Ambik yg fatwa msia dn dunia kluarkn Haram. Jumhur (Mostly) ulamak dunia dan termasuk ulamak2 di middle east kata Haram. Hnya sbilangan sngt kecil shj kata makruh mungkin rokok daun tradisnl. Klu dah ada 200jns kimia bahaya. Cnfrm dpt pnyakit trmasuklah rasa ketagih bila tak hisap tu. Rasulullah tak suka benda yg berasap cthnya rokok. Pejuangn Pelestine x ada seorg pun hisap rokok krna sygkn rasulullah. Tak nak buat apa yg rasul tak suka. Mrk kata mrk nak cepat bersama2 rasullullah. Lgpun rokok skrng ni sejarahnya di cipta oleh yahudi zionist.

          0

          0
        • slamat bertanya ... says:

          Anon 10.09am. Ramai ustz yg kata mcm tu sbb kemungkinan bab kkhilaf pendpt. Awk kena blaja betul2 apa maksud dia. Bukan skadar mendengar shj. Terperanjat bila awk kata ramai ustz kata makruh. Ustz2 yg sy tau trmasuklh mufti. Sy yg blajar ni pun kata haram. Malah klu ceramah di tv pun smua kata haram. Hnya terlalu sdkt sngt kata makruh tu. Klu usts tu ada bckground sains confrm kata Haram sbb sngt bahaya. Rokok daun yg tok nenek kita dulu tu taklah struk spt rokok skrang. Ustaz mana yg awk dngr?. Cuba tnya Kem kesihtn msia brapa ramai psakit kanser atau paru2/batuk krn disbbkn rokok. Hujah2 dlm Hadith dn Al quran pun ada. Awk pegi tnya ustz atau mana2 prof bhgn agama di mana2 uni memgenai rokok. Tak pun awk pegi majlis fatwa keb. Sana mrk akan bg tau sbb2 knpa ia di haramkan. Paling dkt Mufti WP Dr zulkifli al bakri.

          0

          0
  14. ain suzana says:

    kita doa yg terbaik. wp dia minum ke haper…kalau nak berubah sekelip mata. yg suka ngata org ni esok kalau dah nazak nak mati..sempat ke nak minta maaf kat atilia…
    just asking.

    0

    0
    • Sabor jer lahhh ... says:

      Aku sndri terperanjat tp ain better ko anggap ini satu kifarah jerlah kat atalia tu. Mungkin dulu atalia rasa urban dan rasa arak tu mcm air oren. Mungkin ini asbab dia nak brubah. Klu atalia tu benar2 brubah … dia akan maafkn org yg sebarkn criter ni. Lg better malu dngn Allah dr dngn manusia. Mungkin klu atalia sabar dia akn dpt pahala dn di hapuskn dosa. Shortcut to heaven. Aku rasa org yg sebarkn ni … ada sakit hati dngn Atalia ni. Apa yg atalia tu buat pun dosa yg sngt besar. U reap wat u sow. Kay dear. Harap atalia bersabar. Ada hikmah di sblik ujian ni. Harap hubby dia spt lindungi dia dn bimbing atalia ke jln lurus.

      0

      0