Written by serenity | March 29th, 2016

Pada hari ini tiga tahun lepas, pelakon Ayu Raudhah Che Wan telah selamat melahirkan anak sulungnya Aisy Qaiser. Justeru hari ini, satu majlis menyambut ulangtahun kelahuran Qaiser telah diadakan oleh Ayu dan suami, Zaquan Adha.
 photo 12904987_131790990550099_333568717_n.jpg

Lagi lapan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Rasai getaran dan keasyikan irama muzik asli dari akar Melayu ke mata dunia. Manifestasi dan apresiasi di dalam sebuah…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 22 March 2016


 photo 12912726_1034297299974348_1936612423_n.jpg
 photo 12930685_483631928494067_1945386381_n.jpg
 photo 12328036_1055575807823191_1529762529_n.jpg
 photo 12519106_245009889182801_580529553_n.jpg
 photo 12424443_449818741895220_1548353931_n.jpg
 photo 917380_973697035998748_807257864_n.jpg
 photo 10986136_1745338002366712_1075804109_n.jpg
 photo 11326332_115105015554685_2083484659_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to (9 GAMBAR)Sambutan Ulang tahun Kelahiran Ke-3 Aisy Qaiser, Anak Ayu Raudhah

  1. mak senah says:

    ayu rodah ni cantek sungguh bila make up…x jemu pandang…tapiiii bila tidak bermake up..adoii…scary tgk!!

    0

    0
  2. Anonymous says:

    che ta mana che ta ?
    awat cet tak keleh hang ponn ?

    0

    0
  3. lim mey says:

    xhensem pun anak ayu rodah.. berbeza sngt dgn anak rita.. Hensem byk..

    0

    0
    • Anonymous says:

      apa kaitan? kau siapa nak tentu kan raut wajah anak orang?…… minat rita pun agak2 lah…..

      0

      0
    • kasturi says:

      Agak setuju juga dgn kamu bukan nak menghina tapi kenyataan… saya pun bukan peminat Rita pun.. tapi anak dia mmg hensem .. kecik2 dah nampak hensem… anak ayu okaylah tapi nak kata wow.. biasa2 je..

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku pun setuju dowh,,bkn minat rita tp anak rita mmg hensem dowh!! baik si rayyan dan adik Nye arjuna :)

        0

        0
    • Anonymous says:

      UISHHHH jaga sikit kata2 anda tu.. kot Allah balas anak anda jd xhensem / xcantik haa bru padan muka.. takpun muka anda sendiri jd hodoh.. haaa lagiii padan muka..kekeke

      0

      0
      • jid says:

        penting ke sape lagi hensem? itu semua sekadar luaran je. Lagipun dah tua2 pun takde otak, muka jugak korang tengok. kesian

        0

        0
        • Anonymous says:

          biasala manusia..tengok dalam pic memang le kadang ok kadang x..orang kata yang cantik/hensem xmakan gambar maksudnya bila amik gambar xcantik/hensem..aku pernah tengok video lara alana dalam tu terselit si rayyan but sori to say xhensem pun masa tu..tapi waktu2 lain tengok comel je..so jangan le kita buat kesimpulan dengan hanya sekeping gambar

          0

          0
        • anonymous says:

          dah fitrah manusia sukakan yg cantik..kau ayu rodok ke?

          0

          0
  4. farah natasya says:

    Pernah terserempak dengan Ayu raudah tanpa make up. Biasa aje tak lah cantik mana pun. Tapi tengok gambar2 dia kat IG nampak berbeza. Banyak yg sudah di edit utk nampak lbh cantik

    0

    0
  5. Kak Riz says:

    Very sweet family…. Semoga di limpahi rahmat atas keluarga mereka.

    0

    0
    • Eloise says:

      It’s good to see someone thnkniig it through.

      0

      0
    • Greetings from Florida! I love your blog and really appreciate the cost analysis. At the end of the day after running around to various sports games and practices, I like knowing that we can skip the drive thru and have delicious, healthy food. Thanks for your creative ideas and for providing shortcuts for busy moms! I am from Lafayette originally, where are you?

      0

      0
    • Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

      0

      0
  6. kikiki says:

    Pnh jmpa ayu raudhah kt uptown senawang. Masa tu x pkai tudung lg. Aku senyum kt dia tp dia wat xtau. Lgsung x balas senyum aku. Lps tu dia pandang aku bberapa kali tp x senyum jgk. Wat muka ketat je berdiri kt 1 tmpt dok betul2 kan rambut ke baju laki dia ntah aku pun x igt. Ye laa aku ni bniaga je kt uptown tu. Klu aku rosmah mansor confirm dia senyum lebar2.
    Terus aku hilang minat kat dia nie.
    #harap2 ubah perangai coz u public figure.
    #dah ubah pun sory 2 say i mmg x minat u dah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      padan muka..aku kalau jumpa artis buat derk je..nanti mereka2 sendiri akan terhegeh-hegeh.

      0

      0
      • fifizafa says:

        aah. padan muka.. memang terjal eh bila jumpa artis?
        kesiannn

        0

        0
        • Anonymous says:

          lepastu meroyan ayu tak senyum balik. hahaha.
          sila cuba lagi ye.

          0

          0
        • kikiki says:

          xde mkna laa aku nk teruja. Puuuiiiii.. aku bgtau biar artis2 lain tu pun x poyo perasan jgk. Xyah nk padan2 kan muka aku.. x mati pun klu dia x senyum. Nie laa melayu bangang sejak azali. Kesiannnn

          0

          0
    • haha says:

      Dia fefeling pasangan hot laki bini macam victoria dan david beckham..hahaha.. sbb tu sombong.

      0

      0
    • Anonymous says:

      boos aku artis taraf vvip, artis lain dtg jumpa boss aku, aku buat dek je, klu bole nk duduk diam2 dlm ofic sbb artis mmg propa

      0

      0
  7. kikiki says:

    Maaf ye ayu klu u terasa. Coz i yg pnh jd peminat u satu masa dulu lbih terasa bila u buat mcm tu.
    Jadikn sbgai pgajaran spaya x ilang lbih ramai peminat lg. ; )
    Sorry…

    0

    0
  8. benciroudoh says:

    bila tgk ni terbayang muka anak2 rita..bukan sokong sapa2 cuma fikirkan perasaan anak2…agak2 adakah aidil pernah terfikir nak buat birthday party mcm ni dgn anak2 nya bersama rita..jgn jadikan anak sebagai mangsa kebodohan ibubapanya..sedih.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    haha xpasal2 rita yang terkait dlm topik ni..zaquan xde kena mengena ngan rita kot.hoho

    0

    0
  10. sentap says:

    yang compare anak rita dgn ayu ni kenape? bukan dari benih yg same pon. muke budak2 berubah. kang lagi hensem dari laki kau kang baru taw erti penyesalan

    0

    0
  11. Hamba Allah says:

    xkira la minat ke x minat.. u menghina ciptaan Allah dear.. “bukan menghina tp kenyataan” juga dipanggil menghina sbb u dah bezakan rupa paras seseorang cantik/tidak.. Klu u hebat sgt u cipta la rupa2 manusia cantik2.. Boleh??? Boleh ke?? Ciptaan Allah jangan dihina jangan dibandingkan. INGAT awok tu pun ciptaan Allah hokeyyy.. HAISH geram btol ngan org2 yg Allah dah bg hotak tp tak guna betul2.

    0

    0
  12. dora says:

    bongoknya..tu bkn ex laki rita la oiii…tu la cpt sgt nak komen…hahaha

    0

    0
  13. Anonymous says:

    cute juga anak nya ni…… kenapa dibandingkan dengan anak rita? bapa lain, emak lain sekurang2 nya anak mereka ni nampak lelaki dari anak rita seperti perempuan

    0

    0