Written by serenity | June 15th, 2015

Majlis perkahwinan yang merupakan hadiah kejuaraan program Pelamin Fantasia bagi pasangan Syawal dan Fiqa masih diperkatakan oleh masyarakat. Kisah cinta tanpa syarat pasangan ini menyentuh hati ramai penonton yang mendoakan perkahwinan pasangan ini berkekalan hingga ke akhir hayat.


 photo 11535676_10202775777713810_3674736728189776923_n.jpg

Ada yang mencadangkan kisah pasangan ini difilemkan dan ada juga yang mengesyorkan agar Fiqa menjadi duta produk. Apa pun, kita mengharapkan pasangan ini takkan hilang begitu saja selepas ini, pastinya ramai yang ingin mengetahui perkembangan mereka berdua.

Pasangan ini mengenakan busana rona hijau zamrud eksklusif dan elegan yang dihasilkan oleh Rizalman.

Set gambar resolusi tinggi majlis perkahwinan Syawal dan Fiqa ini ialah hasil bidikan Sazman Nazlee Photography. Lagi lapan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.s: 10 orang yang terbunuh kerana berselfie

YBhg Datuk Norliza Rofli Ketua Pengarah JKKN merasmikan Galeri Seni JKKN Kelantan sebentar tadi. Jgn lupa berkunjung ke Kompleks JKKN Kelantan, Kota Bharu berhampiran Taman Tunku Anis.

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Thursday, 11 June 2015


 photo 13806_10202775781833913_2598508009862228776_n.jpg
 photo 11427781_10202775779273849_7202259104733524004_n.jpg
 photo 11425173_10202775780473879_4226078833993716423_n.jpg
 photo 11407190_10202775781553906_4062483414824280571_n.jpg
 photo 11108388_10202775780633883_8595303703606017932_n.jpg
 photo 11057794_10202775782193922_3391031142503410961_n.jpg
 photo 11402948_10202775777673809_3091354492553380266_n.jpg
 photo 11048772_10202775777793812_473571765932141517_n.jpg

24 responses to (9 GAMBAR)Resolusi Tinggi Majlis Resepsi Perkahwinan Syawal Dan Fiqa Pelamin Fantasia

  1. helios says:

    tipu sangat gambar resolusi tinggi. buruk je. nak yang bebetul HD! HAHAHAHAH!

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      kalau nk resolusi tggi ko amek la sendiri…nk HD bagai!!!
      huuuh!!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        biase je gambar..tinggi mende

        0

        0
        • SentuhanTangankuBuatmuDiFirdaus says:

          Mmg HD bila dilihat dr kualiti gambr berkenaan. Sayangnya sentuhan artistik photogrphy yg kurang seninya.

          Smoga suami dpt membimbing isteri dan kluarga ke Jannah. Jadikanlah Hari ini Lbh Baik dr Semalam dan Terbaik pada Masa Akan Datang di Penghujung Kehidupan kalian. Doa buat kedua mempelai …
          ” BARAKALLAHU LAKA WA BARAKA A’ALAIKA WA JAMA’ BAINAIKUM FI KHAIR “. (HR Shohih At-Tirmidzi).

          0

          0
      • helios says:

        cuba teengok gamba second last tu. blurr. pandai ke tidak orang amek gambar ni. hambar lah. edit pon tak cantik. nni mesti tak ikhlas amek gamba ni HAAHAA okbye.

        0

        0
    • dafi gayah says:

      cantik pompuan tu kan…sian dia…jumpa suami pun org baik2 kot..family laki tu mcm elok2 jer..mudahan mereka bahagia ke akhir hayat. n harap2 anak2 mereka pun sihat sempurna..sob sob…

      0

      0
    • minahkepoh says:

      kesian tgk diorang punya baju tak cantik langsung..tak menonjol langsung.kata 100k? abih byr artis yg nyanyi agaknya..hhmmm..

      0

      0
  2. aku says:

    satu2nya majlis kahwin yg aku tgk..mcm tgh potong bawang..touching abes..hehe.. happy for both of them.. cumanya..ye la..majlis gilang gemilang..astro yg buat.. tu nnti..buat la majlis kenduri utk org kg plak..apa2 pun semoga berbahagia smpai anak cucu

    0

    0
  3. Ellysha says:

    Tahniah & Selamat Pengantin Baru buat Syawal & Fiqa. Semoga ikatan suci ini berkekalan hingga ke Jannah. Semoga dikurniakan zuriat yg soleh & solehah. Aameen…

    0

    0
  4. cik piNgu says:

    iols x tau ape2.. ade sesapa boleh explain? hauk sgt iols ni x tgk tv xbaca berita etc.. apekah? ape cter depa berdua?

    0

    0
  5. mawar says:

    dalam byk2 couple yg join pelamin fantasia..memang harap couple ni yg menang sbb dua2 sederhana dan elok sgt lah dtaja

    0

    0
  6. hamba allah says:

    johoh dorg, rezeki dorg. . semoga hubungan dorg kekal hinggga ke akhir hayat.. amin

    0

    0
  7. LOLA says:

    Alhadulillah..selamat diijab kabulakn dengan sekalai lafaz..semoga jodoh shawl&fiqa kekal sampai syurga dan semoga dilimpahkan rahmat rezeki buat kedua2nya..semoga shaal&fiqa juga dikurniakan anak2 yang comel,soleh dan solehah…seriously,dari awal tengok pelamin fantasia lagi,sy memang sukakan kesederhanaan mereka bedua..Alhamdulillah rezeki berpihak kepada mereka..tahniah shawal&fiqa=)

    0

    0
  8. qaseh says:

    Suka sgt tgk fiqa.. cantik sgt.. smoga bahagia hendaknya..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Satu je aku tak berkenaan..veil wane coklat tu

    0

    0
  10. mel says:

    sayang lh pengantin dh cantik tp kenapelah baju tu warna burok sgt….rizalman ni xda taste ke wat baju….ke sabotaj ni?

    0

    0
  11. ANon says:

    Mcm best je wedding diorg ni!! moderate je..pengantin pon sgt spontaneous..takde la posing over2 sampai nak bercium tapi x cium macam dua doktor tu!!

    0

    0
  12. tydot says:

    majlis gilang gemilang.. tp bnda yg plg che x kenan tu ha.. majlis wat tang Magrib.. dgr cter nya para tetamu kna hadir dlm kul 7.30pm.. aik.. klu ye pun nk wat wedding of the year tu kn pihak management jgn la smpai amik wktu solat.. xkn x ley pk kn.. oo.. mybe dorg wat solat jemaah Magrib sama2 kott.. pk positif je la..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Design baju ni cantik sebenarnya tapi warna dia yg kurang sesuai. Green emerald.
    Dahlah dipakai waktu malam. Kaler gelap. Tu masalahnya… Baju ijabkabul mereka cantik.

    0

    0
  14. bedah santek says:

    make yg xcantik.. yg lain ok jer semua.. xde seri lipstick kaler choc huhuhu

    0

    0
  15. aku keranii says:

    Baju KE lagi outstanding

    0

    0
  16. saje saje says:

    dah tgk berkali2 air mata duk kuar gak…seronok tgk syawal n fiqa yg bersanding…semoga bahagia hingga ke jannah..

    0

    0