Written by AbangNara | December 6th, 2011

Katakanlah Abang Nara lembap, tak ikut perkembangan zaman or what so ever kerana masih mahu berkongsi gambar Fazura pada FFM24 yang telah lama berlalu. Abang Nara rela dikutuk dan dicaci oleh anda semua asalkan peminat Fazura gembira melihat kesuperan kegorgeousan Fazura pada malam tersebut.

gambar fazura

Abang Nara dah lama perhati Fazura nie dan dia sememangnya pandai memilih baju ketika menghadiri function-function. Dan ternyata pilihan baju Fazura mampu menyerlahkan lagi kecantikan Fazura. Tak gitu? Lagi 8 gambar Fazura sekitar FFM24 hasil bidikan MediaHorizon dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Sudah lebih 249 orang akan menikmati kelazatan kek daripada Suchan Bakery. Boleh dibeli dengan harga RM25 menerusi MilkADeal. Harga asalnya ialah RM48 ringgit. Abang Nara serious terliur tengok gambar kek nie.

milkadeal

Dapatkan hari ini juga di laman web MilkADeal.

gambar fazura

gambar fazura

gambar fazura

gambar fazura

gambar fazura

gambar fazura

gambar fazura

gambar fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

75 responses to (9 GAMBAR)Nur Fazura Super Gorgeous Di FFM24

  1. wahaha says:

    cantik nye

    0

    0
  2. kamariah says:

    comel sgt2…..

    0

    0
  3. kamariah says:

    comel sgt2…..cute slalu….

    0

    0
  4. donut_cute says:

    yeah sangat cantik baju kena ngan orgnya… kasut mahal woooo

    0

    0
  5. emmir says:

    cantik..tp knp aku rase hidung dia cm len mcm aje…hummmmmmmmm..

    0

    0
  6. cik lily... says:

    sayEeeee……….

    0

    0
  7. sha says:

    She looks gorgeous!

    0

    0
  8. Budak Nakal says:

    beautiful girl^ ^

    0

    0
  9. suka fazura says:

    aah..nampak lain tang hidung…hidung da x garang cm dlu…ermm effect make up mybe….tp seriously she very owesome!

    0

    0
  10. Bawang Bakong says:

    ni baru class lawa…tp mekap tang hidung tuh spoil ler..alamak..nsb baik muka lawa..haha..agak2 bila cik faz nak kawen ek?

    0

    0
  11. M&M says:

    saya peminat tegar Nur Fazura! she’s so beautiful! mcm princess!!!!

    0

    0
  12. ain says:

    fazura cantek mcm princess…tak payah nak dedah2 pun cantek….

    0

    0
  13. emykina says:

    orang cantik pakai baju ape pn cantik…. apa2 pn aku mmg sukaaaaaaa dia. klo die jd izzahhh pn takpe :D

    0

    0
  14. cik xie says:

    she is cantik sangat!!!

    0

    0
  15. cik xie says:

    she is cantik :)

    0

    0
  16. Nys says:

    Canteknye… baju die jerr

    0

    0
  17. tetomey says:

    fazura mmg natural beauty, cantik sangat….

    0

    0
  18. ado balom says:

    love fazura…. fazura cantikkkkkk sangat… alaaaa… neelofa x bleh lwn la…. fazura x crik psal dgn org lain mcm si neelofa tu….

    0

    0
  19. frinses says:

    kdg2 fazura ni mcm lindsay lohan pn ada….

    0

    0
  20. aku la says:

    Suka sangat kat Fazura. Natural beauty..
    Tapi sejak anugerah pe ntah baru2 ni yg Fazura jadi penyampai, perasan yg hidung Fazura da lain macam. Sesape perasan x?

    0

    0
  21. aku la 2 says:

    fazura mmg cantik gilerrrrrr….dier gedik tp bkn gedik yg bley buat org meluat..gedik dier gedik manje..besttt cm dlm pisau cukur 2…i loikeeeeeeeeeeeeeeee….

    0

    0
    • suka pajura says:

      a’aa aku sokong tuu..contoh gedik yg buat org meluat: si marsha tu. ish buat tambah kerut kat dahi aku je~

      0

      0
  22. rozi says:

    mmg cantik…love it!

    0

    0
  23. Myana says:

    yeay !!
    mcm ni la abg nara
    hehehe

    0

    0
  24. pecah kepala says:

    catek wo fazura!! mmg terbaekkkkk!!!

    0

    0
  25. sejuk says:

    klu x mekap,biasa2 je dia..

    0

    0
  26. Mizz Kem says:

    alamak.. slack kat hidung dia laa plak.. apa2 hal fazura mmg cantik, elegance, and ada class nya yg tersendiri…. maklum laa dia kan couple dgn kerabat diraja, mmg nmpak fazura ni wanita kelas A

    0

    0
  27. ajira says:

    mmg cantik… x perlu pon seksi….

    0

    0
  28. Edah Rompin says:

    Nak tgk kasut christian louboutin tu!!!!! RM 18,000 tu…dgr2nya…

    0

    0
  29. meeradriana says:

    Fazura mmg gojes..

    0

    0
  30. sOMEoNeWhoCare says:

    Gorgeous and stunning like Always …

    0

    0
  31. didie says:

    CANTIK NYE HIDUNG BARU FAZURA… ;)

    0

    0
  32. Puan Taecyon says:

    Mmglah didie..aku pon perasaan cm “ADA SESUATU” kat HIDUNG dia..dr jauh nmpk cm Datuk Siti aje…beselah klu dh byk duit ape2 pon boleh diubah & du upgrade kan..

    0

    0
    • Abiljoon says:

      It’s called shading if u don’t know that..
      Ingat la.fitnah itu lebih teruk drpd membunuh.
      Renung2kn dn slamat beramal

      0

      0
  33. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu n cantek fazura….kalau muka ayu macm gini anak raja dapat pn tk rugi lov uuuuuuuuuuuuuu…………….

    0

    0
  34. mak temah says:

    mak temah sayang fazura fasha dan WAN MAIMUNAH!!

    0

    0
  35. Komentar says:

    Fazura ada iras iras pelakon gossip girl kan kan kan? Plus, Fazura memang nampak ada class ;)

    0

    0
  36. lolok says:

    orang dah comel mestila pakai apapun nampak comel gitu. Fazura i like~~~

    0

    0
  37. Janaice says:

    wowwww.memang cantikkkkkkkk…i like sangat sangat

    0

    0
  38. miloice says:

    lagi super gojes kalo rmbut nya wane hitam..

    0

    0
  39. what the? says:

    fazura pakai 6inch heel sama tinggi dengan lelaki tu, kalau dia buka kasut dah tentu lebih rendah, aku pernah jumpa dia, memula agak sombong tapi bila dah cakap tak ingat ramah dia .. vote you 1000x

    0

    0
  40. bendera says:

    dia ni pakai surat khabar pun, confirm aku ttp rasa dia cantik.

    0

    0
  41. lulu says:

    nose job ke??

    0

    0
  42. rocky says:

    cantik giler..

    0

    0
  43. Ain Kahar says:

    ngape idum lain macem je

    0

    0
  44. tak sombong says:

    idong dier cam nanu plak dah..

    0

    0
  45. aku says:

    dulu, aku mmg xsuke sgt dia sbb sosial..skang ni sejk steady ngan ank raja tu, aku rase dia mmg sgt cool..dan penmpilan pn kian berubh, da xde seksi2 sgt…da nmpak sikit matang dan ade class tsendiri…..xsilapnye, dia pn da kurang berlakon..tpi syg gak, dia ade bakat…GL to her…

    0

    0
  46. gegurl says:

    ha,pkai bju tutup2 pn cntik lg tau..xyah nk bkak sgt la len kli…

    0

    0
  47. subahanallah…. cantiknya senyuman Fazura bibir merah merekoh says:

    satu lagi, comelnya Fazura sebut “Futsol” dalam Gol & Gincu. macam futcol gittew. eewww. jeww.

    0

    0
  48. PSM says:

    cantiknya

    0

    0
  49. mokcik JB says:

    ermmm..cantik dan bergaya. memang sesuai sangat la dgn TMJ..
    fazura ada kelas!

    0

    0
  50. addy ashraf says:

    Gorgeous betul la Fazura ni! Aduhai. Jatuh cinta utk kali kebrapa ntah. Haihh <3

    0

    0
  51. second_dream82 says:

    fazura nie mmg gojes gile….

    0

    0
  52. daknakal says:

    sapa sapa tahu tak penaja baju fazura ni?nak sgt tahu, huhu

    0

    0