Written by serenity | March 23rd, 2015

Malam semalam, 22 Mac 2015 telah berlangsung majlis resepsi Hanez Zuraya dengan Romie Razin Adilha di Sime Darby Convention Centre.


 photo 11024289_357328087800428_1437609848_n.jpg

Anggun sekali Hanez mengenakan gaun dan veil perkahwinan rekaan Fizi Woo manakala Romie mengenakan sut yang dihasilkan oleh Hatta Dolmat. Majlis turut diserikan dengan kehadiran dua anak lelaki Romie dari perkahwinan terdahulu serta pasangan Nedim Nazri dan Nora Danish.

Lagi lapan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram SyncImages


 photo 928764_1560469084214962_1307033231_n.jpg
 photo 11055408_861306213936731_454076180_n.jpg
 photo 11055744_340087899517161_423727441_n.jpg
 photo 10952593_604240393011427_1457437280_n.jpg
 photo 11023207_539176816223925_446623876_n.jpg
 photo 10684361_1638211056409761_611247241_n.jpg
 photo 10661099_1452556808368372_1723393539_n.jpg
 photo 11084924_429567160539244_1180479782_n.jpg

21 responses to (9 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Hanez Suraya Dan Romie Razin Adilha

  1. aisue says:

    kualiti gambar sangat out..

    0

    0
    • mutiara says:

      masa kenduri kat kg dia kat n9 tu tak cite ke pasal blackout tu huhu..org kg pon xdijemput

      0

      0
  2. Suparjo says:

    aku tak taw pulak yang selama ni nora ngan nedim adik beradik. Anak romie rupanya. Nak copy pun copy elok2 laa. Kesalahan mcm ni pun xleh trace ke.

    0

    0
  3. rora says:

    dah kawen blom nora dgn nedim ni ? berkepit sokmo !

    0

    0
  4. Anonymous says:

    sori hanez… mmg out la x tau tang mna yg cntiknya kau ni… kalu bab tiru x kalah sume nk tiru… sentiasa yg second tu mesti kau la… sori mmg x cntik…

    0

    0
  5. hantap says:

    lawa baju kawen dia

    0

    0
  6. Biskut says:

    dlm satu gmbr tu muka hanez agak menggerunkan….

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Dia cantik

    0

    0
  8. aku says:

    Aku nk ckp baju cantik den gambar muka hanez jauh tu cantik but bila gambar dekat dh tk cantik sebab still bagy aku muka mcm bapok thailand…. sebab idung dia mcm g2.

    0

    0
  9. Uwekkk says:

    Hantuuuu…lariiiiiii

    0

    0
  10. mulutwangi says:

    hanez sayang….nanti suatu hari anda akan menjadi ibu…punya anak.sakit tauuu beranak..lepas tu..laki kau buat hal..perempuan lain pulak nampak bahagia dgn anak kau.rampas laki kauuuu.apa kau rasa…haaaaaaaaaaa???

    0

    0