Written by serenity | January 22nd, 2012

Kita telahpun melihat gambar-gambar smart phones dari Hatta Dolmat semasa Majlis Resepsi Ezlynn dan Adam Fahmy. berikut pula ialah gambar-gambar yang dikeluarkan oleh REDPhotography selaku jurugambar rasmi untuk pasangan ini yang berlangsung dua malam lepas di Pusat Komuniti Bandar Damansara, Kuala Lumpur.


Lagi 8 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada REDPhotography.









51 responses to (9 GAMBAR)Majlis Resepsi Ezlynn dan Adam Fahmy Dari REDPhotography

  1. ikoh says:

    x abes2 ag ke nikah..sejak ari tu ag..

    0

    0
  2. kazen dato' minah jambu says:

    cite ni lagi. adoyai… asal tak masukkan gambar ni dlm 1 entry?

    0

    0
  3. miss sumone says:

    Next pleaseeeeeeeeeeeeee…..

    0

    0
  4. mama R says:

    gaun grey tuh macam hape je.. sarat bebenorrrr…

    0

    0
    • AdeAkuKesah says:

      Nasib baek tak masuk lam Fashion Police yg kat E! tue, compen kene hentam ngan Joan River gaun cenggini….sgt huduh, mcm custom taman bunga pon aderr la…

      0

      0
  5. sakit mata says:

    muka ni lagi ==”

    0

    0
  6. awatif says:

    baju mcm ranting pokok… cantik patung lagi..

    0

    0
  7. Sakit Mata Tengok says:

    Laaa….dah dah la Nara…tak habis-habis lagi ke gambar dia ni…artis dah suam-suam kuku ni tak payah la duk tambah gambar dia hari-hari…dah bosan la….dah tak de idea ke Nara…

    0

    0
  8. Agogo says:

    perlu ke letak gmbar dia ni..bpe kali lngsung dia nk bersanding ni..tgk rasa mcm dah xspecial dah dok bsanding byk kali sgt..bang nara next pleaseeee

    0

    0
  9. buhsan says:

    abg nara xdak modal dh kerr..

    0

    0
  10. n says:

    gambar 1st nampak cantik mekap,posing pun..

    0

    0
  11. emel says:

    hhi..xpalah… abg nara da ketandusan gossip panas tu.. xkn ari2 ada bnda best dn hot tuk di tatap kan..
    bg la peluang ezlynn ni femes jap kt blog abg nara ni.dia pon da suam2 kuku je skng..;)

    0

    0
  12. Siti says:

    Kali nie nmpk ok skit baju2 nyer……..

    0

    0
  13. emel says:

    hihi..xpalah… abg nara da ketandusan gossip panas tu.. xkn ari2 ada bnda best dn hot tuk di tatap kan..
    bg la peluang ezlynn ni femes jap kt blog abg nara ni.dia pon da suam2 kuku je skng..;)

    0

    0
  14. biarla abang Nara nak post. daripada tak post apa2, sebab hari ni cuti org beraya.

    0

    0
  15. neney... says:

    bju silver tu mcm bju si memeh jek aku tgk…

    0

    0
  16. kemensa says:

    bole x aku nk post kate baju dia x cantik..?
    merapek2 je.. x mcm org kawin pun..

    0

    0
  17. mak jemah says:

    apsal aku tengok muka laki dia ni sepesen je? cam orang tak tau senyum. dari gambar nikah sampai la majlis. oppsss…

    0

    0
  18. myeazy says:

    Rezeki kalo dah terlebih2 sangat baiklah sedekah kat anak yatim, rumah orang2 tua.. ade gak faedahnya.. Tak faham kenapa nak diraikan sampai 3-4 kali.. Tak ke membazir namanya.. Nak kate pengantin baru tak lagi.. dah basi.. org pun dah menyampah.. Kite ni bukan dengki, tapi entahlah.. sedih bile melihat orang Melayu Islam hanya tinggal nama sahaja. Perbuatan, cara berpakaian tak mencerminkan keperibadian.. Semoga mendapat hidayah suatu hari nanti…

    0

    0
  19. kuchiki makimura says:

    banyak nya resepsi kawin? giler kentang..!! yg sure.. i like this picture more than before~ yg pakai gaun pendek paras lutut tuu.. yg kata sponsor.. ala.. baju tu dgn baju ni.i prefer bju ni la.. lagi cantik!! sweet jer make up ezlyn .. x mcm yg sponsor tuu.. bukan nk jeles ke hape..but that weeding rspsi sgt x cantik.. yg baru ni lagi cantik.. gaun dya pom even sarat but it nice..! sesuai la gaya kawin~ apa pom.. tahniah~

    0

    0
  20. […] Kita telahpun melihat gambar-gambar smart phones dari Hatta Dolmat semasa Majlis Resepsi Ezlynn dan Adam Fahmy. berikut pula ialah gambar-gambar yang dikeluarkan oleh REDPhotography selaku jurugambar rasmi untuk pasangan ini yang berlangsung dua malam lepas di Pusat Komuniti Bandar Damansara, … Continue reading → […]

    0

    0
  21. entahle. says:

    macam pokok anggur~

    0

    0
  22. nurul fasya says:

    tiap2 bulan sanding… ??harus ker…??….next month utk pihak suami dia plak…bulan lg satu untuk rakan artis…bulan seterusnya utk pihak media…pas tu utk peminat…pas tu jiran2….pas tu majlis bff…pas tu utk org2 kg…. dan seterus nyer…heheee

    0

    0
  23. intan says:

    dah basi~~~

    0

    0
  24. ROMBAU says:

    Baju pengantin cam bangang jer…

    0

    0
  25. hagu says:

    terus terang aku cakap,ezlynn la satu2 nya artis yg aku tengok xde seri pengantin lao sanding..maybe dia dah biase makeup tebal2 kot…

    0

    0
  26. Kurus says:

    cantik ezlyn nih..
    tp hello hatta…. its so yesterday
    n she is not that tall for this gown ok..

    0

    0
  27. haha says:

    gemuk!bosan!

    0

    0
  28. fizaferoz says:

    bju x lawa..muke laki die cover ensem jek hahak..

    0

    0
  29. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ishhhhhhhhh ! dh kena sondol pn maseh nk bersanding nyampah lah minah jambu !!!!! huh !!!!

    0

    0
  30. Naper tak update jer gambo kambing beranak kat blkg umah jiran aku says:

    ntahnya abg nara ni.udah2 ler duk canang gambo2 si hi hi bye bye ni..bkn tak suke tp boringgg..xtau lah naper mata ni tak tertarik nk nengok & bace kisah ezlyn nih.xde aura.pi la cari entry2 yg best skit mcm oh bulan.nama pon blog hiburan.ini takk..kat sblh kiri entry ni,lg menyemak,gambo makcik kertu dgn one drop perpume dia duk merayu org mkn mlm ngan dia.adoyaiii…naper lah cenggini punya boring hiburan kat tanahair sendiri..camonn abg naraa.upddate yg panazz skittt ..!!

    0

    0
  31. sibuk says:

    tak habis habis lagi ker? bosanla asyik tengok gambar korang je.artis lain kecoh tak cam dia pon.

    0

    0
  32. naz says:

    Baju wedding rekaan hatta dolmat semua serabai..please la hatta jgn serabutkan mata org..simple kat lebih cantik n elegan..less is more..mcm mana kau boleh jd pereka fesyen pun tak tau la..

    0

    0
  33. nini says:

    oklah tu ezzlyn nak tunjuk wedding dia dalam macam2 versi, jap gaun pendek, jap gaun panjang, jap makeup ala kucing, jap xde make up (hehe……xde make up ke???)utk kenangan seumo hidup tu buat bekal kat anak cucu…………tak baik korang dengki2…….to ezzlyn semoga berkekalan sampai ke syurga….kang abeh ribu riban abuk pon tarak…..si minah jambu ko dok diam2 depan komputer udah….kang ko byk kutuk2 kang takut x dapat jodoh lak……….hehe..cau

    0

    0
  34. beta draconis says:

    Nara..lopeh ni ado laei ko pic resepsi diaorg nie…kalo ado..lotak la byk laie yo..

    0

    0
  35. abc says:

    haish..sejak c tomok tu kawin..aku nengok..pesen baju sume iplak tomok punya pesen..klu gaun ciplak bini tomok punye..aiseh…buat la pesen sendiri..kate RETISSSSSSSSSSS~ haha

    0

    0
  36. tak sudah2 says:

    kesemua baju yang direka oleh pereka pesen yang dipakai oleh penanten langsung tak santek.. konon nak pelik tapi burok..credit kesian kepada pengantin..

    0

    0
  37. non says:

    pe nak komen ek..ermmm..tahniah3x

    0

    0
  38. Cik Ketom says:

    Adoiiii muka pompuan tak de album baru lagi ni yg diupload…
    Abg Nara tolonglah pompuan ni tak takde peminat ponnn
    10 tahun dulu bolehlah skrg hihi byebye…

    0

    0
  39. Cik Ketam says:

    adeh. gaun kuning die tu lagi buruk. diala artis yg paling xlawa baju pengantinnyer. susa2 je neelofa reka kasut diamond tuh!

    0

    0
  40. mr boring.. says:

    boringggg…

    0

    0