Written by AbangNara | January 2nd, 2013

Tak lengkap rasanya jika tidak menatap gambar-gambar majlis persandingan Apek dan Leuniey daripada official photographer mereka iaitu The Photolicious. Mereka berdua nampak seperti putera dan puteri dalam persalinan pengantin masing-masing. Awesome sangat-sangat!!!

gambar sanding apek leuniey

Turut memeriahkan majlis ialah Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Abang Nara suka dengan warna baju pengantin yang bersinar keemasan. Memang menyerlahkan lagi seri Apek dan Leuniey.

scha dan awal

7 lagi gambar sekitar majlis persandingan Apek dan Leuniey dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook The Photolicious.

gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

58 responses to (9 GAMBAR)Majlis Persandingan Apek & Leuniey Daripada The Photolicous

  1. hijabster says:

    cantik sepadan

    • Anonymous says:

      cantik leuniey ni.. better than neelofa

    • Anonymous says:

      time ni muka leuniey ade iras2 Bunga Citra Lestari la plk.. sy suka tgk muka dia ni.. tk jemu mata memandang. mulut comel, lesung pipit 2 belah pipi, tulang pipi cantik terbentuk, dagu kiut, ‘mata kucing’ n bla3x.. klu sy yg pompuan ni pn rasa cmtu, ape lg si apek.. moga kebahgiaan yg d bina, kekal berpanjangan. amiiin… n moga2 1 masa nnt, terbuka hati utk bertudung.. anyway, agk2 apek tau tk yg org lelaki haram pakai inai kt jari?? tk agak2 nk mintak T.G.N.A.A nikah kn.. eemmm….

      – istri sanding tk bertudung pn dosa jgk.. ye tk ye, jgk ek…

    • Anonymous says:

      Eh pls la eh cari cite laen…tk abes2 cite da basi ney..mlm pngantin pun da over..cite pun da lapok..cari la cite yg brfaedah cikit..

    • Bukey Orey Kelatey says:

      Boringla tgk pengantin Kelatey ni. Tukar hok laing pulok la……

    • loveONEW says:

      mmg cantik ^^
      wayyyy betterrrr than neelofaaa.. ^^

    • Cik Stara says:

      Like!Like!Like!baju diorg mmg awesome sgt2 #(^_^)V…diorg bagai pinang dibelah dua, mmg sepadan..semoga perkahwinan ini kekal bahagia hingga ke akhir hayat..Tahniah Apex & Leuniey…cepat2 dapt beby…

  2. Ruki says:

    not again~ next!

  3. peah says:

    cantik and simple :)

  4. nana says:

    Semoga berbahagia

  5. roses says:

    hmmmm x der citer lain ker..
    boring la asik citer ini jer
    next next next next plsssssss

  6. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuuuu firstttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. nenetBurberry says:

    apek, please go and fix ur teeth laaa…. gigi berlapis tak lawa laaa….

    • Anonymous says:

      amboi…..bersyukur la drpd xdak gg….semua dh cntik dh ciptaan Allah…xyh ubah2…lalalalala~~~

  8. AQ SAY says:

    alhamdulilah best nya tgk depa nie..semoga berkekalan sampai di syurga sana amin :)!!

  9. BeginnerAtNara says:

    tahniah..

  10. Adieq says:

    tahniah..cantik n sepadan..simple n nice

  11. bujang says:

    gigi berlapis tu adalah identiti apek..tak perlu ubah..itulah daya tarikan apek..kurnian tuhan..apa2 pun tahniah apek & wife…semoga berkekalan hingga akhir hayat…aminnnnn.

  12. ahkak puaka says:

    X FAHAM CARA MAKAN BERADAB DIORG. DIORG MKN BERADAB MUKA MASING2 JE KE?

    • Anonymous says:

      Mestilah… kalau daging terselit celah gigi org lain x nampak. Couple je yg nampak… keh keh keh….

    • [email protected] says:

      itu bukan mkn beradab tp biadap. x penah dibuat org

  13. A tan says:

    Bestnya. tgk ni pulak sbb Scha ngan Awal pon join ni http://www.youtube.com/watch?v=vGUaPJNRt28

  14. Tok Gowo says:

    Tahniah apex….walau pun apex anak kelantan, apex memilih untuk tanjak sultan selangor…

  15. anna says:

    pic apex tengah make up bukan ke dia angkat jari tengah????????????

    • kak timah says:

      dia buat peace lah kan jari dia lagi satu lindung tangan pak andam tu

    • Anonymous says:

      ko ni anna, pertanyaan ko ni kan mcm nak mengumpat pun ada….dgn tanda soal yg panjang tu, xpun ko ni mmg cepat. cepat bersangka buruk…cuba la teliti lama2 sikit…xpun guna akal yg waras…xkan la dia nak show middle finger kot tgh hari bahgia dia ni….

    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      lenkali tengok betul2..jangan tau nak pikiaq kotor je..

  16. cikikaka says:

    cantik betol leuniey ni… sepadan la dengan apex.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

  17. MAMAT says:

    BORING LA WOI!!!!! TAKDE CERITA LAIN KA?

  18. fenin says:

    abg nara syg..brape banyak entry pasal apex ni?? adui…bosanla…ce cari story yg best2 sikit…jemu da kot…apela yg bagus sgt dorg ni duk entry pasal dorg je….nyampah pulak rasa…

  19. Anonymous says:

    Asal cite org Kelantan. tak habis2 dok cite… buat la cite lain pulak.. Boring betul abg Nara nih -_-

  20. nan hado says:

    gambar 1st tu kek kahwin dorg ke? hahaha

  21. Lagubestbest says:

    huh xabes lagi hal kawen diorang ni? Wat majlis setahun ke?

  22. cikikaka says:

    komen semua macam budak2.. suka ati abg nara la nak letak byk mane.. blog dia.. klu xsuke cari blog lain… xpayah nak bising2 kat sini.. nampak sangat belum matang & cukup umur..

    • blogger says:

      rasa macam budak budak sekolah je yang komen-komen tu, dalam memberi komen langsung takde perasaan malu mengata orang depan depan. Kalau dalam dunia internet ni boleh la,kalau berdepan depan,buruknya perangai.

  23. hazel says:

    azam tahun baru abg nara bg 2013 ade lah, perbanyakkan post entry yg bosan2,..dan nk buat pembaca meluat bukak page Beautifulnara!

  24. anje says:

    Tu mkn beradab atau tak beradab tu? 1st time nampak gitu or normal cara mcm tu kt kelantan…
    Pelik bebenor rasenye…. musykil…

    • MINA says:

      TOKSAH LE NAK PELIK.. MELAMBAK DAH ORG BUAT GITU…. TAKYAH LE TLAMPAU BERATKAN ADAT ..KEKADANG ORG NIE, BILA ORG BUAT LAIN SIKIT..”EH..APELA CAMTU, SALAH TU, TAK BAIK…..” NTAH PAPE JE
      SIKIT2 SEBUT KENEGERIAN..MANE2 PENGANTIN NEGERI LAIN DAH ADE YG BUAT LAH…

      • ratu minah jambu merah/ biru says:

        minah jambu kalau kawin tk payah lah nk makan beradab beradab ni semua !!!! buang masa aje !!! makan beradab kt atas katil lagiiiiiii hepening huh !!! tol tk bang nara ?????? hehe..

  25. OBSERVER says:

    MY MY MY, WHAT UGLY TEETH YOU HAVE, APEK.

    • ratu minah jambu merah/ biru says:

      Apeeeeeee nk kesah pasal gigi Apek ni ! asal kn dapat cium mulot ngan selesa n romentik sudah laaaa..

  26. mak siput says:

    apa cantiknya gambar2 ni? jauh sgt apa yg nampak? mcm ni professional?

  27. kak chom says:

    burit relah dah pon , dok tunjuk g .. apa laa .. meloast dgq aii …

  28. Anonymous says:

    asal rambut dia sekejap belah kiri sekejap belah kanan… (dia punye ape ntah sanggul ke ape.. tak tahu nak sebut)

  29. anjuling says:

    mak andam mesti lah cantek……..gila ape mak andam tak cantek kan luni kan kan kan kan….

  30. Sawi says:

    Kalau nak tgk cantik paras rupa pun tak bole jugak….pandai pun kena dikira jgk..tp bila aku tahu pasal perempuan ni aku rasa dia ni cantik je lebih tapi gedik baik xpyh la.org menyampah kot….happy dpt apek? Jage duit apek skali ok..hahaha.. Beauty without brain.. Not educated..

  31. Anonymous says:

    sebok jela schawal ni. mencapub je keje! korg da basi tahu dak.

  32. bunge says:

    sblm ni leuniey penah btunang tp putus…die nafikan putus sebab apex..xlame pas tu die jalinkan hubungan ngan apex dan skang dorang dah bkawin..tenguk sejarah apex sblm ni banyak kisah hangat die ngan ramai gadis,gambo2 hangat die,macam2 lah..harap leuniey putus tunang bkn kerane apex..memang seronok bpasangan ngan orang glamer dan banyak duit..tapi banyak juge perkare lain yg perlu dipikir kan..moge anda berdua bahagia hingga akhir hayat…amin

  33. jun says:

    cuba nara bandingkan gmbar persandingan dorang nie ngan gmbar persandingan shca awal yg pkai songket hijau.. dari segi material dh sma. design lebih kurang je..

  34. click here says:

    Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely great. I really like what you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I cant wait to read far more from you. This is really a wonderful website. click here http://tester.com/