Written by AbangNara | January 2nd, 2013

Tak lengkap rasanya jika tidak menatap gambar-gambar majlis persandingan Apek dan Leuniey daripada official photographer mereka iaitu The Photolicious. Mereka berdua nampak seperti putera dan puteri dalam persalinan pengantin masing-masing. Awesome sangat-sangat!!!

gambar sanding apek leuniey

Turut memeriahkan majlis ialah Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Abang Nara suka dengan warna baju pengantin yang bersinar keemasan. Memang menyerlahkan lagi seri Apek dan Leuniey.

scha dan awal

7 lagi gambar sekitar majlis persandingan Apek dan Leuniey dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook The Photolicious.

gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey
gambar sanding apek leuniey

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

58 responses to (9 GAMBAR)Majlis Persandingan Apek & Leuniey Daripada The Photolicous

  1. hijabster says:

    cantik sepadan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      cantik leuniey ni.. better than neelofa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kiah Propahanjeng Bermulot Puaka says:

        getik kiah nengok dua org nih

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        BORINGGGGGGGGGGGGGGGGGG!
        NEXT!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annasari says:

          Betul tu. Mmg agak bosan. Tambah pulak tu, rasa x berkenan tgk pengantin pempuan amik gambar gedik2. Byk gmbr yg dr entry sblm ni gmbr dia tergedik2 mendada. X kesah lah klu nk gedik2..tp jgn la ms tgh kawin mcm tu. Org menyampah lah pd pengantin yg tergedik2. X sopan. Dh xde malu2, mcm gatal sgt rupanya. Relax2 la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      time ni muka leuniey ade iras2 Bunga Citra Lestari la plk.. sy suka tgk muka dia ni.. tk jemu mata memandang. mulut comel, lesung pipit 2 belah pipi, tulang pipi cantik terbentuk, dagu kiut, ‘mata kucing’ n bla3x.. klu sy yg pompuan ni pn rasa cmtu, ape lg si apek.. moga kebahgiaan yg d bina, kekal berpanjangan. amiiin… n moga2 1 masa nnt, terbuka hati utk bertudung.. anyway, agk2 apek tau tk yg org lelaki haram pakai inai kt jari?? tk agak2 nk mintak T.G.N.A.A nikah kn.. eemmm….

      – istri sanding tk bertudung pn dosa jgk.. ye tk ye, jgk ek…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Eh pls la eh cari cite laen…tk abes2 cite da basi ney..mlm pngantin pun da over..cite pun da lapok..cari la cite yg brfaedah cikit..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Bukey Orey Kelatey says:

      Boringla tgk pengantin Kelatey ni. Tukar hok laing pulok la……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • loveONEW says:

      mmg cantik ^^
      wayyyy betterrrr than neelofaaa.. ^^

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Cik Stara says:

      Like!Like!Like!baju diorg mmg awesome sgt2 #(^_^)V…diorg bagai pinang dibelah dua, mmg sepadan..semoga perkahwinan ini kekal bahagia hingga ke akhir hayat..Tahniah Apex & Leuniey…cepat2 dapt beby…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Ruki says:

    not again~ next!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. peah says:

    cantik and simple :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. nana says:

    Semoga berbahagia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. roses says:

    hmmmm x der citer lain ker..
    boring la asik citer ini jer
    next next next next plsssssss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuuuu firstttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. nenetBurberry says:

    apek, please go and fix ur teeth laaa…. gigi berlapis tak lawa laaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      amboi…..bersyukur la drpd xdak gg….semua dh cntik dh ciptaan Allah…xyh ubah2…lalalalala~~~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. AQ SAY says:

    alhamdulilah best nya tgk depa nie..semoga berkekalan sampai di syurga sana amin :)!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. BeginnerAtNara says:

    tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Adieq says:

    tahniah..cantik n sepadan..simple n nice

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. bujang says:

    gigi berlapis tu adalah identiti apek..tak perlu ubah..itulah daya tarikan apek..kurnian tuhan..apa2 pun tahniah apek & wife…semoga berkekalan hingga akhir hayat…aminnnnn.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ahkak puaka says:

    X FAHAM CARA MAKAN BERADAB DIORG. DIORG MKN BERADAB MUKA MASING2 JE KE?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Mestilah… kalau daging terselit celah gigi org lain x nampak. Couple je yg nampak… keh keh keh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaiton1971@yahoo.com says:

      itu bukan mkn beradab tp biadap. x penah dibuat org

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. A tan says:

    Bestnya. tgk ni pulak sbb Scha ngan Awal pon join ni http://www.youtube.com/watch?v=vGUaPJNRt28

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Tok Gowo says:

    Tahniah apex….walau pun apex anak kelantan, apex memilih untuk tanjak sultan selangor…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. anna says:

    pic apex tengah make up bukan ke dia angkat jari tengah????????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kak timah says:

      dia buat peace lah kan jari dia lagi satu lindung tangan pak andam tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      ko ni anna, pertanyaan ko ni kan mcm nak mengumpat pun ada….dgn tanda soal yg panjang tu, xpun ko ni mmg cepat. cepat bersangka buruk…cuba la teliti lama2 sikit…xpun guna akal yg waras…xkan la dia nak show middle finger kot tgh hari bahgia dia ni….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      lenkali tengok betul2..jangan tau nak pikiaq kotor je..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. cikikaka says:

    cantik betol leuniey ni… sepadan la dengan apex.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. MAMAT says:

    BORING LA WOI!!!!! TAKDE CERITA LAIN KA?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. fenin says:

    abg nara syg..brape banyak entry pasal apex ni?? adui…bosanla…ce cari story yg best2 sikit…jemu da kot…apela yg bagus sgt dorg ni duk entry pasal dorg je….nyampah pulak rasa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Anonymous says:

    Asal cite org Kelantan. tak habis2 dok cite… buat la cite lain pulak.. Boring betul abg Nara nih -_-

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. nan hado says:

    gambar 1st tu kek kahwin dorg ke? hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Lagubestbest says:

    huh xabes lagi hal kawen diorang ni? Wat majlis setahun ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. cikikaka says:

    komen semua macam budak2.. suka ati abg nara la nak letak byk mane.. blog dia.. klu xsuke cari blog lain… xpayah nak bising2 kat sini.. nampak sangat belum matang & cukup umur..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blogger says:

      rasa macam budak budak sekolah je yang komen-komen tu, dalam memberi komen langsung takde perasaan malu mengata orang depan depan. Kalau dalam dunia internet ni boleh la,kalau berdepan depan,buruknya perangai.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. hazel says:

    azam tahun baru abg nara bg 2013 ade lah, perbanyakkan post entry yg bosan2,..dan nk buat pembaca meluat bukak page Beautifulnara!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. anje says:

    Tu mkn beradab atau tak beradab tu? 1st time nampak gitu or normal cara mcm tu kt kelantan…
    Pelik bebenor rasenye…. musykil…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MINA says:

      TOKSAH LE NAK PELIK.. MELAMBAK DAH ORG BUAT GITU…. TAKYAH LE TLAMPAU BERATKAN ADAT ..KEKADANG ORG NIE, BILA ORG BUAT LAIN SIKIT..”EH..APELA CAMTU, SALAH TU, TAK BAIK…..” NTAH PAPE JE
      SIKIT2 SEBUT KENEGERIAN..MANE2 PENGANTIN NEGERI LAIN DAH ADE YG BUAT LAH…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ratu minah jambu merah/ biru says:

        minah jambu kalau kawin tk payah lah nk makan beradab beradab ni semua !!!! buang masa aje !!! makan beradab kt atas katil lagiiiiiii hepening huh !!! tol tk bang nara ?????? hehe..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. OBSERVER says:

    MY MY MY, WHAT UGLY TEETH YOU HAVE, APEK.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ratu minah jambu merah/ biru says:

      Apeeeeeee nk kesah pasal gigi Apek ni ! asal kn dapat cium mulot ngan selesa n romentik sudah laaaa..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mak siput says:

    apa cantiknya gambar2 ni? jauh sgt apa yg nampak? mcm ni professional?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. kak chom says:

    burit relah dah pon , dok tunjuk g .. apa laa .. meloast dgq aii …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Anonymous says:

    asal rambut dia sekejap belah kiri sekejap belah kanan… (dia punye ape ntah sanggul ke ape.. tak tahu nak sebut)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. anjuling says:

    mak andam mesti lah cantek……..gila ape mak andam tak cantek kan luni kan kan kan kan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Sawi says:

    Kalau nak tgk cantik paras rupa pun tak bole jugak….pandai pun kena dikira jgk..tp bila aku tahu pasal perempuan ni aku rasa dia ni cantik je lebih tapi gedik baik xpyh la.org menyampah kot….happy dpt apek? Jage duit apek skali ok..hahaha.. Beauty without brain.. Not educated..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Anonymous says:

    sebok jela schawal ni. mencapub je keje! korg da basi tahu dak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. bunge says:

    sblm ni leuniey penah btunang tp putus…die nafikan putus sebab apex..xlame pas tu die jalinkan hubungan ngan apex dan skang dorang dah bkawin..tenguk sejarah apex sblm ni banyak kisah hangat die ngan ramai gadis,gambo2 hangat die,macam2 lah..harap leuniey putus tunang bkn kerane apex..memang seronok bpasangan ngan orang glamer dan banyak duit..tapi banyak juge perkare lain yg perlu dipikir kan..moge anda berdua bahagia hingga akhir hayat…amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. jun says:

    cuba nara bandingkan gmbar persandingan dorang nie ngan gmbar persandingan shca awal yg pkai songket hijau.. dari segi material dh sma. design lebih kurang je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. click here says:

    Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely great. I really like what you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I cant wait to read far more from you. This is really a wonderful website. click here http://tester.com/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0