Written by AbangNara | August 22nd, 2012

Oh yeah ~~ Hari ini sudah masuk hari raya keempat dan masih ramai yang berada di kampung halaman masing-masing. Abang Nara sudah pun selamat pulang daripada Kelantan dan kini sedang beraya di KL pulak. Namun itu semua tidak penting kerana kita mahu melihat kecomelan pasangan suami isteri, Lisa dan Yusry di pagi raya.

lisa surihani yusry

Baju sudah tentulah kena sedondon. Kedua-dua pasangan ini memang kelihatan sangat bahagia. Sama-samalah kita doakan agar kebahagiaan mereka ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Dan semoga mereka berdua cepat-cepat dikurniakan cahaya mata. Pasti akan cute gila macam mak ayahnya.

lisa surihani yusry

7 lagi gambar Lisa Surihani dan Yusri di Syawal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry4
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry

Baca Yang Ini Pulak:-

57 responses to (9 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusry Di Hari Raya

  1. mieya says:

    so sweet…like it

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 6
  2. IzaLina says:

    Bahagia itu menyerlah di mata mereka!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
  3. Annafia says:

    Sukalah tengok pasangan bahagia ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 4
  4. Audrey Hepburn says:

    Semoga mereka kekal dan bahagia hingga ke akhir hayat…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 1
  5. Kak sofia says:

    Bahagia nya mereka.memang sepadan betullah mereka berdua ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
  6. Anonymous says:

    yusry n lisa memang sweet couple suke la tgk!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
  7. jentayu says:

    nice

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  8. Gay Boy says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 31
  9. what the? says:

    Ya .. baju ko dik sepesen sitila .. ugly ..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 11
  10. [...] Oh yeah ~~ Hari ini sudah masuk hari raya keempat dan masih ramai yang berada di kampung halaman masing-masing. Abang Nara sudah pun selamat pulang daripada Kelantan dan kini sedang beraya di KL pulak. Namun itu semua tidak penting kerana … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  11. boni kacak says:

    wah..so sweet.. bertuahnya yusri

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  12. Anonymous says:

    Sweet…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • bayu1002 says:

      berdosa besar mendoakn yg xbaik.doakn yg baik2 utk mereka.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  13. lumie says:

    cute n suweeet couple..moga2 brbahagia dn kekal jodoh slama-lamanya.N cpat2 dapat anak..Amin..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  14. sweet32 says:

    gmbr2 ni dah tgk kat instagram dahhh!! hehehe… ;-p

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  15. ku sakinah@persona d'omey says:

    Berdosa besar org pmpuan yg mendedahkan rambut.. 1helai rambut 1dosa jika 1org lelaki bukan muhrim yg melihat.. kirala berapa helai rmbut kita ada. dan berapa rmai org laki yg melihat.. allahuakbar!! betapa byk dosa. sgup ke kita pikul di akhirat kelak.. oleh itu pakai la tudung..xrugi pun

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 13
    • fair & square says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 25
    • suara2 lelaki...... says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 20
      • Ustazah tak ustazah says:

        eee… bodoh nya lah komen suara-suara lelaki ni. nampak sangat otak singkat!! memalukan.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundianda bagaimana ? says:

      bis orang dulu2 tu zaman nenek moyang tu macmana kire ?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. JEJARI KONTOT says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 17
  17. woww says:

    next year raya bertiga plak… lagik bertambah suwit nyaaa ;)

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  18. bubu says:

    bhgienye mereka.. jaat la kowg mendoakan prkre x baik.. busuk hati

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  19. me says:

    Kenapa cik adik manis suka tangkap gambar nak tunjuk leleher / dada / bibir? Nak tunjuk seksi ye? Udah2 la menayang barang…kan dah jadi isteri orang.. Sayangilah suami anda..bg dia sorang je tgk anda..kesian suami tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
    • ara jasmine says:

      tau x pe kan…sume nak tunjuk…klau simpan lagi manis kot…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • Tak kisahlah.... says:

      Eh biasalah tu..kalau dapat laki berfikiran terbuka kan dah kira bagus… janganlah mendesak dan memaksa wanita2 yang tak nak bertudung lagi..nanti hati diaorang meronta2 tau…tak best jadi macam tu ok… be cool……..jangan paksa..jangan paksa…nanti tuhan pun tak suka bila hati diorang tak siap sedia atau tak ikhlas ya…korang yang suka memaksa2 ni pun dah kira berdosa tau….ok terima seadanya ya…cool…cool…cool…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
  20. ku sakinah@persona d'omey says:

    cik jejari kontot ini hukum Allah.. Allah dah tetap kan. kita xbeloh nak menafikan.nama ko tu lagi xelok

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  21. sssssssssssssssssssssssssss says:

    Dapat laki berduit syoknyakan……..seronoknya dapat rumah baru laki sediakan……ah cuci..cuci kaki jelah ya….rumah banglo lagi you…. siapa taknak siyusri pun boleh tahan duitnya berpeti2…………makan sampai ketua sedap2nyakan…..rezeki jangan ditolak kalau tak melepas………

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundianda bagaimana ? says:

      tu laaaaaaa kalau nk cari laki jangan tengok hensem je ! nk kena tengok duit nye jugakkkkkkk ada keja ke tak…..kalau tengok hensem je tapi tk berduit n berharta lebih baik jangan kawinnnnn ! buat ape kawin kalau hidop susah !!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        setakat i lap u n u lap me itu semua tk cukoppppppp !!!! main lap lap makan pn nk jugakkkkk duit pn nak jugakkkkk kn..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. bolradhabol says:

    pepun aku doakn moga jodoh mereka berkekalan…
    yusri nmpak hepi je ngan lisa..
    beza sgt masa die ngan erra dulu…mcm kntrol macho je
    skang nmpak sgt dia ok ngan lisa…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  23. jejai says:

    larrr…aku igt gmbaq lisa blowjob td..terkezut maakkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
    • lisa says:

      Ape ke bangang nyer statement ko ni jejai…kuang ajaq sungguh! ni kan bulan mulia…ckp bende yg kite sendiri jijik mendengarnyer…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. ha...ha....ha..... says:

    ni mesti sijejai ni selalu tengok cerita2 macam tu..nak2 masa ni dia baru habis tengok kot..tu yang merapu bukan2…he…he..he……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  25. xsukeartisperasan says:

    ms raya ke3 tjumpa diaorg kt kdai nasi kandaq kt penang.. diaorg mmg sweet n simple coz boleh duduk kt kdai yg kecik tu.. ;) but, x suke n tperanjat dgr lisa gelak besar dlm kdai tu.. rasa mcm nk tarik perhatian org je.. hmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • xsukeartisperasan says:

      x silap sy jupe ms diaorg bgambar yg ke 3 n 4 tu kot coz masih ingat yusri pkai kemeja tu n lisa bbaju putih.. mak dia pn ada..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0