Written by AbangNara | August 22nd, 2012

Oh yeah ~~ Hari ini sudah masuk hari raya keempat dan masih ramai yang berada di kampung halaman masing-masing. Abang Nara sudah pun selamat pulang daripada Kelantan dan kini sedang beraya di KL pulak. Namun itu semua tidak penting kerana kita mahu melihat kecomelan pasangan suami isteri, Lisa dan Yusry di pagi raya.

lisa surihani yusry

Baju sudah tentulah kena sedondon. Kedua-dua pasangan ini memang kelihatan sangat bahagia. Sama-samalah kita doakan agar kebahagiaan mereka ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Dan semoga mereka berdua cepat-cepat dikurniakan cahaya mata. Pasti akan cute gila macam mak ayahnya.

lisa surihani yusry

7 lagi gambar Lisa Surihani dan Yusri di Syawal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry4
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry

57 responses to (9 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusry Di Hari Raya

  1. mieya says:

    so sweet…like it

    0
    0
  2. IzaLina says:

    Bahagia itu menyerlah di mata mereka!!!!

    0
    0
  3. Annafia says:

    Sukalah tengok pasangan bahagia ni.

    0
    0
  4. Audrey Hepburn says:

    Semoga mereka kekal dan bahagia hingga ke akhir hayat…

    0
    0
  5. Kak sofia says:

    Bahagia nya mereka.memang sepadan betullah mereka berdua ni.

    0
    0
  6. Anonymous says:

    yusry n lisa memang sweet couple suke la tgk!!

    0
    0
  7. jentayu says:

    nice

    0
    0
  8. Gay Boy says:

    tak stim langsung tengok Yusry

    0
    0
  9. what the? says:

    Ya .. baju ko dik sepesen sitila .. ugly ..

    0
    0
  10. […] Oh yeah ~~ Hari ini sudah masuk hari raya keempat dan masih ramai yang berada di kampung halaman masing-masing. Abang Nara sudah pun selamat pulang daripada Kelantan dan kini sedang beraya di KL pulak. Namun itu semua tidak penting kerana … Continue reading → […]

    0
    0
  11. boni kacak says:

    wah..so sweet.. bertuahnya yusri

    0
    0
  12. Anonymous says:

    Sweet…

    0
    0
  13. lumie says:

    cute n suweeet couple..moga2 brbahagia dn kekal jodoh slama-lamanya.N cpat2 dapat anak..Amin..

    0
    0
  14. sweet32 says:

    gmbr2 ni dah tgk kat instagram dahhh!! hehehe… ;-p

    0
    0
  15. ku [email protected] d'omey says:

    Berdosa besar org pmpuan yg mendedahkan rambut.. 1helai rambut 1dosa jika 1org lelaki bukan muhrim yg melihat.. kirala berapa helai rmbut kita ada. dan berapa rmai org laki yg melihat.. allahuakbar!! betapa byk dosa. sgup ke kita pikul di akhirat kelak.. oleh itu pakai la tudung..xrugi pun

    0
    0
    • fair & square says:

      x semestinye org x pakai tudung tu jahat dan org pakai tudung tu baik! baik & jahat seseorg tu bkn kite yg menilai.. hanye allah yg maha mengetahui! kadang2 org jahat tu akn jd baik dan org baik akn jd jahat…

      0
      0
    • suara2 lelaki...... says:

      Ah yalah tu minah sakinah ya……PANDAINYA DIA….. tepuk tangan sikit semua pada minah sakinah kita yang alim lagi bijak sangat2 ni…kan..kan… kawan2 semua…dosa besar juga tau melihat dunia hiburan ni ke baca gosip2 ni juga tau….dah2lah tu ya…pergi mengaji…ke berzikir banyak2 eee….ah pakai tudung tu nanti jerut2kan leher tak pun belit2kan tudung tu belit sana belit sini ke eee ya sampai nak tercekik leher tu dibuatnya.. biar ketat lagi tau..tapi kesian leher tu tak dapat udara langsungkan……ah peduli apa biarkan je ya…jangan lupa pakai tudung berlapis2 juga tau….biar panas dan rimaskan asalkan puashati eeekkkk…fesyen tudung berbelit2,ketat2 dan berlapis2 juga ya…oh tuhan suruh pakai tudung tu ada cara2nya dalam al-quaran dan kitap eekkkk….ah yalah tu…….gasak kaulah ya minah sakinah dan sependapat dengannya….pakai tudung ketat2 ke berbelit sana sini ke berlapis2 ke hati busuk pun takkan tuhan nak tempatkan kau kat syurga……hati kau ada busuk dan cemburu eee….alah janganlah malu2 nak mengaku….kita semua dekat sini ok jelah boleh terima…. kan…..kannnn…kannnnnnnn……..jangan marah…….peace……..

      0
      0
      • Ustazah tak ustazah says:

        eee… bodoh nya lah komen suara-suara lelaki ni. nampak sangat otak singkat!! memalukan.

        0
        0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundianda bagaimana ? says:

      bis orang dulu2 tu zaman nenek moyang tu macmana kire ?

      0
      0
  16. JEJARI KONTOT says:

    sakinah: nama ko pun tak elok :)

    0
    0
  17. woww says:

    next year raya bertiga plak… lagik bertambah suwit nyaaa ;)

    0
    0
  18. bubu says:

    bhgienye mereka.. jaat la kowg mendoakan prkre x baik.. busuk hati

    0
    0
  19. me says:

    Kenapa cik adik manis suka tangkap gambar nak tunjuk leleher / dada / bibir? Nak tunjuk seksi ye? Udah2 la menayang barang…kan dah jadi isteri orang.. Sayangilah suami anda..bg dia sorang je tgk anda..kesian suami tu…

    0
    0
    • ara jasmine says:

      tau x pe kan…sume nak tunjuk…klau simpan lagi manis kot…

      0
      0
    • Tak kisahlah.... says:

      Eh biasalah tu..kalau dapat laki berfikiran terbuka kan dah kira bagus… janganlah mendesak dan memaksa wanita2 yang tak nak bertudung lagi..nanti hati diaorang meronta2 tau…tak best jadi macam tu ok… be cool……..jangan paksa..jangan paksa…nanti tuhan pun tak suka bila hati diorang tak siap sedia atau tak ikhlas ya…korang yang suka memaksa2 ni pun dah kira berdosa tau….ok terima seadanya ya…cool…cool…cool…

      0
      0
  20. ku [email protected] d'omey says:

    cik jejari kontot ini hukum Allah.. Allah dah tetap kan. kita xbeloh nak menafikan.nama ko tu lagi xelok

    0
    0
  21. sssssssssssssssssssssssssss says:

    Dapat laki berduit syoknyakan……..seronoknya dapat rumah baru laki sediakan……ah cuci..cuci kaki jelah ya….rumah banglo lagi you…. siapa taknak siyusri pun boleh tahan duitnya berpeti2…………makan sampai ketua sedap2nyakan…..rezeki jangan ditolak kalau tak melepas………

    0
    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundianda bagaimana ? says:

      tu laaaaaaa kalau nk cari laki jangan tengok hensem je ! nk kena tengok duit nye jugakkkkkkk ada keja ke tak…..kalau tengok hensem je tapi tk berduit n berharta lebih baik jangan kawinnnnn ! buat ape kawin kalau hidop susah !!!

      0
      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        setakat i lap u n u lap me itu semua tk cukoppppppp !!!! main lap lap makan pn nk jugakkkkk duit pn nak jugakkkkk kn..

        0
        0
  22. bolradhabol says:

    pepun aku doakn moga jodoh mereka berkekalan…
    yusri nmpak hepi je ngan lisa..
    beza sgt masa die ngan erra dulu…mcm kntrol macho je
    skang nmpak sgt dia ok ngan lisa…

    0
    0
  23. jejai says:

    larrr…aku igt gmbaq lisa blowjob td..terkezut maakkk

    0
    0
    • lisa says:

      Ape ke bangang nyer statement ko ni jejai…kuang ajaq sungguh! ni kan bulan mulia…ckp bende yg kite sendiri jijik mendengarnyer…

      0
      0
  24. ha...ha....ha..... says:

    ni mesti sijejai ni selalu tengok cerita2 macam tu..nak2 masa ni dia baru habis tengok kot..tu yang merapu bukan2…he…he..he……

    0
    0
  25. xsukeartisperasan says:

    ms raya ke3 tjumpa diaorg kt kdai nasi kandaq kt penang.. diaorg mmg sweet n simple coz boleh duduk kt kdai yg kecik tu.. ;) but, x suke n tperanjat dgr lisa gelak besar dlm kdai tu.. rasa mcm nk tarik perhatian org je.. hmm

    0
    0
    • xsukeartisperasan says:

      x silap sy jupe ms diaorg bgambar yg ke 3 n 4 tu kot coz masih ingat yusri pkai kemeja tu n lisa bbaju putih.. mak dia pn ada..

      0
      0