Written by AbangNara | December 29th, 2011

Susulan pengeluaran entri fesyen terbaik selebriti wanita sepanjang tahun 2011, ramai yang menghantar email kepada Abang Nara. Ramai yang memberikan cadangan fesyen yang cantik di mata mereka. Namun ada satu email yang sangat menangkap hati Abang Nara. Nama penghantar dirahsiakan tetapi dia telah mengkompilasikan gambar fesyen Ziana Zain sepanjang tahun 2011.

ziana zain

Cantik kan? Terima kasih kepada penghantar email yang sudi bersusah payah menghantar gambar-gambar penyanyi pujaan ramai ini. Lagi 8 gambar Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Thors Well, gerbang pintu ke dunia bawah laut.

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to (9 GAMBAR)Fesyen Ziana Zain Sepanjang Tahun 2011

  1. nur says:

    dia memang cantik!!!!

    0

    0
    • aku hantu TV says:

      artis berpengalaman ::
      cari baju pun bkn main tgkap muat jer.
      nampak karisma sbg artis.. ^.^

      0

      0
      • Dayang says:

        sape dia ni??

        0

        0
        • Dayang says:

          Astagfirullahalazim…. MANA TUDUNG?? dunia semakin hampir kepada kemusnahan… insaflah wahai umat manusia…

          0

          0
        • Akuu says:

          Si jenna ni tak sedar2 diri dah 40-an, masih seksi dan xbertudung.. Hantar anak2 sekolah agama swasta, tp mak bapak hancuss..mase sukan sekolah anak ari tu, semua mak2 budak pakai bertudunglitup , tapi si jenna dan raja ajura tu pakai seksi nak mampuss.. Malu kat ustaz ustazah sekolah anak wei makcik2 semua..;))

          0

          0
        • insan_biasa says:

          Dayang, ko masuk tandas berak kencing tutup kepala tak? Adab sopan ko masa solat tertib tak?
          Semua orang tau dan faham bab-bab tudung ni sama BASIC macam ko jugak! Tapi taklah meroyan macam ko ni!
          Cara ko tegur ni akan buat orang benci dan meluat! Elok-elok orang ada niat nak bertudung, boleh kensel gara-gara ko ni! Haa, ko tanggunglah dosa orang-orang tu!
          Ko perbaiki dulu adab masuk tandas ko tu…biar betul cara meneran ko…jadi taklah sembelit memanjang!!!

          0

          0
        • Dayang says:

          Assalamualaikum cik/en insan biasa.. i xnk bleter pjg2, sbb semua da bsr gajah..da pandai2 kan.. so fikir2 lah~ mane baik mane buruk..

          *yg meluat tu ko sorg je kot.. jgn nk libatkn org lain pulak yer~

          0

          0
        • Baby Jane says:

          cun je kak ziana kalah neelofa :P

          0

          0
        • Kerang JB says:

          Ala rilek arr insan biasa.. dayang nasihat bnda baik kotttt.. y ko sentap sgt ape hal?? duhhh

          0

          0
        • atzieda says:

          sangat berharap..kak ni..diberikan hidayah seperti artis2 yg telah berhijrah untuk memakai hijab…amin…aper la gunanyer..kaya duniawi…akhirat?memang kubur masing2.rasullullah pernah bersabda,sebarkan la agama islam walaupun hanya sikit…amin…

          0

          0
        • Selitone Cold says:

          Adik hensem, Kakak chantek…. Auwww!!! mak suka sangat.

          0

          0
        • sape2 aje says:

          dia antar anak dy pegi skolah agama sbb xnak anak2 dy jd cam dy la. Ibu bapa kalo jahil dy xkan benarkan anak2 dia jahil jugak.

          0

          0
        • along says:

          Anda perasan tak di lam web ni, ramai yang bijak berkata-kata soal agama di bahagian komen. Alhamdulillah. Tapi yang silapnya, bahasa yang digunakan adakalanya macam orang yang langsung tiada pegangan.

          Bercerita soal agama tapi diselangseli dengan maki hamun serta penggunaan bahasa yang kesat dan tidak menyenangkan orang lain untuk membaca dan menerima. Tahukah mereka dari kata-kata dan penulisan sudah cukup membuatkan personaliti mereka dikenali?

          Kenapa ini semua terjadi atau mereka dengan jelas dan nyata hanya sekadar berpura-pura bagaikan “Malaikat Internet” sedangkan di dunia nyatanya, mereka munafiq tanpa sedar (berpuara-pura mengikuti ajaran agama namun hatinya tidak mengakui).

          Den tak kata siapa2, cuma cuba renung2 kan…nk menasihati tu bagus, tp kenakah dgn tempat dan lihatkah diri kita dahulu bagaimana?

          0

          0
        • Hackers_1978 says:

          Betul la ckp dayang…org islam kena la bertudung…fact is fact…everybody cannot change it…:)

          0

          0
        • Dato minh jambu 24jam mengadap computer says:

          tu ziana punye suka lh nk seksi ke nk bertudong ke nk terlanjang ke yg kau ni pesal? jeles badan ziana cantek? kalau dia masok neraka pn bukan nye kau leh tolong pnnnnnnnnnnnnnnn !!! so dudok diam2 ok buat amal ibadah anda ok !!

          0

          0
    • @.@ says:

      JLO malaysia… =)

      0

      0
      • Nur Kasih says:

        To Dayang,

        Asyik kutuk org xpakai tudung jer tau nyer….diri tu dah ckp sempurna ke ibadahnyer..solat tu penuh dan sempurna ke …nnt kat sana solat tu yg akan ditanya dulu ..pastu masuk blog hiburan ni tgk gambar2 artis yg u kata haram ni pun dah kira u dpt dosa mata …fikir2 kn laa …

        0

        0
        • Dayang says:

          Mmg la diri i xsempurna dn sedang berusaha utk menunaikan ape y wajib ape y haram.. tp tugas kita sesama Islam bkn nasihat menasihati kew? nt bila mati i blk kne soal kenapa xpernah menasihati dn membiarkan sedara2 lain terus melakukan dosa..sedangkn kita asyik fikirkn keutamaan kitew? x ke selfish name nye tu? umat Islam kalo nk bersatu bukan kne sorg2, kne ramai2 cik nur kasih oii.. faham x maksud i? kalo i msuk blog ustazah ustaz pon ade nasihat ni nk smpai ke korg? mmg x la kan… sbb tu kita kne menjengah dn menyampaikan ape y patut di sini, nabi kita SAW dlu pun berdakwah x memilih org, tempat..sehina2 golongan pun die dtg jnji dakwah tu sampai.. pahe ke idokk?? sekian wassalam~

          0

          0
        • Generasi2000 says:

          Bagusnya cik Dayang ni… sejuk je baca penerangan awak. Sy rasa y tak faham2 ni mmg dia tak nak terima teguran lagi2 bila artis kesayangan kena hentam kot..

          Apapun saya menyokong sgt ngn cik Dayang. ~Peace~

          0

          0
        • Kak ZZ says:

          Agak setuju dgn Dayang.. u memang sempoi.. tp kak Ziana tetap howts!!

          0

          0
        • Kak Limah says:

          teringat kak limah..menangis-nangis si ZZ ni ceriter bagaimana azabnyer dier rasa masa nak melahirkan si kembar tu. Smpai dah mcm xde harapan nak hidup….katanya. Tapi bila dah sehat, kembali langsing… berskirt pendek lagi pulak. Takde ambil iktibar ke pengalaman nyawa di hujung tanduk aritu? erm takperlah..semoga mencari lagi hidayah itu.

          p/s: x bleh terime bila dier tegur peserta vokal bukan sekadar rupa berskirt pendek masa die jd juri. Rasa nk jerit je kat dier…tak tengok cermin ker??

          0

          0
        • i m just a human says:

          Ye arachi Dayang-ssi!!!! (^^,)v
          tem zmn knk2 ribena dlu, ustaz n ustzh slalu psn, “sampaiknla walau satu ayat”~
          mn la taw kalo ttb k.ziana zain ad tbaca tgrn dayang td n trus tersentap..n who knows, dr tgrn tu gak dy nak ttb nak brubah..WHO KNOWS

          0

          0
        • wawa says:

          mcm xsampai je..cube g dkt dye masa kt skola 2..brula kna..bkn ziana ni baca pon..cuba nasihat 2 bg sampai..bg nasihat..pas2 gadoh ngn org len..nk samakan ngn cara nabi..nabi xtegur ngn cara ni…dye tegur blapik..sdangkan cucu nabi pon tegor org slh ambk wuduk ngn buat2 wuduk tpi org yg slh supaya org 2 xtrasa..bkn slh nk tgor..cma xkna..asl nek je gmbr arts, pong pang hambur..jiran sblh rumah,kiri,kanan,dpn,blkg,famili..dh hbs dh kwajipan 2?siapkan yg kita mmpu dlu..jgn sampai nti org len plak yg bcakap psl kita..aq xsokong dye xpakai tdong..cmnya biala bhikmah dan bhemah..

          0

          0
        • afif says:

          takan setiap post abang nara kau nak buat komen dakwah kot..bagus kau buat blog dakwah..ambik gambar semua artis mesia tak bertudung,maksiat semua yg ada kat mesia ni and publish kat blog kau..terus tu kau buat fan page …ramai tu yang nak baca!

          0

          0
        • kesah jgak ni says:

          owhhhh!! gitewwww~

          0

          0
        • sofea says:

          gambar no3 tu mcm aku pernah nmpk fasha sandha pakai nk masok newpaper…hye kak ziana baju sponser ke ?? jawapan: OF COURSE LA U NI MCM X TAU DUNIA ARTIS..HEHEEHE

          0

          0
        • Dato minh jambu 24jam mengadap computer says:

          huh ! kalau cakap pasal kencing …….minah jambu kalau banyak minom air mesti minah jambu nk terkncing2 punya tau ! kadang2 kalau minah jambu tk tahan sangat nk kencing sampai minah jambu kencing terbediri tau jangan tk caya minah jambu tk sempat nyangkong lagi dh terkencing !!!

          0

          0
      • fea says:

        setuju la statement u…hahahah

        0

        0
    • merong mahawangsa says:

      cantek

      0

      0
    • insan yg tidak sempurna says:

      salam smunya :) kita jgnlah suka2 mau mengutuk org yg pakai tudung/x bertudung. saya faham ada yg mau menunaikan tanggungjawab utk menegur, tp buatlah dgn cara yg baik. bukannya dgn teguran yg x berasas dan memaki hamun or cakap pasal anak org tu boleh membuatkan org tu berubah dalam sekelip mata. x semestinya org yg tidak pakai tudung tu jahil ttg agama. bukan mau protect org yg x pakai tudung. tp cara anda menegur org yg x pakai tudung tu amatlah tidak wajar. yg penting, cermon dulu diri sendiri, sempurnakah solat kita? betulkah cara kita menutup aurat? tertutupkah aurat kita? jgn ingat kita pakai tshirt, pki legging, pakai handsocks then pakai tudung tu menutup auratlah sgt. nak tutup aurat, tutuplah dgn betul. kalau dah betul cara pemakaian kita tu, barulah tegur org. #imjustsaying.

      0

      0
  2. KK vogue says:

    mama vogue… aku suke ZZ nieh…

    0

    0
  3. kui3 says:

    1st….hahahahhahahahahah

    0

    0
  4. Aries says:

    Terbaek…..love you Ziana- my diva forever !!!!!!

    0

    0
  5. mummy harith says:

    saya minat kak ZZ!!!

    0

    0
  6. dhia says:

    JLO KE? ;P

    0

    0
  7. shah says:

    cantiknyeee my favourite idol……

    0

    0
  8. ada says:

    pic baju kelabu, bkn ke same dgn baju fasha sandha?

    0

    0
  9. zuliana says:

    baju kelabu tu mcm sama dgn baju yg fasha sandha pakai ler..tp kak ziana pakai dulu kut.hehhe

    0

    0
  10. LuvLYna says:

    kak ziana mmg maintain jelita dr dulu smpai skrg.. dia mmg artis yg pandai jage penampilan dan wajah. nyanyi pun sedap..

    0

    0
  11. sang says:

    perasan J.Lo..tp,hakikatnya bile senyum tu ada la sikit mcm J.lo.

    0

    0
  12. hanipelangi says:

    mmg cantik..pnh jumpa dia kat empire..mmg natural beauty

    0

    0
  13. kaka says:

    baju ke tiga pernah nampak fasha sandha pakai dalam melodi ahad lepas . tapi kak ZZ pakai lagi meletops !

    0

    0
  14. misswuteva says:

    wahhh agreed!!! she’s so called as MALAYSIA’s J-LO.. n jlo pun baru picked as best fashion icon. =)

    0

    0
  15. shin says:

    cntik! Tpi asal muke die cm pelik.ke sbb teknik mekap?

    0

    0
  16. sakura says:

    pic no 2 similar to fasha sandha outfit.. betul x?

    0

    0
  17. bunga dahlia kering says:

    cantik kan ZZ? berfesyen seiring dengan usia. tak payah nak terdedah sana sini pon nampak vogue jer. tapi kalau ZZ boleh kurangkan skirt paras lutut lagi elok. boleh ZZ?

    0

    0
  18. sakura says:

    pic no 3 yg sama ngn baju FS.. sori.. hehehe

    0

    0
  19. noor says:

    makin berusia makin jelitaaaa….

    0

    0
  20. yaya says:

    ble agknya akakkkkk ziana kte ni nk pkai tdung??
    mst cntikkn..

    0

    0
  21. ely says:

    ziana zain..artis plg cntik..mcm JLo le..huhu..cntik nye..suke sgt..i love u so much…

    0

    0
  22. makcik_kantin says:

    sume baju dia cantik2………. tp kalau bleh x yah la pkai skirt pndek..da x brp seswai la..

    0

    0
  23. lynaVogue says:

    kak ziana mmg pandai jaga penampilan dari dulu sampai skrg.. wajah sentiase fresh dn muda.. senyuman pn manis.. u always in MY HEART kak ZZ.. Muahhh..

    0

    0
  24. Lurve To Talk says:

    Yes..indeed..baju tu fasha pakai dalam entri BN yg last week..ternyata Kak Jee pakai dulu…ada satu gaun hi end pun fasha pakai yg 2nd hand…ueeewwww..

    0

    0
  25. farie says says:

    knpa mke dio cam wat suntikan je pipi pn dh naik semacam je x kan teknik mekap cam tu……

    0

    0
  26. astaga says:

    shin<- aku suke akak ziana die mmg canteek n lawa dr dulu lg tp tang hidung membawa ke pipi cam len skit..
    tgk mase dlm "VOKAL BUKN SEKDR RUPE, nmpk kelainan skit je xbyk pon..

    0

    0
  27. saza kerrr says:

    artis lama lagi bijak dan matang berfesyen..setuju?
    tengok erra dan ziana pun dah cukup..

    0

    0
  28. ^___^ says:

    kak zz penah tegur pakaian salah seorang peserta final vokal bkn sekadar rupa jgn pakai dress pendek paras peha…

    0

    0
  29. beezs says:

    x yah nak seksi2 pun cantik je….

    0

    0
  30. adynie says:

    mcm baju fasha sandha pakai je yg kelabu hitam 2

    0

    0
  31. orgprihatin says:

    perut betis dah kedut dah pun =,=

    0

    0
  32. effie says:

    aah la, aku nmpak cam JLO.. citarasa fesyen dia pn mcm JLO cuma tak seseksi JLO lah..

    *muka ZZ dlm gamba last dan 4 terakhir tu ada iras JLO skit..

    0

    0
  33. Chantek says:

    kak ZZ bekas pramugari kan.. memang cantik.. mcm i jgk.. ngeeee~~ jgn marah ulsszzzzz~~~~~~

    0

    0
  34. zura says:

    kak ziana maintain vogue gituuu ;)

    0

    0
  35. ejak says:

    cantik2 x membawa kemana kalo selgi idup menanggung dosa bila aurat didedahkan…ye dakkk

    0

    0
  36. ct sifir says:

    baju no 3 tu fasha sandha pun penah pakai

    0

    0
  37. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged 2011, GAMBARFesyen, Sepanjang, Tahun, Zain, Ziana. […]

    0

    0
  38. azzah says:

    pic no 2 tu dress cam fasha sandha dah pakai …..ape la ziana ni takkan takde baju sendiri ,itu pun nak pinjam dgn designer wat malu jerk kata DIVA …emmmm diva baju pinjam !!!! tak sesuai langsung LOW CLASS……….

    0

    0
    • Kak Limah says:

      bukan ZZ pakai dulu? ini gmbr ZZ sepanjang 2011 kan… fasha bru jer lagi nmpak dier pakai masa entry yg ade ummi nazeera sekali tu…pc utk drama ape ntah…

      0

      0
  39. hairan says:

    aku heran tol ler ngan org malaysia nie…dah nama dorg artis so,drog berhak nak pakai cam maner.artis arab pun reti pakai seksi ni kan plak artis m’sia.lantak dorg la nak pakai cam mana??klu camtu,saran kan kepada kemeterian kebudayaan suruh semua artis kat m’sia ni pakai tudung litup or purdah.habis citer drp korg membebel x tentu pasal.buke la minda tu sikit…

    0

    0
  40. akutonyehkang says:

    aku heran la korang yang bertudung ni…. tak payah nak tunjuk sikap hipokrit korang kat sini…. kalau korang rasa bagus korang dah bertudung xyah la nak mengutuk orang yang x bertudung… hak orang laaaa…kepala je bertudung mulut cam NERAKA!!!

    0

    0
  41. nemo says:

    umur dah nak dekat mencecah 50 tak lama lagi…mudah2an sampai la seru nak bertudung tak lama lagi ye kak jena

    0

    0
  42. jue says:

    cantik !! dah iras jLo da :)

    0

    0
  43. TIARA ROSE says:

    TAKDER KER “PENGKOMEN PALING TERUK SEPANJANG TAHUN 2011″?? BIAR AKU UNDI!! DAYANG NO.1,NO.2 MINAH JAMBU 24JAM MENGADAP KOMPUTER”. NO.3,JEJARI KONTOT

    0

    0
  44. alolo says:

    baju kelabu die same sejibik mcm fasha sandha pakai time die ckp akan kahwin 2012

    0

    0
  45. peminat setia zz says:

    Salam..sebgai umat Islam, kte kne tegur..tp cara baik..bila kte dah tegur, kte akn dpt pahala..ape yg dayang ckp mmg salah pd mula nye..jgn memperlekehkn org begitu sekali..doakn utk Islam..anda akn dpt pahala..jgn org tu bertudung, berhijab, tp msih hisap rokok, minum arak, berzina..biar org berubah bila hati dah dpt seru..kte tegur sekali dah cukup..(sy selalu dgr tanyalah ustaz..ustaz pn ckp, jgn memaksa org..kte tegur cara baik, kte dah dpt pahal..kalo org tu xbuat n xberubah, itu hal dia dg Allah SWT..) jadi, moral of the story, menegur org biarlah dgn cara baik..=) Amin..Salam

    0

    0
  46. what the? says:

    kak ziana, dah 40 kau masih pakai skirt kak? tak nafikan keje aku asik nak jeles je ngan orang yg jelita ni tapi aku tengok umur, cam tak patot jek ..

    0

    0
  47. kate org says:

    gmbr no.3 tu..baju tu mcm same ngn baju fasha sandha pakai je..

    0

    0
  48. susu says:

    baju ziana sama dengan baju fasha sandra…sejibik…

    0

    0
  49. fea says:

    x payah la nk kutuk2 org sgt..pd i zz artis verstail..no wonder i minat giler kt dia….i pandang pd bakat yg dia ade….kite sbg manusia yg spatutnya tau menilai..klu yg buruk 2 x payah la ikot….ni nk kutuk dia lebih2 lak…cermin diri dulu babe…thaks ..peace no war!!!!!

    0

    0
  50. mary says:

    weyhhh…klu nak ceramah pasal agame, nape tgk blog ney… ap daaaa

    0

    0
  51. mary says:

    weyhh nak bt ceramah agame lak…yg kowng tgk blog ney nape

    0

    0
  52. ziana gila glamor says:

    ziana yg hantar gambar nie sendiri pd abg nara…sendiri xtahu sendiri dh lama ‘expire’..bersara la, woi zz

    0

    0
  53. mmm says:

    pujian itu ujian..sementara dah tiba masanya berhijjah,itu yg tbaik

    0

    0
  54. MawarDelima says:

    bukankah aurat itu hanya untuk tontonan suami sahaja. tak kira lah apa status dia, sebagai orang beragama islam, kita wajib menutup aurat. . . kesian suami nanti dipersoal di akhirat kenapa jadi lelaki dayus, kenapa tidak melarang isterinya dan kenapa membiarkan isterinya membuka aurat dan biar auratnya di pertonton orang bukan mahramnya. wallahualam . . .

    0

    0
  55. AnakAyamCUTE says:

    KUTUK KUTUK JOM BERKUTUK……
    mokcik ziana zian..mane tudung?…..
    hahahahahhahahahah

    0

    0
  56. Ziela haneem says:

    Bju k.ziana dress grey same mcm fasha sandha pkai!!!!

    0

    0
  57. ZZ bukan Ziana Zain says:

    klu bertudung,,tapi mulut mcm kimak pon x guna la wei…jgn ingat ko tu da perfect sgt…kompem ke ko tu ke syurga??ko dok mengumpat orang,wat dosa kering…t kt akhirat sanggup ke ko pg cari ZIANA ZAIN ni untuk mintak maaf??n tak guna ko beramal soleh tapi dlm masa yg sama mengumpat,menegur tapi sebenarnya mengutuk nnti kt akhirat sana semua umat da terdesak…bila ko nak si ZIANA ZAIN tu maafkan ko…pahala kau,kau kne bg kt dia…n dosa dia kau akan dpt,,last2 ZIANA ZAIN masuk syurga….kau yg ke neraka nanti!!

    0

    0
  58. rumah kedai says:

    alangkah bagusnya kalau dia pakai macamni sume depan suaminya jer…..best dapat pahala,dari pakai depan orang ramai,terimalah apa yang dah termaktub oleh ALLAH….tiada diskaun!

    0

    0
  59. rombau says:

    TAK SEDAR DIRI… MAKIN TUA MAKIN MENJADI…
    BOLEHLAH SYOK SENDIRI… BUAT MALU JADI ISLAM SEJATI…

    0

    0
  60. ain says:

    Ziana cantik, kalau pakai tudung mesti lagi cantik…

    0

    0
  61. black says:

    bju klabu yg ziana pakai tu cm sma je ngn bju yg fasha pkai masa shoot gmbr aritu…prsan x?????

    0

    0
  62. diya says:

    mcm JLo ziana ni.. =)

    0

    0
  63. noor says:

    Jangan kutuk orang. Baguslah mereka menghantar anak mereka kesekolah Agama. Sesungguhnya mereka itu mempunyai alasan tersendiri. Sedarkah awak yang suka mengutuk itu …fikir fikir la

    0

    0
  64. fifi says:

    Hoi, nak komen pasal dosa pahala pi kat zaharuddin.net la. nak tunjuk pandai tak berhagak hagak. dah sah2 bukak website yg halal haram bercampur ni, nak jugak jadi paling alim dalam ni. apa punya akai la. letak kat lutut ke hapa. nak jadi paling alim lagi pi kat website porn sana, pi ceramah bagai.

    0

    0
    • Dato minh jambu 24jam mengadap computer says:

      eh fifi ! kau jangan layan lah orang2 yg berlagak alim ni nyampah lah minah jambu…….jangan2 dorang yg berlagak alim ni pn gi clabing jugak gak nye ..pastu nk exsen komen cakap yg bagos2 pasal dorang nk kn banyak LIKE ! dorang ni hipokrit ! macam bagosssssssss !!! BWEK !!!!!!!!!!!

      0

      0
  65. Dato minh jambu 24jam mengadap computer says:

    kau ni dayang kau mesti nak kn LIKE lebih kn? komen kau pasal ziana tk bertudong tu memang betol n minah jambu sokong ngan kau ni tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ada kah kau komen ngan jujor? or kau nk orang LIKE kau banyak2???? huh !! HIPOKRIT !!!!!!!!!!! sendiri tk betol nk komen orang pesal tk pakai tudong BWEK!!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      EH TADI MINAH JAMBU NYE KOMEN NI ADA KT ATAS tapi kenape komen minah jambu ni ada kt bawah pulak??? bang nara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  66. huhu says:

    nasihat kan main ala2 ahli syurga sangat ~ betulkan diri sendiri dulu

    0

    0
  67. MiSZ NoNi says:

    Meletops Kak Ziana.. And aku rasa xlah sexy sangat kak ziana compare tu budak 17 tahun yg nampak kuih pau sebelah tu..

    0

    0
  68. raja bob baby says:

    ziana2 . ble la ko nk berubh jd lbih baik . kami SATU MALAYSIA mndoakan smoga ziana dan rakan2 artis yg lain berubah . INSYAALLAH .

    0

    0
  69. I truly enjoyed studying this write-up! I definitely are going to be returning to read some other intriguing ideas! Appreciate it!

    0

    0
  70. 100 Workout says:

    I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :)

    0

    0
  71. This may not be the ideal place to request this, but I am trying to find a pest control provider inside the pittsburgh region and have no way to find out who’s the most effective. I discovered this business that’s definitely close to me and wished to see if anybody has any reviews on them. Priority Pest Control, 524 Ross St, Pittsburgh, PA 15219 – (412) 346-6413

    0

    0
  72. I just wanted to construct a small word so as to say thanks to you for the superb techniques you are giving out at this website. My extended internet look up has now been paid with professional facts and strategies to write about with my friends and classmates. I ‘d state that that most of us visitors actually are very much fortunate to exist in a magnificent community with so many perfect individuals with helpful things. I feel quite grateful to have used the website and look forward to plenty of more fun minutes reading here. Thanks again for everything.

    0

    0
  73. Chas Pacior says:

    This may not be the ideal place to request this, but I am trying to find a pest management business in the pittsburgh area and have no way to find out who is the very best. I located this business that’s truly close to me and wanted to see if any individual has any evaluations on them. Beaver Pest Control Pros, 323 College Ave, Beaver, PA 15009 – (724) 506-8486

    0

    0
  74. This may not be the best place to ask this, but I’m trying to find a pest management business inside the pittsburgh region and have no method to find out who’s the most effective. I discovered this company which is truly close to me and wished to see if any individual has any reviews on them. Priority Pest Control, 524 Ross St, Pittsburgh, PA 15219 – (412) 346-6413

    0

    0
  75. Oh my goodness! an amazing article dude. Thanks Nonetheless I am experiencing difficulty with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting equivalent rss drawback? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

    0

    0
  76. I have to admit that overall Im really impressed utilizing this type of site.You can actually see that youre enthusiastic about your writing. In case Id your writing ability I look forward to more updates and are returning.

    0

    0
  77. I pay a quick visit every day some web pages and sites to read posts, except this weblog presents quality based writing.

    0

    0
  78. This might not be the ideal place to request this, but I’m searching for a pest control provider in the pittsburgh area and have no method to find out who’s the very best. I located this business which is truly close to me and wished to see if anyone has any testimonials on them. Spectrum Pest Control, 3058 West Liberty Avenue, Dormont, PA 15216 – (412) 446-2802

    0

    0
  79. Rici Brent says:

    I must say, as very much as I enjoyed reading what you had to say, I couldnt help but lose interest after a while. Its as if you had a good grasp to the topic matter, but you forgot to include your readers. Perhaps you should think about this from far more than 1 angle.

    0

    0
  80. Thanks, very good article!

    0

    0