Written by AbangNara | December 28th, 2012

Seperti yang Abang Nara katakan sebelum ini, hujung tahun sememangnya waktu untuk bercuti. Menenangkan jiwa dan raga. Tak ketinggalan mengambil kesempatan ini ialah pasangan pengantin baru, Farid Kamil dan Diana Danielle. Mereka berdua kini sedang berada di Sydney, Australia untuk berbulan madu.

gambar bulan madu farid kamil diana danielle

Yang menariknya, pelajar-pelajar Malaysia di sana telah berkesempatan untuk bertemu dengan selebriti popular ini. Malah pelajar-pelajar ini telah membawa Farid Kamil dan Diana Danielle menikmati makanan di sebuah restoran di Sydney. Pasti mereka teruja bertemu dengan Farid dan Diana.

gambar bulan madu farid kamil diana danielle

7 lagi gambar percutian bulan madu Farid Kamil dan Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya. Info dan gambar daripada Twitter AainaKona.

ryaniez

P.S: Jangan lepaskan peluang untuk mendapat photoshoot pre wedding percuma sekiranya anda menempah Ryaniez Moments Photography di hari bahagia anda. Info lanjut layari Facebook Ryaniez Moments Photography atau telefon mereka di 0192044408.

gambar bulan madu farid kamil diana danielle
gambar bulan madu farid kamil diana danielle
gambar bulan madu farid kamil diana danielle
gambar bulan madu farid kamil diana danielle
gambar bulan madu farid kamil diana danielle
gambar bulan madu farid kamil diana danielle
gambar bulan madu farid kamil diana danielle

81 responses to (9 GAMBAR)Farid Kamil Dan Diana Danielle Berbulan Madu Di Sydney

  1. BOSAN says:

    Sebelum & Selepas Berkahwin Masih Begitu Pakaian nya ya…

    0

    0
    • sha says:

      habih tu lepas kawin kena pakai baju kelawar dan bedak sejuk….hehehe

      0

      0
      • i'm not a monster says:

        gi sydney….bestnyer. aku suka tgk view kt sana cantik dowh…pic last skali mcm ternampak lubang hidung DD lah..he3

        0

        0
      • Anonymous says:









































































































































































































































































































        0

        0
      • the ghoyan says:

        terbaeek FK pakai baju gambor durian,scr xlangsung,ia memperkenalkan durian di luar malaysia,i like the ghoyan

        0

        0
    • taeminnie says:

      wow, isteri dan bakal ibu ni nampak lengan anda :)
      suami dan bakal bapa tak marah ke? ;p

      0

      0
      • i'm not a monster says:

        ko rase2 FK tuh marah ker..aku tgk FK mcm x kisah jer bini dia pkai mcm tu. nasihat byk2 pun x guna bukan FK dgn DD tgk pun. diaorg berdua sedap2 honeymoon. kita kt sini gali dosa mengata, malas dh aku nk ambik tau

        0

        0
      • Olga says:

        ALA BEFORE KAHWIN PUN DH KENA CRET DGN FK!
        HAK TUIHHHHH!

        0

        0
        • i got a boy says:

          olga nih mesti spesies bapok yg jealous…ko mana tau dah kena cret…kalo ye pun kan depa dh kawen..

          0

          0
    • amoi says:

      Lega aku dah xde iklan kat blog nara (utk masa skrg laa)…

      0

      0
    • sayang salmah says:

      asyik tunjuk lubang idung je…xpyh g jejauh ke sydney kt blkg umah pon ley tunjuk..

      0

      0
    • Cunnai says:

      Nak kawin jugak.ad x sape2 yg nk kawin ngn I? Sila tglkan wazzap anda

      0

      0
    • X suke citer ulang-ulang! says:

      Cukup2 la pasal Apek dan Leuney tu Abang Nara oiiii… sikit2 dah ler….

      0

      0
    • effa says:

      i wish good luck

      0

      0
    • Anonymous says:

      pape pown picca SchAwal jgk yg kemas dan menarik..
      yusry+lisa and FK+DD dowang ni agak serabai la..

      #pada pandangan aku la…

      0

      0
  2. Anonymous says:

    1st!

    0

    0
  3. omak kau says:

    1st

    0

    0
  4. hanna says:

    waaaa…bestnye g sydney….teringin nk pegi jugak…da kne wat proposal kt asben ni…mcm best je….

    0

    0
    • sunshine says:

      tgk gmbr2 ni xde pun perasaan mcm nak gi sydney.. sbb bukan byk gmbr suasana sydney pun.. byk gmbr2 org je..

      0

      0
  5. JaeD says:

    1st yo!

    0

    0
  6. mamamamy says:

    seronoknye honeymoon..

    0

    0
  7. nenek kebayan says:

    FK tanggung la dosa si DD tue

    0

    0
    • kamariah says:

      NENEK KEBAYAN…

      jgnlah kite nk ingat dosa org lain @ kite
      nk pikirkan sape tanggung dosa sapa..
      kie kene ingatkan diri kite sndri sb tu lbh baik..
      jgn dok sebuk hal org lain..cer ko duk diam2
      muhasabah diri…skrg ko dh kat mane ape ko dh buat
      skrg sblm ni…ok jgn menyebuk…
      doakan kebahagiaan org lain serta doakan utk keterbukaan hatinya utk berubah kpd yg lbh baik lg mulia….peace

      0

      0
  8. 6jahanam says:

    saya nak pergi palestine tapi tak cukup duit lagi…

    0

    0
  9. walawehhhhhhhhhhh says:

    alhamdulialah selamat berbahagia :)!!!!!!dh jangan nk kutuk2 dosa diana farid yg tanggung…dosa korang mengutuk kena tanggung sendiri….mendoakan lebih baik dri mengutuk bahagia..i likeeeeeeee!!

    0

    0
  10. mayo says:

    sket sket nak kondem org.sket sket cari dosa org pastu bahasa tu bukan nya yang baik2..g blajar dlu cari ayat lebih bersopan kat kamus DBP klu nak menegur/mencari dosa org..

    0

    0
    • Karim Bin Zema says:

      eleh,mengetuk dulang paku serpih,mengata org dia yg lebih..2×5=10..
      amacam?cantik x ayat kamus dbp aku?

      0

      0
      • hasimah yonnn says:

        wah nama kau macam nama makcik jiran aku..
        terbaekkk…
        petang2 korg buat lawak ek..
        biala diana gan farid tu..
        moh kite minum kopi..lalalala

        0

        0
  11. Altantuya pulas telinga Rosmah says:

    Sydney best jugakla..apapun selamat berbahagia

    0

    0
  12. angkatan tentera malaysia says:

    tak pakai baju askar ke?

    0

    0
  13. Fitzo says:

    Tgk video ni klakar..parady apo kono eh jang

    0

    0
  14. joyah terbang tinggi says:

    Oh omak kawenkan akuuuuuuuuu…. huhu

    0

    0
  15. Lagubestbest says:

    Muka dd dah mula jadi fluffy dah.. heheh

    0

    0
  16. […] Ok ke tu Diana travel jauh² di awal kehamilan ni? Jaga diri elok² yer… Apa lagi jom layan gambar bulan madu Diana Danielle dan Farid Kamil di australia. kredit ke pakcik ni. […]

    0

    0
  17. kunta kinte says:

    x beseri langsung .. dua2 nampak serabai …. lisa dan yusri dulu beseri2 lepas kawin …

    0

    0
  18. jenab juling says:

    overnye yg komen lebih2 tu ..korg jealous kan sbb tk kawen lg ?? itu mengutuk bagai nk rak ..cm diri tu perfect je ..g dpn cermin tgk diri tu ..kikikiki ! dorg cmni pon at least kawen jgek kan ..so korg tk yh la nk meroyan lebih ..org hari jumaat ni perbanyak kan pahala .ini duk mengutuk ciptaan allah … nobody perfect la wei ! lain la kalau ade yg rse diri tu perfect gilos !!!!!! kesian lor org cmni .

    0

    0
  19. kak timah says:

    tahniah lah pada yg dapat first dpt gi australia . .

    0

    0
  20. kak timah says:

    bila lah hakak nk dpt first ni

    0

    0
  21. kak timah says:

    tahniah di ucapkan sekali lagi pada yg mendapat tmpt pertama dlm peraduan first beautiful nara berupa hadiah percutian ke sydney australia bersama DD n FK

    0

    0
  22. wanayu says:

    semoga pasangan yang secocok ni berkekalan sampai bila2.. memang pasanagn yg sepadan,sweet

    KALAU NAK BUAT ASB LOAN KLIK SINI

    0

    0
  23. Daku says:

    X boleh nak salahkan pembaca yg memberikan pendapat atau luahan hati tentang pakaian mereka. Kalau dah penampilan tu x menepati yg ditetapkan Islam, maka x salah untuk kita bersuara. Cer pakai elok2, maka diamla @ kurangla org berkata-kata. Tambahan pula kita xde whatsapps atau viber atau hp nos diaorg maka dngn yakinnya kita tahu yg artis2 pasti singgah di laman sesawang yg x sempat nak bersawang cenggini..

    0

    0
  24. yessF says:

    yg pakai tudung tgh2 tu aaina..die single =p

    0

    0
  25. Prince Noob says:

    tahniah la dd dan fk… mohon jangan amik gambar dari bawah lagi menunjukkan lobang hidung

    0

    0
  26. Pengkritik tidak bertauliah says:

    Mungkin DD rasa cute kot ambek pict dr bwah a.k.a lubang hidungnya… mmg pon ko cute tp dhrap lebih byk ambik gmbar di hdpan dr bwh.. kua3.

    0

    0
  27. tuhan bersama org sabar dan teraniaya…. dah bertahun aku sabar dan mengalah dgn makhluk2 tamak dan hati busuk tu sampai impianku musnah kerana sikap mereka..selama ni org tua tu buat aku mcm anak pungut tapi aku diam sabar biar masa menentukan kebenaran supaya dia lebih bijak menilai dgn hati ….semoga cahaya baru itu setia dgn ku utk destinasi seterusnya….

    aku hanya insan biasa yg tak sempurna yg sentiasa belajar dan mencari sesuatu tentang kehidupan utk hidup yg lebih bermakna setiap dimensi….

    0

    0
  28. tom jerry says:

    wey anonymous,mcm la ko tu x penah pkai seksi seksa kottt….
    x payah nk mengata sangat la wey…
    awak tu pon x sesempurna mane pon…
    cube kalau ko jd artis,mahu nyer telanjang….huhuhu…

    0

    0
  29. tom jerry says:

    ntah ape2 ntah c anonymous ni..BATAK sangat…!!!

    0

    0
  30. tom jerry says:

    ntah nenek kebayan mcm x penah wat dose…pastu pak kebayan gak yg tanggung dose tu…hahahaha…
    sume org dah giler agaknyer…ckp seolah2 diri sendri x penah wat dose…!
    puuii…!
    cerminla diri anda tu dulu…PERFECT sangat ker???

    0

    0
  31. tom jerry says:

    hei KUNTA KINTE..ko lagi serabai…nick name ko pon dah tunjuk kan yg ko tu serabai & xde seri langsong…!
    sibok jer nk kate org ade seri ke x???
    Bodoh la hangpa ni…

    0

    0
  32. mrq says:

    selamat berbulan madu..

    0

    0
  33. ain says:

    kenapa ek.. asal komen pasal pakaian sexy DD n ketidak tegasan FK.. ramai dislike? betol. dakwah kena hikmah. tapi before apa2 pun.. fikir apa nak jwb kat akhirat nanti. k.

    0

    0
  34. Tipon says:

    Yang dalam ni byk sangat “ustazah/ustaz” tak bertauliah pasai pa??
    Kalo duk alim sgt hang jgn duk bukak la blog gosip2 retis ni..
    Pi bukak web web ilmiah -agamaaaa saja. Hang duk bukak blog nara ni hang igt suci sgt la diri hang tu? Hang duk tgk aurat retis2 pun hang dpt dosa. Hingaq ja lebih, diri sendiri tak nak pikiaq dosa ka dak.. Bak kata UAI, bodooo.

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku ada dua ayat untuk kau

      tengkorak kau

      0

      0
      • option says:

        Yang tu bukan dua ayat, yang tu dua perkataan. Sekian dimaklumkan, terima kasih

        0

        0
        • Ni yang sebenornye dua ayat says:

          memangla ramai “ustazah/ustaz” tak bertauliah..
          dah tak bertauliah, bacelah beautiful nara. ngok ngek!
          kalau bertauliah, ade depa visit blog dosa ni.. takde kan??

          ngok ngek kepale kemek..
          eh eh sorry dah lebih dari 2 ayats

          0

          0
    • Anonymous says:

      To Tipon,
      hang jgn dok guna nama UAI sgt. Dia kata ‘bodoo’ tu pun bertempat. Ni kat org yg dok menegur pun hang guna nama UAI nak kata org ‘bodoo’. Hang salah konsep.

      Krn org mcm hang ni lah, org akan salah anggap kat UAI.

      0

      0
  35. Sengal Che Lah says:

    Ah bosan la.. gamba sume budget comel sgt.. last last lubang hidung gak yg ditayang…
    bosan seyh.. dah la sleeveless

    0

    0
  36. kie says:

    wah..senorok nye farid kamil. maklumlah pengantin..pst ..bilalah agak nye saya dapat gi australia..duit x de.

    0

    0
  37. Farah Lorenza says:

    Ok la tu. Dosa bini, laki tanggung. Dosa DD, FK la tanggung..

    0

    0
  38. xoxo says:

    aiks? hari tu masa baru kawin dia cakap nak pg bulan madu kt mekah, nak masuk ikut turkey and jordan katanye…..skang kat oz plak ke… so pasal mekah tu propa je la?

    0

    0
  39. Anonymous says:

    aku plg benci bl bukak blog gosip rmai ustaz n ustazah dlm ni..sibuk cite sal aurat la sal dosa pahala la..yang aku peliknya kalau dah alim sgt knapa la lyn blog gosip..pastu mengata org tu mengata org ni..tu pun da dosa kn. lbh baik mendoakan yg terbaik utk dorg, dpt pahala dr sibuk mengata org. nsht org mcm bgus sgt. tp words yg digunakan lgsg xmengambarkn diri tu bgus..bpak hipokritnya korg ni kn

    0

    0
  40. jejailani says:

    farid kamil muka lepas kahwin nmpk matang sungguh..penampilan pun mcm dh tak ambik pusing sgt..tp xpe yg penting bini kau dah mantap

    0

    0
  41. ain says:

    minah yang dah ditebuk oleh tarzan awal2 lagi…..DD berdoala moga anak yang dikandungkan itu perempuan tp kalau lelaki ingat dia xsah menjadi wali……dlm kes ni anak 2 xberdosa tp kau ngn FK yang berdosa…..tuhan maha mengetahui…….DD gediksss

    0

    0
  42. ramos says:

    Alim laa sgt tahu nak kutuk dosa org..dosa ko yg menimbum sape nak jwb??hahahahaa entah2 ko yg masuk jahanam sebab duk mengata2

    0

    0
  43. ramos says:

    Hoi ain ..sedap mulut ko,ko nampak ke DD tu main romen katne,sebelum kwen ke apa?entah2 ko yg pernah peknen anak haram x??????ko dah lobosss x????amboi enak buat fitnah mcm sial

    0

    0
  44. ramos says:

    Ain mulut mcm longkang,pemfitnah besar……….nak ke g mtk maaf dgn DD FK?

    0

    0
  45. eiki says:

    kau apa hal ramos,nak ckp org sial….lantak aku la….aku xkutuk kau pun……yang kau lebih2 apasal……DD n FK 2 yang aku kutuk…..kau ni yang masuk neraka awal2…..aku ckp sebab aku pernah tgk ngan kepala aku sndiri…..si DD ni kuar makan ngan FK nampak mcm org kemaruk……kau tahu x kemaruk?aku rasa ramos ni bekas org keluar hospital mental………ada penyakit mental…..gi mampusla kau ramos…..nama mcm gay jah

    0

    0
  46. Anonymous says:

    ramos nama mcm gay……buat apa layan kau mcm org gila….ramos kau ni emo la……kalau kau laki msti kau pondan,kalau kau pompuan msti kau pompuan mulut hudoh……entah2 anak DD anak kau kot……pergi mampus la …..sedap2 ckp org sial……kau 2 tgk cermin muka mcm ank beruk duk tegantung di kote FK

    0

    0
  47. eiki says:

    aku ada 3 ayat tuk kau ramos:
    ramos nama mcm gay
    ramos anak beruk tergantung dekat kote FK
    ramos kau leh mampus la nak kutuk org kau pun sama kutuk org gak…..

    0

    0
  48. Anonymous says:

    ramos budak gila…..aku nak tuju lagu kat kau….ramos anak gampang, tiada pelajaran,bodoh2 sahaja,

    0

    0
  49. farid kamil xensem says:

    husband i lg ensem :p

    0

    0
  50. nana radzuan says:

    suka sibuk pasal baju org lain….. suka hati dialah nak pakai aper pun.. memang kita boleh tegur tapi setiap org ada pilihan masing2x dia bukan kecil lagi……BENCI dengan org yg suka mencari kesalahan org lain….. ada anak sendiri didik anak2x sendiri jangan suka mengaibkan org sahaja……..

    0

    0
  51. pretty syah says:

    Baik sudah kamu semuakan ???

    0

    0