Written by serenity | September 27th, 2015

Sebelum ini kami pernah membuat entri mengenai pelakon dan model Carmen Soo mendedahkan wajah kekasihnya di akaun Instagram. Hari ini pelakon itu mengesahkan dia dan kekasihnya yang bernama Benson Tan telah selamat melangsungkan perkahwinan.

Upacara menghidangkan teh kepada ibu bapa telah dijalankan oleh mereka semalam dan ia merupakan upacara paling penting dalam majlis perkahwinan masyarakat cina moden.


 photo 1389149_1476560205983754_1341691596_n.jpg
Carmen mengenakan busana tradisional warna merah yang diinspirasikan dari busana perkahwinan aktres Hong Kong, Vivian Hsu.

Lagi lapan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo 11950676_164873980519852_959409955_n.jpg
 photo 11909130_408090669388042_828266718_n.jpg
 photo 11917796_1107275855971727_725892935_n.jpg
 photo 11899485_100829656940241_719813853_n.jpg
 photo 11849002_830775973688202_1114574889_n.jpg
 photo 11875571_517635641744420_770859779_n.jpg
 photo 11856746_427181557492013_1760287126_n.jpg
 photo 11262907_1656774714600233_1588905302_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to (9 GAMBAR)Carmen Soo Selamat Melangsungkan Perkahwinan

  1. adrian andrew from US says:

    apa lagi…. boleh kongkek lah malam ni.
    carmen…jangan terkejut kalau telo laki kau pendek.

    0

    0
    • miss lollipop says:

      cantik carmen, baju pun nice dan sopan.. baju carmen lagi sopan berganda dari baju kawen memey suhaiza dan ezlynn ..

      0

      0
  2. juz me says:

    congratulations men&hubby ^_^ comelny irene xbrubah muka dri dlu

    0

    0
    • Nanas says:

      irene yang mana satu ?

      0

      0
    • Anonymous says:

      waa.. irene santiago pun ada la.. teringat pula zaman2 nostalgia majalah remaja pada awal tahun 90an.. aku masih simpan lg majalah remaja cover muka dorg tahun 1995 kalau x salah.. dorg memang 1 batch ne.. tp kan aku respek la muka dorg still mcm anak dara, maintain je mcm dulu2..

      0

      0
  3. Adli says:

    pic no.3 tu amoi baju pink tu pakai short pants….fuyoooo cantik.

    0

    0
  4. maibiskut says:

    cadar katil biasa sahaja…. tidak jd masalah bg pengantin dan keluarganya

    0

    0
  5. Mama says:

    Nice..tanniah..cantik natural beauty

    0

    0
  6. Jadoo says:

    Irene..muka x berubah langsung. Aku pun peminat majalah remaja dulu2. Amboi..nampak sangat dah kertu ni. Hikhik

    0

    0
    • saya comeii says:

      saya pun awak peminat majalah remaja zaman dulu2 zaman sekolah kan hehe…memang minat giler kt Irene Santiago…comey sgt muka dia kan…
      Sekarang baru dapat anak pompuan no3 terus sy n hubby namakan gegirl kami ayreen….sebutan masih sama spelling ajer yg lain hihi…

      0

      0
  7. rakyat mesia says:

    cantiknya baju carmen!

    0

    0
  8. Haha says:

    Sopan lg baju carmen drpd baju retis melayu dik non. Opppssss

    0

    0
  9. rykarl says:

    cantik s

    0

    0