Written by AbangNara | April 24th, 2012

Abang Nara dah cakap lama dah yang si Wawa Zainal ini akan popular suatu hari nanti. Nampaknya suatu hari nanti itu mungkin bermula pada hari ini apabila dia dilantik menjadi duta baru Lipice menggantikan Lisa Surihani. Adakah Wawa bakal menggantikan tempat Lisa Surihani sebagai Malaysian sweetheart suatu hari nanti?

wawa zainal duta lipice

Daripada segi wajah, memang ada harapan untuk Wawa menjadi igauan ramai jejaka. Mungkin Wawa perlu tingkatkan lagi mutu lakonan agar bakatnya akan lebih diakui ramai. Rasanya tidak lama lagi makin banyak filem dan drama yang menampilkan Wawa Zainal akan ditayangkan. Semoga selepas ini nama Wawa Zainal akan bertambah popular.

Lagi 8 keping gambar Wawa Zainal yang dilantik sebagai duta Lipice dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Facebook MIG Online. Untuk makluman, Wawa Zainal adalah artis naungan MIG.

wawa zainal duta lipice

wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice

128 responses to (9 GAMBAR)Wawa Zainal Dilantik Sebagai Duta Baru Lipice

  1. hazamon says:

    perghh…mantap….

    0

    0
    • anuuwar says:

      otot lembut dalam seluar mngeras lertteeww

      0

      0
    • Anonymous says:

      harap2 die tak sombong kat luar. cantik orangnya. berlakon kne improve kn lagi. confirm leh naik. tp tulah.. yg paling penting jgn sombong. sbb org memerhati. love u wawa =)

      0

      0
    • Nefertiti says:

      Keberuntungan hidup.

      Muka comel, kulit mulus, berlesung pipit, kecil molek dan sedikit gedik-gedik manja.

      Mudah-mudahan tiada skandal yang memualkan dan kontroversi murahan yang menjengkelkan.

      0

      0
      • ngomel says:

        sori nak tanya skit, camane korang tampal gambar kat avatar korang ha? TQ.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        ngomel, ko gi klik kat gambar aku tu or gambar Nefertiti tu.. pastu akan keluar satu website = gravatar.com
        Pastu ko buat jer ikut arahan kat situ..

        0

        0
      • ngomel says:

        wokeh… tq yeh kipas… lu mmg cun beb!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        aku tak cun, aku cuma hensem jer… Ok, u r welcome to the club!

        0

        0
      • Nefertiti says:

        Ya, seperti yang diberitahu Kipas Susah Mati Neelofa tadi, begitulah caranya ngomel.

        Selamat mengomel dengan jayanya.

        0

        0
    • Amanda says:

      boley lah dia ni dari neelofa. :)

      0

      0
    • Selitone says:

      Kesian… wajah comel, ada rupa… Tapi kuku jari kena jangkitan kulat.

      Dik… banyak cara nak elakkan jangkitan kulat, terutamanya yang berwarna merah gitu… Jumpa jer mana-mana tabib yang bertauliah ataupun buat temujanji dengan mana-mana Pakar jangkitan Kulat kat hospital kerajaan… kalau x mahu berator berjam, rasanya hospital swasta pun ada pakar fungi ni…

      Kalau dibiar lelama… kang jadi warna hijau plak… nak makan cendol, susah dik… kang x bleh nak beza antara cendol dengan jari adik plak…

      0

      0
      • suke org simple says:

        woi!! selitone.asal ko ni mcm org yg baru kluar dr lubang gua hah? kuku die tu bkn sbb jangkitan tp tu kan mmg trend zaman moden.org polish kuku pon cbok nak kutuk.ape? x pernah tgk org perempuan polish kuku ke?jakun tahap gaban ko nie.eee..memalukan sungguh!

        0

        0
      • Selitone says:

        Oooo~ Polish kuku eck??? Maap lerr… aku tak tau… biasa ler, dalam gua takder Astro bagai, tu sebab aku Gaban (Aku guna Gaban sahaja, tak baik kita persendakan kaum bangsa lain)… Hari ni baru tahu… rupanya selain dari body kereta, enjin, barang barang chrome… kuku pon bleh polish gak eck?? polish guna autosol ker? kahkahkah…

        PS: Walaupun hidup dalam gua, terputus hubungan dengan kemajuan… tapi syariat tu tetap sampai.

        0

        0
      • Polish says:

        Xpe..kan boleh remove fungi tu..Maria Elena Yg bertudung tu pun pakai…Pakai mase period je…heheheh

        0

        0
      • w0w..
        cat kuku=tak boleh solat=dosa

        0

        0
      • suke org simple says:

        SELITON- ko ingat dok mencemuh n mengutuk org tu amal syariat ke?ko x yah nak jd malaikat kat cni.jgn2 ko dok buat perkara yg x senonoh kat luar tu dr dorg.takat warna kuku pon nak d kutuk.ko ni terlebih sial dr saitan.pi mampos la ko kat neraka tu!!!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        alaa kau ni… abang Selitone saja-saja nak sarkastik sekali sekala.. Jangan salah fahamm..

        0

        0
      • ape ape je la... says:

        aku open minded..biarla diorg..masa muda nak enjoy..sok lusa ngko dah tua nak bergaya org kata middle age crisis pula..dah semulajadi manusia ni nak yg cantik2 jer..apalagi org pompuan..lelaki pun nak jeling2 ppuan lawa..tu,,makcik gi pasar pun nak pilih ikan yg cantik kan..haa tu la makanya..tak perlu la mengata klu org nak bergaya bagai..sendiri buat sendirila menanggungnye..ada otak pikir!…

        dimple die tu yg mahal dan kiut sesangat…

        0

        0
      • nail says:

        polish..cmne klu tgh period tetiba mati..nk kikis ke?

        0

        0
      • Selitone says:

        kahkahkah…

        *pi mampos la ko kat neraka tu!!!!

        Adohaiii… pasal polish kuku pon aku kena ‘mampos kat neraka’… hahaha…

        Itu baru pasal polish kuku, kalau aku komen pasal facial powder, pewangi ketiak… gamaknyer aku kena mampos kat mana plak tak tau lar… kahkahkah

        Cam nak berhenti ngomen jer… kahkahkah… isk isk…

        0

        0
      • karipole says:

        rilek ar selitone….. Berdakwah ni memang banyak dugaan dan cabaran.nak2 plak ko berdakwah kat blog bn ni.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Selitone, abaikan jer cercaan orang.

        0

        0
      • akusriata says:

        enjoy la puas2.. mati x mengenal usia.. xkn nk tunggu bongkok 3 baru ingat tikar sembahyang ye

        0

        0
      • selitone says:

        kipas…

        mmg dah abaikan pon… hahaha

        0

        0
      • Cik Lumpur says:

        perhhhhhh….sentap siot!! ayt makan dalam wakakaa

        0

        0
      • Anonymous Yg Over says:

        tp u mesti igt suke org simple, warna kuku tidak dibenarkan dalam islam selain inai jer sebab pewarna menghalang air sembahyang n mandi wajib, klu dah mcm ni apa lagi yg tinggal hanyalah noda yg menghingapi diri ini..ceehh
        u yg mcm setan sebenarnya, ye la syaitan suka tgk anak2 adam masuk neraka..so apa bezanya dgn u..keh3
        wpun i minat wawa tp pendirian i xberubah.

        0

        0
    • awek pink says:

      alah! spoil kuku same pink ngan bekas lip ice.

      0

      0
      • wanda says:

        yg korang mgata kan kak wawa tue psal ha…………pgi neraka lah…x bleh solat la….haiiissshhh….korang x de keja lain karh selain mgata kan kaka wawa……korang tau ke lpas korang mati korang pgi mna??????????…………korang mgata orang buat dosa sdah tue…..cermin larh dulu diri korang tue sbelum mgata orang k……smua hamba allah pasti ada kekurangannya…kita sebagai hambanya hanya pasra ja apa ujian yg menguji kita semua………

        0

        0
    • Wawa, kau suka aku sentuh kau? Kau suka aku buat macam ni? (angguk-angguk secara pasrah itu menyerah)

      0

      0
    • sapie bedal zahida kerana merapek says:

      abg nara, ada aktres dh ngaku yg dia dimadukan. berita tu dismpaikan masa dia celebrate bday anak dia. EF ke?

      0

      0
    • markonah says:

      sapo ponpuan neh?

      0

      0
    • Anonymous says:

      cute larh kak wawa nie….cute sgat…adk suka tgok kak wawa brlakon…smua filem kak wawa adk sdah tgok….harap2 lah kak wawa akan jadi SWEETHEART suatu ary nanti..amiinnn…slau doakan kak wawa…

      0

      0
    • wanda says:

      kak wawa nie cute sgat larh…smua filem kak wawa best2 pnya..harap2 larh kak wawa akan jadi SWEERHEART suatu ary nanti..aminn…slalu doakan kaka wawa bnyak2….

      0

      0
  2. nisya says:

    dye ni seksi la -.-

    0

    0
  3. nisya says:

    dye ni seksi la -.-
    #ape2 pon xley ganti lisa di hatiku ,

    0

    0
  4. anabobo says:

    Lagi lawa and comel muka dia berlakon pakai tudung.

    0

    0
  5. lava says:

    lawa jugak dia ni. tapi lawa aku lagi kot.

    0

    0
  6. suka artis berhijab says:

    dikurniakan wajah yang indah, tapi sayang…..

    0

    0
  7. ngomel says:

    untunglah badan jadi org cantik…cuba tak cantik..dapat ke jadi duta?

    0

    0
  8. besi panas says:

    lisa suriani lg cantek n mantap dari dia.. seriously mcm langit n bumi nk dibandingkan lisa dgn wawa ni

    0

    0
    • Diva Kampung says:

      over la u nih mcm langit ngan bumi tu u mmg buta la bunyik mcm jeles pun ad, msg2 ad klebihan tersendiri..

      0

      0
    • ahkak puaka says:

      BESI PANAS ~ MCM LANGIT NGN BUMI KE, APE KE, KO IGT SI WAWA NI KISAH?? YG PENTING DIA DUTA LIPICE. KAU ADE?????
      SO BETTER KO DIAM.. NAK BANDINGKN LISA NGN DIA, AKU PILIH SI WAWA NI.. SI LISA TU HAMPEH. BERLAKON PUN KAKU. AT LEAST SI WAWA NI PANDAI BERLAKON. X CAYER TGK CITER BUNGA SYURGA STIAP JUMAAT TU.. BEST JE DIA BERLAKON.. LISA???? HAMPEHHH! TROLOLLLL~

      0

      0
      • Ak yg comel says:

        setuju dgn ahkak puaka. lisa sweet and adorable.tp bile die berlakon,nampak kaku and xde feel je.xpernah nmpak natural bile lisa ni berlakon.keras dan statik.xpercaya tgk la lakonan die dlm filem im not single.walaupun kite bukan lah golongn seni yg bijak pandai,tp sbg penonton kite bole tahu samada die mmg ade bakat berlakon or tak.kalau nak tengok yg natural lakonan dia adalah seperti rita rudaini,wan maimunah,noor khiriah,and watak emak adam dlm drama nur kasih tu sape name ak xtau..itu yg org lame.kalau pelakon generasi baru yg ak perasan faezah elai,sara ali,syarifah sakinah(drama die yg dgn randy pangalila n elfira loy-org lg terkesan dgn watak dia dari watak elfira tu).kalau watak gedik n ckp mengada2 pulak boleh bg kat scha alyahya,watak kerut kening boleh bg kat ayu raudhah,watak seksanya nye baju melekap tight kt bdn boleh bg kat rozita che wan.just my 2 cent.sekian.

        0

        0
  9. boy says:

    comel ~ tapi seksi2 xmau !

    0

    0
  10. 12345678910 says:

    macam barbie ah muka dia.;…cute doh!

    0

    0
    • miedorie says:

      macam puji diri-sendiri jer sebab jauh panggang dari api kenyataan itu

      0

      0
      • 12345678910 says:

        kau tu buta.. x reti menilaiii. dah aku nampak dia cam barbie lantak aku lah..every people have their own taste~

        0

        0
  11. […] menjadi duta baru Lipice menggantikan Lisa Surihani. Adakah Wawa bakal menggantikan … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged baru, Dilantik, Duta, GAMBARWawa, LIPICE, Sebagai, […]

    0

    0
  12. runningman fanclub says:

    makeup ko tebal mcm tepung gomak sbb tu cntek..pakai seksi2 sbb tu laku..klu xseksi,ingt org nk pndg la.arts mmg ske jual bdan

    0

    0
    • lady J says:

      oii die xmekap lg cantek la… xpyah nk tebal2 coz die natural beauty…gmbr kt ats mmg la mekap die tebal tp yg originalnyer mmg cantek dowh… ko ada???

      0

      0
    • Anonymous says:

      mekap tebal pun xcantik jer aku tgk

      0

      0
  13. Anonymous says:

    xcantik pun, muka xder commercial value langsung, lip ice pun carikla yg bibir penuh skit

    0

    0
    • karipole says:

      aku pun pikir camtu.bibir dia nipis,x sesuai jd model lipstik.cari la bibir yg tebal sikit.baru la menyerlah mulut tu.

      0

      0
      • ngomel says:

        ok la tu.. abih ko nak bibir tebal cam kilafairy? mcm muncung itik je aku tengok..

        0

        0
      • karipole says:

        jangan la marah.aku bkn kutuk dia pun.sebab dia pegang lipstik br org tgk mulut dia.kalau nak ikutkan,bulu mata dia lg menyerlah aku tgk.

        0

        0
    • Anonymous says:

      nasib baik pakai lipstick, kalo tak xnampak bibir

      0

      0
  14. Rapunzel says:

    Agak2 dia ni klu xde lesung pipit cntik tak…lesung pipit tu je kot yg buat dia nmpak cute…

    0

    0
  15. kak yong insaf says:

    macam jue aziz jer mukanya

    0

    0
  16. Kedah10-1Kelantan says:

    pandai sek ni wak marketing..Lisa nikoh dan dan tok sambung kontrak..bilo nikoh saham jatuh kot..pandai sek demo..v hok tak kawin lagi jah..

    0

    0
  17. poker face says:

    amboi dengki ke??? cute je muka dia.. lesung pipit tu comel..

    0

    0
  18. pemerhati says:

    penah tgok dia dlm 1 wawancara kt tv… dia kena blaja cara nak jawab soalan… mcm “tin kosong” x ade isi….~_^ huhu peace

    0

    0
  19. bonda jejai... says:

    cukup2 beruntung pengomen beutiful nara ,,kerana sukar sekali untuk bonda menulis di ruangan gosip murahan ini…tapi supaya anda tidak ternanti-nanti komen bonda…..biarlah bonda mengalah dan menulis secubit komen untuk anaknda semua…………..cantik pasha nie…

    0

    0
    • bukan artis says:

      rupa pasha lagi mengerikan. sekian~

      0

      0
    • Anonymous says:

      “cukup2 beruntung pengomen beutiful nara ,,kerana sukar sekali untuk bonda menulis di ruangan gosip murahan ini”

      beruntung? kitorang rasa malang adalah. tak hadap pun komen dari ko bonda jejai oii. kenapalah hospital sakit jiwa tak dapat detect ada sorang pesakit dia terlepas ni. dah makan ubat belum?

      0

      0
  20. bonda jejai... says:

    seriously muka dye ada iras-iras preity zinta…….betul x uolllls

    0

    0
    • Jenab tonggek says:

      Alhamdullilah nmpknye bonda makan ubat yg doc bg 2 yer? 1st time bonda komen yg logik… Bagus bonda…. Teruskan pengambilan pil2 secara berterusan…..

      0

      0
  21. tina.jr says:

    Cantik asli. Lawa la jugak dr si Zahida Shafie tu..lesung pipit tu boleh isi secupak beras..hihi

    0

    0
  22. Bibirmu,bibirmu jua. says:

    Ambik la kilaferry jadi duta lipice.
    Ini bibir pun cukup cukup makan ja.

    0

    0
  23. noname says:

    betul ke facebook wawa zainal yg DP dea pakai tudung tu original account… ? sweett sangat dea ni… suka tgk dea dalam klik dengan cnta tuk emelda.. :)

    0

    0
  24. Ida says:

    Too much make up. Tak natural mcm lisa. Dan bibir dia nips sgt tak menyerlahkan lipice. Bibir lisa lagi sesuai

    0

    0
  25. Fuza Marquis says:

    Asal cantik je senang up. Nak wat cane, itu kriteria jadi selebriti.

    0

    0
    • mr.bean says:

      x semestinye…dah mmg kalo die berbakat dn cantik tu kire extra plus bg die ark…kite pon bley jd artis juz kene asah jew bakat kite….ak pon idam gak nk jd artis cam shaheizy sam…hahahaahha

      0

      0
  26. meeradriana says:

    dia ni cantik jugak..
    pernah tgk lakonan dia kat wayang hantu botol kicap..
    so far ok blakon tapi kalau nak sebaris dgn lisa surihani, wawa kena struggle lagi lor sbb masih x cukup mantap dlm bab lakonan..
    jgn buat kontroversi sudah ler..

    0

    0
  27. Akma says:

    Oooo..nilah budak yg berlakon as Amanda kat Astro Ceria tu..kenal pasal selalu nengok Astro Ceria..terbaru pun berlakon dlm cite Hantu dlm botol Kicap tu kan..kan

    tgk cam ngada2 je..harap tak mengada2 sangat..hehe

    0

    0
  28. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL says:

    perghhh ..

    aku memang tak gemar ada artis warna kan kuku …nasib baik muko ko comel ..

    LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO……………

    0

    0
  29. Anonymous says:

    lipice kn lips nye barang.len kali amik kilafery.bibir dia montok.ni bibir halusssssssss.. mna lips mana kuku?mana mana?

    0

    0
  30. nananininono says:

    wawa zainal ni comel n cun sgt berpuluh2 ganda lagi cun dari neelofa yg prasan hot..even dia comel sgt tp xdela seksi sgt dan xdela pos melentik2 mcm neelofa.sbb tu wawa xbrape nk popular.gudluck for her..jgn kerana nk popular shngga sggup buat org cop you sbg pelakon porno mcm neelofa. :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku benci neelofa sebab dia biasa2 jer tp compare ngan wawa ni, wawa mmg xcun langsun, xder rupa pun bagi aku

      0

      0
  31. Jeng jeng jeng says:

    Muka commercial..Cantik +cute Wawa ni…Suara pun ok. Lisa cantik but a bit boyish maybe suara garau sikit buat Lisa a bit macho hehehe… Apa2 pun walau aku bkn peminat tegar Lisa & Wawa, dua2 ada kecantikan sendiri… Stiap manusia memang ada kekurangan & kelebihan..Beruntung dia org ni dpt buat iklan. Bila lah turn Ixara…

    0

    0
  32. pisang says:

    kelakar baca comment semua orang. ada yang katak bawah tempurung, ada yang datang dari zaman purba. ada yang zaman kini. hmmm, apa2 pun wawa tu tak bersalah. nilai orang dulu, jangan main tuduh je.
    korg buat diri sediri dosa je. hehehehhe.

    0

    0
  33. derr says:

    ape2 pon hukum tetap hukum..ye dakk

    0

    0
  34. lylyezora says:

    kilafairy x layak jd duta lipice…harapkan bibir jer tebal cam keli afrika….muka xde nilai commecial lgsung…poyo cam cun jer…geli tgk dia dlm rancangan jgn tdo lg….tuuiihhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  35. baby gegirl says:

    xpalah…dia memang comel di dunia dan digilai ramai lelaki…semoga Allah membuka pintu hati awk supaya berpakaian lebih sopan ya ;) alhamdulillah walaupun saya x cantik mcm dia..saya bersyukur dengan apa yang ada…mungkin jika Allah kurniakan rupa yang cantik mungkin saya Tidak akan ingat Allah itu wujud dan melanggar apa yang telah ditetapkan syariat ;) peacee

    0

    0
  36. Malisa says:

    kalau izara ok kot jd model lip ice ni.. oor pihak lipice mmg cari org yg bibir nipis ..motifnya lps pakai lipice baru lah menyerlahkan bibir..

    0

    0
  37. PASAR SENDUK says:

    cantik manis orgnya.

    0

    0
  38. isabelle says:

    bolehla .cantik

    0

    0
  39. double ss says:

    not bad si wawa nih..comel plak 2..loike her.. :)

    0

    0
    • Ros Putih.. says:

      Wawa ni cantik la..dia ni skg sdg naik..klau tiada kntrvesi aku rasa dia ni leh naik setanding ngan Fasha suatu hari nti..hrp2 dia x ad kntrvesi..ok gak dia jdi penganti si lisa tu..alah lisa kn dh kawin n saham dia dh jatuh skt la..wawa ni klau x pki make up tebal n pakai tudung lagi cantik..manis jer..

      0

      0
  40. Reena says:

    Tak berapa kena la..takpe kita tunggu commercials dia cemana..in lipice punya tvc, lisa cute.

    0

    0
  41. BEST KER PRODUK TUH..NK CUBA LAH

    0

    0
  42. nenek says:

    cubelah…nenek dah cube….meletopp bibir nenek cu….

    0

    0
  43. chentalove says:

    cantik + cute…..suke

    0

    0
  44. lady J says:

    kalau Izara Aishah mst lg cun jd duta lip ice….

    0

    0
  45. lady J says:

    wawa cun…tp kalau Izara Aishah jd duta lip ice lg cun…

    0

    0
    • love izara says:

      Izara aishah terlebih cun sgt nk jd model lip ice… tak sesuwaiii… kena jd international model baru sesuai…. heeeeheeee

      0

      0
  46. errafariza says:

    memang cute..,tp harap boleh bertahan spai ke tua ye…jgn glamor je,lakonan pun kenalah mantap.

    0

    0
  47. dearsk says:

    dari kita kritik lebih2 better kita congrats wawa zainal sbb da rezeki die dapat jadi duta…lipice da pilih punya pilih da tu utk duta produk dorg jd wawa antara yg terbaik utk mewakili produk tu.keep it up wawa ;-)

    0

    0
  48. lolok says:

    TERJEKUT. memang comel dan comel dan comelllll!!! dulu tgk dia kecik je..image wawa ni dulu2 mcm minah rempit pun ada tapi sekrg sekali jadi boooooooooooooooooooooooooooooooooooooom furiously cute gileeeeeeeeeeee anyway wawa, i hope your future will be fantastically success and remember beauty with brain always~~~ cutecutecute ^^

    0

    0
  49. hah? says:

    Btl ker die ni dak sabah??

    0

    0
  50. mak jemah 2.0 says:

    pic 3rd tu mcm iras gita gutawa
    pic 5th tu mcm iras amy mastura..
    pada pndpat aku je la, klau org laen, laen la pulak

    0

    0
  51. sayangselamanya says:

    memang cantik dia nie…suka dia sejak tengok lakonan drama ana lu’lu comei sangat………

    0

    0
  52. cun wawa ni.. mcm artis indon dah..huhu

    0

    0
  53. CACABILLA says:

    aku punya gF time sek..myesal lps,,..

    0

    0
  54. […] • Total Views : 0 Wawa Zainal Muncul Lagi | Pertama-tama nya joey39 bagi sepenuh kredit kepada Abang Nara @ Beautiful Nara kerana kongsikan gambar Wawa ini. MOhon izin untuk joey39 kongsikan kembali gambar-gambar tersebut […]

    0

    0