Written by AbangNara | August 6th, 2012

Shila Amzah, Nadia Nissa dan Amy Mastura turut meluangkan masa mereka untuk hadir ke majlis berbuka puasa yang dianjurkan Astro baru-baru ini. Ketiga-tiga mereka hadir penuh bergaya dan menawan dengan fesyen masing-masing. Senang kata ketiga-tiganya memang gorgeous sangat!!!

amy mastura

Abang Nara paling suka dengan stail baju Amy Mastura. Simple tetapi menyerlahkan wajah keibuannya. Lagi 8 gambar Shila Amzah, Nadia Nissa dan Amy Mastura dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Ramadhan di seluruh dunia.

amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to (9 GAMBAR)Shila Amzah, Nadia Nissa Dan Amy Mastura Di Majlis Berbuka Puasa Astro

  1. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuuuu 1sttttttttttttttttttt

    0

    0
  2. DondangSayang says:

    Amy Mastura paling simple dan manis, dan sopan (walaupun belum boleh masuk kategori menutup aurat tapi sekurang-kurangnya batas hormat itu ada)

    0

    0
  3. aptb says:

    hahahahha!!!!!!!!!!!mcm xde cpe kesah pon

    0

    0
  4. Aku pemerhati says:

    amy nmpk simple jer tpi ctk…

    0

    0
  5. Rapunzel says:

    Shila Amzah asal pg majlis berbuka puasa ni x pakai tudung lak…gambar2 lain elok je hang pakai tudung…

    0

    0
    • roxannacash says:

      biarlah…sanakan masih x posa knapa camtu. Rapunzel pun setahu saya tak bertudung rambut panjang mengurai…jgn kurangkan point posa anda. Sabar simpan komen negative tunggu waktu sana buka k…

      0

      0
  6. my boo says:

    aik shila amzah kata bln pose pakai tudung..mana tudung nye???

    0

    0
  7. ctz7 says:

    amy simple tapi menarik..cuma baju tu nampak besar mcm bukan saiz amy je

    0

    0
  8. Bijak says:

    WELL…… NAMA PUN ARTISSSSS.. hmuhhhh

    0

    0
  9. RIMAS says:

    Apsal la si silahampeh nih suka nah pki baju kain2 kembang kat bawah? cover pungkoq besar ka? old fashion.. lame!!

    0

    0
    • mak jemah tak berape jemah says:

      Sah2 kau jarang masuk butik.. kesiann.. Pastu ade hati nak mengata

      0

      0
  10. cempaka amylin says:

    ko tu yg old feshion….now feshion ni la yg tengah naik…

    0

    0
  11. Gaban Meraban says:

    Si shila tu kalau bergambar x buat mulut2 comel (ye ke comell?? puii~!!) x boleh ke..? tgk amy dh berumur pun, senyum natural pun dh manis.. x payah nak buat2 mulut itek.. mcm xde konfiden diri je utk nampak cantik! :P

    0

    0
  12. emylia says:

    ok jgk la yg ni suma!!!

    0

    0
  13. sa peah says:

    Suka tengok Amy Mastura. Since dulu dia tak suka nk show off tak tentu pasal. Modest.

    0

    0
  14. saya says:

    cantik baju amy berkenaan sungguh mana nk cari ek….

    0

    0
  15. lalalalala says:

    bler la c cantik amy nih nak bertudung ek? umur da senja

    0

    0