Written by AbangNara | July 28th, 2012

Nampaknya di bulan Ramadhan yang mulia ini, selebriti-selebriti tempatan terutamanya wanita mencuba sehabis baik untuk menghormatinya dengan memakai tudung. Salah seorang daripadanya tak lain tak bukan ialah Shila Amzah. Serius kecomelan Shila jelas kelihatan apabila bertudung.

gambar shila amzah bertudung

Mana tahu dengan latihan bertudung di bulan Ramadhan ini, suatu hari nanti Shila Amzah akan terbuka untuk berhijab sepenuhnya. Sama-samalah kita doakan. Lagi 8 keping gambar Shila Amzah bertudung dengan membaca entri ini sepenuhnya.

serunding abang nara

P.S: Masih belum terlambat untuk anda bersahur dan berbuka puasa dengan serunding Nara yang dibawa khas daripada Kampung Laut, Kelantan. Keenakannya terjamin. Rasa daging dan ayamnya sangat menyelerakan. Tempah sekarang untuk makan seisi keluarga atau untuk menjadi dealer di kawasan rumah anda. Email ke lorongsetia8@gmail.com untuk tempahan dan pertanyaan.

gambar shila amzah bertudung
gambar shila amzah bertudung
gambar shila amzah bertudung
gambar shila amzah bertudung
gambar shila amzah bertudung
gambar shila amzah bertudung
gambar shila amzah bertudung
gambar shila amzah bertudung

101 responses to (9 GAMBAR)Shila Amzah Bertudung Di Bulan Ramadhan, Cute Level +9999

  1. suparjo.. says:

    Alhamdulillah cantik. alang2 mantain kan terus..harap2 lepas bulan ramadhan pun bertudung jugak yee..

    0

    0
  2. aduh says:

    cantiknya kulit muka dia

    0

    0
  3. ProfHariz says:

    Kan lebih indah bertudung mengapa perlu buka buka?

    0

    0
  4. sukanya kat dia says:

    comeynya.. kan baik klu diteruskan berpakaian mcm nie..

    0

    0
  5. senah tanjung says:

    cumillnye dia

    0

    0
  6. Sam says:

    ya Allah . cantik nya ciptaan-Nya . cantik kak shila :)))

    0

    0
  7. Sam says:

    ya Allah . cantik nya ciptaan-Nya . cantik kak shila :))

    0

    0
  8. Anonymous says:

    cantik & ayu!!!!kn bagus kalau berterusan mcm ni..=)

    0

    0
  9. Mama Ita Jb says:

    Muka mmg sebijik mak dia….

    0

    0
  10. Prince Noob says:

    tak payah nak bertudung2 sangat la kalau hanya nak bertudung masa bulan ramadhan… tapi kalau nak teruskan bertudung sampai bila2… ana akan sokong

    0

    0
  11. Dee says:

    Semoga dikekalkan.. Demi Allah.. tersgt cantik.. semoga hatinya dibukakan utk terus menutup aurat.. jauhlah waris lelakinya dari api neraka.. aminnn

    0

    0
  12. ......... says:

    eh..shila pakai tudung cantik la..x kira pada bulan ramadhan..teruskan la berhijab..

    0

    0
  13. Sshh says:

    BERHIJAB TERUS LA SHILA..AWAK NMPK MANIS BILA BERHIJAB..

    0

    0
  14. Ama says:

    Patutla puji… Muka mcm wife abg nara versi kurus

    0

    0
  15. alihs says:

    rimasnya tengok style tudung dia. dah mcm pocong pon ada. lol. apa2 pon harap shila akan teruskan bertudung.

    0

    0
  16. Didie says:

    muka die nmpk sngt matang..muda lg kn die ni..tp mmg nmpk manis bl brtudung..

    0

    0
  17. LUV says:

    Alhamdulillah. :)

    0

    0
  18. Budak Pailang says:

    Saye bukan fans SA tpi nmpak nara MAYBE wat kesilapan dkat artikel ni

    Shila amzah xkate pn dia pkai tudung tuk bulan pose .lagipun aku rase shila amzah ni xlah dangkal sgat nk pkai tudung smpena ramadhan ..pastu lpas raya n seterusnya bukak balik tudung tu .sape tahu ? . maybe dia wat keputusan berhijrah di bulan yg mulia ni sbb sbelum ni pun dia bagitau dia mmg ade niat nk kesitu …

    Maybe sbb shila ni xmewarwarkan dia berhijrah di fb or twitter n masih muda kot
    Anyway.. bagus shila .. lpas ni sharnaaz nk pegang2 pinggang n tangan kau pn mseti segan …

    0

    0
  19. si biru says:

    hahaha korang ne.. ne pix minggu lepas.. 2 3 ari lepas dia g studio hot fm mane ade pakai tudung.. aku tak paham la..on n off pakai.. untuk ape??

    0

    0
    • nur says:

      pakai tudung sekarang sb fesyen bertudung tgh ‘in’…bukan pakai sbb tuntutan agama…hebat kome!

      0

      0
    • Budak Pailang says:

      ha ah lah .. mmg btol .. xsangka plak shila amzah macm tu .. igatkan dh btol2 berhijrah .. kat atas tu aku baru puji …sakit ati plak aku . . rase macam shila amzah saje maen2 soal bertududng ni .. time nk pkai. pakai .time xnak . xpaya pakai .. perangai shial amzah ni makin mnjadi2 smnjak kopel dgan sharnaaz …

      0

      0
    • jinak says:

      dia baru nak berjinak2. semuga akan sampai tahap seterusnya, kuat hati untuk mengekalkannya

      0

      0
  20. nana says:

    Neelopa ni btol ke dia jgan jgan dia tak?

    0

    0
  21. peminat korea says:

    wow…jessica versi malaysia…so cute

    0

    0
    • Lan Todak says:

      jessica gomes ke ..hehehe .. yg tu wow

      0

      0
      • peminat korea says:

        jessica girls generation @@

        0

        0
      • anon pensil 2B ku patahkan ketika kecik says:

        oooo baru tau jessica gomez tu gf justin bieber, yg nyanyi lagu safe and sound tu yer

        0

        0
      • Budak Pailang says:

        Eh ? ,, bukan ke gf Jstin bieber tu namenyer SELENA GOMEZ .. ? JESSICA GOMES yg Lan Todak sebut tu mmg ade pn tpi sbagai model n dia ade realiti tv sndiri ..

        apakah ini adalah Sarcastic yg xberape nk menjadi ? … LOL

        0

        0
      • Lan Todak says:

        Btol tu Bdk Pailang , aku pn heran n bace balik komen aku .. xde pn aku sbut pasal justin biebir .. ingat selena je ke surname gomes .. .. abistu cmner plak dgan mario gomez .hahaha

        0

        0
      • siah jala says:

        alah anon pensel 2b tu main2 jer lah aku rase, maklum lah nama gomez kan famous

        0

        0
  22. lepakk.com says:

    Korang rasakan lepas raya dia akan terus bertudung ke tidak?
    Dia nampak dah tua la x menarik pun hehehehe

    0

    0
  23. saya says:

    comel2..suka sgt..keep it up!

    0

    0
  24. malam yg sepi pak mati jual topi says:

    bese je…pooordahhh

    0

    0
  25. saya minat pungkok dia says:

    pungkok shila mantap habis.

    0

    0
  26. qomaron.blogspot.com says:

    Cuba korang try tengok blog baru nie >> qomaron.blogspot.com

    0

    0
  27. […] Nampaknya di bulan Ramadhan yang mulia ini, selebriti-selebriti tempatan terutamanya wanita mencuba sehabis baik untuk menghormatinya dengan memakai tudung. Salah seorang daripadanya tak lain tak bukan ialah Shila Amzah. Serius kecomelan Shila jelas kelihatan apabila bertudung. Mana tahu dengan latihan … Continue reading → […]

    0

    0
  28. poker face says:

    hahaha..yg korang semua puji dia ni mesti kembang idung dia.. ala saja test market je dia tu..

    0

    0
  29. aku says:

    dia nie mmg on off pakai tudung .
    awal ramadhan nk gi shopping pon pakai tudung , tp awal minggu nie gi hot fm dah la x bertudung , elok pulak dia kepit pinggang sharnaaz ahmad .
    ape kes ??

    0

    0
  30. anggun says:

    Dye pakai tdung lebih nmpk matured dan anggun…so…hrap sgt the next…next..next bulan dye masih bertdung… I’ll pray for u….

    0

    0
  31. boni kacak says:

    siyesly!!!!!!!!!! dia lagi comel bila bertudung… wah… rasa macam nak buat bini je tu

    0

    0
  32. triple j says:

    Daripada dulu i bukan saja kagum dgn kecomelan shila amzah,malah sgt berbakat.dahla anak nd lala drp keluarga yg baik2.

    Cuma i risau lps dia couple dgn mamat tu.dahla perangai agak hampeh,malah tau gelojak hati anak dara yg 1st time bercinta.dan kerisauan i ternyata lps nampak gambar diorg yg intim sampai pegang tgn,karier dua2 agak down lps tu n sharnaaz yg ngaku perangai panas baran n shila terpaksa terima seadanya.

    Mujurlah famili shila pandai kawal dgn teman masa diorg dating dsb.just best of luck to both of them.doakn yg baik2 saja

    0

    0
    • blur says:

      famili pandai kawal hongak mu. mak die tak larang pon anak die bersalam cium tangan si sharnaaz tu kau kate pndai kawal. hadoiyaiiiiiiiiiiiiiiiiiii

      0

      0
      • Anonymous says:

        ntahnye, kalu mak ayah pandai jaga, xkan mcm kucing nak mengawan dah dorang neh. bkepit, blaga dada n pusat tu ko ckp mak ayah dia pndai jaga? kalu mak ayah dia pndai jaga, xkan smpai seberani cam tu borang bgambar. satu mesia nampak hokehhh… maknanye parent dia x marahla tu smpai berani camtu. tiple j, mmh kamu hongakkkkk sgt!

        0

        0
  33. roksta says:

    nara, nara time bulan puasa kau banggakan dia memakai tudung.. puiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  34. bunga_larangan says:

    tak paham nape shila tergamak membela “abang sayang” dia yg memaki peminat die dalam laman sosial..mulut macam tuuttt~~~cari la bopren yang leh dibanggakan dan dikenali..phellisss~~sape sharnazz ni???

    0

    0
  35. cik kema says:

    Shila, harapnye kalau dah pakai tudung ni walaupun sementara jangan la pulak ade gamba peluk2 mcm dulu ye….
    X manis, malahan tambah dosa. Bulan puasa ni jom banyak2 kumpul pahala…
    InsyaAllah….

    (^_^)

    0

    0
  36. r says:

    testing

    0

    0
  37. helo says:

    helo

    0

    0
  38. lov says:

    cantek

    0

    0
  39. aku benci sheila amzah yg poyo mcm sial says:

    tak cantik pon…mcm taik je..puiiiiiiiii

    0

    0
  40. RAMDAN says:

    jangan sesekali mengutuk orang yang berbuat kebaikan, walaupun sedikit sahaja..kurangkan pahala di bulan puasa buat apa… ;)

    0

    0
  41. june july august says:

    asalam, lepas bace semua komen2 anda, saye terpikir, adakah anda semua tengok kat cermin sebelum mengata orang lain. orang ni, tak bagus, orang itu tak ade iman. anda2 yang mengata tu sudah cukup kah iman di dada? tak takut kah terpalit pada diri sendiri di kemudian hari? menasihati itu baik. inikan artis ni dah buat penghijrahan. stop condemning her. bagi die support. she’s realised about others talking about her. bukan ape, saye pun tak lah baik sangat. tapi, orang melayu ni, suke sangat condemn masyuk2. sebab itu ada segelintir mualaf yang dah memeluk islam memilih untuk keluar agama. bukan dorongan yang kita beri. tapi cemuhan membabi buta. shila ni, saya rasa mesti separuh dari pengkritik tegar di atas ni, tak pernah pun jumpa dia. astaghfirullah.. istighfar lah sebelum meledakkan nafsu amarah mu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      x perlu cukup iman didada dik utk menegur org. kalu nk tgu cukup iman baru nak tego, tunggang tbalik la dunia ni. cukup kalau kita tau satu2 pkara tu tak betul n kita tegur. Org yg selalu mpsoalkan iman org lain bila ditegur ni kebiasaannya org yg buat silap n tak suka ditegur. Jd btaubatlah dik

      0

      0
    • ila says:

      betul

      0

      0
  42. dynash says:

    Btul ak stuju stkat bln pose btdg n bkepit ngn bf yg gle publisiti ni..xde gunenye. Wardina gak tbaikk bini solehah,ibu susu yg pnyayg,xsuke publisiti murah yg mjthkn maruah anda sndri sbg selebriti..xda akal..kesian..

    0

    0
  43. ila says:

    tu la..yg korang duk komen2 negatif kt atas tu nk ckp byk pun x gune…no body perfect la wei…hrap komen jer nk bagiuh2…silap2 korang tu lgi truk…x yah la nk hipokrit sgttt…plz dont judge owg sesuke hati…tolong la,tgok la diri sndri dulu..

    0

    0
  44. Anonymous says:

    cun la…layut….

    0

    0
  45. […] Cerita Artis Selebriti hari ini, Nampaknya di bulan Ramadhan yang mulia ini, selebriti-selebriti tempatan terutamanya wanita mencuba sehabis baik untuk menghormatinya dengan memakai tudung. Salah seorang daripadanya tak lain tak bukan ialah Shila Amzah. Serius kecomelan Shila jelas kelihatan apabila bertudung. Mana tahu dengan latihan … Continue reading ? […]

    0

    0
  46. oh kenapa comel sangat kak shila ni macam muka cikgu saya dan kakak saya lah lain kali kalau nak pakai tudung ajak lah saya sekali.

    0

    0