Written by AbangNara | August 23rd, 2012

Abang Nara sebenarnya tertanya-tanya apa perasaan menjadi saudara mara, sepupu sepapat atau pakcik kepada selebriti-selebriti popular seperti Scha Al Yahya, Juliana Evans dan Lisa Surihani. Pastinya masing-masing sibuk nak bergambar dengan mereka. Yang penting, kemeriahan raya pastinya lebih terasa sekiranya mereka pulang ke kampung. Tak gitu?

awal raya

Kalau anda ada sedara mara yang bergelar selebriti, silalah tulis di ruangan komen tentang hari raya anda. Mana tahu ada berbeza dengan kami semua. Lagi 8 keping gambar selebriti di hari raya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoice ~~

awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 responses to (9 GAMBAR)Selebriti Berhari Raya Di Aidifitri Part II

  1. sang says:

    overnya family neelofa..mcm memperagakan baju pengantin la uollsss!!

    0

    0
    • anakayam says:

      eeeeeeeeee….adek beradek neelopak nk raya pun pakai sewa ke……
      no klasss laaaaa

      0

      0
      • fifi says:

        Nyampahnyaaaaaaa ngan gaya si neelofa.. perlu ke nk mkn kuih tat bergaya sampai sebegitu rupa? Mkn kuih raya pun nk berpublisiti bagai.. Muntah kuning aku!

        0

        1
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        sombong giler neelofa mkn kuih tart, tercekik kuih tart baru ko tau. juliana evans jugak yg cantik, x gedik, simple jer, jemput dtg rumah raya juliana.

        0

        0
    • noname says:

      yg kiri sekali pakai baju fazura mse abpbh..kwang kwang kwang =P

      0

      0
      • sha says:

        betullah…alamak…baik pakai baju biasa2 aje….

        0

        0
      • Isaac Newton says:

        Tuan Isaac terus google bila baca statement kamu. Sekali eh betullah. Tahniah atas ketajaman akal fikiranmu itu Noname.. Kalau lebih ramai bangsa Melayu begini alangkah bagusnya negara kita. Wawasan 2020 tidak hanya tinggal impian.

        0

        0
    • Aisya Sukir says:

      BTOL3…SIAP SAMA PATERN NGN BJU FAZURA PON ADA..NYAMPAH!!!

      0

      0
    • jannah says:

      femly neelofa ni klu raya mmg pki mcm 2..pki bj glam abis…klu raya,mmg tempah ngn designer lah..sbb 2 mcm pki bj kawin je..tp syg xde sorg yg bertudung femly dia..klu yang bertudung pon golongan yg bergelar nenek dah..huhu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku tengok neelofa ngan adik beradiknya macam the bitch kim kardashian punya siblings je.

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      tu kampong juliana ke? cool gitu kn sape jantan2 yg kt tangga pintu tu hensem ! abang juliana ke ? boleh kenal2 ?

      0

      0
    • along says:

      kesimpulan, neelofa buruk lantak. wahahahaha… Lg satu kesimpulan aku, baju raya yg vogue2 cam baju pengantin ni memanglah santekkk, tp tak praktikal unt ceduk rendang dan kuah kacang di dapur, maka kesimpulannya, dorang cuma pandai bergaya dan pandai melantak tp anak dara pemalas nk ke dapur. hahahaha

      0

      0
    • kecoh siak says:

      adik beradik neelofa ek yg gmba bederet pmpn? xtau.
      yg aku pasan, si bju coklat kiri sekali tu dia mcm pakai baju fazura guna masa abpbh. HAHA epic!!!

      0

      0
  2. Gincu says:

    Siapa yg baju biru posing gedik tu?

    0

    0
  3. Gincu says:

    Siapa yg baju biru posing gedik tu? tak dapat dikenalpasti

    0

    0
  4. F says:

    simple and paling best adalah Juliana Evans!!

    0

    0
  5. cdah says:

    neelofa n sister blhh jadi cm adik beradik kim kardhishan! hihi

    0

    0
  6. positivetinker says:

    family lofa yg paling kiri tu baju mcm kenal jer.. bkn baju fazura pernah pakai ke masa amik award ,tah award ape tah lupa lak? x kn beraya pun baju nk kena sewa kot?

    0

    0
    • mari beraya says:

      fazura penah pakai mase ABPBH hari tue…. sedih sgt kan oulsss… pelik jeks fesyen diorang… tak sesuai utk raya… less is more!!

      0

      0
      • nana says:

        mmg over macam pondan tu! semua pun! aku pernah gi satu wedding saudara dia ni, punya over baju masing2 kalah pengantin malam tu! ada yg pakai baju jarang warna merah menyala siap penuh bulu2 ayam and meleret pulak kain tu! bukan bridesmaids pun! ! sebijik mcm pondan! habis togel ayam2 kat kelate tu!pastu muka masyaallah make up and of course perasan cantik! dok jalan kehulu kehilir, menyemak kan mata je! org nk tengok pengantin bukan pondan!! serious over yg amat sgt! bukan sorang masalah nye! mmg hindu habis! perasan!

        0

        0
    • chef wan abah ko says:

      yg pkai bju recycle tu name nye tasnim..sepupu neelopak..spupu qalisya ray.. dia ank tiri tgku tmggung trgnu…kt youtube ade video diorg tu..search la tasnim baharudin,tania & nadia nama diorg.. kalo xtgok mmg xsgka la org klte gitu..

      0

      0
  7. sang says:

    @positivetinker,

    lawak la comment ko, mesti die rasa diri die fazura ble pakai baju tu..

    0

    0
  8. kak li says:

    nampak perut lopak tu buncit, bulan puasa biasanya perut kempissssss. bosanla nara, tunjukkan gambar tasha ke, azl………na ke, fazura ke…….

    0

    0
  9. lovefazuramore says:

    tapi perot faz tak lah kedepan mcm tuh.. malunyer kiter tgk…

    0

    0
  10. less says:

    anak baju merah comel
    ibu sleeveless, tak sesuai

    0

    0
  11. mak melah says:

    adik beradik nelopak tue over laaa..marion yg kawen ngan lelaki kaya raya pun simple je..lagi cantik rasanya..

    0

    0
  12. dara manisku says:

    neelopak kot… mane nak kalah..
    brani sound jom kite ke court……
    xhabis2..
    hahahahaha….
    adik aku pon neelofa gak, raya pakai tudung bersimpuh gitu……
    (kenapa mesti nama dia pon neelofa)…..!!!!! puihhhh,,,

    0

    0
  13. handpon rosak says:

    juliana evans jua pling best raya…

    0

    0
  14. hm says:

    hamboih nara. sampai 3 keping gambar Lofa? hmpph. Takminat.

    0

    0
  15. hateloopak says:

    amboi kak loopak mkn sambil berdiri… budget cute?? haktuih..

    0

    0
  16. elle says:

    hahaha pompuan yg pakai baju kuning dgn neelofa tu pakai baju sebijik mcm fazura pakai masa anugerah berita harian ;p

    0

    0
  17. Lopak says:

    Kenapa Fazura pakai dress tu lawa, pompuan adk lopak ni nampak x lawa??

    0

    0
  18. peela says:

    juliana paling sempoi. simple jek :)

    0

    0
  19. jadah kau says:

    nie yang kutuk2 nie mesti geng mak ayam dgn bapuk. kah kah kah jugak. kain kat badan sendiri tak cukup ke smpai nak observe org lain punya kain. mind yr own buisness people.

    0

    0
    • kutu says:

      nie mst nelopak kn

      0

      0
    • neelopak panas telinga baca entry ni says:

      hahahahahhaha!!! jadah kau ni mesti kaum kerabat neelopak kan..panas hati ler tuh baca entry ni..mmg ko patut jadikan comment2 dorg ni teladan..xpayah nak over sgt dalam segala hal nk tunjukkan yg ko tu keturunan orang2 kaya..sederha in everything neelopak,.hidup ko x semestinya di atas sentiasa..

      0

      0
    • nie msti yg bju sme fazura 2 kn..muke sndri pn da mcm bapuk ckp org..hahahahahahahha…

      0

      0
  20. Anonymous says:

    suami isteri pun xpluk sakan aihhhh…..

    0

    0
  21. baju raya saya kaler pink! says:

    Juliana paling sempoi lah. Simple n Nice !!! serius paling lawa, bak kata org kalau dah lawa pakai t-shirt bodo pn nampak lawa. Tak macam Neelofa bajet cun tuh. Kerja dia tempek tepung kt muka konon make up tebal leh tarik perhatian ler tuh. Hidup bergantung make up! Tuihhhh kt muka dia. Orang KELANTAN mmg OVERRRRR!!! Pegi mana pn kelantan mng hancus. Ketiak bau budu!!!! hahahaha

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

      eh neelofa ni orang kelantan ????? tak tau pulak minah jambu si lofa ni minah kelantan ! btw adek beradek dia jambu2..

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

        pesal lofa makan kueh tart mate tengok atas ? terbayang budu ke neelofa ? hahahahahahahahahahahahaiiiiii !!! rilek arrrrrr…

        0

        0
    • untazzz says:

      alaaaa kite pun x suka neelopak tapi takyah la kutuk org kelantan..mulut tu jaga sikit eyh..gelfren kite mek kelate aw

      0

      0
    • whatever lh ngek.. says:

      weh ko ni mcm bgus sgt..org klantan bkn sume overr..

      0

      0
    • no name says:

      kalo nk kutuk, kutukla tpi jgn babitkan org kelantan plak… manusia bukan sama pn…dr negeri mana pn ader perangai masing2…xsemestinye org kelantan yg buruk ajer…mcmla jijik sgt org kelantan…baguih sgt ka org2 negeri len?? inilah kalo dh kerana nila setitik rosak susu sebelanga…. kalo neelofa nh org negeri johor, mesti smua org negeri johor buruk jugak kan??? tolongla jgn nk assabiyah sgt…

      0

      0
    • xsemua org klantan mcm 2…ade jgk yg baik..tp sb kn nenen lopak nie rmai org klntan dpt nme busuk..so pd nenen lopak jgn la over sgt lpas nie..bese2 sudah mcm juliana 2 still cute wlupn simple..

      0

      0
  22. ladymorgana says:

    si neelofuckss ni emakan kueh tat cam pnt**t sangap jerrr!!

    0

    0
  23. enews.my says:

    marion counter paling kelas… hihihihi

    0

    0
  24. Anonymous says:

    bila citer kau yang terindah nak habis. geli gelemen aku tengok si neelopak ni berlakon. soundtrack bagus, tapi si lopak ni memang buat aku meluat… lakonan macam dibuat buat. perasan cantik, padahal ya hado..

    0

    0
  25. ina says:

    biasa la. neelofa kan x pernah rasa populariti lgi sblum ni. skali popular, trus mlebih2.. gila popular

    0

    0
  26. Lolita says:

    Neelopak nii mmg perasan cantik , gedik and suka menunjuk2 kecantikan die tuu . Bile kakak dah mcm tuh , adik beradik die pun mcm tuh laa . Puihhhh , harap muke jek lawa , perangai menyampah . Raya pun mcm pakai baju nak g clubbing jek aku tengok . Tengok Juliana evans n scha simple jek , but still nmpk lawa . Bkn mcm lopak nii over sngt aku tengok . Puihhh .

    0

    0
  27. ain says:

    pergh… rumah marion.. pergh…!!! suami juta jutawan kan

    0

    0
  28. lawak oiii says:

    hihi klakar pulak bila tgk baju yg penah dipakai oleh fazura kt abpbh 2011 hari tu, pmpuan dlm gmbr neelofa tu pakai. Over tauuuu.

    0

    0
  29. Chomel says:

    Aperlah Lofaka ambik gmbr tangan letak kat kening. Ni pesen org lama 90an dulu2 lah!!..Melantak pun muka up ke atas haisshh…Apa aku merepek ni…

    0

    0
  30. pelik says:

    family nelopak nk g beraya ke? nk g clubbing? siap nmpak bahu bagai…kompom x gi ziarah kubur klau cm gitu..xkn byk kje plak nk salin2 baju..yg paling penting mesti x menjengah ke dapur kn..klau aku maknye..kompom2 pening dpat anak2 cm gini..n ayahnyeee…bawak2 la nasihat si anak..larat ke awak nangung semua dosa2 anak awk yg xtutup aurat..bukan sorang pak hencik oiii..ngamai 2…

    0

    0
  31. kiki says:

    baju lofa sama dengan baju Cik Ta pkai dalam majalah In trend tuk Bulan Ogos punye…huhuhu…

    0

    0
    • sang says:

      a’ah laa wehh! baru lpas google td..haiih~ over melaram guna baju orang rupenyee..no wonder posing mcmtuhh…

      0

      0
  32. fans fanto says:

    marion n scha cantik n simple ja walaupun dah jadi artis lama…juliana lak walaupun muka pan asian simple je gayanya…neelopak lak dah la muka x macam pan asian..ada hati nak bergaya melebih2..hello ramai g artis lam gambar kat atas ni super duper gorgeous even simple…simple is better than over…

    0

    0
  33. heartless says:

    nampaknya ramai xsuka neelofa. aku pon.kuang2

    0

    0
  34. saya ok jer says:

    family lopak. takkanla baju raya pun nak recycle.. kot ya pun nk sewa. sewa la baju lain yg retis xpernah pakai. sangat #copycat. oh memalukan.hahahaha..

    0

    0
  35. izzah says:

    sumpah.. !!! benci giler aku tgk si lopak air ni…!!! perasan cantek.. ramai g artis cantek tp xla poyo + belagak cam die.. setakat harap cable bapak besar, bley la nak poyo.. bakat xseberapa… mmg klu drama klua muka lopak ni,, ttp tv trs g baek.. !!! meluat !!!

    0

    0
  36. b says:

    sedap mulut mengata… dah dia ada duit, suka ati la nk buat baju macam fazura ke beyonce ke. xpyh nak jeles sgt. at least aku tau diorg hati baik, korang?? bab berkawan bagus.. org2 cm korg ni la ye yg suka ckp belakang, iri hati, busuk hati dgn kesenangan org lain.. diorg beli ke sewa ke baju ala2 diva, ko hado?? xde kan, sebab tu hasad dengki sgt. dh la korg x kenal, pstu kutuk2. hari raya plk ni babe. agak2 sebelum mati sempat ke nak mintak maaf ngan diorg ek?

    0

    0
  37. hati tergeletek says:

    jangan tak tau fazura n cik ta yang pinjam baju dorang.

    B)

    0

    0
  38. KAKIKUTUK93 says:

    x penat ke dorang ni pakai baju camtu…

    0

    0
  39. zan says:

    suka sangat tgk Juliana nie..simple mcm nie pun dah cantik sangat!..

    0

    0
  40. syu says:

    pic ke4 yg pegang budak kecik tu sape????

    0

    0