Written by AbangNara | December 31st, 2015

Hari ini ialah hari pernikahan Marsha Milah Londoh dan kekasihnya, Mohd Saiful Nizam. Seperti biasa sehari sebelum tarikh keramat, akan diadakan majlis malam berinai untuk meraikan bakal pengantin. Majlis yang dianjurkan untuk Marsha ini sangat ringkas namun jelas menyerlahkan seri pengantin.

marsha

Semoga segalanya berjalan lancar buat Marsha dan Saiful hari ini. Pasti kedua-duanya sedang berdebar menunggu detik diijabkabulkan. Sama-sama kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


marsha
marsha
marsha
marsha
marsha
marsha
marsha
marsha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (9 GAMBAR)Sekitar Malam Berinai Marsha Milah Londoh

  1. Jemah says:

    Simple je I loikeeee :))

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Untung dapat mak mertua yang sayang kat dia…
      Keluarga mak mertua nak dia rasa pengalaman pengantin melayu..
      So buatkan majlis berinai untuk dia… diraikan oleh kawan2 dan sanak saudara..
      Semoga jodoh berkekalan dengan restu kedua keluarga.

      0

      0
    • minah jambu gerek says:

      gambar yg no 4 tu pompan yg pakai tudung minah jambu macm seram pulak tengok dia ketawa..

      0

      0
  2. yeah yeah says:

    sweet and simple. Inai ikut cara lama.dh lma x tgk pengantin pakai inai cre lme camtu.kan nampak seri je

    0

    0
  3. Anonymous says:

    suka tengok tangannya berinak tidak semak…. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat… dijauhi fitnah dan tomahan… bersabar itu penting dalam hidup ini Marsha

    0

    0
  4. Anonymous says:

    macam velvet dgn rich lah, nenek velvet masuk Islam…. tahnia memberi sokongan

    0

    0
  5. kucing kiut says:

    yang simple itu lebih indah

    0

    0
  6. dildo says:

    Selamat menyondol keduanya jgn lupa sondol lubang jubuq marsha smpai brnanah k

    0

    0
  7. melati says:

    Simple jer….lg org suka…yg menunjuk2 ni byk Tin Kosong….TMJ pun kawin simple2 jer…

    0

    0
  8. hamba Allah says:

    tahniah marsha dan bakal suami . i love ur style .

    0

    0
  9. Anonymous says:

    suka tengok geng marsha,nabila huda,nad zaina,sakinah ni.

    simple,tak ambil hak org,walaupun nampak gila2 & happening.

    moga berbahagia ke Jannah.Amin.

    0

    0
  10. LOLA says:

    simple je majlis berinai marsha..
    pakaian pn takde nak dedah2 sana sini mcm sesetengah artis yang sememangnya lahir2 tu confirm2 dah islam…tapi bile tang pakaian…mengucap panjang makcik.
    less is more..love u marsha=)

    0

    0
  11. i yang cantik says:

    Simple ajer… suka akk nengok..
    semoga bahagia hingga jannah ….

    0

    0
  12. anon says:

    Mcm manalah si lelaki tu berkenan dekat dia ni, tak lawa, biasa2 je…….hmm maybe sb selebriti lah…..tapi bkn popular pun.
    Hope yg lelaki blh bimbing dgn betol, jgn jadi mcm si marion tu, kawin sb harta & pakaian mcm kafir laknat. Dah beranak 3 masih pakai mini skirt…

    0

    0
  13. PA KU DULI says:

    eh hello…smua perempuan sabah n sarawak cantik2 bah..ko tu yg JELES sbenanya sial !!.. perempuan cipap itam..muke mcm anak bangla smua..hahahaha…klaw x, xkanlah lelaki SEMENANJUNG asyik terpikat dgn perempuan sabah n sarawak…huhu…jgn jeles u..ko x laku !! hahahaha..perempuan sabah n sarawak pandai menggoda n manja + cantik..putih2…sebab tu lelaki SEMENANJUNG x main perempuan SEMENANJUNG..xde TEST bagi dorang..haha…perempuan SEMENANJUNG low class…muka JAWA..HAHA…perempuan sabah n sarawak pandai ambik hati lelaki, x mcm ppuan smenanjung bkepit sana sini pakai tudung pastu buat maksiat…ishh..teroknyerr..mai2 la dtg sini…asalkan suami korang jgan pulak tgoda dgn kita org..huhuhu

    0

    0
  14. PA KU DULI says:

    orang perempuan sabah n sarawak BODY MANTAP2 woooo…..jgn jeles!! melentik gitu..x mcm org ppuan sana…hanya tahu mengangkang pastu kena tinggal…hahaha..klaw nk tahu, brapa ramai suami org ppuan semenanjung dh kena dkat aku, haha..bnyak duit dorang aku lesapkan..bodoh nye ppuan smnanjung, bkeja siang malam, tp belakang korang , korang x tau suami korang skandal dgn ppuan sabah n sarawak cni bah…hahaha..padan muka korang…n lelaki smenanjung pun bodoh, senang sgt masuk umpan dek kerana body kami..hahaha..

    0

    0
  15. lara_hati says:

    Simple & sweet, Marsha selalu ada ja dlam pic bila kawan2 lain berinai, dalam majlis Marsha maybe yang lain2 sibuk kot, ke ada gambar lain cuma tk de dalam ni :), Tahniah untuk Marsha sebagai sedara baru n bakal menjadi isteri…a happy ending for 2015

    0

    0
  16. HUHUD says:

    MANA SI SAKINAH..BUKAN BFF DIER KER TU???

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Marsha Milan.. la pakcik beautifulnara

    0

    0
  18. Sedarlah kita sesama manusia says:

    PA KU DULI: Maaf sy orang sabah, tapi cara awak cakap dah boleh tau u bukan asal sabah pun. Tapi mulut awak kan, dosa memfitnah tu biar Tuhan dan awak ja yang tau.. Orang tak kenal awak sini tapi Allah maha besar, Semoga beroleh ke jalan yang benar…

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Lepas convert jadi Milah ke BN..

    Mohon pencerahan..

    0

    0
  20. Dr, fifi says:

    Tahniah,,,;))

    0

    0
  21. Mama Nina says:

    Pesal a sia urang sbh tp badan sia mengelebeh jak ..nda mantap mcm kau ckp ..budu ba ko ni, klu masih sumandak semua org body mantap..cua kunun ko tgk yg suda kawen..mau nya byk spare part..weh, jgn taksub sgt ngan sabah kau tu..

    0

    0
    • Lols says:

      Hahaah ngam komen ko ni. Taksub bah si Pa Ku Duli ni, perasan body cantik tapi apa pun nda guna kalau kaki menipu. Pi ko saaana jauh2.

      0

      0