Written by AbangNara | December 5th, 2014

Petang semalam, Elaine Daly telah pun sah bergelar isteri kepada Nick Borden, seorang doktor yang berasal dari Afrika Selatan. Majlis perkahwinan mereka telah berlangsung di restoran makanan Itali, Ciao yang terletak di Jalan Kampung Pandan. Untuk makluman, Nick telah pun menetap di Malaysia selama 10 tahun dan mempunyai taraf penduduk tetap. Mereka berdua telah bertunang pada Julai lalu.
gambar kahwin elain dalyMajlis meraikan pasangan ini akan turut diadakan di tempat asal Nick Borden yang merupakan seorang duda anak satu iaitu di Johannesburg, Afrika Januari depan. Selepas itu Elaine dan suaminya akan berbulan madu Zimbabwe. Sabtu ini, mereka berdua akan diraikan di dalam satu majlis tertutup di sebuah lokasi yang dirahsiakan.
gambar kahwin elain daly

Tahniah diucapkan kepada Elaine Daly dan Nick Borden atas perkahwinan ini. Semoga berbahagia ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar kahwin elain daly

gambar kahwin elain daly

gambar kahwin elain daly

gambar kahwin elain daly

gambar kahwin elain daly

gambar kahwin elain daly

gambar kahwin elain daly

gambar kahwin elain daly

31 responses to (9 GAMBAR)Sekitar Majlis Perkahwinan Elaine Daly & Nick Borden

  1. Olga Teringin says:

    simple but nice…

    0

    0
  2. Mak Jemah says:

    best tengok diaorang ciuom mulot tu. cik ta hado?

    0

    0
  3. senyum kambeng says:

    bagus. perkawinan yg x membazir.
    memang islamik sangat.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    hari jumat hari baik untuk orang islam napelah gambar maksiat ni pulak yang di lekat kat sini,

    0

    0
  5. ilya says:

    maksiat apanya…dorg dah kawen. lagipun dorg bukan Islam. sama la mcm ko tgk tv citer omputih yg ada adegan romance.

    0

    0
  6. manz says:

    bangang apa nara ni letak gambar bercium. gambar kawin jer dah la.. puih!

    0

    0
  7. Xoyoyouiu says:

    Zimbabwe for your honeymoon. Tak takut ebola ke weh? Negara lain ban rakyat ke afrika.. Ini kita nak pergi jugak.

    0

    0
  8. aku says:

    sayang seribu kali sayang.
    gambar perkahwinan artis malaysia yang bukan islam lebih sedap mata memandang berbanding majlis perkahwinan artis beragama islam.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Memang la nampak simple sebab baru nikah….resepsinya kat satu majlis tertutup di sebuah lokasi yang dirahsiakan dan di johnesberg. Masa tu baru la grand. Sama je macam orang Melayu kawin. Cuma bezanya dia orang bercium mulut lepas nikah. Orang Melayu suka buat resepsi tengah hari buta dan suruh pengantin berarak tengah panas terik. Bukan ke Mat Salleh South Afrika ni kebanyakannya Jews (Yahudi).

    0

    0
  10. Hanez Suraya says:

    Uols suma tau tak, icon sebelah nama kita ni kan, semuanya unique. Suma orang design lain2. So sebenarnya si pondan Anonymous, manz, Masitah, ilya icon kaler biru cair ni dan pape jelah nama yang dia guna adalah pondan yang sama. Sedeyhkan hidup kau.

    0

    0
  11. anon says:

    Aku suka elaine ni, nampak down to earth je tapi lina teoh nampak sombong…

    0

    0
  12. belon dailie says:

    betul tu simple jer x membazir bagai…very the kafir sangat

    0

    0
  13. abang pada jebat says:

    manz hang dok mana kampong manz hak hak hak hakahaahakktuihh!

    0

    0