Written by AbangNara | March 11th, 2015

Walaupun telah berusia 45 tahun pada 9 Mac yang lalu, Rozita Che Wan masih tetap anggun, jelita dan menawan. Lebih-lebih lagi sejak isteri kepada Zain Saidin ini berhijrah dan memakai tudung sepenuhnya. Memang makin sedap mata memandang. Kalau terjumpa Che Ta di luar, mesti ramai yang beranggapan pelakon ini masih berada di usia 30-an. Tetap kekal awet muda sehingga ke hari ini.

hari jadi che ta

Selamat hari jadi diucapkan kepada Rozita Che Wan. Semoga di usia 45 tahun ini, Che Ta dimurahkan rezeki, diberikan kebahagiaan dan sentiasa mendapat lindungan daripadaNya. Semoga terus gembira di samping suami dan anak-anak tercinta. Semoga Che Ta sentiasa menjadi role model kepada remaja-remaja di luar sana.

hari jadi che ta

Lagi beberapa gambar Rozita Che Wan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Volkswagen Beetle bakal dihentikan pengeluaran

hari jadi che ta
hari jadi che ta
hari jadi che ta
hari jadi che ta
hari jadi che ta
hari jadi che ta
hari jadi che ta

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to (9 GAMBAR)Rozita Che Wan Yang Semakin Jelita Di Usia 45 Tahun

  1. Fuziyayang says:

    Alhamdulillah..

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Mmg cantik walupon dah tua..respek

    0

    0
  3. Bacin says:

    Tak pakai tudung show off.
    Pakai tudung pon show off.

    0

    0
    • cik tata says:

      Sekurang2nya dia mendapat hidayah untuk bertudung. Show off ke tak, itu dosa dia. Kita sebagai yg melihat, terutama benda yang baik, berdoa lah semoga kebaikan itu kekal.

      0

      0
    • poyos la says:

      bacin ni sakit jiwa sakit otak xblh tgk org lebih dr dia..sian ko bacin msti hidup kurg kasih syg..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ape yg show off nye??

      0

      0
  4. x hbs2 says:

    Baik pji bini sndri dr bni org lain lh.ko pn tau pe hukum nya kn,Nara??

    0

    0
    • upin&ipin says:

      Ingatkan pakai tudung make-up pun dah berkurang.. tengok-tengok 2 kali 5 je mcm dulu… tuiii!!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ok ape make up die..natural gitu

        0

        0
      • kelolo says:

        Bulu mata dia macam Mr. Snuffleupagus.. alaa gajah dalam sesame street tu.. natural ke tu eh? macam tak je.. macam tipu je… meahahah… nak tutup aurat buat betul-betul, jangan stok tutup kepala je.. tokti tu pun sama. darjat dia dan kehebatan dia sebagai biduanita tak bermakna dia tu perfect behijab..
        *grabs popcorn awaiting minions to rage*

        0

        0
  5. Anonymous says:

    Komen aku :
    1) Mana Man Kajang
    2) Cik Ta tolong jgn pakai bulu mata palsu, please…

    0

    0
  6. cik tatitu says:

    umur cik ta 42 la nara…pi cek wiki.
    role model kt mokcik2 jaga badan utk laki….role model utk remaja watper..

    0

    0
    • Anonymous says:

      leh gak utk remaja, remaja tu nnti akn jd macik2 dn akan tua gak, baik la jaga starting dr muda barulah maintain, dh tua baru nk jaga wtpe.

      0

      0
  7. Anonymous says:

    Rasanya lagi lawa bila bertudung/ Tapi….janganla pakai seluar dan baju ketat lagi. Tak sesuai untuk orang berhijab. Bulu mata dan makeup tu kalau boleh jangan la tebal sangat. Che Ta ni lawa tapi kenapa tak confident dengan paras rupa sendiri.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Sekarang ni bab leher dah tak nampak lagi kedut2 sebab dah berhijab cuma bab tangan tetap nampak kedutnya.

    0

    0
  9. wak doyok says:

    aku dah caraz man kajang hak hak hak

    0

    0
  10. as-madinah muhammad says:

    Bismillah.
    Alhamdulillah. kak Rozita, lengan dan kaki juga adalah sebahagian dari aurat wanita yang wajib di tutup. Renungan buat diri saya juga.
    Baraqallahufik.
    Amin.

    0

    0
  11. Linzy Longkang says:

    Nak jadi retis kat mesia skang senang jekkk kalau nak kene puji habis habisan pakai jer hijab sbb yg lain org tak kisah sgt pon

    0

    0
  12. weng weng says:

    cantik, kaya, sehat, menutup aurat dan beriman..maka jadilah kamu wanita muslimah sempurna…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Heran aku.. berapa umur sebenar che ta? Last year baru kawen, kan 41 tahun. Amacam this year boleh 45. Nara nyanyuk ke, buat buat controversy..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    gambar 1st mcm xdak kening..
    cik ta memang pandai jaga badan, dah tua pon kalah anak dara..

    0

    0
  15. cheta lawa says:

    pic duckface….terserlah kekedutan hua hua hua

    0

    0
  16. kuku besi says:

    Korang tua2 nti x berkedut ke nk eww2 dgn kedutan che ta? choooiii sekurang2nye nmpk la die tu natural. xde nk botox sane sini bg nmpk tegang. x habes2, biarlah die dgn kedutan tu, dah namenye pun usia makin meningkat.

    0

    0
  17. Ye ke says:

    orang dh memg cantik…klau pakai ap pn nmpk cantik…lagi2 cik ta ni bila dh berhijab…lagi nmpk cantik..tpi pd aku kan..klau boleh cik ta x mahu la pakai bulu mata palsu n make up tebal2..cik ta lagi nmpk anggun n muda klau dia x pakai bulu mata palsu n x bermake up tebal…suka tengok pic cik ta y last tu…cantikkkkk…cik ta ni body memg lawa lagi wlpn dh angka 4…y ad retis y anak dara pn x pandai jaga badan….

    0

    0
  18. Anonymous says:

    harap2 niat dia bertudung tu sbb nk tutup aurat lah…bukan nk tutup kedut di leher atau uban di kepala hihihii…jgn mare che ta…aku suka tengok che ta lawa…lebih2 lagi kalau senyum nampak gigi che ta yg cantik tu…

    0

    0
  19. nak cuit sikit says:

    kadang kadang remaja nampak lebih makcik dari makcik heheheh tu yang remaja ati panas dan dengki….ada satu guy kat opis aku pernah cakap….yang dia berkenan rupanya mak orang…yang xberkenan rupanya anak dara…so remaja jangan cemburu atau dengki jika makcik or aunty dapat nikah org muda sbb yang remaja lagi nampak macam makcik dari makcik sendiri…

    0

    0
  20. Usin lempoyang says:

    Woihhh Nara… umo che ta 42 tahun lahhh BUKAN 45 okey!!! dia lahir tahun 1974… kira sendirilahhh… hati2 sket sblm kuarkan statement!

    0

    1
  21. josh says:

    Hmm….dah bertudung tu kurangkan lah mekap 5 inci and bulu mata palsu and contact lens kaler2 tu. Mcm ustaz Dr. zaharudin kata…”simpan saje lah gambar2 ‘cute’ anda utk tatapan suami, tidak perlulah tamakkan pujian manusia luar, tunggu sajelah pujian drp para malaikat & bidadari dari syurga nanti…” ye che ta. Umor pun dah senja, cukop2lah menayang2 rupa anda……
    Hmm…tu gambar yg dia muncungkan mulut kat husband tu dah kedut seribu pun kat mulut tu…

    0

    0
  22. Nak cite says:

    Bosan gler

    0

    0
  23. Hanee Haneeta says:

    Saya xmau komen pasal aurat,sbab saya pun tak perfect..tapi wondering camner che ta boleh berjalan scara normal pakai kasut tinggi camtu..adoi sengsara kaki

    0

    0
  24. nak cuit sikit says:

    apa yang nak kecoh…42 ke 45 ke tetap 40an…..yang penting tetap vogue dan maintain..anugerah Allah pada hambaNYA

    0

    0
  25. melur says:

    Memang che ta jelita orgnya. Tp honestly…. kulit wajah dia agak kendur jika nk di bandingkn dgn usianya baru 42 tahun. kebanyakan wanita sebaya che ta… wajah dia org masih anjal. Mungkin atas sebab tu dia make up tebal utk cover kekurangan tersebut. Tang body…memang x nafi. Mantain mcm ank dara. Tp wajah & leher nampak terlalu berusia dr umur. Ramai lg artis yg umur baya & tua dr che ta. Tp skin dia mantain muda….. cuma x top & meletop mcm che ta.

    0

    0
  26. whyda says:

    alhamdulillah

    0

    0