Written by AbangNara | March 6th, 2013

Bulan Februari yang lalu, genaplah setahun Yusry dan Lisa Surihani bergelar pasangan suami isteri. Bagi Abang Nara, mereka berdua adalah pasangan selebriti Malaysia yang paling sweet. Memang sama cantik dan sama padan sungguh.

lisa dan yusry

Semoga perkahwinan Lisa dan Yusry akan berkekalan sehingga ke hujung hayat. Sama-samalah kita doakan agar mereka dimurahkan rezeki untuk dikurniakan cahaya mata. Pasti comel anak mereka nanti. Tak sabar pulak Abang Nara nak menengoknya.
lisa dan yusry

Lagi 7 keping gambar pasangan romantis Yusry dan Lisa dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Tips penjagaan telefon bimbit anda

lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 responses to (9 GAMBAR)Perkahwinan Lisa Surihani & Yusry Cecah Usia Setahun

  1. Anonymous says:

    lisa ni artis plg cun kat malaysia & plg ramai fans

    0

    0
    • missa says:

      comelnyer lisa…

      0

      0
      • Anonymous says:

        setahun masih bahagia..kau tunggu la 5 tahun lagi. masing2 masam macam cuka getah.. lalalalalalaalala

        0

        0
        • red says:

          heran kenapa ramai sangat yang minat lisa ni…belakon biasa2 je ku tengok, suara masa belakon pun macam tak best. Celah mana kehebatan dia nie yang buat ramai sgt suka tu? cercite2…..

          0

          0
        • amoi says:

          Sokong dgn kata2 Red..nak kata bebetul cantik xde..cuma muka dia comel :) berlakon pun suam suam jer..artis David Teoh..biasa la =P

          0

          0
        • asam boi says:

          macam rumahtangga ko agaknye kan? orang lain ok je.. ko je lelebih.. ckp melalui pengalaman la tu.. kakakaka

          0

          0
        • pink says:

          x baik ckp mcm tu…..kita doa yg baik2 sudah la…. sy rasa ramai org suka kat dia sbb attitude dia kot….tgok yg blakon bagus2 tapi attitude hancuzzzz!

          0

          0
        • Ismail Ikan Keli says:

          Tak minat la aku pompuan muka kembong nehhhh…

          0

          0
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          pasal dia ni jambu lah ! muka dia cute n comel n cantek ayu manis bab tu lahhhhhh dia banyak peminat …

          0

          0
        • Saya suka Lisa Surihani juga, mari ikut ke Lahad Datu… ayo!!

          0

          0
        • akulah aku says:

          tak perlulah nak komen yang bukan2. dah macam mendoakan perkara buruk pulak

          0

          0
        • Akaks... says:

          Akak rase myb ko yg xrase bahagia kot..pandai2 ko ramalkan jodoh org yek…akak dh 5 taun kawen, dan belum dikurniakan anak..tp Alhamdulillah sampai skarang msh lagi rase bahagia..n hendaknye sampai ke syurgalah bkn setakat ujung nyawa jek..

          0

          0
      • David Teuk says:

        KENAPA LISA KAWIN SAMA ITU……….. BANGLA ?????????? :(

        0

        0
      • Kak Ja says:

        bertuah Osman Kering dpt bini cantik …jajajajajajajajajaa

        0

        0
        • Anonymous says:

          osman kering kan da meninggal. x baik persendakan orang apatah lg yang sudah tiada…

          0

          0
        • aku benci kontoversi.. says:

          ka ni sebut2 org dah meninggal ape kes??baik ka sedekah al-fatihah kat dia..

          0

          0
    • sunshine says:

      semoga dpt rezeki anak pada tahun ni… :)
      sweet je tgk diorang, yusry pun nmpk lagi muda bila dgn lisa…

      0

      0
      • mama jelita says:

        duit berkepuk, pegilah buat bayi pakai kaedah tabung uji.. sekali beranak keluar kembar..

        0

        0
        • Sedeyyy says:

          ada duit..bini kau biarkan berlakon…duduk umah jaga anak la haihh….

          0

          0
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          orang cakap kalau nk dapat anak nk kena ambek anak angkat dulu ye ke ?

          0

          0
    • K Bye says:

      entah la..Yusry ni macam tak “power” je aku tengok.

      0

      0
      • jiran che ta janda gersang says:

        apa kata kita pakat ramai2 rogol si yusery tu? baru tau power ke tak.. kalau tak pun suruh si lisa belajar ngan che ta janda tak laku tu..macam mana dia buat kat zain sampai budak dugong tu nak ngadap muka kedut dia tu sampai mampus.

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko ingat yg power je ke bole dpt anak? itu semua ade byk faktor lain la…salah satunye rezeki dari Tuhan. Kite sapa nak menghukum….baru setahun je pun…rileks la…

        0

        0
    • anak ibu says:

      first picture nmpk paha lisa..please ye adik kakak y perempuan skalian..warna hitam kalah kepada cahaya kemera..fikir2kanlah

      0

      0
      • Anonymous says:

        bodoh ke ko ni? kau tak rasa ke tu kain dia yg shining? tau nak nampak salah orang je. hadoi.. mcm komfem2 je tu paha dia. bangang nak mampos. kan dah kena bangang sekali.

        0

        0
      • anak bapak says:

        please ye ahkak2 skalian..tgok tu pakai kanta lain kali ye..aduhaiiii tu bukan peha dia lahhhhh…tu bju dia lahhhh..warna hitam kalah kepada cahaya kemera..fikir2kanlah..hebat betul peha lisa ada bunga2..pandai bilih baju..corak lace sama mcm peha..

        *tau nk kondem org ja..tgok btol2 xnak.

        0

        0
      • KIREI says:

        tu sekali baju dia lah…lenkali buka mata luas2 dulu..tgk byk2 kali baru komen….huhuhuhu

        0

        0
      • pink says:

        tgok la betul2 b4 nak komen…..baju dia mcm dress labuh then dia ala2 ikat pkai kain hitam tu….so warna yg mcm warna kulit peha dia tu bkan kulit dia…warna baju dress tu….

        0

        0
      • hana says:

        ko nii cuba buka luas2 sakit mata tuh….kan ke baju tu da lapik kat dalam…jo tgk ader 2-3 baju yg sama….tuhan bgi mata..tak pandai guna…tau nak ngutuk jaa….len kali nak ngutuk….check dulu sahih ke tak…info yg ko nk kutuk..cakap tak usul periksa..

        0

        0
    • cik kiah says:

      gambar no 4 dari atas tu nmpak yusry tk cukup tido.. mata pun tak larat nk angkat…

      0

      0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        asek asek over timeeeeee je cmana nk cukop tido tk paham2 la dia ni

        0

        0
  2. benci artis mesia says:

    sweeeeettttttttt nyerrrrr,….

    0

    0
  3. KIMJONGKOOK says:

    Lisa pun dah makin tembam sekarang

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      asek kena pammmmmmmmmmmmm je camana tk tembam ! jangan marah ye lisaaaaaaaaaaa lov uuuuuuuu ;).

      0

      0
  4. kak ton says:

    tak bolee bagi anak nk wt pe??

    0

    0
    • Anonymous says:

      nak bagi anak kat sape?..kat ko ke?…sebok.tu semua urusan Allah.yg penting rumahtangga mereka bahagia.

      0

      0
  5. MishLolinx says:

    Sweet.. Semoga berkekalan ;)

    0

    0
  6. miss mong says:

    cantiknyaaa pantai yg depa pi..pasir putih bersih..

    0

    0
  7. Haliza Misboon says:

    bang nara.. plz laa entry2 yg abg nara minat sgt.. jgn la di bt main post..
    asik2 kuar itu.. bosan r.. alih2 itu jek.. post2 baru suma doh bawah..

    majulah sukan untuk negera..

    0

    0
  8. Lisa Fans says:

    Lisa memang cantik lawa,anggun

    semoga dapat baby…… mesti lawa anak lisa n yusry

    0

    0
  9. Haliza Misboon says:

    belakon plg kayu jugekk…

    0

    0
  10. orang says:

    aku penah berangan nk wajah secantik Lisa..euwww

    0

    0
  11. ellsalina says:

    tgk dorg ni muka cam nk sama kn?

    0

    0
  12. Burberry says:

    dulu masa kahwin dgn erra pun cakap sama cantik sama padan
    la ni kahwin dgn lisa pun cakap menda yang sama gak…sama cantik sama padan

    0

    0
  13. mia says:

    jodoh dan zuriat sume tu ketentuan Allah SWT. Sape kite nk ckp org ni mandul ke, x power ke? biarla dieorg bahagia dengan hidup dieorg, bukan ade mintak duit sape2 pon. jgn sampai Allah SWT bg benda2 yg x elok yg awak ckp tu kt diri sendiri.

    0

    0
    • david teo ang pau says:

      biasalah mulut manusia…mia ni keluarga lisa ngan yusry ke terasa sangat.. guna kaedah permanian beradas lah nampak gayanya,,cakap kat lisa jgn tunggu lama sangat..nanti dah tua susah doktor pakar nak tolong..aku pun suka kalau lisa beranak..mesti comel. sudah lah abang long nya pun begitu..nengok cucu belah edry jer nampaknya.

      0

      0
      • jas says:

        jodoh, rezeki, ajal & maut adalah rahsia Allah SWT..xde siapa pun tahu..kalu semua manusia tahu perjlnan takdir maka xkan ada masalah atau dugaan dlm kehidupan masing2..teringat kwn aku kerja promoter susu baby kat hypermarket..masa berborak dia bgtau ada customer tanya dia pasal susu baby..tengok air muka kakak tu nampak agak berusia..rupa2nya kakak tu baru dpt anak selepas 20thn kawin!..walaupun berpuluh2 thn kawin tapi sekurang2nya dpt anak penyambung waris keluarga..selepas berusaha bermcm2 cara maka doa dimakbulkan..

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko lagi gelisah apesal? biarlah dorang belum ada anak pun.susah senang dorang bukan ko yg tanggung.

        0

        0
  14. Anonymous says:

    aku tengok yusery ni mcm x power je…

    0

    0
    • jiran che ta janda gersang says:

      apa kata kita pakat ramai2 rogol si yusery tu? baru tau power ke tak.. kalau tak pun suruh si lisa belajar ngan che ta janda tak laku tu..macam mana dia buat kat zain sampai budak dugong tu nak ngadap muka kedut dia tu sampai mampus.

      0

      0
  15. apex says:

    lisa mmg cntik n comel. yg dislike tu sume bkn fans LISA SURIHANI. trg2 la lisa rmai peminat. kt fb pn dye artis pling top n byk skali peminat. kt twitter pn rmai follower. n AKU antara peminat LISA SURIHANI. berlakon pon best. steady LISA!!

    0

    0
  16. SOPHIE says:

    Lisa mmg comel,cantik.. tp org nya sombong sket….

    0

    0
  17. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    xde laa cantik mana pun betina nih…gemok pendek je pun…pipi kembong…yg laki dia tuh mcm bangla sesat…watever

    0

    0
  18. melor says:

    rasanya kalau guna kaedah permanian berhadas bukan ke haram di sisi agama islam…kalau tak silapla..sbb pernah tgok dlm drama tv2 , kaedah ini haram..

    0

    0
  19. ina says:

    banyak duit bole la…. hepi je….. kalu mcm aku ni, duit slalu x cukup, pening kepala… x dapat la pegi tempat-tempat yg best….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    berdosa ke xde anak?
    korg doksibuk org xde ank yg ank korg tu kompem ke nnt jd ahli syurga?
    boleh bela ank smpi masuk uni? ke ank kita tu bkl pewaris yg masuk pusat serenti?
    klu masuk uni nnti ader duit ke sampi xperlu pinjam ptptn?
    boleh kompem dia jg n bela korg bila tua nnti?
    x hntar korg ke rumah org tua?

    ni la mulut org…igt ank tu amanah..bukn lambg cinta jer….
    ni dok sibuk dgn blog hiburan ank korg tu tgh buat aper?
    dah solat? quran dah khatam?
    skrg ni trend ye..bebudak dah akhil baligh fatihah pon xtau bc..
    mandia wajib pon xtau….
    hah xtakut ke Allah tanya psl ank korg nnti?
    jgn jumud sgt…

    klu yg laki kompem ke korg da bg ckp ilmu kt dia ble d imam ms solt jenazah korg nanti? dia xlebihkn bini dia dr korg? ke dia terajg korg hntr pegi rumh org tua?
    yg pompuan klu ko beranak pon kompem ke laki ko xcari lain? syg n cinta ko selamanya? jgn sombong sgt bila Allah bg kelbihan kt korg…
    ank tu Allah yg beri..bukn beli kt pasar borong!

    0

    0
    • Anonymous says:

      nk like byk2….. sungguh mendalam….. like lg.. like lg.. like lg..

      0

      0
    • da 6 thn kawin says:

      seyes terharu..aku pn mcm lisa..belum diberi rezeki zuriat..selalu dicemuh rakan2 dn org sekeliling..hanya yg mampu berdoa kpd Allah spy diberi zuriat.jika ader ank aku akn jdkan die insan yg bertakwa dn beriman kepda Allah.tu adl impian sjk mule kwin lg.bkn skdr bukti cinta ..itu adalah amanah..kpd insan yg sdh ade ank,,bersyukurlah..jgn sesekali pndg rendah dn hina pd yg belum ader rezeki ank..semua itu urusn Allah..hanya die yg maha mengetahui disebalik kegembiraan n kesedihan yg diberikanNYa kpd kita semua

      0

      0
      • aku plak da 3thn kawin says:

        aku pn sme lom ade rezeki lg….masih menunggu n berdoa………. :(

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku pun dah masuk 5 taun kawin.xpe la belum ada anak pun.bukan berdosa.yg penting jaga keharmornian rumah tangga.biar aman damai sampai hujung nyawa.

        0

        0
        • Anon says:

          kenapa laki korang tak cari lain ye, kesian dia..

          0

          0
        • Anonymous says:

          sebab laki kami kahwin bukan sebab anak.laki kami kawin ngan kami sebab dia kasih dan sayangkan kami.kesian lg kat ko anon.org yg kurang kasih sayang.

          0

          0
  21. untung jadi lisa
    dpt kawen dgn yusry yg nmpak mcm cool je
    nampak mcm abg n adik pon ade gak
    doakan kan akak dpt jodoh mcm yusry!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    sweet je tgk gambar lisa nek basikal dgn yusry…

    0

    0
  23. olga says:

    nara plz la ko ni xboleh handle page ni dah…..ko dah makin slow sejak jadi SURIRUMAH sepenuh masa ni…we need latest and hoootttttt news…pls!

    0

    0
  24. Roundtable says:

    Blog Beautifulnara akan diambil alih oleh anaknya yang lebih cergas dan cerdas….suatu masa nanti lah..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    LISA NI ORANGNYE MANIS…PANDANG XJEMU,COMEL…MESTI DIA SEORANG YG BAIK HATI DAN XSOMBONG…SEBAB TU RAMAI SUKE DIA…KOME LETAK DIA SEBELAH LANA NORDIN,CONFIRM ORANG AKAN VOTE LISA!

    0

    0
  26. yokutanakdiyama says:

    lisa n yusry – smoga perkahwinan anda sentiasa diberkati Tuhan dan dilimpahkan rezeki selalu…
    kpd pengomen-pengomen yg jeles dgn pasangan ni…. saya kesian dgn diri anda yang menganggap manusia ni semuanya sempurna…. anda juga suka menghakimi org lain sedangkan anda sendiri masih byk kekurangannya… di satu sudut lain anda telah mencerminkan kepada dunia bahawa anda adalah lahir dari keluarga yang bermasalah…. sb keluarga yang bahagia mempunyai anak2 yang berfikiran positif…. hehe peace yo!

    0

    0
  27. Azira says:

    sweet couple!semoga berkekalan

    0

    0
  28. Salman says:

    mcm kta kn??

    0

    0
    • Azira says:

      apa neh?aku komen je engkau mula la menyibuk kang pasneh aku nak komen guna nama kate middleton la camneh eiii nyampahla

      0

      0
      • Salman says:

        batuk kokol sat aku….x agk2 nk nma gna nma kate…ye la gna la nma tu aku gna nma prnce william ..ok?

        0

        0
  29. Azira says:

    bodo la dia neh tension la aku msk sni bkn nk tension2, neh nmpk engkau je aku da stress tau

    0

    0
  30. Anonymous says:

    nara mana citer lain??!!! oh lupa plak kau suri rumah..hmmm…bosan lah citer yusry ngan lisa ni.biarlah depa..janji dapat tengok anak kate ngan prince william tak lama lagi.. yepa yeepa hey!!

    0

    0
  31. Anonymous says:

    ramai suka lisa sebab keperibadiannya dan sopan, macam tok ti waktu muda muda.. walau berlakon biasa biasa aje. minat lisa

    0

    0
    • minat lisa x minat sitipu says:

      aah mcm tok ti la sgt waktu muda2 dulu…tp nasib baik la lisa amik duda..xde la amik laki org mcm org ituwwww……

      0

      0
  32. Mat K says:

    sampai hati Lisa memilih Yusry drpd misai abang K ni. :(

    0

    0
  33. mak itam says:

    apa larr..ramai lg artis xde anak……..ct, umi aida (anak angkat ada la), erma fatima (pn anak angkat ramai), salwa dgn subadron (bela anak angkat gak), atilia (xde anak tp dah cerai lps lama kawin), ramai lg lah..apa nk heran itukan ANUGERAH. keje Allah.

    0

    0
    • hohoho says:

      coppp..copp…bila masa plak salwa bela anak angkat? tu bukan anak dia sendiri ke? baik ko research balik.

      0

      0
  34. Anonymous says:

    lisa simple

    0

    0
  35. anon says:

    cuba korang tengok gambar yg tulis dekat pasir tu..ada bekas tapak kasut la atas tu wakaka

    0

    0
  36. Anonymous says:

    bile blm kawin sibuk tanye bile nak kawin..dah kawin sibuk tnye bile nk dpt ank..dh ade ank sorang sibuk tnye bile nk tmbh.. manusia ni x pnh senyap dari pelbagai psoalan…

    0

    0
  37. nojhere says:

    Moga kekal la smpai akhir hayat…amin…

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Terpulanglah pendapat masing2…Doakan agar perkahwinan mereka berbahagia n berkekalan hingga akhirnya….mendoakan kebahagian org lain samelah seperti kita mendokan kebahagiaan utk kita juga….AMIN…..

    0

    0
  39. Sha says:

    apa perasaan lisa baca komen2 ni yerrr?

    0

    0
  40. Faziera says:

    Lisa xder masanye nk baca komen2 yg xmembina sume…
    dia tau rmai org yg busuk hati kat luar tue…sueka mgata hal org bknnye nk ckp hal2 elok2 …tp mburukkn org…mcm nie ke Melayu..????

    0

    0
  41. nur hanis says:

    lisa cantiknya lisa selamat hari jadi

    0

    0