Written by AbangNara | February 23rd, 2015

Kehadiran Nora Danish di mana-mana majlis anugerah sememangnya akan mencuri perhatian ramai. Walaupun sudah berusia 30-an, Nora tetap tampak muda dan macam budak baru lepas SPM. Wajahnya yang keanak-anakan memang menyebabkan ramai yang jatuh cinta dengannya. Di Anugerah MeleTOP Era 2015, Nora Danish bergandingan dengan Datuk Rosyam Noor untuk menjadi penyampai anugerah buat salah satu kategori yang dipertandingkan.

nora danish anugerah meletop era

Semoga tahun 2015 ini Nora Danish akan dimurahkan rezeki, dipermudahkan kehidupan dan cepat-cepat dipertemukan jodoh dengan insan yang teristimewa. Pasti ramai yang tak sabar mahu menatap kelibat Nora di atas pelamin. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nora danish anugerah meletop era

nora danish anugerah meletop era

nora danish anugerah meletop era

nora danish anugerah meletop era

nora danish anugerah meletop era

nora danish anugerah meletop era

nora danish anugerah meletop era

nora danish anugerah meletop era

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to (9 GAMBAR)Nora Danish Di Anugerah MeleTOP Era 2015

  1. aku says:

    kurrr..kurrr,,

    0

    0
  2. Anonymous says:

    masih comel..walaupun sudah nampak bibit2 ketuaan… hihihiii

    0

    0
  3. pijah says:

    Adik ak tanye”mane bf dia yg x keje tuh..hahaha”
    Nadim tuh x keje ker???

    0

    0
  4. anom says:

    Biasa aje takde lah hot mana pun. Cuma comel aje sebab badan kecil. Cantik lagi rebecca nur islam kat luar. Kulit putih bersih.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    manik kat baju dia macam besi bulat mcm duit syiling pengikat/pemberat belon oksigen tu jek.. hakhak..

    0

    0
  6. mak says:

    asal aku nampak mcm outdated je baju mak nora nihh..paplum zaman bla ni makcik..x sesuai lgsg ngan anugerah meletop era..hurmmm

    0

    0
    • Anonymous says:

      setuju, bukan nak perlekeh pasal body die ke, or muke die, tak, tapi baju die memanglah agak sopan, tapi colour baju dan model macam ni so out dated, nampak lebih tua dari umur die sbnarnya

      0

      0
  7. noratakhot says:

    Padan muka…for the first time she looks fat at the anugerah meletops…she think she can pull a fast one la kan dgn baju hideous mcm ni…well nora…u managed to look really buruk…FINALLY!!!

    0

    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      mana ada burok ???????? ok pe baju diaaaa..korang aje yg mate potek tengok dia tk cantek huh ! lov u noraaaaaaaaa..

      0

      0
  8. miss CHANEL says:

    BAJU NORA PALING BURUK KT ANUGERAH MELETOP!!!!! BLUWEEKKKSSS!!!!

    0

    0
  9. tak kelako says:

    orang pakai seksi mengata. orang pakai sopan pun mengata. nasib awk la nora danish jadi artis yee. tak boleh nak puaskan hati semua orang. yang cakap nora danish dah start nampak ketuaan tu, korang tak tua ke nanti? hmm?

    0

    0
  10. nora majidin says:

    suka lagi bila nora make up tipis / tak pakai make up.

    0

    0
  11. DIRI SENDIRI says:

    sbnrnye.. beautiful nara sndiri komen kate Nora buruk. pastu komen balik back up kate cantik la ape la.

    komen2 kat atas smua ni die sndri taip. termasuk komen ni. muahahaha
    tak gitu?

    0

    0
  12. ND? takpe laa..tq.. says:

    nara mmg kaki bodek nora danish..hahaha..asal ND aje berkilo2 gambar..rimas aku..berlakon mcm taik..harapkan gossip jual badan aje laa..

    0

    0
  13. ND Muka byk edit says:

    Nora ni kat ig dia jer npk cantik n tinggi kurus..camtu gark bf dia..muka licin mcm lilin..pasal duk edit gambar..pengikut2 ig buta ke apa?..photo edit pun xtau..tapi tgk live..mmg tak secantik yg dlm instagram..muka biasa jer..n nampak tua..tang comel aku pun tak tau tang mana comel..perasan comel kut..boleh la comel mcm muka kucing..hidung pun mcm kucing..hihihi

    0

    0
    • Anonymous says:

      Biasa aje muka dia. Ingat kan lawa sangat. Tapi lawalah dia daripada aku ni ha. Hehehe. Sombong gak nora ni kat luar. Tak macam nasha aziz friendly.

      0

      0
  14. KATY PERIS says:

    Well

    Nora Danish sangat POPULAR……

    Vote for Nora Danish….

    0

    0