Written by AbangNara | March 2nd, 2013

Pastinya anda sudah mengetahui yang Remy Ishak dan Maya Karin kini sedang bercuti bersama-sama di Imbak Canyon, Sabah. Terbaru, Maya Karin telah pun berkongsi beberapa gambar aktiviti yang dilakukan ketika berada di sana. Tentu Maya Karin seronok kerana dapat meluangkan masa bersama kawan baiknya, Remy Ishak.

remy

Salah satu gambar menarik yang telah dikongsikan oleh Maya Karin ialah gambar kakinya digigit oleh pacat. Pastinya itu satu pengalaman menarik buat Maya. Secara jujur, Abang Nara tak sangka Maya Karin merupakan seorang yang adventurous sebagini.

remy

Semoga Remy Ishak dan Maya Karin selamat pulang daripada percutian mereka. Jangan pergi lama sangat kerana keadaan di Sabah terutamanya di Lahad Datu masih tidak stabil sehingga sekarang. Lagi 7 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Kehebatan orang Bangladesh

remy
remy
remy
remy
remy
remy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to (9 GAMBAR)Maya Karin Dan Remy Ishak Di Imbak Canyon, Sabah

  1. MissB says:

    dislike

    0

    0
  2. tina tinu says:

    soooo shuweeettt!!

    0

    0
  3. nanu says:

    hok aloh… fahrin ahmad lagi hensem la weh

    0

    0
  4. Sweet minah jambu merah biru says:

    3rd hahahahahahahahahahaiiiiiii !!

    0

    0
  5. hmmmmmmmmmmm says:

    kenape gambarnya mcm tu? rosak ker? xboleh tengok pon

    0

    0
  6. kidney dish says:

    wehhh….masuk hutan tu solat x?

    0

    0
  7. belacansays says:

    haihhhhhhhhh……..
    pacat je ponn…………

    0

    0
  8. kidney dish says:

    wallawehh..terencat ke apa anon ni..ko pulak yang terasa

    0

    0
  9. kawan anon says:

    haha orang tnya kau dah solat belom? jawap jelah pe susah.

    0

    0
  10. zamil says:

    Woih… Apsal aku nampak gamba yg first je? Gamba lain mana?

    0

    0
  11. kalo aku pompuan mesti mcm maya
    love u gurl

    0

    0
  12. ewww says:

    Nasib baik pacat tak gigit ketiak Maya.

    0

    0
  13. si comment says:

    Hello kodok, they all pg ramai2 la. ya allah menuduh org membuat maksiat, sama seperti membuat maksiat

    0

    0
  14. Anonymous says:

    sape2 penyokong umngok kt sini jgn jd bodo dh la kamu tu diperlembukan xsedar diri lagi…hanya orang bijak pandai saja yang sokong PR..UMNGOK UNTUK ORG BODOH SAJE YANG TAKDE PENGETAHUAN DAN FAKTA HANYA PANDAI CAKAP MCM SYOK SENDIRI …kesian…

    0

    0
    • memey says:

      org kt atas gila!!!!!!!!!!!!!!xtau erti bersyukur…PR tu la angkara pencerobohan kt sabah…..

      0

      0
      • Anonymous says:

        hahaha nampak lg kebengongan puak umngok…ini je dapat jelaskan..selidik dulu fakta yang sebenarnya..main tuduh2 aku pn bleh ckap mak ko pn terlibat dalam pencerobohan tu siap bagi p##i..klu tengok tv3 baca utusan ini la jadinya sampai aku pn bleh ckap mak ko pn terlibat..main petik tanpa bukti…tgk sama sebelah pr apa yang diorg buat ..dgr ceramah mereka dan lihat apa yang umngok bt pada video ceramah pr untuk membangkitkan fitnah dan kekeliruan rakyat..cuba bandingkan apa yang dikeluarkan dlm tv3,utusan,blog2 umngok DENGAN ceramah pr yang SEPENUHNYA tanpa dipotong2 dan edit oleh umngok… lepastu baru ko bleh bersyukur ada juga org menyedarkan ko dengan penipuan umngok selama 54 thn ni..

        0

        0
        • Anonymous says:

          yg kata anwar terlibat bukan utusan atau buletin utama la wei…..
          reuters & manila times!!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko dengar berita tu pn dari tv3 jgk kan…tv3… hehehe….teruk2.. macai2 bn ni…

          0

          0
    • elsallina says:

      PR – PEMBOHONG RAKYAT!

      VOTE FOR BN!

      0

      0
  15. maya ikan karin says:

    padan depa 2 ni…

    0

    0
  16. Roundtable says:

    Aiseymen…cite ni blog lain dh lama kuar baru nara nk kuarkan…malas tul nara ni sejak kebelakangan ni…

    0

    0
  17. Lili says:

    Ko jangan buat org pikir lain nara..maya bukan berdua je dgn remy tu..ramai yg join
    . Tak pasal2 ko tanggung dosa kalo org pikir depa pergi berseronok berdua jer atas bukit tuh..

    0

    0
  18. elsallina says:

    Kalu berzina pun xtakot apatah lg mbunuh?? Layak ke penzina nk jdi pmimpi ? Silap2 merempat kt negara sendiri!

    BN vote for u!

    0

    0
  19. lemah says:

    BN – Barang naik
    PR – price reduce

    0

    0
  20. Joe says:

    aku tau Maya backpacker gang, tp remy terbahak? tetiba je nak follow..

    0

    0
  21. I spy says:

    Bercinta cintun sejak teater natrah lgi masa maya masih isteri org,Berenice skejap nk cover line,Sekarang smbung semula,apa tunggu lgi dh dpt wanita idola,sempurna Serba serbi x payah kerja kuat boleh live happily ever after,x perlu kecoh2 lgi dh dpt cinta sejati kalau dgn ex Dulu sorok2 nk upload Gmbr pon Susah.x perlu bagi Alaskan teman rapat,Sudah teranglgi bersuluh.

    0

    0
  22. Hussy says:

    Sesuai ke teman rapat perempuan kacau lelaki yg Ada ke kasih dn ajax bertemu?kalau budaya mat salleh sesuai kot..kalau dia beer kasih dgn Remy dn teman rapat Remy perempuan ajak jumpa,bag perasaan dia?

    0

    0
  23. […] (9 GAMBAR)Maya Karin Dan Remy Ishak Di Imbak Canyon, Sabah (50) […]

    0

    0