Written by AbangNara | September 19th, 2013

Amboi. Ramai betul hantar email kat Abang Nara suruh kongsikan lagi gambar bakal tunang Fizo Omar, si Mawar Abdul Karim ini. Kata mereka tak puas tengok muka Mawar yang redup, cantik dan manis. Siap ada buat perbandingan kata mereka Mawar dan Fizo memang ada iras-iras. Hebat betul pembaca BeautifulNara.

mawar

Jangan pula ada yang dengki kepada bakal pengantin kita ini dan buat cerita tak baik mengenai mereka berdua. Abang Nara tengok memang sweet betul diorang nie. Sama cantik sama padan. Lagipun dua-dua otak business. Insya Allah mereka berdua akan saling melengkapi.

mawarKepada lelaki di luar sana, tengok boleh tapi jangan tenung lama-lama. Kang terpikat pulak. Lagi beberapa keping gambar Mawar Abdul Karim dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber HasrulHassan dan Facebook Fareeda.

aircond murah

P.S: Telekung travel kembali lagi! Dengan warna terkini dan sangat sesuai untuk cik diluar sana yg sering travel ke sana sini.LIKE Facebook Gudang.my untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan.

mawar
mawar
mawar
mawar
mawar
mawar
mawar

Baca Yang Ini Pulak:-

111 responses to (9 GAMBAR)Mawar Abdul Karim, Bakal Tunang Fizo Omar

  1. saya ok jer!! says:

    cantik.. muka perempuan melayu terakhir sangat.. hihi… semoga jodoh berpanjangan. hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 16
  2. Nureza Aida says:

    Wahhh cantik. Memang sepadan!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
  3. mak jemah says:

    kening nya setebal 14 inci .. BTW she’s beautiful ..huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 4
  4. honey says:

    sweet…memang sepadan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  5. matatata says:

    cantik dah tp xphm np dia suke jegilkan bijik mate..mcm nk terkeluo bijik mate..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 3
  6. nok gebuzzz says:

    cantiknyer tudung,……………..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  7. what the? says:

    hmm .. tebalnye kening awak dik .. cantik .. cume kalo nipih sikit mekap tu mesti ok ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 1
  8. fizu osman says:

    cantik tp nape kening dia nmpk mcm pelik?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 2
  9. shoran says:

    sm cntik sm padan..sweet sgt2.. ;)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  10. adnan semput says:

    something abt her eyes….serammmmm

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 2
  11. Anonymous says:

    pic y pertama tu nmpk sgt dia org ni seiras…memg cantik la mwar ni…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
  12. EE says:

    matanya dah memang bulat bundar. kalau dikurangkan sikit solekan pada mata dan kening yg sememangnya tebal pasti lebih manis lagi mata yang memandang.

    apa pon, pandai fizo pilih gadis melayu seperti ini. dan bukannya gadis melayu yg ala-ala mat salleh. sememangnya siapa bilang gadis melayu tidak menawan? =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
  13. Mak Senah AKA Radio karat says:

    alahaii…mmg ko cantik dik, tapi napelah kening ko sebesar perdu pokok nyoq? xpyhlah nk mekap tebai-tebai sangat dik oiiii, ko tu dh lawapun, kalau mekap tebai-tebai dah mcm sacary pulak Mak Senah tengok, alahaiiiiii…. untunglah ko dik oiii, asl cun je, retis mesti sapu… kempunanlah Mak Senah nk dpt retis, kuli retispun blom tentu nk ngorat Mak Senah ni ha…. Semoga brkekaln hngga ke jinjang pelamin ye dik oii… jgn berkekalan smp ke Jinjang Utara jer… hak hak hak….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 6
  14. Aleesya Haseena says:

    Alhamdulillah…

    cantik dan padan kedua2nya… Semoga jodoh berpanjangan hingga ke hujung nyawa… amin.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  15. fatin says:

    manisnya mawar ni…sopan je..
    sejuk mata memandang…tahniah la fizo..
    calon yg sesuai.. smoga cnta diorang smpai ke Jannah.. Aamiin! :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
    • sopan ke says:

      sopan ke?… pakai tudung tp suar ketat cam yuna celah manalah sopannya tu… istilah cantik sopan ni sesuai utk yg cantik perlakuan cantik menjaga pakaian.. bukannya bertudung, muka nampak cantik tp setakat balut aurat da kata sopan chek oiii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 7
      • minah jambu merah biru says:

        betol cakap kau tu minah jambu setujuuuuuuuu la sangat2.hipokrit tu nama nyeeeeeeeeee…eleh setakat bertudong sape2 pon leh buatttttt………tapi sape brani tutop aurat macm waheda wasini sape brani ?????? minah2 tudong ni semua bukan Nye betol sangat ! kening pon draw ! itu dosa ini dosa tapi kening macm lidi mancis tk dosa huh !! hipokrit !!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
        • bluek says:

          tutup aurat mcm waheda tp merampas laki org sama juga hipokritnya minah oiiiii….bagi lah contoh yang kerlassss…. ustazah kah,,,tudung labuh baju labuh….hohohoho…pkai stokin u olsss,,,,hehe

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 8
  16. jiji says:

    boleh tak nak cakap, kalau derang kawen, inilah jodoh Allah. memang sangat sepadan dan datang tak disangka. macam leuniey n apek….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  17. betik says:

    adoyayyy..

    cantik tu mmg cantik..

    tp aku cukup x berkenan make up tebal tang mata.. dah terjojol mata nyer tu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  18. Mamma Mia says:

    Kening nipis pun salah.. Tebal punnn salah.. Abby katanya nipis kening..si mawar pulak suh kasih nipis ploopp..biase la.. Kite tak mampu puaskan hati semua org.. Huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 9
    • adohai says:

      ko tak faham maksud berserdehana ke? terlalu nipis / terlalu tebal seolah2 terlebih-lebih atau berlebih-lebihan.. sekian

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 4
    • nor says:

      masalahnya tebal bukan ori…..kaler celak bertepek sangat…tak nampak rerambut kening pun…

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  19. Batman says:

    Kening tebal sangat serupa tatoo..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  20. mida says:

    rasanyee klu x hitamkan atau x celak kan kening tu lagi okk kot..sbb nmpak pelik lak…ble org pndang akan focus kan dkt kening…heheh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  21. sofia says:

    kening tebal ke…make up tebal ke…tudung pendek ke…yang penting dia dpt FIZO OMAR.korang ade??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 28
  22. peminat mawar says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 38
    • ehem2 says:

      peminat mawar..diaorg bukan kutuk..just nk bgtau dia..kot2 selama ni dia x tersedaq dgn make up dia tu..bukan diorg duk kutuk ciptaan Allah..hang pun..baca elok2 baru nak emo hoke!! dah mmg sungguh make up kening n mata tu wat org terkozut..aku pun dok pikiaq kening dia yg ori ni tebai ka nipih..dua2 ada..hurmm..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 4
    • pah bedah says:

      actualy aku rasa dia mmg dah ngubah pon ciptaan allah..
      sebab aku tgok gmba dia dlm majalah tu asal nipis plak kening dia?
      lepas tu letaknya celak tebal2 kat kening.. dh macam botak kening dia..
      orang make up tebal ni org yg x de keyakinan pada diri sendiri je.. hehe
      jgn nnt pizo tgok muke dia x make up lari 1000 kaki plak hahaha..
      kau emo knp? kau ni mesti mak cik2 gagah beli tudung paredah konsep ttp aurat kelaut dan penuh pemziran tu kan ahask.. hehehe
      x pe la jnji diorang bhgia untill jannah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
    • sherry situ sana sini says:

      syg..elfira tu ori…mawa ni guna celak..tu je yg dorang nak katakan disini…kteorg yg tgk kat pic ni pun dah leh nampak dia lukis+bentukkan kening dia..xkan ko yg pernah jumpe dia xperasan??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  23. Aan says:

    sama cantik sama padan. muka dorang betol2 sama, InsyaALLAH jodoh berkekalan. doakan yang terbaik untuk kamu berdua dan semua urusan, majlis nanti berjalan lancar dan diberkati ALLAH swt, allahumma Ameen, :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  24. Nidia says:

    Biarlah dia nak mekap tebal ke nipis ke..janganlah nak meroyan kat sini weiii …atleast Mawar kasturi delima ni more better than ex-gf dia dulu pakai baju yang macam nak pergi konsert Lady gagak ..Go head Fizo ,jangan toleh belakang..Ikutkan citarasa peminat kau…tak kawen la kau sampai umur 30sen!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  25. sasa says:

    ala fizo omar je pn…ade aku kisah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  26. Scha says:

    Kate model dan owner tudung Fareeda kan.. kena la mekap.. biar la dia nk mekap sekati ke hape ke.. hak memasing kowt..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 7
  27. mona fendi says:

    kening nak lawan kening sinchan la tu. haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
  28. Anonymous says:

    aku rasa ini kali ke-3 aku nampak gambar Didie Alias interframe antara Fizo dan Mawar… he he he

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  29. hani says:

    pehal la dgn kening die tu?? lukis gune crayon ke hape?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  30. Anatomi says:

    Kening tulis ni, kalo elfira tu kening original.. hemm kecewa dgn kening awk (tetiber)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  31. mak andam tua says:

    mawar ni cantik. tapi kalau anda baca ini, nipiskan sedikit solekan mata. tiada masalah kening tebal tapi maybe boleh guna pencil warna brown instead of black supaya tak nampak terlalu obvious kening tu. just my 2cents

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  32. hadoi says:

    Sinchan .. but she’s pretty

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  33. lawa bertuah badan si Fizo ni dpt tunang lawa

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  34. x cukur kening says:

    nampak sgt kening lukis pun.. tgk jer perbezaan kening antara gambar2 yg ada.. kejap tebal kejap nipis sikit

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  35. Nek Joan Rivers says:

    Less is more. Belajar2 ler blending & shading. Ni dapat inspirasi from panda bear ke raccoon?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
    • Linzy Longkang says:

      Aduyaiiiiii tebal sekaki mekap dia pun, tak berat ker dik oiii? yg tudung punya laa lapis mcm alas meja sesuwei ker pakai kat mesia yg panas nih?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  36. Not bad says:

    Respect fizo sbb sentiasa meletak ibu dia ditangga yg teratas..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  37. Woot says:

    Cantik. Posing muka spesyen je. No expression. Kalau bkn mak tokeh tudung, x sesuai jd model. Kalau look plastic baik sarung je tudung kat patung. I believe she must be gorgeous without the tons of makeup n colours on her.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  38. otoks says:

    brow embroidery kah?
    tahniah utk diorang..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. Anonymous says:

    cantik, tp part kening tu ada weird sikit, mcm scary je tgk…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  40. Faezah Elai says:

    muka plastik, tak la lawa sangat

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  41. keling paria says:

    Ada keturunan keling ke? Opssss..

    Jangan nanti jadi kes mcm ashraf muslim dah la ye.. Hopefully tidak lah..

    Lps ni meletop lah bisnes Fareeda ye. Pandai carik artis nak kawin. Marketing strategy termurah di alam semesta.

    P/s: Seluar sendat. Tak tutup aurat. Boooo fizo! Carik la bakal bini yg tutup aurat sempurna….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 12
  42. takutaku says:

    Meremang tengkuk aku tgk muka minah ni… Make up terlalu tebal, kening tebal gila pastu cukur plak tu… Sekali pandang mcm pontianak make up berlakon opera cina! EEEEiiii geli aku… Tapi takpe, asalkan Fizo Omar tu suka, jadilah, dari jadi andartu pastu kahwin dgn pucuk muda mcm cik ta terketar ketar and mcm ustazah abby jadian.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  43. far away says:

    cantik!!! mcm fizo omar pakai tudung… muka serupa…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  44. mudik says:

    muka ada iras macam fizo
    jodoh panjang kata orang2 tua

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. […] puas tengok muka Mawar yang redup cantik dan manis Siap ada buat perbandingan kata mereka Mawar Read More This entry was posted in Entertainment and tagged 'TUNANG', Abdul, Bakal, Fizo, GAMBARMawar, […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Mak jemah pemalu says:

    Mawar…cantik nama dan cantik orangnya..tpi xberkenan pun dgn tudung fareeda ni..tak menutup aurat pun.broochnyer betul2 terletak kat alur t…. .org pandang kita, pandang tudung terus pandang kat situ..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  47. Biskut says:

    kalau nipiskan lagi ckit make up lagi cantik. muka nmpak fake bila make up dh tebal sgt. natural look kan cantik lagi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. kakisengat says:

    mohon fareeda buat design tudung tu biau labuh2 sampai bawah tetek….sayang org cantik tp tudung pendek, aku yg gegirl pon x berkenan nak beli

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  49. orang_penting says:

    cer tgk didie alias tu….manjang je duduk tgh2 antara fizo ngn mawar….hehehehehe :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. orang_penting says:

    cer tgk didie alias tu….manjang je duduk tgh2 antara fizo ngn mawar….hehehehehe :P….

    btw, teringin tgk mawar tanpa make up….. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. sherry situ sana sini says:

    ntah la ak tgk si mawar ni..makeup tebal, baju pun ada jgk yg senteng dan opkos ketat3, dada terdedah..kening cukur tu,kasi berbentuk pehtu g tonyoh ngan celak plak..tang mana yg hangpa kata popuan melayu terakhir..muslimah bagai tu? ak rasa dia ngan fida 2×5 ja….fida bungkus kepala..dia tudung senteng..x gitu uolsss?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
  52. PEMINAT SHIN CHAN says:

    shin chan pon jeles tengok kening mawar nih

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  53. dudu dodo says:

    Masa tgk muka die kt billboard besar tu.. aku terus rasa seram tgk mata n kening die.rasa mcm tah..seyes seram.mcm berhantu. igtkan aku sorg je.rupanya ramai lg rasa sm. cuba sruh die buang mekap.pompuan melayu terakhir tak pakai mekap n tudung singkat… hhahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  54. suria says:

    yang duk kondem 98% pompuan…jeles lettew…ada je cela org nk bangkit..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  55. aku says:

    Cantik… tp kalau kurangkan make-up tu pasti lagi cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  56. Anonymous says:

    dia nak nampak persis perempuan arab lah korang ni pun.. haha.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  57. suri says:

    hope fizo setia dengan mawar coz fizo ni Nampak ala2 playboy. taste dia before mawar pun perempuan sendat n seksi..dengan percintaan yang mcm chipsmore…tukar biskut lain la pula….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  58. NOR says:

    TOLONG LA JGN PAKAI CELAK TEBAL SANGAT…SCARY!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  59. nien says:

    dia ni makeup bajet muka iras lilly collins kot? ke bajet mcm camilla belle (ex-joe jonas)? sama kat kening je lah. hahaha.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  60. pening says:

    tudung pendek tp kalau dah die pakai baju 2 lapis x nampak bntuk dade x pela…ape gune tudung panjang tp baju ketat metat smpai leh nmpk bntuk dade through tudung tu…kecoh la korang ni…tudung pendek je x minat…okla die pki gk tudung…dr yg mlmpau sexy macam gambo fizo ngn awek b4 ni…korang sure perfect kan…baju longgar tudung labuh tp still bukak blog gosip…adoi

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  61. tina.jr says:

    Cantik-cantik dia pun, tak boleh lawan Juma. Juma tak mekap pun takpe. Dari segi perangai, ha yang tu aku tak tau!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  62. budak lagi says:

    gambar 1st je nmpk sgt cantik..gambar bawah2 tu scary giler

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  63. ehem says:

    cantik or tak itu semua kurniaan Allah.sape kita nak menidakkan apa yg Allah dh buat. mulut2 tu ckp elok2 sikit.mengutuk kaw2 dpt dosa..boleh ke nak g minta maaf depan dia?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  64. JOJO says:

    Amboii.. make up tebal la.. kening itam la… bior lerr… dia make up tebal ke , nipis ke.. itu hak dia kan u olssss… doakanla semogo dorg bahagia dunia akhirat. kita melayu ni, jgn ikut sgt perangai Typical Melayu ni tau.. kita amik budaya baik je.. Melayu ni kan berbudi bahasa..sopan santun.. hormat org tua.. amik yg elok2 je.. yg ad hoc punyer tu buang jauh2 naa..

    salam semua :))

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  65. nenek says:

    hmm..aku ni kan..memg suke ngn colour n patern tudung fareda ni. tp masalahnya, singkat betul lah..mamca tudung budak sekolah tadika. laki aq mmg kompem lah xkasi pakai. klo boleh tudung biarlah menutup bahagian dada.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. sarah lee says:

    Aku tgk muka die ni dh macam buku lukisan… Amik pensel warna kaler2… Tk tebal di tebalkn… Yg nipis nk kasi warna lg gelap gelapkn lagi…. Sian die tk de buku lukisan nk conteng2…alih2 gune muke die…….kikikikiki
    Ops…. Bapr byk make up bulanan die nih… Eyebrow maunye sebatang sehari…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  67. Juju says:

    Baguihla dia kapel ngan fizo dari kapel ngan laki orang(opsss tu dulu laaaaa)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. tgok aje says:

    Erm, bg sy biasa je harap mekal tebal seinci klau xde mekap rsanya mcm org2 biasa aje pn..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  69. well says:

    klu nk dinilai fizo nie…dia jenis lelaki yg pilih rupa la….semua ex2 dia muka lawa…x salah..tapi less is more…anyway…smoga bhgia hngga ke syurga…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. nananininunu says:

    alaaa…mawar ni kat luar mana bertudung pon..ramai yg pernah terserempak ngan dia kat alamanda xbertudung jenjalan ngan staff fareeda..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  71. Ciksu says:

    Alahai. kesian plk dgn c Mawar ni. tak pasal2 kena tempias dunia hiburan. Sabar jelah dik oi. Memang org ni kalau bab mengutuk no 1. Siapalah kita nk tutup mulut mereka. Dah memang kening tebal mata bulat nak buat mcm mana. Sbr lah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  72. Joyah Pok Pek says:

    Honestly Cik Mawar ni sgt la cntik org nya..bersopan satun dn berbudi bahasa pula..kalau tak make up utk photo shoot Fareeda pn memng cntik orgnya..selalu jmpa dkt Bangi sana..X perlah sekurang2 nya dia pilih yg bertudung..doakan semoga terbuka hati pakai tudung labuh tutup dada pulak selepas ini.AMIN

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  73. nyonya says:

    kening mcm shin chan la…+5++++++++++++

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. merong says:

    wahh..comel la diorg.. ad gak iras cam lily collins

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  75. […] Sumber: KoleksiCeritaBest melalui BeautifulNara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. norr says:

    mawar ni comei… dah la jutawan..bertuah sgguh fizo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. cik mimiey says:

    Kalau nk mngutuk org rkyat mlysia plg hebat….klu nk jd ustaz dan ustazah…imam dn mkmun…sorg pn xnk pilih….sbb allah mlihat mereka yg kutuk tu lbh bjaya di dunia dlm isu org lain… :) renungkn la ya….slmt beramal…dunia akhir…zaman

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


× 4 = 12