Written by AbangNara | August 27th, 2012

Sesungguhnya Abang Nara tak sangka ramai juga peminat Ustaz Don Daniyal di kalangan pembaca blog BeautifulNara. Abang Nara pasti ada yang kecewa kerana gagal menjadi wanita pencuri hati Ustaz Don, tetapi doakanlah Ustaz Don dan Husna bahagia selamanya. Mereka berdua nampak sangat sweet-sweet gitu.

husna ustaz don

Lagi 8 keping gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Ustaz Don dan Husna dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Nadia Zahari Photography yang juga merupakan official photographer untuk majlis ini.

husna ustaz don
husna ustaz don
husna ustaz don
husna ustaz don
husna ustaz don
husna ustaz don
husna ustaz don
husna ustaz don

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to (9 GAMBAR)Majlis Resepsi Ustaz Don & Husna Daripada Nadia Zahari Photography

  1. nazrul natasha baiduri says:

    hurmm nk cari suami soleh cm ustaz don la.. so langkah pertama, kena pakai tudung dulu..

    0

    0
    • nazrul natasha baiduri says:

      langkah kedua, mengikuti majlis2 ilmu.. Insyaallah dpt suami hensem n beriman..

      0

      0
      • Selitone says:

        nazrul natasha baiduri…

        Saya ada sorang anak kawan yang boleh dikatakan beriman… sepanjang mengenali dia, sembahyang tak pernah tinggal.

        TAPI TAK HENSEM…. SIYES TAK HENSEM… bukan saya nak berbohong atau nak menduga awak.

        Kalau wak nak berkenalan dan berkahwin dengan dia… please reply me.

        0

        0
      • i'm not a monster says:

        ustaz don smoga bahagia till jannah :)

        @selitone, jgn gatal sgt, nazrul natasha tu HANTU BAPOK

        0

        0
      • .
        mana raja minah. mesti ada benda yang dia tak puas hati nanti. nak berinai sampai ke siku katanya…. kawinnya tidak.

        0

        0
      • Selitone says:

        Chaisss…!!!

        ke-PON rupanyerr…!!!

        dah elok-elok kejadian Tuhan bagi jadi lelaki… ada hati nak jadi ke-PON… Lepas tu wat gimik kata menurut hati ler… krisis hati… dilema perasaan… blablabla

        Lepas tu kata orang sekeliling tak memahami… CHAISS…!!!

        Udah udah lerr tu… tak payah nak buat dilema perasaan… bukak seluar hendap dan intip elok elok barang jenis apa yang ada… kalau tak pasti mai aku nak tengok…!! sunat sampai ke kekacang baru tauuu..!!

        TQ pada IM NOT A MONSTER a.k.a i knoe who r u… heheheheh…

        0

        0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

        kenalkn ngan minah jambu lah…kasi minah jambu nama fb dia nanti minah jambu ed boleh ??? kalau boleh tolong reply minah jambu…..minah jambu setia menunggu….tk hensem tkpe la asal kn sedap mata memandang kire ok la

        0

        0
    • Selitone says:

      Teringat zaman aku dulu dulu…
      waktu muka masih jambu…
      badan berketak perot tidak memboyot terbonjol satu…
      idaman setiap dara dan janda di kampung akuuuu…

      Masa berganti masa…
      dulu bujang sekarang dah ‘ada’…
      TAPI MASIH BERHARAP NAK TAMBAH 2 ATAU 3…
      hahaha… janganlah nak marah…
      Selamat Hari Raya….

      0

      0
  2. chombi says:

    sweeeet!

    0

    0
  3. anarafiqa says:

    taniah ustaz don….

    0

    0
  4. Nur Kasih says:

    Tahniah Ustaz Don n Husna… semoga berkekalan sehingga ke anak cucu.

    0

    0
  5. saya ok jer! says:

    sweet ni ustaz don ni. selama ni nampak mcm serius je muka. ni muka comel manja pulak. hehe. nasib baik dah jadi laki org. hehehe :)

    0

    0
  6. donut_cute says:

    bagusnya mekap pun nipis-nipis cam tak bermekap pun. mekap utk suami shj.

    0

    0
    • deknon says:

      hehe..lelaki biasanya suka pompuan yg natural beauty. kurang mekap. tudung tak lilit belit sgt. sebabnya diorang cop pompuan camni high maintenance & lambat bersiap. sesuatu yg lelaki sgt tak suka =)

      0

      0
  7. syikin says:

    sepadan..

    0

    0
  8. […] Sesungguhnya Abang Nara tak sangka ramai juga peminat Ustaz Don Daniyal di kalangan pembaca blog BeautifulNara. Abang Nara pasti ada yang kecewa kerana gagal menjadi wanita pencuri hati Ustaz Don, tetapi doakanlah Ustaz Don dan Husna bahagia selamanya. Mereka berdua … Continue reading → […]

    0

    0
  9. cik lala says:

    Allah.. semua sudah tertulis luth mahfzNya,
    Semoga mereka bahagia smpai ke syurga..
    teringin sangat nak bt majlis sederhana mcmni.

    0

    0
  10. Fifi says:

    wahhhhh….sweet nye pak sedara I… =)

    0

    0
  11. Prince Noob says:

    tahniah lah ye ustaz don

    0

    0
  12. sassy d don says:

    songkok ustad mcm besau sangat je.hee..

    0

    0
  13. amna says:

    Tangan xnak lepas tuuu….wahhh sweet…

    0

    0
  14. boni kacak says:

    sama cantik sama padan :)

    0

    0
  15. Katak Comel says:

    romantik jgk ustaz don ni..untgla bini dye dpt suami yang romantik dan warak..

    0

    0
  16. Mama ansara says:

    Barakallahulakuma wabaraka ‘alaikuma wajama’a bainakuma fil khoir ila Ustaz Don & Dr Husna

    0

    0
  17. Mama ansara says:

    Barakallahulakuma wabaraka ‘alaikuma wajama’a bainakuma fil khoir ila Ustaz Don & Isteri. Semoga berbahagia hingga akhir waktu..

    0

    0
  18. julia says:

    xde la sampai kuciwa..jeles ckt jer..hukhuk..tahniah ust Don !

    0

    0
  19. lisa says:

    tahniah

    0

    0
  20. Mak jemah pemalu says:

    Hahaha…swett sgt tgk couple ni…anyway tahniah..senoga kita semua yg berumah tangga ni akan terus mendapat hidayah dan keberkatan dariNya..

    0

    0
  21. EZ Diet SD2 says:

    Tahniah Ust Don dan Husna..

    0

    0
  22. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    gambar yg no lapan tu baik punye lentok….emmmmm…

    0

    0
  23. hafiz rahim tentunya tak tau tujuan smkpop tu trending kat twitter kan? blogger blog ni pun tentu sama tak tau kan? sebab korang buat peminat kpop that’s why korang takkan faham.

    oh, what the hell am i doing here?
    reading all the entries here. nak tengok apa lagi blogger ni mengutuk. kejap2 datang sini balik nak tengok respon orang.
    am i not allowed to be here? sheesh.

    0

    0
  24. aKu says:

    Muka bini dia mcm NAD ZAINAL..kan kan kan

    0

    0
  25. dynash says:

    Np mcm x ensem lak muke ustaz don ni..
    Lme2 tgk cm pelik lak..

    0

    0
  26. sha r says:

    KELAKAR TGK USTAZ DON PAKAI SONGKOK TINGGI ALA2 AMNO…KIKIKI

    0

    0
  27. uwais says:

    Ustaz Don tak berinai 3 jari..itu la beza lelaki berilmu agama dgn tidak berilmu. sesungguhnya inai itu haram bagi lelaki kecuali utk tujuan perubatan. Moga perkahwinan ustaz Don menjadi syiar dan contoh bagi peminat2 nya.

    0

    0
  28. saya says:

    jelessssnyaaaa!!

    0

    0
  29. auc dot com says:

    moga kekal selamanya :)

    0

    0
  30. faezalalala says:

    arghhhhhhhhhhh!!jelesssssss.. :(

    0

    0
  31. rizna says:

    ustaz don ustaz yang terbaik dikalangan generasi muda…. semua ajaran yang diajar dlm rancangan 30 minit bersama ustaz don sangat sesuai dan jelas dan mengikut perfahaman anak-anak muda dan generasi terkini. kiasan dia pun sangat sesuai.
    jika ingin mendapat jodoh yang baik dan beriman seperti ustaz don, berbanyaklah berdoa kepada Allah, Allah Maha Mendengar, mintalah dengan seikhlas hati. Insyaallah, antara cepat dan lambat sahaja doa kita di makbulkan.

    0

    0