Written by AbangNara | December 24th, 2012

Ramai juga gadis-gadis di luar sana yang menggigit jari apabila mendengar berita pertunangan Syafiq Yusof Haslam dan Aiesyah Zainal. Abang Nara tak sangka yang Syafiq turut mempunyai peminat yang ramai. Ingatkan abang dia si Syamsul je yang menjadi pujaan.

tunang syafiq yusof

Apa pun sama-samalah kita doakan agar pertunangan Syafiq Yusof dan Aiesyah Zainal akan berterusan sehingga ke jinjang pelamin. Mengikut perancangannya, mereka berdua bakal mendirikan rumahtangga pada tahun 2014. Semoga segala urusan dipermudahkan untuk mereka berdua.

tunang syafiq yusof

7 lagi gambar sekitar pertunangan Syafiq Yusof dan Aiesyah Zainal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

tunang syafiq yusof
tunang syafiq yusof
tunang syafiq yusof
tunang syafiq yusof
tunang syafiq yusof
tunang syafiq yusof
tunang syafiq yusof

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to (9 GAMBAR)Majlis Pertunangan Syafiq Yusof Haslam Dan Aiesyah Zainal

  1. aku yang laju says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 74
    • himawari says:

      selokkk laaa mu ni..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 12
      • Anonymous says:

        pada si perempuan, tolong ubah senyum anda.. x cantik lah.. comel pun x..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 230 Thumb down 80
        • Pokemon says:

          haih..jeles ke??biarlaa dia senyum macam mana sekalipun..hahaha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 60
        • sara says:

          dah dia punye senyum cmtu nk wt cmne..ckp jelah jeless haha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 36
        • Durian Crepe says:

          Haah… burok gile dia senyum.. tak ikhlas lansung !!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 63
        • Anonymous says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 223
        • ANA says:

          aku benci tol BERUK anon kt bwh ni…baru 1st time pakai tenet ke????xpyh la jakun sgt anta komen kosong pnjg2!!!nyusahkn org btol
          bang nara, tlg wt sesuatu kt pengomen2 anon yg perangai mcm beruk ni..huh!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 108 Thumb down 7
        • memang cool says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 49
        • alahaii says:

          dah kalo senyuman dia cam tu..biar la..x kan nak buat pembedahan plastik kot nak bagi puas hati org nangoj senyuman dia..oppss..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 14
        • Anonymous says:

          oi hapodah ko nie. x baek ngutuk kejadian tuhan. dari ko tu dapat keh nak jadi bakal menantu jutawan kan kan kan

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
        • Anonymous says:

          nampak sangat jealous XD

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 78
      • bibik says:

        sekali aku tengok tengok si syafiq ni dah macam alex yang berlakon citer cinta bersemi di putih abuabu pulak…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
        • Kiki Love says:

          Apalah…perempuan tu pakai tudung pun tak faham ke nak pakai tudung camne….dahlah..senyuman macam apa entah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. aku lagi laju says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 27
  3. amalina yaakub says:

    tahniah syafiq and aiesyah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      semoga dia ikut jejak langkah ayah dia.. setia pd isteri yg satu smpai bila2

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 44
  4. berlari says:

    bape umur syafiq ni?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  5. Lola says:

    Tak muda sgt ke dh bertunang? Dia umur 17 tahun ka?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 10
    • saya says:

      20 tahun. bagus la cepat tunang cepat kawin. elak perkara2 tak elok. lagipun udah mampu sara anak org kan. elok dicepatkan. belajar erti tanggungjawab & pengorbanan. jangan nak seronok2 aje hidup ni.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 8
  6. Aaaaku says:

    Wow, cantiknye cincin tunang…tpegun jap tgk gmbr cincin.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 4
  7. sara says:

    apa hal la duk sibuk dgn 1st…ishh..mcm budak2 je..budak2 pon x mcm tu haha

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  8. minah senget says:

    memang bertunang sarung cincin tangan kiri ka ??
    yg taw sebelah kanan ja ..( sory kalau salah ) XD

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 14
    • Raja minah jambu merah / biru says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 45
    • bluuuurrr says:

      tgn kanan cincin kawen..kiri merisik atau tunang…confirm tak penah tunang dia nih nih

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      yups..jari manis kiri tanda tunang, jari manis kanan tanda kawin..tu la adat melayu..takkan melayu hilang di dunia..amboi ambot amboi amboi

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
    • Anoni says:

      Mana2 pun boleh… Adat je pun…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
  9. terbaikkk says:

    alhamdulillah takde pegang2 tangan,berpeluk-pelukan walaupun dh bertunang sbb sesetengah retis tu baru bertunang dh mcm nikah aku tngk.tahniah jugk buat syafiq kerana yg bertudung menjadi pilihan anda.semoga jodoh syafiq dan aiesyah berkekalan selama-lamanya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 102 Thumb down 6
    • hamba allah says:

      kak aiesyah tu kan ank ustaz.. mana boleh peluk2,pgg2 .. tpi,apepun,bagus lah cmtu :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
  10. Anonymous says:

    tahniah dah bertunang.
    canteknyee baju tunang tu. *.*

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  11. nari says:

    mcm laki vivy

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
  12. Raja minah jambu merah / biru says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 67
    • pocoyo says:

      dah jodoh dia…dan memang itu yg menjadi pilihan…kau nak kesah kenapa Minah oii :P

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
    • Anoni says:

      Mekap tu buat dia xlawa. Xmekap dia lawa jeer..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        jangan HIPOKRIT lah !!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7
      • mahaguru says:

        dulu masa aku nikah pn, mekap dia buruk sgt… dh abes mekap aku tgk cermin sumpah nk nangis. nak betulkan blek mmg x sempat so gi jela masjid tros. n sume org tegur mekap aku nmpak tua n sedih. smpai skang aku x tgk gamba aku time nikah.. wtf mak handammm? so kesimpulannya, jgnla jugde org lebih2, muka org berbeza-beza. kdg2 sbb mekap muka jd lain.. hmm..
        anyway,congrtaz to both of them.. :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
        • yuki says:

          iyah,sya pon brtung sya rsa bgusla xpyh g solek ka apa,mak andm wt muka kta jd len,smpai sya lgsg xnk tgk rpa sya tme tunang 2,bgus g xpyh mekp,kdg2 mak andm ubh muka kta jd len,swu test mekp xmw tkut mekp dowg abes,skli da tba hri bsejrh rpa dah jd len,nk p cci lgsung x sempt,hmmm

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cenderawasih156 says:

      Weii raja minah jambu merah/biru aka raja kapur jgn la mnghina sgt ciptaan tuhan..ko tu jambu sgt ke warna merah jambu/biru bagai nih!!!?prhiasan yg indah adela istri soleha!!! Wanita yg dinikahi ade 4pekara……kerana hartanye, keturunannye, kecantikkannye dan agamanye….ambil la wanita yg bragama..kamu akan bruntung…DUNIA ADALA PRHIASAN DAN PRHIASAN DUNIA YG PALING BAIK ADALA WANITA SOLEHAH!!!! Klo nk yg cantik jambu bgai tapi tk jaga aurat dan hormat suami hampeh!!!!!!!!!ade faham minah mambang merah jambu/biru!!!!?peace :p

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
  13. jarijemari says:

    “x comey xpe,bole ttp lampu”~Ustaz Azhar~ cntik dalaman lg manis..congrates both… :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 10
    • Raja minah jambu merah / biru says:

      sampai bila asek nk tutop lampuuuu je ….skali2 nk jugak tengok muka ….asek asek nk tutop lampuuuuu je ha skali bukak lampu tengok POCONG amacam ???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 29
      • sarah_nina says:

        kalau dah yg hensem nak yg cantik aje.. kesian orang yg tak cantik.. anyway.. cantik itu subjektif.. kalau cantik pun perangai buruk pun …buat apa.. hmmm..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  14. kak timah says:

    abg dia lg hsem!!!!!!!!!!!!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 9
  15. jarijemari indah says:

    “X comey xpe,bole ttp lampu”~Ustaz Azhar Idrus~ cntik dlaman lebih manis…congrates both..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 12
  16. Anonymous says:

    Knpa tunang dia senyum pn cam x lawo…mulut makin lebar plk..bila x senyum cam nk nangis plk…bila gmbr dkt plk cam tua plk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 28
    • saly says:

      ko pehal ..?over la plk…biarkan lah.dah memang muka dia cmtu

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • lolilo says:

      kenapa benda macam u pun korang nak mengutuk? senyuman dia macam tu pun nak kecoh. dasar korg ni jenis yg suka mengutuk. cakap dalam agama tak baik mengutuk ciptaan Tuhan. tapi korg lebih2 nak mengutuk. kirg tu lawa sangat ke? gila babi.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  17. kakak neelofa says:

    alaaa….syamsul xnmpk punnnnn…..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • Syamsul says:

      saya ke lokasi shooting tak ada masa nak hadir ke majlis pertunangan adek saya shukur lah pertunangan berjalan dengan lancar terima khaseh semua

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 5
      • syamsiah says:

        Haha.. lawak syamsul …btw muka tunang dia macam muka mak dia…seiras kannnnn!!!..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • Balqis says:

      Syamsul ada kat Bangkok. Tak balik lg. Final touch up utk KL Gangster 2..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  18. no name says:

    Org2 yg komen kate senyuman pmpuan ni x lawa la..muke x sedap mate memandang la..awak tu perfect sgt ke? Senyuman awak cantik ke? Biar la die nk senyum mcm mane pun.. Tuhan dh cipta stp manusia tu indah..sape lah kite nk hina rupa paras org lain. Die bakal jd menantu yusuf haslam (insyaAllah)…ade jugk org nk pinang die dgn cara yg elok…kaw hado? Aku x phm btol la..doakan yg terbaik jela…bknnye mengeji tu x kena ini x kena..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 10
    • Digimon says:

      betol3..aku setuju!

      ni tak..keje nak mengkeji orang aje kan..kelakar betollaa dengan manusia yg macam ni, mesti jeles ni..hahaha…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 6
    • Durian Crepe says:

      eleh… baik la kunun…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 8
    • Datuk Yusuf Haslam says:

      tak mengapa.. kerana anak sy tu pun bukan la ensem mana… maka pd sy mereka sepadan.. kalo dapat yg lawa kang, byk pulak rebutan dan bertambah pulak masalah yg sy nak pikirkan nanti.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 11
  19. Tunang Syafiq says:

    biarlah saya nak senyum gimana pun..janji dh bertunang..ngan anak datuk plak..kau hadooo????? HEH

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 8
  20. Datuk Yusof Haslam says:

    Tahniah anakanda!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 29
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 24
  21. Hehehw says:

    Shamsul ak punye k!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 8
  22. Raja minah jambu merah / biru says:

    Bang nara !!!! tolong dilit komen kosong yg panjang lebar kt atas tu KACAU aje lah !!! lov u bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaa thank qqqqqqqqqqq……….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 5
    • Raja minah jambu merah / biru says:

      Bang nara cepat la dilittttttt komen kosong tu bang naraaaaaaaaa rimas la minah jambu tengok ! orang lain nk kasi komen pon tk boleh pasal dia dh blg kn siak betol !! bang nara ooooooooooooooo bang nara mana kau ????

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
  23. eila says:

    tahniah.. cari gadis yg simple n tidak terlalu menonjol.. insya Allah.. kesedarhanaan membawa bahagia.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
    • tensen tengok komen kosong says:

      wei ko ni gile ke bangang?

      kami bukan nak tengok komen copy paste ko ni ha la…. !

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  24. nananano says:

    abg nara…tlg delete sibodoh mangkuk hyun mana la yang post menyemak page ni…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  25. busuk punya olang says:

    macam barua la yg kat atas nie .. budusssss

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  26. Anonymous says:

    aku rase yg mnyemak ni spesis bohsia meroyan xdpt anak yusof haslam

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  27. lavotas says:

    heee gurl nie budak skola sy :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  28. ~cool~ says:

    .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  29. Roundtable says:

    Alamak…sape le yang baru nak blajar menaip tapi tak pandai2.Ni mesti banyak makan otak udang.Nak komen tapi takda idea,nak taip tapi tak kenal huruf.Sian tul ler…sape ler yg blh tlg translete..pemende yang cuba disampaikan oleh manusia di atas tu…naif dan daif sungguh…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • memang cool says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 22
  30. azmin says:

    mcm haram anon kat atas…post panjang2 bagai nk giler pehal

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  31. Gaya Sihat says:

    Cantik dan sepadan! Tahniah! :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  32. Anonymous says:

    yg adk kwn aku kot. akaknye berpurdah abes, maknye plak org2 alim. so, mmg xleh pgg2 la..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  33. Yuki says:

    Asal ade anon yg cam siall sgt bg komen – berjela2…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  34. ... says:

    kepala hotak ada orang gilaaa suka komen panjang2..nampak sangat gila & psyko..mental betooll..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  35. Kak YoNg says:

    comment yg kosong panjang lebar tu ade sakit jiwa kacau bilau..terencat akal!!g la mkn obat sebelom sakit ko tu melarat meroyan kat sini!!!retarded idiotic fool!!!BANGANG!!!KECIK2 TK NK MAMPOSS DA BESAU MNYUSAHKAN ORG!!CHEH!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
  36. Anonymous says:

    anon gila nak mamp!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  37. Anonymous says:

    Anon gile

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  38. AuRoRa says:

    anon:kou kenape haaa…mcm gampang.pergi solat lgi baik.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  39. Diperantauan says:

    Teruknye perangai orang melayu ni beragama Islam pula tuu… Tak ber educated langsung. Tak ubah ubah walaupun dah nak masuk 2013 lagi teruk rupa ye.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  40. Anonymous says:

    mesti gigi tunang die tu x ikut landasan haha…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
  41. bedah PS says:

    alhamdulillah…bertudung…anak orang baik2…ada pegangan agama…manis orangnyer…sopan santun …hormat orang tua…rasa malu2 sket…apa tunggu lagi…tahniah datuk yusof…harap datuk cepatkan perkahwinan mereka…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  42. naddy says:

    that awkward moment when syafiq said he fall in love at the first sight after looking at aiesyah’s smile. cheers~! =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  43. mmm says:

    kurang2nye dia bertudung dengan betul.pakaian yang betul n tak merubah rupa parasnye…inilah yang baik….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 21
      • penyu says:

        “aku mampu berhujah dgn 10 orang yg berilmu tetapi aku pasti kalah dengan seorang yang jahil, kerana orang jahil itu tidak pernah faham landasan ilmu” -imam as-syafie.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  44. Anonymous says:

    Dulu dia ni lawa. Skrg mcm dah kurang. Tp xpe. Jnji ad pgngan agama. N ak respect family dorang. Kakak dye ni 1 kolej ngn aku.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
  45. cik lily says:

    pasai pa syafiq dok buat tgn cam tu…?xdak gaya lain ka?best sgt kot dia dpt bertunang haha

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  46. Anonymous says:

    Tunang syafiq is my schoolmate ya ;) Congrats Aiesyah hihi ;)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
  47. Anonymous says:

    Sesuai ler…mka pn hmpir sama….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  48. nona says:

    adoi dik bertunang pon mau crown kah? alahai…takpelah, janji ko suka….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  49. Ecah Jaynal says:

    Eh????? start aku tgk pic first sekali tu, aku dah rasa pelik, tgk pic kedua bertambah pelik, aku tgk tunang dia ni semacam je, mcm muka orang2 retarded… pastu mula2 aku ingat dia kawen dgn makcik2, pic first tu dah mcm tok2 pun ada… yang komen2 pasal senyum dia kat atas tu aku setuju 200%, serious!! nampak pelik pompuan ni..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
  50. Hamba Allah says:

    Mekap tebal sangat , terus nampak tak natural. Mekap biasa2 pun dah memadai.
    Tapi pape pun, tahniah dan semoga cepat2 kahwin :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  51. Amier says:

    Siapa tau wanita tunang Syafiq ini..tingkahlaku,cara ia mengeluarkan sejurai perkataan mencerminkan hati tulus dan menawan perasaan.Sesungguhnya inilah “immortal essence” seseorang bila jasad terus melemah dimakan waktu dan usia sementara jiwa sampai bila mana pun hingga generasi terkemudian akan terus dikenang.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  52. FYDAH says:

    pandai syafiq pilih :). dari keluarga alim2 plak tu.. perempuan baik x semestinya cantik, perempuan cantik x semestinya baik…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  53. omaswati says:

    diorang ni sape xknl pon????????bintang paling popular ke

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  54. jejailani says:

    nasib baik si adik yg bertunang..kawan2..,, si abang masih solo..jommmm haha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  55. makoroni bakar says:

    semoga berpanjangan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Datin Fatimah says:

    salam semua..jangan cakap camtu…alhamdulillah anak saya dah tunang ngan pilihan hati dia..kalau tak cantik tak apa, saya suruh pakai purdah…janji cincin tunang mahal..kau hado?????

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Ibu kepada bakal menantu datin says:

      terima khaseh datin fatimah kerana terima anak saya jadi bakal menantu .anak saya tu memang tak cantek tapi cukup lah dengan ada nye cincin tunang yang mahal itu sudah cukup lah datin itu pun sudah memadai

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  57. joyah spot says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 23
    • cenderawasih156 says:

      Weii joyah spot!!!what goes around comes around…ko kutuk mngata org..satu hari org duk mngutuk mngeji ko lagi dasyat!!!Trselah kebodohan kata2 kau kat sini…spesis IQ rendah!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • penyu says:

      jangan tak tau joyah spot ni cantiiiiiiiiikk sangat. pasangan beliau pun amatlah hensemnya sebab tu dia rasa dia layak condemn ciptaan Tuhan.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • sr says:

      so?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. vinarni says:

    muka dwg sepadan la…hidung n senyuman iras2 camtu.. jodoh berkekalan ni… in shaa Allah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. hati busuk says:

    mohon yang kutuk2 ni mengucap tak banyak pun sikit, dah kritikal jugak aku tengok kamu yg suka mengutuk ni. So far kat sini, aku rasa ini la salah satu majlis yg sangat sederhana and takder nak peluk cium bagai. bakal pengantins sangat manis bersopan. heishh malu aku bagi pihak pengomen negatif ni.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  60. Anonymous says:

    budak yg bertunang ni umo baper?mcm muda jer sbb muka kwn2 diorg yg dlm pic tu suma muka budak2la….anyway tahniah.hope berkekalan ke jinjang pelamin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. syafrieza says:

    kalau lawa sangat, kang payah nak jaga..orang lain ayat manis skit, mula laa tersangkut..yelaa sebab lawa kan..so,baik ambik yang biasa2 je, janji hati baik, pribadi baik…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  62. Anonymous says:

    rupa paras adalah ciptaan Allah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. aku x jeles pun says:

    rupa cenggini boleh jadi menantu dato yusof haslam? tabik spring!!! mesti anak somebody gak nih…ada lg x anak laki doto yusof nih selain syamsul, faizal n syafiq?? nk try gak..ahaks…anyway congrats to both of them!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. bedah_tin kosong says:

    Bagusla syafiq ni. Korang kata tunang dia xlawa pun, dia xmalu ak tunjuk. Ini x, ramai artis yg tunjuk tunang buat kenduri gah2 kalau tunang kulit gebu putih mulus. peminat tengok pun terliur. Bagusla bakal bini dia, xmenunjuk kecantikkan dia. Asyik nampak tak elok sajala korang ni. Cuba sebelum type komen kat sini, cari cermin berdekatan dan bermonolog seorang diri.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  65. meon says:

    banyak betul komen mengutuk hasil ciptaan Allah di sini…..Ingat,.rupa paras bukan pilihan kita, semuanya ketentuan Allah…rasanya majoriti di blog ni Melayu dan Islam tetapi mengutuk orang lain melampau- lampau…ingat Allah semasa menaip komen tu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  66. muka cengitu says:

    muka cengitu dpt anak org kaya berbaloi2 mak jemah…bahagia hidup

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  67. Bubzbeauty says:

    Now i do believe that love is blind.. P/S: Layan lagu blurry by puddle of mudd.. Ak mmg blur sgt2 nengok dya senyum sokmo gitu.. Adui

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Anthony says:

    Everything is very open with a clear clarification of the challenges.

    It was definitely informative. Your website is useful.

    Thanks for sharing!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. phentermine says:

    Your report features verified necessary to myself.
    It’s really helpful and you’re certainly extremely well-informed of this type. You get exposed my personal face in order to numerous thoughts about this specific subject using intriguing and strong articles.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0