Written by AbangNara | August 15th, 2013

Maafkan Abang Nara. Walaupun pelakon drama Setia Hujung Nyawa ini sudah pun berkahwin pada Jun lalu, sehingga ke hari ini Abang Nara masih belum berkongsi gambar majlis perkahwinannya. Apabila mendapat email daripada seorang pembaca barulah Abang Nara sedar akan kekhilafan diri ini (amboi poyo pulak).

amar asyraf kahwin

Untuk makluman, majlis sebelah pengantin lelaki bakal diadakan pada 17 Ogos ini. Selepas itu, Amar dan Arna bakal berbulan madu di selatan Thailand. Mungkin ke Krabi agaknya. Apa-apa pun, semoga Asyraf dan Arna gembira sentiasa menjalani kehidupan sebagai suami isteri.

amar asyraf kahwin

7 lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Amar Asyraf dan Arna Salleh dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Proton Preve hatchback bakal dikenali dengan nama Proton Suprima S

amar asyraf kahwin
amar asyraf kahwin
amar asyraf kahwin
amar asyraf kahwin
amar asyraf kahwin
amar asyraf kahwin

28 responses to (9 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Amar Asyraf & Arna Salleh

  1. Ros says:

    Congrats!

    1

    0
    • Olga says:

      ARNA SALLEH TOLONG JAGA BODY U NANTI SUAMI U LARI HAHAHAHA

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        tkan laaaaa laki dia nk lariii baruuuu aje kawinnnn huh ! mungkin laki dia suka bini dia badan gemok gedempol macm ni huh bwekk !! jangan pulak mentang2 bini badan gemok si ashraf gi Thailand kawin sembunyi2 !!

        0

        0
        • bawal says:

          takde la gemuk mn badan bini dia.. ok la bdan mcm tu.. klau kurus kering mcm bini popeye nmpak mcm plywood pulak.. tak de selera.. rata jer permukaan tu..

          0

          0
      • boo says:

        Biar badan besar, jangan mulut jahat lagi la laki/bini senang lari! Muahahaha

        0

        0
      • woot woot says:

        nape tak bukak braces utk wedding?

        0

        0
  2. ninie says:

    Cantik dan manis jika berhijab ;)

    0

    0
  3. joyah says:

    firsttttttttttttttttttttttt!

    0

    0
  4. aiiihh says:

    nice.. :)…

    0

    0
  5. Omey says:

    Pengantin perempuan tuh sekejap nampak gemuk..sekejap nampak kurus.

    Apa2 pun..tahniah..moga kekal hingga ke sorga!

    0

    0
  6. ikin says:

    betul tu ninie…. wife die cantik sgt bila bertudung… so sweet….. In Sya Allah satu hari nanti…. Aminnn….

    0

    0
  7. mummy says:

    handsomenyeee amar asyraf tu…sejuk hati mummy tgk muka dia..

    0

    0
  8. bini carlos bolos says:

    ingat pakai tudung td… huh!!… unlike….

    0

    0
  9. Ana Dahlia says:

    Pengantin Braces. Sama mcm I masa kahwin. Ramai yg bertanya, betul ke nk kahwin dgn braces. Hoho… Unik gambar kahwin, nanti anak akan tanya. hehe

    0

    0
  10. ....................... says:

    pd aku la…wife dia lagi cantik bila bertudung…moga setia hingga hujung nyawa…

    0

    0
  11. pretty says:

    cantik! selamat pengantin baru.

    0

    0
  12. anti nyah says:

    bukan niat mengata, tapi serious ‘terfikir’ bila tgk gambar wife mamat ni atas motor tu..sekali pandang mcm bapok..errrkkk..yg lain2 tu elok je nampak perempuan ori..

    0

    0
  13. Hanya Dikau says:

    tahniah … anyway gandingan amar ngan scha dalam sweet lola , sangat la sweet :)

    tu le first time aku tgk amar berlakon. Setia Hujung Nyawa tak tengok pon.

    0

    0
  14. anony says:

    Pengantin perempuan nampak gempal je. Harap2 masa mengandung nanti jaga pemakanan. Jgn baru dpt anak sorang dah gemok…

    0

    0
  15. piz says:

    ala, jgn la kondem badan wife die. xsume lelaki suka perempuan kurus kering. ada jugak suke yg voluptuous.

    0

    0
  16. first time komen. says:

    ish korang nih, ade je yg tak kena yg si amar ni korang cakap badan wife dia gemok lah, yg si izzue islam pulak wife dia nampak tua lah. dah tu jodoh diaorang, kita doa je lah yang baik baik. Kecantikan luaran tu tak penting, yang penting kecantikan hati. Apapun congrats to both of you.

    0

    0
  17. gendut seleb says:

    aku rasa kalau kita bariskan pompuan2 yg komen pasal body wife dier nie mau muntah..kah kah kah

    0

    0
    • lembu sedang2... says:

      semua yg komen2 gemuk , gempal & apa2lah lg tu sbnrnya jeles…
      korng yg ‘cun melecun’ tu, ade ke si amar pndng? hahahahha… sian.
      mula2 aku nmpk wife amar ni mcm gempal tp bla tgk pix 4 & sterusnya ok ja… kdg2 warna bju mmainkn pranan… nmpk gempal sb angle cam pn ble jd jgk….
      apapn wife dia sweet…. congrate!!

      0

      0
  18. lembu sedang2... says:

    yg komen2 gemuk , gempal & apa2lah lg tu sbnrnya jeles…
    korng yg ‘cun melecun’ tu, ade ke si amar pndng? hahahahha… sian.
    mula2 aku nmpk wife amar ni mcm gempal tp bla tgk pix 4 & sterusnya ok ja… kdg2 warna bju mmainkn pranan… nmpk gempal sb angle cam pn ble jd jgk….
    apapn wife dia sweet…. congrate!!

    0

    0
  19. neelopeh says:

    fungsi bantal bukan sahaj untuk alas kepala ketika berbaring, juga untuk tutup perut berlipat ketika duduk. (pic no 2)

    0

    0
  20. unknown girl says:

    baru sedap peluk badan mcmtu..tu amar ashraf terpikat..huhaahuaaa

    0

    0
  21. cantik lah sangat says:

    eeeemmmmm.

    0

    0