Written by AbangNara | May 25th, 2012

Jarang sekali kita dapat melihat artis-artis wanita bergaya dengan uniform sekolah. Namun nasib anda baik hari ini kerana Izara Aishah yang terlibat dengan program Astro Oh My English tampil berpakaian sedemikian semalam di majlis pelancarannya. Memang super duper cute tahap naga gaban.

izara baju uniform

Untuk anda yang masih tidak menonton rancangan Oh My English ini, anda memang kerugian besar. Program education berbentuk komedi ini sedang rancak ditayangkan di Astro TVIQ Saluran 610 pada setiap hari Ahad jam 10 pagi. Semua episodnya memang serious sangat kelakar dan penuh informasi.

Lagi 8 gambar Izara Aishah dengan uniform sekolah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit kepada RotiKaya, Facebook Izara Aishah dan Facebook Astro Oh My English.

izara baju uniform
izara baju uniform
izara baju uniform
izara baju uniform
izara baju uniform
izara baju uniform
izara baju uniform

113 responses to (9 GAMBAR)Izara Aishah Dengan Uniform Sekolah Untuk Astro Oh My English

  1. IZARAfanclub says:

    cantik nyeeeeeeeeeeeeeeeer izara….

    0

    0
  2. siti says:

    comel nye..

    0

    0
    • Pondan Sepi says:

      AKU GELI DGN BUDAK MELAYU YG PEGI SEKOLAH GOMEN PAKAI UNIFORM MCM NI! FEELING2 NON-MALAY! NAK TAYANG LUTUT YG HITAM TU SANGAT! SERABOTTTT!

      0

      0
      • SAYA BUKAN PONDAN says:

        dari ko tu pondan sepi? bkn lutot jer itam.. segala2 nya dh mmg itam… tak kesian lngsong aku kt ko!

        0

        0
      • abis, tu ko pakai baju kurung ke? apsal tak pakai kemeja dengan seluar hijau?

        0

        0
      • Anonymous says:

        AKU LAGI GELI DENGAN ORANG2 YANG NAK JADI PONDAN NI!!!!
        FEELING2 HOT & GOJES!!!
        SERABOT!!!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        AKU GELI GENGAN BUDAK MELAYU YANG SIBUK NAK JADI PONDAN!
        FEELING2 POMPUAN HOT & GOJES!! SERABOTTTT!!!!!

        0

        0
      • kiki pemalu says:

        daripada geli tgk org pakai pinafore feeling2 non malay.. rasanya lagi geli geleman plussss serabooott tgk lelaki feeling sendiri nak jadi perempuan.. tobat la derr.. bersyukur le apa yang Tuhan dah anugerahkan..

        0

        0
      • Pondan Sepi says:

        NYAH..BYE.. NAK G CIK CUR..

        0

        0
      • Pondan Sepi says:

        ASSALAMUALAIKUM…
        SAYA INGIN MEMINTA MAAF KEPADA PEMILIK BLOG INI, SEMUA PENGUNJUNG BLOG BEAUTIFULNARA, ARTIS2 DAN INDIVIDU YANG PERNAH BERKECIL HATI ATAU TERASA DENGAN PERBUATAN KEJI SAYA SELAMA INI DI BLOG INI. SAYA SGT MENYESAL DGN PERILAKU & TUTUR BAHASA SY SELAMA INI & BERTAUBAT TIDAK AKN MENGULANGINYA LAGI. SAYA BERHARAP ANDA DPT DOAKAN SAYA KE ARAH KEBAIKAN. DAN BEGITU JUGA DGN SAYA MENDOAKAN ANDA SEMUA SENTIASA DI LINDUNGI ALLAH S.W.T. AMIN.

        0

        0
      • bagus lah. semoga lepas ni ko pakai nama Pondan Bertaubat dan tidak kesepian lagi

        0

        0
  3. Anonymous says:

    Izara super damn gorgeous!!

    0

    0
  4. hahahaha says:

    buat muka comel lah plak.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Sweetnye muka budak pompuan india yg pakai uniform tu.

    0

    0
  6. intan says:

    Comel gila!

    0

    0
  7. mia says:

    Izara super damn gorgeous!!!

    0

    0
  8. chentalove says:

    alololololo….comel nye izara ni pkai uniform…
    cantek + comel….
    mkin popular izara ni…

    0

    0
  9. Mymom'sdiary says:

    Oh My English: memang best even anak MMD yg berumur 5 tahun pun dah start ketagih dengannya. If dia terkejut bangun pukul 6am sama2 dengan abang2 nak ke sekolah, dah siapcari & tekan butang astro cari channel Oh my english…

    0

    0
    • kiki pemalu says:

      even kat skolah pun dr tak minat nak belajar bi, bebudak skolah kalau tersalah sebut perkataan atau ayat ke, dorang sebut “oh, my english..” perkembangan yang baik utk bebudak skolah sy.. :)

      0

      0
  10. semoga menjadi perampas terbaik mengalahkan FS, ND, CT, dan seterusnya sebab dalam kepala pembaca nara semua dah set ‘ARTIS = PERAMPAS’

    0

    0
  11. Dadan says:

    Izara Aishah bener2 cute…

    Salam kenal dari Indonesia, semoga sukses selalu !

    0

    0
  12. meeradriana says:

    Comel jugak dia ni..

    0

    0
  13. semut cute says:

    knapa ‘aku rasa nak kentut kat muka “pengomen dgn perkataan perampas yg bodow” x reti eja dgn btul sbb dia “bodow”” , ok, lima kali, dah cukup. aahhhhh’ nk doakn Izara jd permpas pula….
    pnjg betol nma kau pkai ni…tak pham ku..

    0

    0
  14. yuyue ziera says:

    izara mcm ada iras kristin hermosa pelaok filipino 2 la…. hehhehe

    0

    0
  15. Anonymous says:

    cute+happy go lucky izara ni.. comel betul :)

    0

    0
  16. LINDA says:

    kepada mereka2 yang ia2 je komen psal nape izara dipuji and si lopak dikutuk..itu kerana lopak sendiri yg cari publisiti murahan. kadang2 aku tgok nona bile smpai slot die aku terus tukar channel lain. she’s too fake, kalau dia sederhana n x kecoh n x dedah aurat sana sini mungkin die tdak akan dikeji..tgk je la die dressing mcm mna, seorang muslimah, x perlu mendedahkan aurat utk kelihatan “CANTIK”. orang yg berpurdah tu pun walaupun tutup semua tetap kelihatan indah. Beritahu saya kat mana “indah”nye kalau dedah kan aurat. PS : ni bukan team izara ke apa atau pandai2 ustazah tapi ni hanya pendapat :) peace

    0

    0
    • Anonymous says:

      jdnye izara jugak perlu dikutuk sama rata sbb memakai skirt ke paras lutut yg langsung x indah. ini juga publisiti murahan.

      0

      0
      • BUGS BUNNY says:

        dak linda ni tak ckp pn nk kutuk izara sama rata la anon.. dia cuma bg pndapat dia tntg neelofa.. itu saje.. salah ke? ko nk kutuk izara ko kutuk la yea.. x pyh nk ajak org bersama.. lain kali baca komen org bg abis & khatam .. bkn main redah ajer tok dpt kn publisiti murahan ko kt sini anon oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….. sekian..

        0

        0
      • kami ada ruang untuk mengutuk Izara. kami ada point2 nya. kami bandingkan dengan Diana Amir kerana lebih menampakkan contoh yg baik. tapi kami tak guna modal Neelofa. itu sangat keji. kami lebih civilied dari kamu LINDA. malulah sikit. ini bukan cara islam.

        0

        0
      • LINDA says:

        eyh pandai2 je aku kutuk neelofa, aku takde kata apa2 pon pasal lopak tu, aku cuma terangkan kenapa semua x suka sgt kat dia sebab mmg hakikat dia teruk perangai. si izara x perlu nak pakai jolok mata orang tetap sayanggg :) peace. wat malu je korang ni sentap lebih. huhu

        0

        0
      • LINDA, teruk perangai, cerita pasal teruk perangailah. kami terang pasal dia mendedahkan kepala lutut. salah tu sebagai ikon wanita islam. ada pahaaammmmmm!!!!!!!!!?????

        0

        0
      • Anonymous says:

        bugs bunny ni meroyan sgt dh kenapa, motif nak cari publisiti kat blog ni?? ko ingat retis nak publisiti2?? aku xde ape pun nak kutuk izara, aku bkn cam ko pengumpat durjana ahli neraka. aku cuma mempertikaikan ape bezanye neelofa dan izara. kenapa izara pakai seksi korg kata eeeiii comelnye, klu neelofa tak.. sedangkan dr segi pendadaan ad penonggekkan mereka adalah sama. dh tuhan nak jdkan dada mereka cup c, bontot mereka ukuran 36, nak buat cane??

        0

        0
    • anak tenok says:

      AKU MELUAT TENGOK LOPAK TU..CONTROL BERCAKAP SEMUANYA CONTROL..MASE FIRST BELAKON DGN HARUN HASIS TU TEKELUAR LAGI KELANTAN DIA..NK KEPIT2…KONON..TOK SE BELAGAK KITA JUM MAKE BUDU.

      0

      0
    • azmaredzal says:

      chill lah. semua org ada baik buruk dia. mungkin izara nitk tutup aurat,tp mne tahu bnyk lg kebaikan dia buat dr kita. korang hinahina dia ni pn dosa. tk pyh komen psl org,tgk kelemahan diri. kalau panas tgk gmbr ni,tkpyh tgk. nk tegur pn cara sopan dan baik. peace,.

      0

      0
  17. LINDA says:

    X kata pun izara x pernah salah and tak leh ditegur……tegur la kalau dia silap..saya xde sebut pun izara buat semua benda baik…just nak kongsi pendapat tentang peribadi lopak yg kurang saya gemari, saya pernah jumpa dia beberapa kali kar luar, haiii betul la org kata , memang a bit berlagak

    0

    0
  18. Fapdu says:

    Fap fap fap fap

    0

    0
  19. cili says:

    neelopakk tu muke dia tersangat veteran and ketuaan dari usianya..

    0

    0
  20. ash says:

    napelah tiap2 kali entry pasal izara..mesti ade komen terselit name si neelofa.. izara xperlu dikaitkan dgn neelofa..kalau korg pndai menilai, korg akan tau mane kaca atau permata..izara nie humble, selalu dipuji oleh production2, 10times super beautiful gorgeous, talented, xtergedik2, selamba, bermula dari bawah..bakat dan personaliti dia sayang kalau x dihargai dan dibiarkan begitu saje..come on guys open your eyes..

    0

    0
  21. ash says:

    napela setiap kali entry pasal izara mesti ade terselit name neelofa..izara xperlu dikaitkan dgn neelofa..kalau korg pandai menilai..korg akan tau mane kaca atau permata… izara nie humble, selamba, xtergedik2, x bnyk kerenah, bnyk production yg puji dia..she’s 10times super beautiful gorgeous..talented..ada something tau pada dia nie.. something special..sayang kalau bakat dan personaliti dia x dihargai or dipandang sepi camtu je..itu keistimewaan izara aishah..

    0

    0
  22. red says:

    izara ni biasa2 je lawa dia.
    x boleh lawan lisa surihani ah. super gorgeous lisa

    0

    0
  23. mrazydy says:

    aahh aku lagi suka neelofa..izara ni last choice..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    cantiknya izara…

    0

    0
  25. princess_hany91@yahoo.com says:

    apepun LJ juga nampak cute kat situ… :))

    0

    0
  26. putri^^ says:

    comel sgt…

    0

    0
  27. izara ke..neelofa ke..sama je.. says:

    sape ckp izara sopan xsexy bagai. dia pun sexy lah. kata xbleh pakai sleeveless yg t’lampau singkat ke apa tah…tp ada je gmbr dia pkai bj spageti..hotpants. sama je sexy dgn neelofa. br je nk suruh aiman dgn dia sbb gf aiman sexy gila. tp sama jgk sexy.

    0

    0
  28. mek siti says:

    ASSALAMUALAIKUM…
    SAYA INGIN MEMINTA MAAF KEPADA PEMILIK BLOG INI, SEMUA PENGUNJUNG BLOG BEAUTIFULNARA, ARTIS2 DAN INDIVIDU YANG PERNAH BERKECIL HATI ATAU TERASA DENGAN PERBUATAN KEJI SAYA SELAMA INI DI BLOG INI. SAYA SGT MENYESAL DGN PERILAKU & TUTUR BAHASA SY SELAMA INI & BERTAUBAT TIDAK AKN MENGULANGINYA LAGI. SAYA BERHARAP ANDA DPT DOAKAN SAYA KE ARAH KEBAIKAN. DAN BEGITU JUGA DGN SAYA MENDOAKAN ANDA SEMUA SENTIASA DI LINDUNGI ALLAH S.W.T. AMIN.

    0

    0
  29. […] Jarang sekali kita dapat melihat artis-artis wanita bergaya dengan uniform sekolah. Namun nasib anda baik hari ini kerana Izara Aishah yang terlibat dengan program Astro Oh My English tampil berpakaian sedemikian semalam di majlis pelancarannya. Memang super duper cute tahap … Continue reading → […]

    0

    0
  30. rainbow says:

    knape klau watak bdak skolah je kn, jarang nk tgk pakai baju kurung dan bertudung..hrmmm~

    0

    0
  31. rooney bangang !!! says:

    bdk skulah ape…muka tua…

    0

    0
  32. lola gulz says:

    no komen….izara look so cute…oh my english!!!!

    0

    0
  33. zaia says:

    cutenye izara kat sini..
    liyana pn cute gak dlm gmbr tu

    0

    0