Written by Bella | February 25th, 2016

Jarang sebenarnya kita dapat melihat aksi Rozita Che Wan bersama adik beradiknya yang lain. Memang tidak dapat dinafikan, mereka semua dianugerahkan wajah yang cantik dan manis sekali.

Baru-baru ini, Che Ta ada memuat naik foto mereka bersama di akaun Instagram miliknya. Tidak tahu pula apa tujuan mereka berkumpul tetapi ia mendapat pujian daripada ramai.

Jom layan foto  Che Ta dan adik beradiknya yang hot dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Layannzz…

77 responses to (9 FOTO) Rozita Che Wan Dan Adik Beradiknya Yang Cun

  1. aku says:

    as usual..cik ta msti amik side kiri..hahaha..wonder gak..side kanan ade kurap ke apa? ehhh jgn marah..hehe

    0

    0
    • i am me says:

      di ckp that side nmpk lg elok dr the other side

      0

      0
      • Really??? says:

        Ada perjumpaaan PERSATUAN ADIK BERADIK BERBULU MATA PALSU ke??
        Discuss bulu mata palsu bertingkek tingkek?
        Discuss NEW INVENTION BULU MATA PALSU GUNA BULU HIDUNG or BULU ARI-ARI ??

        0

        0
        • Putus Terpaksa says:

          Ha ah kan,, apesal cikta ne suke sgt side2 kiri ne?.. mata dia sepet sebelah kot.. haha.. sbb aku ada jugak kawan mcm ne..dia ckp dia alergik sgt dgn mata dia yg tak balance tu.. hahaha..

          0

          0
      • LOL says:

        Che Ta ni mmg bajet lifestyle royalty agaknya. Teringin jadi Queen Rania or Kate Middleton kot. Berjalan gi mana pun mesti bawak fotografer. Bajet bajet dikejar paparazzi gitew. Bercuti kat resort mewah langkawi, naik kapal, balik kl gathering kat Mandarin Oriental then celeb bday zain tema cowboy. Lepas ni confirm pi obersea pulak. Yg penting posing walau dimana jua tetap belah kiri.

        0

        0
        • pose sebelah jgn smpai tergolek says:

          tula merata pergi beribu shot tp pose satu side? kat malaysia ni ada satu model jer yg tak fotogenik tak lain tak bukan rozita che wan, pastu pose mata kerling keatas konon2nya cantikla tu dgn bulu mata palsu tu..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Jgn lupa shot ‘buat-buat gelak’ secara berjemaah tu!

          0

          0
        • Faye says:

          kalau make up tebal mcm tu n pakai bulu mata palsu semua perempuan memang nampak cantik. pecaya tak? masa die kat Paris i komen kat gambar die “very beautiful but less is more”, die block my instagram pas tu! aiikk komen tu kurang ajar ke? i use to love her but sedih lah attitude mcm ni, sorry lah i tak kena bayar utk puji die. pas tu tengok lagi gambar die umrah mak oi kalah raja d saudi, entah pergi sana nak buat photo shoot ke ape. tak taulah die ni sebenarnya nak impress siape. baru pernah tengok perangai celebriti mcm ni. Super star pun tak mcm ni. Kadang2 tengok gambar die dan “gang” pakai baju tak tengok tempat janji lebih gaya mcm nak ketawa jugak, mcm circus pulak.

          0

          0
      • Anonymous says:

        Karpet biri2 ikea tu letak kat bahu tu kira fashion eh? Aku buta fashion la nampaknya klu gitu… Hurmmm

        0

        0
        • Zasss says:

          Haruslah ada bulu bulu fefeeling mcm kat Paris suhu 5 darjah celcius uols. Padahal keluar hotel tu amekaw 35 darjah celcius. Biar berpeluh leher dan ketiak janji stylo pakai karpet biri biri!

          0

          0
    • Anonymous says:

      tutup kepala x semestinua tutup aurat….

      0

      0
    • Kuis Sikit says:

      nak mencapai tahap takwa….kepala tutup dan juga aurat. k bye…

      0

      0
    • lelaki swasta says:

      yg paling cantik che ta. tapi sume gorgeous. syukur kpd Allah. betul tu dia org ni pndai jaga bdn.

      0

      0
    • kecantikan palsu says:

      nenek ta..kau dah tua.. ..pakai mekap tebal… eiuuuwww..

      0

      0
    • KeishaAmira says:

      kau mmg peminat setia che ta la.. smpaikan dia slalu possing ambk side mna pon kau perasan.

      0

      0
  2. BAPA MITHALI says:

    ALHAMDULLILAH SEMUA NYA SEGAK DAN CANTIK2, KURNIAAN DARI ALLAH. TAPI MASA SAMBUT HARI JADI ZAIN PAKAIAN SEMUA HABIS LONDEH SAMPAI BUKA AURAT. PELIHARALAH AURAT KALIAN WAHAI WANITA2 SOLEHAH.

    0

    0
  3. Nonna says:

    Salam. Kenapa lah pakai seluar terkoyak rabak ni???? Tak cukup duit….tapi kata kaya. Gunalah fikiran sikit adik2. Sedih….sungguh sedih.

    0

    0
  4. sentap says:

    chantek. serious semua chantek sangat. tapi kenape kaki tak cover sekali? kaki pon aurat jgak. lengan pon aurat jgak. semoge teros istiqomah. amin

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Depa ni mmg rapat pun adik beradik.. duduk pun semua dekat2 je.. selalu berkumpul sama2..

    0

    0
  6. abang says:

    slim2 semua. kalaupun korang sume tak kenan dgn depa ni for whatever reason….paling tidak ikutlah cara depa sume jaga badan. Tang tu aku tabik sebab mostly pompuan melayu badan kembang setaman lepas kawin dan beranak walaupun umor masih muda2 lagi. Kalau dah lagu tu ..pakailah apa pun semua nampak tak cantik.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Abang… kesian hidup kau.. pandang luaran je… kalau nak bini slim gi lah hantar spa kasi kurus badan eh.. jgn dok complain je

      0

      0
      • abang says:

        Engkau ni mesti spesis pompuan melayu badan kembang yang aku cakap tu kan. ish ish ish patutlah sentap. Kesian….
        abang ok jer..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Tak lah Bang… alhamdulillah allah kasi anugerah awet muda… saya hargai kaum wanita yg abang kata tak pandai jaga badan tapi mungkin pandai menguruskan hal2 lain. Spesis cam abang ni baik masuk lombong

          0

          0
        • Anonymous says:

          Tak lah bang.. saya termasuk wanita yg alhamdulillah tak kembang walaupun makan byk n anak dah 4.. abg je yg celupar hina kaum wanita.. mulia kan wanita tak kira gemok kurus cantik hodoh ya Bang

          0

          0
        • nora says:

          bayangkan laki org terpikat bini orang..tu yg terjadi kat ofis2 tu…dia tengok bini orang lawa dia pi pegang2 bini orang tu..padahal untuk bini dia dia tak support pun apa2 utk kecantikan…laki2 org yg bini2 lawa apa perasaan bila laki2 org lain menatap kecantikan bini2 korang..tak dayus ker namanya tu…
          kat ofis aku ni bayak dah tgk laki2 org tak sedar diri ada keinginan kat bini2 org lain tu..

          0

          0
    • Pandan Kaya says:

      Wahh.. kau tu hensem sangat ke? body sasa ke?

      0

      0
    • poptart says:

      Cik abang ni kenal tak CORSET ?
      cbe google and u will find a point there

      0

      0
  7. Syaz says:

    Paling cantik yang pakai tudung light blue tu

    0

    0
    • SMN says:

      Sebab pakaian dia paling tak seksa ketat kan?

      0

      0
      • Anonymous says:

        Orangnya pun lawa..Bonus pula, badan pun ok..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Klau ikut gmbr2 tu semua, yg tudung biru tu lbih cun..Ni i bg pndpt tengok muka je dlm gmbr2 tu, xtgok part lain..Tapi dorg2 adk bradik ni, dgr katanya mmg lawa2 bila tgok real dpn2..Dulu2 kot..

        0

        0
    • mimie says:

      aku setuju beno ngn ko.

      0

      0
    • light blue sorang jer yg lawa says:

      bg aku yg light blue tu mmg cun tinggi pun tinggi mcm che ta,che ta takat tinggi jer muka overrated, che ta publisiti melampau yg adik yg betul2 lawa tu nampak ada class cket

      0

      0
  8. phewitttttt says:

    yg tudung biru cair paling jelita & gorgeous..tinggi lampai, putih bersih..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    seriously che ta…
    faux or not, in this weather?
    and yes, we get it… handbag collection win…

    0

    0
  10. mimi says:

    tudung biru cair tue cantik menawan..putih mulus..kalau artis mesti meletopss..paling nampak kertu che ta..yg gemmukss ayu raudhah..

    0

    0
  11. mamat bosan says:

    muka che ta dah mcm julia ziegler versi bertudung..

    0

    0
  12. KIKI says:

    mohon semua tak payah pakai make up. nak tgk secara natural without make up. cantik ke tidak….

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Usia dh sparuh dekad. Laburlah amalan didunia kekal pulak nnti. Jgn nk duniawi sgt..hihi Average umo umat nabi 60-70thun (tu pn klu pjg umo). Lg brapa belas/puluh tahun nk hidup. Jgn sia2 kn kesihatan yg Tuhan berikan tuk beribadah slagi mseh bernyawa.
    -Sy bkn ustazah, bkn jg baik sgt, tp xsalah sebarkan kebaikan.

    0

    0
  14. bluetick says:

    Ada duit semua bole nmpk chantekss..Ank ada yg jga..Kerja rumh ada org buatkn..tk pyh bnyk pikir boleh pegi SPA and mna2 tmpt tuk buat rawatan and kuruskn bdn..lgpun public figure kan?? yg kembng2 2 kna pikir jga ank lg..Buat kerja rumh lg smpi tak fikirkn diri sndri..Itu lh seorg isteri ptut buat and duit ckup2 mkn sja so baik simpn tuk perut ank n keluarga..Suami yg memahami akn terima kkurangan isteri seadanya..sbb 2 Ce ta harus kerja kuat sbb suami muda..laki raudah pulak 1 mlysia knal nnti malu suami and nnti ikut jejak cii kembar…cuma pandangan saya sja..Sya tak tau lh nak kta minat diaorg nii rsa mcm ‘oh OK” nak kta benci rasanya saya tak kenal pun diaorg nie..Hnya sya tau diaorg ada lh artis..Sekian trima ksh..Hahaha

    0

    0
  15. tergedik-gedik says:

    alahai…keluarga orang lain pon sume lawa2 gak….tp x de la mcm keluarga dia ni…OVER SOKMO

    0

    0
  16. mulut celupar says:

    ape nama yang tudung light blue tu? cantek ayu je tengok dia

    0

    0
  17. Anonymous says:

    dah.. tua.. langsung tak minat dengan makhluk ni

    0

    0
  18. Born says:

    Cbe x mekap..cntik ke idak?aku rsa suma pompuan kt dunia pas mekap msti cntik..so no hal la

    0

    0
  19. Anonymous says:

    nak kata genetik dorang ni memang lawa2 belaka tapi adik lelaki che ta tak ensem pun.

    0

    0
  20. keladi hamsam says:

    Satu je saya perasan.. dorang cantik tapi tang gigi terabur tak cantik.. betul sesetengah org ckp setiap kelebihan pasti ada kekurangan…

    0

    0
  21. sotong hitam says:

    tak lah mane nye cun…cume menang gaye jer…tapi saying, bertudung tapi aurat masih terdedah….haizz

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Yang tudung biru paling kanan foto 1 & 2 tak cun pun:P

    0

    0
  23. mawar sepi says:

    here can see that Che Ta dah berumur

    0

    0
  24. kipas lipas says:

    bila tudung hanya trend

    0

    0
  25. hahaha says:

    Peha sapa yg gelebeh tu…? Mana satu wife lan petpet? Yg tudung biru pekat tu kakak sulong kot sbb nmpk mcm tua sket…yg paling cantik yg tinggi lampai tudung biru cair..lawa..cheta ni kalau tk makeup mcmana laa agaknya…sbb makeup tebal pun tk brp cantek…hahaha

    0

    0
  26. anonymous says:

    light blue tu datin rohaiza che wan, memang cantik

    0

    0
  27. annoyma says:

    wanita itu bak mutiara….terpelihara baru lah berharga. Jgn over sgt dlm berpakaian dan tingkah laku..nampak murah. Allah bagi wajah yg cantik..bukan untuk tatapan semua

    0

    0
  28. Reena says:

    Che Ta sebenarnya lagi cantik kalau mekap nipis sbb masa aku shoot dgn dia dulu, time wardrobe fit dia mekap nipis je tp tetap nampak cun. Masa tu still free hair. In terms attitude aku suka dia sbb x banyak songeh.

    0

    0
  29. melati says:

    Duit dh takder lew tu nk tunjuk….adik beradik plak jadi mangsa nk menunujuk….tu semua yg pakai tudung tu rambut nipis lewtu…

    0

    0
  30. Anonymous says:

    y paling cantik n y paling sy suka tengok y pakai tudung biru cair tu..memg manis.

    0

    0
  31. Kemboja Putih says:

    tu diaaaaa!!
    hibster tua dah keluar….

    apa jenis pakaian muslimah la yg korg ni pakai adik beradik, aku pun tak tau…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Adik beradik aku bile berkumpul petang2.. Goreng cekodok, buat lempeng, mkn biskut 4 segi hup seng..air kopi..punyela bahagia bile gitu..pakai tshirt atau kain batik jek bile gitu.dpt gak berkumpul adik beradik.

    0

    0
    • Hup Seng says:

      La… patut lah badan adik beradik kau kembang ala biskut hup seng di rendam dalam air kopi….

      0

      0
  33. greenfingers says:

    Lama2 tgk pic2 che ta yg asik posing side belah kiri, aku teringat opis mate aku yg pondan. Slalu stail mcm che ta disukai n femes dlm golongan pondan ni.

    0

    0
  34. NIna Rahim says:

    SI Nara ni obses Nek Ta ke? Macam gila ketum asyik cerita Nenek ni je. Mual siallll!

    0

    0
    • tiap 5 artikel nara mesti up nekta says:

      idola dia hahahaha….style dia pun sama..glamerkan diri dia dan family dengan cerita2 peribadi sebab nak jual barang…..

      0

      0
  35. Aku Menyampah says:

    Muka putih kaki hitam. Siap kuar urat lg..aduhaiii

    0

    0
  36. ikan says:

    weh ayu raudhah yg mane satu? aku kenal cik ta je.. ade sorang yg kurang sikit ye.

    0

    0
  37. lulu says:

    ayu raudhah ternyata PEHA BESAR, ko kaya2 pg la gym duk umah buat apa besar kan bontot, peha je, nnti org ngorat laki ko tau plak meroyan, xkan ko xtau laki ko nye taste cmne kan, ke bz kendong anak,

    0

    0
  38. nana says:

    Kenapa org Malaysia ni kebanyakan bermulut jahat? Suka mencarut.. Mulut yg jahat lahir drp hati yg kotor, wahai bangsaku.. Aku bukan peminat Rozita tapi aku tengok komen2 org Malaysia jahat2 kebanyakannya. Memalukan..

    0

    0