Written by serenity | August 16th, 2015

Majlis rumah terbuka yang dianjurkan oleh Rozita Che Wan dan suaminya, Zain Saidin telah berlangsung dengan meriah Jumaat lepas.


 photo 11353027_1476705499317673_2085273974_n.jpg

Majlis itu diacarakan oleh Didie Alias itu telah dihadiri oleh keluarga, teman rapat dan juga rakan selebriti Rozita atau lebih dikenali sebagai Che Ta yang lain.

Dalam majlis tersebut, Che Ta dan suaminya, Zain serta anak perempuan, Aaisyah Dhia Rana mengenakan busana sedondon warna merah.

Lagi 82 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredt gambar, Instagram Che Ta.

16hb Ogos 2015 (Ahad) hari terakhir pementasan Bangsawan Nila Kesuma….

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Saturday, 15 August 2015


 photo 11906160_902123866545319_763647878_n.jpg
 photo 11906416_664214807048326_23060541_n.jpg
 photo 11909930_829783267140738_1960137015_n.jpg
 photo 11899726_993445337373650_1850684963_n.jpg
 photo 11899629_413006102224074_1239864607_n.jpg
 photo 11899453_1044214122255702_1476397171_n.jpg
 photo 11899669_949047125153240_1933686808_n.jpg
 photo 11887228_487443318104916_1995756105_n.jpg
 photo 11887065_614523651984191_708184718_n.jpg
 photo 11881771_389365357927985_999686300_n.jpg
 photo 11881739_1167961886553325_747902160_n.jpg
 photo 11875343_490586824451188_1349183404_n.jpg
 photo 11856640_488389804669259_51164563_n.jpg
 photo 11881722_949641985093766_622031273_n.jpg
 photo 11881663_567271770078082_247752665_n.jpg
 photo 11875308_884105511683352_1092011354_n.jpg
 photo 11850358_1738296119731190_806938177_n.jpg
 photo 11850404_530781653737292_1241720384_n.jpg
 photo 11850202_962502820458616_595186560_n.jpg
 photo 11850208_110933869256434_1494761942_n.jpg
 photo 11850038_734907443305569_1120724927_n.jpg
 photo 11849180_536065743213823_462116027_n.jpg
 photo 11850083_943410645715016_746340912_n.jpg
 photo 11849875_465269136967418_1281223498_n.jpg
 photo 11849443_622726207830269_1188895822_n.jpg
 photo 11849192_1471492883146119_534086716_n.jpg
 photo 11821702_556125487858727_185952211_n.jpg
 photo 11821874_915845541821255_2094142646_n.jpg
 photo 11821780_1649992028612850_1409759712_n.jpg
 photo 11821928_880873245325285_385804399_n.jpg
 photo 11821702_1025727544126434_1763340711_n.jpg
 photo 11821646_1616031818650016_1366592971_n.jpg
 photo 11820456_1020380781326255_1163371610_n.jpg
 photo 11821262_663192333781302_2063536865_n.jpg
 photo 11820540_511421925688077_1199488729_n.jpg
 photo 11821276_1647363812143538_857917762_n.jpg
 photo 11821127_598761346922217_1380280940_n.jpg
 photo 11809988_468008413382025_758189614_n.jpg
 photo 11809940_1655988254616041_754756191_n.jpg
 photo 11809754_1642747892640896_874725878_n.jpg
 photo 11421999_1482561035390578_873890983_n.jpg
 photo 11430202_849521221790460_1649119388_n.jpg
 photo 11421981_524371517729064_705365919_n.jpg
 photo 11386425_859506794166284_521722198_n.jpg
 photo 11419087_136267103380287_1882702122_n.jpg
 photo 11378701_1657938881089037_1283646611_n.jpg
 photo 11378236_1165966913418498_1741627157_n.jpg
 photo 11375362_1652315051653606_16567977_n.jpg
 photo 11374032_126223557721370_1991898997_n.jpg
 photo 11375337_574356609370097_1052403836_n.jpg
 photo 11374208_1689864344575580_897853626_n.jpg
 photo 11373992_692246074240338_603620284_n.jpg
 photo 11373523_864738750271131_805878465_n.jpg
 photo 11372156_507527389410881_784007180_n.jpg
 photo 11371152_527975754023207_558923542_n.jpg
 photo 11363738_1594959250764778_257298256_n.jpg
 photo 11363660_900192070047244_1212257536_n.jpg
 photo 11356757_1632271907012840_1202573411_n.jpg
 photo 11363627_897261167019667_1585721757_n.jpg
 photo 11356625_480453748746347_623332380_n.jpg
 photo 11349370_1632510880320195_1236134108_n.jpg
 photo 11326211_462548063917149_1821798424_n.jpg
 photo 11348357_434575183395765_791424009_n.jpg
 photo 11326554_892864530761134_2137737891_n.jpg
 photo 11326484_796977173753723_2015613941_n.jpg
 photo 11313767_1621581274779351_1477355818_n.jpg
 photo 11324882_1000632363300785_627603366_n.jpg
 photo 11324402_871734756240340_1427809012_n.jpg
 photo 11313542_1615403022065740_359558590_n.jpg
 photo 11313634_943968002312162_358180906_n.jpg
 photo 11313764_381434238717336_408209867_n.jpg
 photo 11311609_781397291981226_1874300274_n.jpg
 photo 11311356_740325929445867_1668277214_n.jpg
 photo 11261270_753775458082765_357396216_n.jpg
 photo 10731940_840514992728913_57533526_n.jpg
 photo 11261309_1620166338272352_775186244_n.jpg
 photo 11296895_1478324019153780_1376729123_n.jpg
 photo 11252282_611049592330888_410999784_n.jpg
 photo 11253663_763956450381918_2008669045_n.jpg
 photo 11202998_848527751882797_1069853959_n.jpg
 photo 10950474_1628390524103588_193867465_n.jpg
 photo 928832_533183663504080_1064749753_n.jpg

66 responses to (83 GAMBAR)Sekitar Majlis Rumah Terbuka Raya Rozita Che Wan Dan Zain Saidin

  1. jingle_jick says:

    majlis untuk org2 kaya saja….

    0

    0
    • Lara says:

      Satu jer nak komen, baju Che Ta macam baju perempuan kabaret, berambu ramba lagu tu.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Anak che ta gaya mcm org tua. Adik baru 20 xpayah la nak berjambang2 sgt.. tggu la umur tu 25 ke..sesuai sikit..

        0

        0
        • Anonymous says:

          dalam gambar2 kat atas..boleh tengok sisi laen bila che ta posing..ha ade pun.ok je gambar die.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Siapa kata ank che ta x ensem. Aku bkn pmnt dorng ni tp apa yg aku nmpk ank2 che ta ensem dn menarik. Klu pn x suka che ta x ya la ank2 yg budak2 lg pn dikutuk, pdhl bdk2 tu bkn buruk pn tp sbb ht tu x puas ht kt che ta, apa yg dia buat dn ada nk jdkn bahan. At least kutuk dia je x pe, ini ank2 pn bwk skli. Lst2 ank pmpn che ta kuar, smua x ada bahan sbb nmpk sgt mnipu klu kutuk x comel. Dn skg ank2 che ta smua mkin mmbesar mkin ensem2 dn mnarik, x ada plk lg bahan, mula la kata gaya org tua?x penah tgok bdk2 muda berlambak mcm tu. X ssuai?tlog jgn tipu diri sndiri, nmpk ssuai dn mnarik je. brjmbng ni bkn nk pilih2 umur, dh llaki tu boleh je nk brjmbng. lgpn dia bkn bdk skola. tahpape.

          0

          0
      • Wak Doyol English Hazab says:

        Ulang alik ke London Paris.
        Beli handbag Chanel bertimbun-timbun.

        Takkan tak boleh boleh beli satu untuk Mak Mertua. Kesian aku tengok Mak Mertua pakai beg RM49.90. Kalau MaK Mertua kaya, cepat aja menantu dapat tumpang.

        Tapi tulah, duit Che Ta. Zain Saidin pun menumpang. Kang banyak cakap kang kena tidur condo baju lak kang.

        0

        0
        • Lara says:

          Asal lak nak kena kesian mak mertua pakai beg murah, I rasa orang lagi respek mak mertua dia tu kot takder la macam segelintir orang kita yng sebok nak bergaya bermewah…biasa2 sudah.

          0

          0
    • Lara says:

      lebih kurang yang Adeline Tsen pakai tewwww

      0

      0
  2. Datin Rozana Embun says:

    Rumah terbuka buat kat rumah la.. buat kat dewan wat pe.

    0

    0
    • CikPuanLolita says:

      Rumah kecik kot. Nanti kena sewa banglo lak nak jemput ramai org dtg. Hari tu dah la kena sewa kondo nak simpan baju baju yg berlambak tu.

      0

      0
  3. senget sangat kannnn says:

    ni sapa ek..lawa gak..

    http://s386.photobucket.com/user/beautifulnara/media/AARIZ/AARIZ001/rcwzsraya15/11326484_796977173753723_2015613941_n.jpg.html

    yg lain2 tu x abih2 bajet amik gambar dok berkepit2…
    pastu tgk muke anak sulong che ta terus ilang selera 8 bulan…
    sbb aura PRASAN hensem nye terlebih…adik die rileks jek

    0

    0
  4. ZZZ says:

    KENAPA ARTIS SENDU NGN KERTU JEE YANG DATANGG..

    0

    0
    • Fara Mendoza Bauta says:

      hahahahaha.. kelakor lahhhh :D

      0

      0
    • Saerah says:

      Sebab artis2 top xheran ngan Cik Ta ni. Dan, Cik Ta ni kategori sendu jugak. Cuma top bab kontroversi ja..

      0

      0
    • MLM says:

      Dah nama pun top, bukan senang2 ada masa untuk pergi setakat open house macam ini. Raya dah lama lepas, ini hujung2 je, banyak lagi lebih penting dorang nak pergi banding ini. Yang datang pun bukan semua sendu, yang aktif sekarang pun ada, yang sendu tu kawan lama lah tu masa ini lah nak berjumpa.

      0

      0
    • mulut celupar says:

      kan dh cakap terang, hanya kawan2 che ta dgn keluarga sj yang dia jemput, mybe che ta tak rapat dgn jeniffer lopez, taylor swift, tu yg xnmpk artis populer tu.

      0

      0
  5. banana says:

    Mcm mjlis smbut mnantu.srnok kn klu byk duit..

    0

    0
  6. singgahsebentar says:

    melayu memang dengki je memanjang..biarlah dia buat rumah terbuka kat mana sekalipun..pakai duit dia sendiri tak pun duit penaja…rezeki melimpah ruah…aku kalau kaya pun sewa 2-3 stadium buat rumah terbuka..

    kalau nak bising meh bising pasal duit 2.6bil tu..haaaa tu barulah layak dibisingkan

    0

    0
    • Anonymous says:

      ini bukan nak dengki ke hapelah oiii..kalau dah beistilah rumah terbuka beerti buat di rmh.tak kira rmh tu besar ke kecik macm reban ayam ke..itu baru namanya rmh terbuka..barulah afdal dan kena dgn kata2 yg disebut tu…sbb buat kat rmah sendiri. kan senang ckp perjumpaan hariraya keluarga che tah di hotel.baru kena….soal dengki tak timbul kat sini..cuma biarlah berkata2 atau berckp mcm org pandai..

      0

      0
      • lee jun ki says:

        Hurmm xkisahlah dia buat kat hotel Ke..yang nk kecoh sgt pasal perkataan umh terbuka tu knapa..yg penting niat dia bgi mkn free kat owg.. Rezeki lebih dia sedeqah lebih..aptb ko ni

        0

        0
      • Bengap pls says:

        Aduhhh pls la jgn tunjuk bodoh tuuuuu…Klau nak jemput rmi org,akn terfkr nak pki dewan atau kwsn yg lbh luas…Klau dah mampu nk selesakan tetamu dan jemput ramai org,ape mslhnya pun…Bengap pls,ko nk hadam sgt perkataan “rumah” tu npe,dh biasanya buat mkn kt umh mmg la turun temurun perkataan tu digunapakai,tp mksud sbnrnya dia ialah kita mnjemput org utk dtg mkn2 sempena raya…pe ke bengap ko ni….

        0

        0
  7. Anonymous says:

    geramnye tengok baby aisyah…banyak banyak baby artis, die ni lah yang paling aku suka

    0

    0
  8. anon says:

    Datuk terlajak laris pinjam baju anaknya kot, kecik benor. Tak pernah lagi tengok org pakai baju melayu sesendat tu. Ketat sngt pun tak lawa jugak….
    Aisyah sempat tukar baju, sekejap puteh sekejap merah…

    0

    0
    • Aisyahtukarbaju says:

      Perghh gigih aku scroll ke atas balik nak tgok gambar aisyah dgn baju bertukar… tertumpahkan sambal atas baju lettew

      0

      0
  9. zaza says:

    alang2 buat meriah2 tu jemputlah anak yatim sekali. tak berkurang dan tak jatuh miskin pon kalaw hang jemput depa wahai cik rozita ye.

    0

    0
  10. aku says:

    Aku tercari2 di mn lan pet pet.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    ini ckp benar tak bohong..agaknya kalau che tah satu hari nnti jatuh miskin..aku rasa dialah org pertama yg tak boleh nak hidup lagi..pasal aku tgk dia ni semakin menunjuk2 kemewahan..

    0

    0
  12. Kutikura says:

    Yang pasti didie alias sejak bermenantu ni makin lama2 bertambah berseri2 aku tengok….

    0

    0
  13. Myawatashi says:

    sihatnyer dafi…. hehehe….

    0

    0
  14. mulan says:

    dlm byak2 gmbar aku nampak asyik zain dgn ank tiri dia jer yg dok gedong si aaisyah.maknye sibuk bergambar. 1 jer gambar dukung aaisyah. k bai…

    0

    0
  15. pening says:

    bangge tgk org2 mlayu yg classy…baju designers….handbag sume mahal2…tp still ramai gk yg bertudung wlupun baju ketat2 insyaAllah boleh diperbaiki lg…btw x salah wat openhouse kt hotel…org biase pn byk wat cm tu…xpyh susah2 nk semakkan umah alih2 kan perabot…tujuan nye same nk jamu org makan jugak…klu boleh kurangkan keje kite kurangkan la….xpyhla dengki weh…klu diorg jmpot korg sure korg menggagau gk tergedik2 nk dtg….hahahahaha…

    0

    0
  16. cik bunga says:

    mana ahli keluarga che ta ek..

    0

    0
    • encik sombong says:

      ayu raudah ngn kakak dia pakai baju biru tu ada…..mak dia pakai baju merah tu…awet muda betul mak cik ta ni kan…

      0

      0
  17. Anonymous says:

    kau bayangkan..kau baru pindah rumah..pas tu buat open house kat hotel..tujuan nak bagi tahu saudara mara rmh baru..tapi kau buat kat hotel..tak ke merepek.?? mana tujuan sebenar open house tu.??.sama jugak open house pada hari raya..yg sepatutnya menjemput saudara ke rumah kerana pada harirayalah masanya tuan tumah mengemas dan mencantikkan rumh utk tetamu..kalau buat di hotel tak ada makna langsung..u got what i mean? yg tak setuju..i had no say..

    0

    0
  18. Datuk K says:

    esk dkt Padang Mahshar..beratur la minta maaf dkt Che Ta..

    0

    0
    • Anonymous says:

      esok che tah pun beratur kat padang masyar minta di ampunkan kerana menunjuk2 kekayaan..

      0

      0
  19. Anonymous says:

    bila aku scroll baca komen komen..kebaykan yg berpendapat yg boleh di pakai tapi dapt like lebih banyk dari yg berpendapat baik..kerana pembaca kenbayknnya tak pandai menilai..wake up orang malaysia..malulah org negara lain baca..gunakan akal fikiran..fikirlah mana yg berul dan mana yg salah waje up malaysian…wake up pls.look what happen to our country now..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sbnrnya Anon, komen bodoh tk bleh pakai tu byk like krna yg like tu hampir 24 jm ngadap bn…Fhm2 la yg gaya gitu dan pemikiran gitu la yg byk msa ngadap bn ni…Tk ada keje…Ssuai la ngn otak dia…Dr komen pun tau mmg dah boleh agk ni golongn2 pemikiran low class tu yg byk msa ngadap bn..
      Org lain bz keje, bisnes, bz buat aktiviti yg pntng2, bz belajar, dn lain2 lg yg dibuat oleh golongn pemikiran tiptop…Ada msa free baru lyn bn…Yg golongn bg pndpt nanhado tu, cnfirm hari2 dok mengelike bn fhm2 le itu je aktiviti utama dia mne tk byk like….Pembaca bn kbykn pndi menilai tp mrka tk byk masa nk buka sntiasa…

      0

      0
  20. Anonymous says:

    pembetulan…komen yg tak bagus dpt like banyk dari yg berpendapat baik.

    0

    0
  21. liz says:

    maju malaysia maju bukan mundur….komen merepek bnyk like…yg betul dan bagus dpt sikit like..what is in your mind malaysian?

    0

    0
  22. Meluat says:

    Calon-calon muka & gaya buruk @ hodoh:
    1) Shasha Saidin
    2) Ammar
    3) Dafi

    Klu ada pencalonan lain, korang boleh sambung..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Lain kali jgn ltk MUKA. Sah2 mereka tu ada rupa. Sapa nak join kalau awal2 lagi padanan ko tak padan. Lol

      0

      0
      • kekwat says:

        aku setuju dgn si meluat. tiga org tue antara yg tburuk pun.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Antara terburuk? Ko ada datang masa tu ko ada tengok semua orang.
          Kau ingat orang tak tahu ko tu la si meluat. Nak menyamar plk jadi orang lain sokong komen sendiri. Lol.

          0

          0
    • Anonymous says:

      Gaya Shasha xcantik tu jgn lah salahkan dia…mungkin itu je yg dia mampu setakat ni. Dengan status janda, ada anak kecik nak dibesarkan, job pun mungkin xbyk. so xde income besar mcm Cik Ta tu nak spend grand2 nih…dia xrepeat baju dulu2 pun dah ok dah untuk level artis ni…

      0

      0
  23. wak koyok says:

    yang paling win adalah Aaisyah Dhia Rana! comel gilerrrrrrrrr

    0

    0
  24. Antipoyo says:

    eee anak che ta yang sulung tu sekarang ni poyo jek.. poyo kaya! dulu selebet jek… tengok dalam ig pun sama, poyo kaya!! menunnjuk2 pakai barang branded. emm kaya mungkin rezeki Che Ta tapi jangan la menunjuk sangat, dah riak dah namanya tu.. Kesian orang yang kurang mampu tengok…

    0

    0
    • Antipoyo tp sendiri poyo cane tu says:

      Ewww…Ngintai ye…
      Sibuk nk mengata tp desperata ngintai org tu. Ko ke org miskin yg kesian tu…
      Org miskin sibuk cari duit skg ni…
      Ko miskin tp keje sibuk ngintai ig org lps tu nak dengki…
      Jgn nk salahkan org yg mampu…

      0

      0
  25. Anonymous says:

    betul tuh.. Che Ta and family dah show off sangat2 kekayaan dia.. x takut ke kena rompak… sekarang ramai tau perompak.. kelas bawahan, atasan semua sibuk nak jadi perompak!

    0

    0
  26. adudu says:

    bini dato syukri serious lawa, pakai pun sopan.

    0

    0
  27. Ammara says:

    Bersederhanalah.. Itu saje yg aku nak komen..

    0

    0
  28. paola bracho says:

    mcm mana nak lilit tudung mcm che ta tu? berkenan lah

    0

    0
    • mak c kina says:

      hahaha..aku suke kau…aku pun suke tudung che ta..dr tadik dok perati tudung che ta..camne dia pusing..yg mne dia tarik…sape pakaikan dia tudung?…lme xbuat mcm tu..

      0

      0
  29. mak c kina says:

    mana team primadona?

    0

    0
  30. kiah pekasam says:

    lantk lah dia..kaya ada duit dia buat lh besar2 nk meraikan kwn2….cantik che ta lg2 aisyah

    0

    0
  31. cutie pie . says:

    Gambar no 65 laki yg sebelah datuk terlajak laris tu ada man’s boobs ok tu je aku nak ckp harharhar.

    0

    0
  32. mulut celupar says:

    kelas lh buat dekat hotel..dlm bnyk gmbr, aku tertarik dgn tudung che ta dgn aishah jer.

    0

    0
  33. unknown says:

    asal komen negatip je jeles.. asal komen negatip je jeles.. xdeny nak jeles kat c.ta nih.. annoying lg ada laa..

    to c.ta : ko paham x makna “less is more”? mesti ko x paham kan.. sebab tu makin mengarot pakaian ko..

    0

    0
  34. Che Tat says:

    Nampak sgt show off i kan bila i bagitau yang i malu nak pakai baju i yang jahitan upah beads kena rm4k… (tapi npk x kurlass cam beads morah)…

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku setuju..cik tah semakin berlagak diva tahap maxima
      org lain yg kaya lagi pandai takdelah menunjuk2 sakan…riak tu dosa tau che tah…dah aku ckp..biarlah merendah diri .gaya hidup che tah penuh kesombongan dgn harta..padanlah laki kau pun mcm lembu cucuk idung

      0

      0
  35. anonym says:

    macan ramai jemputan manusia ‘aneh’di pesta raya che ta ni

    0

    0
  36. Anonymous says:

    makin cantik ayu raudah

    0

    0