Written by serenity | September 9th, 2014

Isteri selebriti sukan tempatan Aidil Zafuan Abdul Razzak, iaitu Zarema Zainal semakin berseri sejak bertudung dan hamil. Keduanya kelihatan gembira ketika bercuti di Universal Studios, Singapura baru-baru ini. Turut serta dalam percutian tersebut ialah adik Aidil dan iaitu Zaquan Adha dan isteri, pelakon Ayu Raudhah Che Wan.


 photo isteri-aidil-zafuan-itsmepicture8.jpg
Teruja sebentar kami melihat ‘baby bump’ Zarema semakin jelas. Khabarnya peminat Aidil yang juga pemain bola sepak kebangsaan dan Johor Darul Takzim bersama-sama Zarema tidak sabar-sabar menanti kelahiran anak mereka yang pertama dan teruja mahu melihat bayi mereka.

Semoga segalanya dipermudahkan buat Zarema dan Aidil dalam menyambut kelahiran anak pertama mereka itu.

Lagi tujuh gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo isteri-aidil-zafuan-itsmepicture1.jpg
 photo isteri-aidil-zafuan-itsmepicture2.jpg
 photo isteri-aidil-zafuan-itsmepicture3.jpg
 photo isteri-aidil-zafuan-itsmepicture4.jpg
 photo isteri-aidil-zafuan-itsmepicture5.jpg
 photo isteri-aidil-zafuan-itsmepicture6.jpg
 photo isteri-aidil-zafuan-itsmepicture7.jpg
Laporan asal: Itsmepicture

103 responses to (8 GAMBAR)Zarema Zainal, Isteri Aidil Zafuan Semakin Berseri Sejak Hamil

  1. Seroja says:

    Saya tak faham, zarema ni penting sangat ke dalam DUNIA HIBURAN? Dia ni siapa? Aryis apa ni ni? Pelakon ke? Penyanyi ke? Kot ye pun dia tu dah kahwin dengan bekas laki Rita Rudaini, dia tak patutlah dipromosikan bagai nak rak dalam web ni!
    Macam palui2 saja ni

    0

    0
    • mutiara says:

      suami aje selebriti sukan..zarema neh tidak..
      eloklah pamerkan cara hidup mewah, nanti rita tuntut mutaah 300k, jangan lupa aidil..

      0

      0
      • ina says:

        Bersangka baik.. Maybe kaki dia pnjg sebelah..huhuu tu yg asyik angkt kaki jer bjet cntik.. Padahal bkn retis.. Media ni lg nk popularkn dorg watpe ntah.. N melaga2 kn dia dgn rita… Kjp kua cite ex husband kjap ex wife..

        0

        0
        • shh says:

          Hahaha yang ni lawak. Buat aku scroll balik. Betul la semua gambar full dia angkat kaki sebelah.

          0

          0
        • miss ynwa says:

          mcm bodow je muke aidil, muke masalah
          handsome lg si zaquan ni aku nengok xmghairankan ader skandal
          jgn lupe aidil..,,jasad yg berhutang itu ta akan disoal selagi xsettle yew
          beringat sikit mati tu

          0

          0
        • dingdong says:

          haha..betullah..betul2 buat saya tengok balik gmbr,check..arhh..kebetulan kot..

          0

          0
        • ikan says:

          klu die selfie tang muka je agak2 angkat kaki sebelah jugak ke tak?

          0

          0
        • kiah says:

          haahla..lepas bc komen ko ..baru aku perasan..kaki dia sebelah panjang kot…hahaaa

          0

          0
        • cik kaki says:

          KAKI BEND SEBELAH : taktik perempuan nak nampak body tu ada curve…

          sebab aku pon pernah buat cmtu..wakaka…larikk

          0

          0
      • cikemaruwe says:

        Ooo..patut la aidil anak rita. Rupanye
        betis peha dia xlebor mcm zarema. Sama taste je
        Dgn kembar nye. Suka peha besor. Bn ni bkn utk gosip retis je ke?

        0

        0
    • blurkk says:

      biar la.. aku nak je baca tentang dorang ni.. ko tak mo, ko pergi ler jauh2.. bagus la happy atas derita perempuan lain.. jangan makin meroyan si RR tu dah la. kesian pun ada..
      ayu pun makin slim pulak sekarang. puas dah tayang bagi anak menetek? kalau jejantan gersang pun teringin nak menetek sama macam mane? memangla breastfeeding bagus untuk baby, tapi perlu ke tayang kat semua moment bagi anak ko menetek? some picture agak personal ok untuk ditayang kepada semua.
      btw, sapa pulak minah baju bunga last sekali tu..

      0

      0
      • Anonymous says:

        pathetic sangat kau ni blurk.
        aku harap takda orang yang happy atas kebahagiaan kau nanti.

        0

        0
      • Aida233 says:

        Ada juga yg betul apa yg Blurkk ni cakap. Gambar2 breastfeeding semua tak payah lah nak tunjuk kat orang. Private moment kan.
        Msg ni ditujukan kepada semua selebriti dan mak-mak yer…

        0

        0
    • datin says:

      memang pesen dia bergambar angkat kaki sebelah eh?? semua gambar macam tu =..=”

      0

      0
    • kek span says:

      Aikkkk x mampu ke nk pegi jauh2 sikit,asyik2 singapore kata byk duit

      0

      0
    • anonymous says:

      WOW…I super agree with you…best point..i loike it..ni laman artis je hahaha

      0

      0
    • astaga says:

      ptuihhh..ptuihh..ptuihhhh…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Minta puji zarema tu..dah ambk suami org..x tau mlu btl..

      0

      0
  2. churpchurp says:

    Buat anak je pandai si aidil ni. Dh cerai ngn mak anak tu nnti d biar jer cmtu…

    0

    0
  3. Pucuk Kayu says:

    Kenapa mesti sebelah kaki buat macamtu bila pose ambik gambar puan zarema? adakah????

    0

    0
    • Dafi Gayah says:

      masalah urat kaki bersimpul agaknya… kalau berdiri lama lemah lutut kot.

      0

      0
    • suku sakat mona fendi ni says:

      Kalo bergambo dia kena kepit kaki sbb tk tahan tgok cahaya cam kilat hujan takut tekucil maklom le lobang besar sgt…..

      0

      0
  4. Mimy says:

    Waaahhhh..

    Heppinyer… muka berseri sangat… tentu dah tak sabar nak tunggu kelahiran baby korang kan… Tahniahhh…

    Bertuah dapat lelaki yang understanding dan bertanggungjawab gitu kannn… Oh romantiknyerr…..

    *Kharrghhhkhhhhhh…. harrghhhhhhghh…. Harghhhhhhhgh…. Thhhuiiiiiihhhh…!!!!!

    0

    0
  5. Sipuden says:

    semakin cantik je si zarema ni aku tgk..ok la tu, at least pandai jga maruah suami dgn bertudung n satu lagi,bkn die yg g expose diri kt media..dh blogger nk tulis citer pasal die n laki die..bior la kt dorg..aidil, jlnkan tggjwb anda sebaiknya sbgai ayah kpd anak2 anda..selamat berbahgia

    0

    0
    • datin says:

      puihhh bertudung pun kalau pakai baju ketat-ketat, tudung nampak tetek tak guna jugak der! sama je macam tak pakai tudung

      0

      0
      • Sipuden says:

        bkn nk ckp la..org melayu yg suka dengki dgn org ni mmg byk..spesis xleh tgk org bhgia..datin oi..dia pkai tudung at least dia dpt pahala tutup aurat kepala dia..bhgian lain antara dgn dgn penciptaNya..xphm aku..,yg kome dengki sgt kenapa..agak2 la kalau fans kipas susah mati Rita pn..dh jodoh dorg tertulis cmtu, korang nk hangin sangat apesal..kalau pn korang sakit hati kt aidil yg tak bertanggungjawab tu, dosa dia dgn yang atas..bkn dgn korang kn..kdg yang anti lebih2 ni la yg akan diuji cmni nanti..xpyh over sgt nk meluat kt org..sekali korang benci kat orang, 10 kali yang lain org pn benci korang..

        0

        0
        • kepunden says:

          yg ko sokong sangat .. nape .. kau ni pecacai .. melebih sokong .. kau ni mona fendi kottt ..

          0

          0
        • cl says:

          pahala menutup aurat? apakah? kelas agama mane yg ko masuk ni
          menutup aurat ye bukan membungkus aurat.

          0

          0
        • Sipuden says:

          kepunden, yg ko lak anti sgt pehal..meluat lebih lak nmpak..ko ni busuk hti kot…bkn dorg kacau ko pn kn…

          0

          0
        • Sipuden says:

          CL oi…aku tak ckp tutup aurat kepala..bkn aurat dada ke, bontot ke..dia tutup rambut dia..aurat kepala dia tak terdedah..kan setiap satu benda baik kita buat dapat dosa..apa susah sgt nk paham konsep islam..kn ke islam tu agama yang menyenangkan..adoiyai..kalau dh hati tu busuk, semua benda taw nk salah je..benda simple cmni nk phm senang, xpyh masuk kelas agama arbaiyah bagai..simple taw tak..satu benda baik= pahala…ish3x..bersihkan la jiwa ko tu

          0

          0
        • Sipuden says:

          *aku ckp aurat kepala

          0

          0
        • Sipuden says:

          *setiap satu benda baik kita buat dpt pahala

          0

          0
        • Aida233 says:

          Pahala menutup aurat tu untuk semua sekali yaaaa…. bukan kalau tutup kepala tapi berbaju ketat dapat pahala kepala tapi tak dapat pahala aurat anggota badan lain.
          Ingat ni musim sales ke dapat diskaun??

          0

          0
        • Sipuden says:

          kalau bkn melayu n islam yang jatuhkan bangsa sendiri sapa lg kan..cara ko berdakwah boleh buat org agama lain takut nk dekat dgn islam..cek oi, dia buat step by step..sblm ni dia xpkai tudung, skg dia bertudung..xterdetik ke dlm hti ko nk ucap alhamdulillah? doakan la dia istiqamah n jd lebih baik..tutup aurat dgn sempurna lg..ssh sgt ke nk doakan kebaikan utk org lain?

          0

          0
        • hampas kelapa says:

          Dia ni mesti suku sakat mona fendi 2…nk tya le bapak mona fendi ni ker yg mati bunuh diri lepas pilihan raya dulu…thn berapa tk ingat le tpi masa 2 parti dia kalah terok…betui ker korang?

          0

          0
        • jeni says:

          Kesian ko…tuhan mana suruh tuutp kepala…tutup aurat..termasuk bentuk tubuh badan…ya Allah jahil gilos..sesunggunnya aku sendiri tak paham minah pakai legging sambil tutup kepala..apa maslah korang ni…aurat ni ilmu basic sekolah rendah.

          0

          0
  6. Shhh says:

    Kenapa aidil tak penah sekali bawak anak2 dia berjalan..sbb itu lah rita tuntutan hak anak2 ko…byk plak itu..mcm na ko ni aidill..selama ko kahwin dgn rita aku rasa ko tak penah bawak dorg berjalan..dgn zarema bukan main lagi…ko kena ngat aidil anak2 ko dgn rita dan anak2 ko dgn zarema adalah adik beradik..takan ko sanggup buang ryan dan arjuna lepas dapat anak baru…kalo salah seorang dari korang bertiga dah tak da apa jadi dgn nasib anak2 ko kalo ko bersikap tak da tanggungjawab..aku terfikir adakah rita dan zarema akan izin anak2 mereka bersatu hati atau bersama2 kalo sikap bapa dan mak2 dorg tak berbaik dan berperangai buruk lagi2 ko aidil.. kau akan tanggung semua ni…kau nak ke anak2 benci kat kau…tak salah pun apa rita buat selama ini…walaupun ramai lagi wanita kat luar sana menderita sekurang2nya rita buka mata wanita2 malang yang tak dpt tuntut apa2 dri bekas suami…

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    kenapa nak masukan dyorg ni dlm blog artis……bukan retis pun,setakat pemain bola yg x abis2 ngan kes nafkah yg x berbyr,main bola pun mcm kayu…..eee….tolong la!

    0

    0
  8. lady gaga says:

    puan zerema bkl bergelar ibu x lama lgi..so msti pn. zerema akan fhm perasaan rita rudaini yg sedang berjuang utk hak ank rita..so apa kata puan zerema basuh sikit aidil tu utk lbih bertggjwb kpda ank yg pertama..?? msti ank2 aidil yg pertama sdih, kecewa & mrh kalau diaorg tahu yg bapak diaorg lbih sygkan ank yg bini baru…mmg aidil jantan xder teloq!!

    0

    0
  9. KAKI BANGKU says:

    Ingat pada anak sulong ye aidil…main x tera mana, glemer je lebih uwekkkkksssss

    0

    0
  10. Anonymous says:

    pakai tudung seiring dgn baju longgar boleh tak?

    0

    0
  11. Kiah says:

    Dorang ni tak de kepentingan pun dalam dunia hiburan

    0

    0
  12. saya tgk c zarema nie makin mengada-gada yerrr..sengaga nak menunjuk2..plesss laa.kenapa makin tua pulak aku tgk dan muka sebijik macam c memekkk@perampas. geng dgn hanis yg bakal kawin laki org tuuu.haduiiii.hancur2

    0

    0
    • aku says:

      nak pelik apa..
      muka perampas kalau korang perasan mmg sepesen ja.
      yang jenis botox, vit c & ultra white tu…muka akan jd sepesen wpon dtg dr ceruk tok kun ka, tok bali atau kuala lipis…muka jadi 1 acuan ja..
      acuan perampas ..tu yg lelaki nak.

      0

      0
  13. murai x3 says:

    blurkk.. tq sbb komen.. meh sy tambah.. sape yg pakai baju bunga2 yg last tu.. yu bakal BINI baru si Aidil Zaquan tu… skg peluk2 la baik2 pastu nnt ambik laki awak cmne dia ambik laki org si RR.. skg ni dunia bulat.. Pompuan kat luar sana ingat2 jangan menganiayai kanak2 (cth anak2) yg xberdosa ngan RR tu sampai tak kenal bapa dia nnt ALLAH SWT balas sekejap je.. kita tgk jela.. aminn….kesian RR Ngan Anak2… Allah Maha Adil..

    0

    0
  14. Cintra says:

    Jadilah ayah bertanggungjawab.. Kita walau marah dekat bekas wife pun..anak tue kan darah daging. Jgn campak mcm tue jek. Ambik tahu hal ehwal anak. Jgn terbawa bawa smpai dah tua .

    Kesian dengan ibu tunggal yg terbiar. Pastu nak bela nasib anak pun kena hentam. Nasib si rita nie artis. Kalau bukan artis .. X der sapa nak amik tahu.
    Bawa bawalah berubah aidil…

    0

    0
  15. lady gaga says:

    pdnlah kalau RR mintak tuntutan ratus ribu pun dri aidil..

    0

    0
  16. Mak Temah says:

    Didoakan semoga kekal bahagia….
    Amin…
    InSha Allah…..Aidil tak lupa tanggungjawab…
    Cuma kalau tuntutan tu sampai setengah juta….
    Kita biarlah Mahkamah yang putuskan….
    Rasional & kewajarannya…
    Bahagia ni kita akan dapat jika kita cari Redha Allah dahulu….
    Kalau kita asyik burukkan orang….tp kita nk duit dia…
    Ingat…rezeki tu Allah yang beri….
    Melalui org tertentu & usaha yang jujur…

    Rita……Mak doakan Rita bertemu bahagia juga sprt Aidil & isterinya….
    Jangan benci2x….gaduh2x…..
    Kesian anak2x….
    Aidil tu kan ayah kandung mereka…
    Cerita yang baik2x sahaja yer…..

    0

    0
  17. komen saja says:

    kutuk si jantan sudahlah … si pompuan ni bukan nya penyebab mereka bercerai kan… lebih afdal kaitkan sekali family si jantan tuh…

    satu jer saya salute … bini depa bertudung ..
    rita boleh dah slow2 bertudung.. pi mahkamah bertudung luar mahkamah free hair

    apa2 pun aku harap rm300k tuntutan si rita tu berjaya… makan angin ada duit takkan duit darah daging ko main sambil lewa jer

    org sekarang semua beranggapan bahawa apa yg berlaku di akhirat tu lambat lg..
    oh ya.. family si jantan dah mintak
    maaf lom pd rita….???? aniaya org tu hukumnya????!!!

    0

    0
  18. sue says:

    p mlancong ada duit plak.. tapi nak bg nafkah anak tak de duit plak..
    aduuiiiiiiii…. makin meluat plak aku tgk aidil ni..sma mcm adik n ipar dia…weekkk…weekkkkk…. hakktuiiiiiiii

    0

    0
  19. gepeng says:

    nak ckp aplah… boleh tak xpyh nak show off sgt psl diorg ni… Zarema tu siapa sebenarnye??? siapakah???

    Aidil tu plak bekas si RR je… RR tu artis… lain r… pelik aku psl aidil bahagia dgn bini baru dia pon nak tau… xpyh r nak besar2kan sgt r… tang pasal RR plak… sbb kau artis je sbb tu semua org nak amik tau psl citer kau mintak nafkah dll… mmg respect pon seorang ibu tunggal mintak mcm tu… aku percaye ramai lagik ibu tunggal mcm RR tp sbb diorg bukan retis tu yang xdak r smpai org nak selongkar.. paling2 pon yg selongkar2 tu jiran tetangga dan sedare mare… you go girl RR… kauorg egt senang ke hal cerai berai ni nak bawak ke mahkhamah???

    pls ye nara… hal zarema dgn aidil xpyh nak sibuk sgt r….

    0

    0
  20. Shhh says:

    abg nara mana sya punya komen..lambatnya approved..smpai ati

    0

    0
  21. AKU says:

    OH MY GOD.RITA + AIDIL=AKU XMINAT BOSAN. ZAREMA + AIDIL = PUN AKU XMINAT. TPI WHY AHH ASYIK KOMEN BAJET BAGUS SEMUA. AKU BUKAN SUKA RITA AKU JUGA BKN PEMINAT AIDIL AKU JUGA BUKAN KWN ZAREMA TPI AKU NK KOMEN BG PIHAK YG SUDAH BOSAN DGN STORY2 MURAHAN NI. TO RITA-JGN JD BODOH DGN MEROYAN BAGAI.ANK KO KAN PANDAI2LH KO CRI DUIT NK JAGA.DH BERIA2 MEROYAN KAT MAHKAMAH DUK CANANG SI AIDIL BAPAK YG XBRTNGUNJWB KN SO SEBAGAI IBU KO BUKTIKN LA YG KO TU IBU BRTNGUNJWB BUKN TAHU MEROYAN SJA. TO AIDIL- AKU NASIHATKN KO BRO BUKTIKAN KO LAKI BRTNGNJWB.LAWAN HABIS-HABISAN HAK PRJAGAAN ANK KO.AKU YAKIN KO BLH JAGA LEBIH BAIK PDA RITA.AKU SIMPATI NASIB KO BRO.TO ZAREMA-AKU TAHU KO BARU KAHWIN NK DPT BABY SEDANG BAHAGIA TPI SIKIT2 SUDAH LA.AKU FAHAM KO NAK SHARE APA YG KO RASA TPI SEELOKNYA SIMPAN LA SIKIT BAHAGIA KO TU DRI PNGETAHUAN ORG…

    0

    0
  22. bapak derhaka says:

    G melancung boleh byr nafkah anak liat…puuiii!!

    0

    0
  23. Cahaya Borneo says:

    “itu dia kembar Mona Fendi”…….

    0

    0
    • Marie says:

      Org dah meninggal,xpyh la nk disebut.Kaitkan dgn mona fendi.Be sensetive & brilliant sket la people.Adesss..

      0

      0
  24. Anonymous says:

    nmpk sgt y aidil ni sayang sgt kt zareema…klau masa ngan RR dlu tu..susah nk tengok dia org mcm ni..abis la pas ni mesti RR meroyan lagi tahap gaban..tengok la…ap plk kes y nk d korek lagi…

    0

    0
    • cam mona fendi le ko says:

      Tk payah takut rr meroyan sbb kalo aidil bgi nafkah ank2 dia tk kan berbunyi punya….aidil le kena takut dgn allah sbb tk jlnkan tgjwp pd ank2….mana le tau kalo ank dlm perut bini dia nnti 2 ppuan….esok2 kalo ank dia kena cam nasib rr baru le nk beringat mungkin dh terlambat….2 blom lgi ank2 dia dgn rr dh besar nnti buat perhitungan…..ingat hidup cam roda…..ada org dapat roda keta lembu…ada org dpt roda keta lumba….cpt dgn lambat jer dtgnya……

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dulu time sma RR jantan ni kena tanggung sepenuh nya oleh RR..Dah terbiasa mcm tu kn!

      0

      0
  25. peminat Rita says:

    Laaa…..percutian mewah kewwww?
    Bukannya g USA dik oiiii………
    Ke Universal Studio Singapore jerrr….
    Pakai pown simple2 jew….
    Jersi buruk jew…..
    tgk picca g Thailand tu pun….
    Makan gerai biasa….naik motor cabuk….

    Hikhikhik….
    Tak bai tawwww Rita…
    Jemles lelebih….
    U kan dah merasa dulu….
    Bagi laa chance kt org tu ngn bini dia plak….
    Baru nk dapat baby…..
    Doakan yang baik2x….
    Anak u akan jadi abang jugak nanti….

    Dah…jangan gaduh….
    Mamsing2x dah dapat zuriat…..
    Tiga2x pun anak Aidil….
    Tapi Rita….u bukan isteri Aidil lagi….
    Sudah2x laa mengutuk isteri Aidil sekarang ni…
    Ok laa….Aidil bukan yang terbaik utk u…
    Kami semua doakan Rita dapat suami yang jauh lebih sempurna dari Aidil yer…
    Lbh handsome, lebih kaya & lebih muda dari Aidil…
    Aminnnnn88x

    0

    0
  26. cikedis says:

    alahai aidil…baik la ko bwk anak2 ko bcuti..ada baiknya..rapatkan ikatan anak dan ayah..

    0

    0
  27. eva says:

    mmg ada setengah org dah mcm jd habit… asal ambil gambr jer, gaya yg sama sj yg dberi.. mcm adik eva, asal ambil gambar kepala mesti ditelengkan.. n tersengih… semua gambar sama sj.. heheheh

    0

    0
  28. Buntat says:

    tapi kan..kalau fikirkan lojik..laki2 walaupun playboy..dia tetap amik bakal isteri yg bertudong..takpun dia akan seru and bimbing isteri agar ttp aurat..cara pemakaian dia tak kisah lah ketat ke tak kan..tapi tu salah 1 step dia dah kurangkan dosa suami dia dgn memakai tudong..tinggal nak taat dgn perintah suami dan perintah allah jerr..subhanallah..kurniakan aku bakal suami yg baik2 dan dapat membimbing aku ke jalan yg benar..sama2 jaga rumah tangga..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    tgk zarema ni cantik jer orgnya.. x faham knp peminat rita n rita sdr ckp dia muka mcm pondan.. mcm mona fendi..? lagi 1 tgk gambar2 ni x adalah plk nampak aidil mcm x bahagia.. mcm senyum terpaksa.. sbb dlm ig rita kan, rita n peminat2nya suka mengata dgn zarema ni.. rita siap blh ckp, yg aidil ada talifon dia.. berckp dari hati ke hati yg mengatakan aidil takut dgn zarema ni.. pelik laaa.. lagi pelik bila rita ckp dgn media aidil x pernh hubungi dia.. agak2 mana 1 yg betul yaa

    0

    0
  30. alahaiii says:

    kang aku backup mesti kata aku sedara zarema lah, pencacai depa la.
    Kita kena ingat jodoh ajal maut di tangan Tuhan. Mungkin Jodoh RR dgn aidil tak panjang. Kita nak cakap lebih2 kita punya jodoh nanti tak tau sampai bila, mana yg ckp byk tu hati2 ya..
    Aku tak nampak pun salah zarema punca penceraian. Masalah rumahtangga RR dgn Aidil pun dh lama kut.

    Punca masalah utama adalah di AIDIL.

    WAJIB woiii jalankan tanggungjawab kooo kat anak-anakkk!
    Aku sebagai ibu sokong apa RR buat tuu..
    Hak anak-anak..
    Jangan sok kuar media kata RR tak bg jumpa anak.. haktuih!

    0

    0
  31. Amoi says:

    Zarema makin ayu sejak bertdung dan mengandung.
    sbb tu Rita jeles dan meroyan.
    Opssss!

    0

    0
    • amoi ngok ngek says:

      Ayu kebenda lgi npk muka sebijik cam mona fendi ada le….dia mengandung rita nk jelous….beranak le spai 20 org pon ada org nk kisah ker….puki dia yg rabak….yg jantan 2 buat ank sana sini….nafkah ank berhelah itu ini……puiiii….cam sialllll!!

      0

      0
  32. aq says:

    Artis ke ni?! Ni blog artis ke apa?!

    0

    0
  33. becham hnsem says:

    Ala..kluar2 anak cm spesis ank dia ngn ex dlu.
    X lari mne pn.yg pnting tnggungjwab tu..ank
    10 pn tp x brtanggungjwb,wat pe??

    0

    0
  34. pen biru polkadot says:

    wahh..dah bertudung..alhamdulillahhh..cantik saya pandang.

    *jgn la asyik nak mengata org itu ini, apakata setiap kali nak mengata org, kita tgk diri sendiri dulu..cara kita berpakaian, cara kita berkomunikasi, adab kita, etc..sekurang2nya zarema memperbaiki dirinya satu tahap ke atas dengan Allah..dia tutup rambut dia maka dia selangkah lebih baik dr ramai wanita muslim yg cukup umur tp free hair..doakan dia supaya belajar dan memahami apa lagi suruhan Allah dari sudut berpakaian, bercakap, adab dan sebagainya..

    * kalau pun kita bertudung dan memakai pakaian yg longgar, tidak mengikut bentuk badan etc, tapi kalau kita tak menjaga mulut dari berkata yg sia2 dan byk mengumpat mengeji, etc, tak guna juga..jd kita manusia ni sama aje..sama2 la ingat mengingatkan sesama kita, bukan mengeji menghina..

    0

    0
  35. Dolton Bibiyana Layola Al- Muslem says:

    jum lessy pai buriit merah??..kahkahkah

    0

    0
  36. Anon says:

    ofcoz la berseri mukanya dah dapat “kepunyaan” AZ tiap mlm yg diidamkan selama ini kan.haruslah hapee. AZ nti jgn lupa buat baby shower grand2 tau, biar anak kau yg lagi 2 tu igt smpai ke tua mcm mna bpaknya layan dorang. Tgu kau berusia sikit AZ baru rasa bersalah pada anak2 yg skrg bertubi2 dtg, masa tu mgkin anak2 tu dh cukup matang utk menilai kau dan keluarga kau.

    0

    0
  37. azwan ali dijangka masuk syurga says:

    Rita yg btelanjang bogel jgk korang puji2 ye..dunia2

    0

    0
    • bulan says:

      RR aku tak pernah nampakpun dia bertelanjang bogel??? Bengap betullah kau ni azwan.Bab aurat kau sebuk pulak….tapi bab tangjungjawab bapa pada anak kau tutup mata…….kau puji2….dunia dunia…Agama nie menyeluruh,bukan komen apa yang kau suka je BENGAP! RR telah menjalankan tanggungjawapnya sebagai ibu…..besar pahalanya di sisi Allah.Kau ADA!!!!ke kau spisis Aidil???

      0

      0
    • azwan bela puaka says:

      Rr tk pernah le pulak aku npk berbogel…tpi perangai buruk aidil dan keluarga habis semua dh terlondeh……mulut puaka ko diam boleh tk.?…ko kalo berckp bau loji taik pon tk busuk macam mulut ko…

      0

      0
  38. Seri seorang bakal ibu… tahniah

    0

    0
  39. Kak lang says:

    Suka tgk aidil & zakuan dgn isteri masing2.. Nmpk isteri kedua2 nya sungguh taat dan mendengar kata.. Ntah, rasenye dgn rita dulu x nmpk sebegitu.. Akak doakan Semoga jodoh mereka berkekalan.. Apapun, Diharap aidil ingat tanggungjwb dia pada anak2.. Walaupun x sebulu dgn bekas isteri anak2 jgn pula dipinggarkan…

    0

    0
  40. Yen says:

    Bag Chanel hitam tu dah Rm10k++. Ada 3 designs. Designs yg paling mahal ialah lebih kurang Rm18k++..
    Aidil Aidil..
    Wife now pakai pula beg tangan yg berharga almost Rm20k
    tapi nafkah anak dua orang yg cuma Rm5k sebulan tu yg dia nak fight sangat x nak bayar.
    HAIZ! U kan dah bayar Rm2-3k, apa masalahnya u bayar je Rm3k yang lebih tu kat Anak2 u tu! Wife pakai beg tangan Rm18k++, lebihan Rm2k tu tak sanggup pula dia bayar kat anak. HAIZ!

    0

    0
  41. Dolton Bibiyana Layola Al- Muslem says:

    hello! uolls jeles ke??…duit dia skati dia la??..jgn sibuk nk jga kain org klau kain sndri koyak rabak kahkah

    0

    0
    • I TAK HERANN YOU! says:

      Dolton Bibiyana Layola Al- Muslem : haha, aku setuju jg dgn ko ni.. tp takdela nak jeles dgn duit Zarema & Family dia. Sbb aku ingat lagi zaman kejatuhan ayah Zarema tuh Dato Zek/Zainal time tu sbb kemewahan & kaya raya family dia. Utk pengetahuan uolls, ayah Zarema Dato Zek/Zainal tu tipikal ADUN UMNO yg perabih duit rakyat sebab bertahun-tahun jd ADUN & politikus. Mahligai mewah family Zarema kt Klang yg kontroversi tu jgn cakaplah, kecohh dulu kes ni.. So, aku tak herann o jelesss pn sebab kaya politik, especially politikus UMNO dulu-dulu mcm arwah Dato Zek/Zainal ni yg “kroni anak beranak UMNO, salahguna kuasa & mewah sebab projek & duit politik”. So, pada pengikut2 kesayangan Zarema tak perlu nak bangga sangat. Ko kaji dulu sejarah dia yerkk.. Puihhh!!

      0

      0
  42. nami says:

    aku takkan kesah ngan si perampas tak guna tu kssian rita

    0

    0
  43. emma says:

    aku harap bila anak2 RR da besar nnti.. diaorg takkan mengaku Aidil ni bapak diaorg. biar aidil ni taw langit tu tinggi ke rendah!

    0

    0
  44. […] (8 GAMBAR)Zarema Zainal, Isteri Aidil Zafuan Semakin Berseri Sejak Hamil (75) […]

    0

    0
  45. nonama says:

    Huh…kuat juga permainan manderam.anak sendiri x mampu bagi makan pakai,ex wife cun melecun x nampak….cari pula yg pegang duit dn kunci kereta….huhu… mcm dbodohkan je….x payah sebut bertudung la..bagai….buruh pun tau bagi makan anak bini….

    0

    0
  46. Mak Cik Eton says:

    Bawa lah anak2 berjalan ke Universal Studio….takkan asyik bawak bini baru je..kesian kat anak2..

    0

    0
  47. al amin says:

    bangla mari…..

    0

    0
  48. cik kaki says:

    KAKI BEND SEBELAH : taktik perempuan nak nampak body tu ada curve…

    sebab aku pon pernah buat cmtu..wakaka…k bai

    0

    0
  49. the watcher the reader says:

    seluar ketat giler…bj ketat….bertudung (bertutup kepala)…sebaik2nya org pregnant baju, seluar….biar lah yg longgar…kesian baby dlm tu….lagi pun x berapa islamik lah…. if nak ‘berhijrah’ pun….biarlah dgn yg betul2….baru org lain respek….kdg2 luaran (fizikal) tu menampakkan yg dalaman (hati)….peace!

    0

    0
  50. aku says:

    senang hati jer diaorg walhal rita minta 300k . kalu aku mau tak tido mlm.
    ntah ape la rahsianya ye?
    p uni studio? anak yg 2 lagi ntah dah sampai ke lom ke situ..hai la aidil.
    ko ni mmg la suka bg org mengata. lelaki ni kena ada akal (sbb tu tuhan bg 9 akal 1 nafsu).
    bini sekarang tgh show off kat ex bini ko…ko layan jgk.
    kang tak pasal2 ex bini marah tuntut mcm2 lg..ko jgk kena layan…
    ko ni serabut ar. mmg tak de akal…nafsu jer ke depan.

    0

    0
  51. peminat rita says:

    rita aku doakan ko dijodohkan dgn HARTAWAN dan BUDIMAN yang mampu buat si aidil esp Zarema ni terkeluar biji mato.. di aidil tu harap harta zarema tu jer. ko pastikan ko dapat yang LEBIH lagi supaya anak2 ko tak hadap nak dgr pon nama bapak diorang. Bertuah la wei rita anak ko lelaki. takde ape nak tuntut…nak jadi wali ke bagai. mmg takdir tuhan tu yang terbaik utk ko rita oii.

    lepas dapat yang BUDIMAN+ HARTAWAN+ RUPAWAN….u win it all :) chaiyok!

    0

    0
  52. Anonymous says:

    hahaha masalahnya dgn mulut rita yg mcm ni.. perangai yg mcm ni.. ungkit x hbs2.. semua org salah dia sj yg betul… ada ka lelaki yg BUDIMAN+HARTAWAN+RUPAWAN nakkan dia…. hrp muka sj cantik tp perangai… mulut… x berani woooooo..

    0

    0
  53. Ikhlas says:

    Assalam….

    Ramainyer yg xsuke Zarema nie… Bukan dia yg nk popular.. abg nara yg popularkan dia. Ako pon xde la menyokong diorang nie. Tp ako tngok Zarema ni xpernah kesah pon ape Rita and orang2 kat luar sana bckp pasal dia. And ako pon xde sebab xsuka dia.. so ape kate kita doa kan jer lah yg baik2 drpd nk kutuk2 pasal angkat kaki sblah pon nk jd big issue (punya la xsuka kat dia psl benda2 bodo pon nk jadikan issue kan) Yang penting dia & Aidil happy.. drpd si Rita kuar sttamnt itu ini.. ckp itu ini at last dia juga yg x tenang sampai ke harini… hurmmmm kesian sgt kat Rita tu….

    0

    0
  54. kiah says:

    mmg style tgkap gambar kne silang kaki ke3

    0

    0
  55. penyokong rita says:

    Rita, we always sokong u!! Moga khidpn u lps ni lbh baik, amin! !!!. Moga anak-anak u mnjadi anak yg berguna n moga Allah kurniakan kesihatan yg baik utk u, agar u dpt mnjga anak u dgn smpurna. Move on rita! !!!

    0

    0
  56. wekk! says:

    wekk! nyampah aku tgk mona fendi ni

    0

    0
  57. sid says:

    Ye lah, tak pernah nampak aidil post gambar dgn anak2. Asyik dgn bini baru aje. Cuba ikut contoh ex hubby erra, nora, beekhan… bergambar dgn anak, bawa anak keluar berjalan, takde beza anak dgn isteri lama dan anak dgn isteri baru. Ingat, hubungan suami isteri boleh putus. Cinta boleh hilang dgn sekelip mata. Lepas honeymoon period, all relationship is the same. Tapi hubungan dgn anak2 selamanya.

    0

    0