Written by AbangNara | March 24th, 2015

Abang Nara memang peminat program Romantika di Astro. Seronok tengok pasangan suami isteri selebriti meluahkan perasaan kasih sayang mereka di kaca TV. Antara yang best ialah Shuib dan Sarah serta Sharifah Zarina dan suami . Memang kelakar betul kisah percintaan mereka terutamanya Sharifah Zarina. Mana taknya, rupanya Sharifah Zarina dingorat oleh suami ketika masih bersekolah lagi. Lepas tue ada pula tragedi pernah ditangkap khalwat sedangkan sudah berkahwin. Fuh. Klasik!!!

sharifah zarina

korang wajib tengok episod Romantika Sharifah Zarina. Kelakar!!!

Apabila hampir kesemua selebriti popular serta pasangan mereka telah tampil di kaca TV untuk program Romantikan, Abang Nara tertanya-tanya juga bila nak ada episod Siti Nurhaliza dan Datuk K. Mesti banyak kisah-kisah romantik pasangan ini. Ternanti-nanti Abang Nara dibuatnya. Akhirnya penantian tersebut akan berakhir apabila penyanyi nombor 1 Malaysia ini telah berkongsi beberapa keping gambar dirinya bersama suami, Datuk K di Turki untuk rakaman program tersebut. Yeah!!!

siti nurhaliza dan datuk k

tak sabar nak tengok!!!

Pastinya para peminat Siti Nurhaliza dan Datuk K tak sabar menanti waktu tayangan episod Romantika pasangan suami isteri ini. Diharap banyak kisah-kisah menarik yang akan dikongsikan lebih-lebih lagi oleh Datuk K. Teringin juga nak tahu rahsia yang tak pernah diceritakan di mana-mana media. Pasti meletop!!! Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
dua sejoli

P.S: Wah!!! Nampak esklusif dan menarik kad kahwin ini kan? Sekarang ini memang tak banyak pilihan kad kahwin yang esklusif, menarik dan betul-betul nampak macam utusan raja sehari. Lagi best bila harga pun berpatutan dan banyak pilihan. Jadi tunggu apa lagi? ‘Lets Invite Your Guests In Style’ bersama www.duasejoli.com.my. Selamat pengantin baru!!!

siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza

22 responses to (8 GAMBAR)Siti Nurhaliza & Datuk K Berbulan Madu Di Turki

  1. ada aku kesah says:

    best weh pi turki. sy baru pi disember 2014 haritu umrah ziarah sana.
    sgt best. time winter pulak. naik cable car dia, fuuu angin sejuk dtg tiba2 menderu masa naik atas tu. da le cable car dia jenis yg takde bumbung sume. tak menahan weh. hohooh rindu lak gi sana. kucing pun byk sgt2 kat sana.
    klu gi melawat kubur or makam2 kat sana lg la byk naw kucing duk menjaga.
    gebu2 gemuk2 debok2 lak tuh. hehehe ~~~

    0

    0
    • Anonymous says:

      Yg sharifah zarina tu dia kena tangkap khalwat dgn suami sndr. lepas tunjuk gambar anak2 ke gambar kawen bru pgawai lepas, kesnya x bawak sijil ke kad kawen mse tu.

      heran..yg dah kawen pun kena, dgn suami sndr pulak tu.

      *saje je, malas komen psl ctdk..haha!

      0

      0
      • Yahudi says:

        Turkey agak pricey utk travel sana dari segi expanses tambah2 utk penganggur seperti sy yg msih mengharap kan br1m dari kerajaan dan mengharapkan duet sugar daddy sy , tp i suggest yalls pergi central europe mcm bulgaria , bosnia and hazergovina or albania , kampung kt sana santek gila , + rasa bersyukur sgt sbb kalau bukan kerana org2 turki uthmaniyah , bangsa2 ni skrg belom tentu islam ! Love you Turkey !!

        0

        0
        • Yahudi says:

          Ahh expenses*
          Sorry i only know how to pronounce words i dont know how to spell it k bye

          0

          0
        • Yahudi says:

          Oh tk lupa juga dgn bangsa Chechen kt Russia , dan juga penduduk di Urumqi and Xinjiang di China , and also negara tan tan tan kt Central Asia mcm Uzbekistan Kazakhstan whatsoever !! Bye ( i bgn solat subuh , baek tk saye ?? Sila like if you agree )

          0

          0
        • chronicz says:

          kenapa dalam banyak-banyak nama, awak pilih nama “yahudi”?

          0

          0
    • Anonymous says:

      nice share! best baca…
      tringin gak nak gi umrah n ziarah

      0

      0
    • lava says:

      sudah-sudah la tu selpie

      0

      0
  2. cimun says:

    honeymoon juta2 tp tak beranak

    0

    0
    • Syukran says:

      Astaghfirullah…

      0

      0
      • xx says:

        oii cimun.. ko ni laki ke pondan? klau perempuan aku tak rasa mulut dan hati ko sebusuk ni? honeymoon juta2 kali ke, anak satu lori ke.. semua tu rezeki ALLAH.. kurniaan Allah.. Semua Allah yg aturkan..

        Cuma Klau mulut busuk puaka macam ko tu bkn kurniaan dr ALLAH la.. Itu kurniaan dari SYAITAN.

        Aku doakan semoga urusan hidup ko dipermudahkan..

        0

        0
    • Anonymous says:

      Aku rs mak ko xpatut beranakkan ko, mencemarkan muka bumi je manusia cam ko ni. Nnt keturunan ko pun mewarisi sifat ko. Tercemar la dunia ini selamanya. Mohon buang sistem peranakan sebelum terlambat. Selamatkan dunia ini dari tercemar. Sekian.

      0

      0
    • adudu kepala kotak says:

      @cimun

      Allah Maha Adil. lain orang lain rezekinya.

      0

      0
  3. kak says:

    knapa written by: Bella tp ttp bhsakn dr Abg Nara?

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Memng best episod sharifah zarina tp tak bape kenan cara die gelak kuat kuat mcm tu…

    0

    0
  5. suka komen says:

    wlau pun tak de ank.. bukan dia myusahkan ko pun…
    Allah blm bagi rezeki.. nak wat mcm mna…
    wlupun blm ada rezeki,tapi alhmdulilah hidupnya snang..tak mcm ko “cimun” hiri hati sngat.. hati klu dah busuk,busuk juga..mmg tak leh tgk org snang..ada je ko nak cemuh…

    0

    0
  6. hati suci says:

    cimun….mungkin kau jeles sbb ct tu ada segalanya…ko xada….cuba ko ada kt tempat dia…org kutuk ko xada anak..ape ko rasa?????????? cian ct…Tuhan bagi dia segalanya cuma Tuhan belum tunaikan hasrat dia yg satu iaitu ANAK of course la ada sebab musababnya…jgn pertikaian urusan Alllah…xmau..xmau…xbaik…

    0

    0
  7. Kak Kiah says:

    Aku pun rasa antara yg best Sarah dgn Shuib. Sebab diorang pergi sawah memancing tu yang rare. Bagi aku la. Pasangan lain semua pergi tempat yg special Paling aku ingat shuib kata, kalau tak silap “Hensem kan saya”. Sarah kata “Ei ya Allah, perasannya laki aku ni” hahah sempoi

    0

    0
  8. islam says:

    Nama yg baik menunjukkan sifat dn pekerti sesorang…YAHUDI????? tukarlah nama tu…buat malu je….kata bangun solat….tapi nama?????

    0

    0
  9. anon says:

    Makcik gemuk dgn pakcik tua ni tak habis2 lagi ke nak masuk paper. Nak pegi makan angin pun pergilah, wat ape nak bagi tau org. Menyampah betol….muak tengok muka dua ekor ni. Hajjah….ooi, cukop2lah berpouting berselfie tu, bagi peluang org muda aje. Bkn nya lawa pun..Bila org tua berselfie dgn muncung ikan tu burok benor….aduh, tak sedar diri betol…

    0

    0
  10. menova says:

    hmmm.. org yg kaya raya terlebih mampu ditaja sana sini… cubalah taja org yg kurang mampu tp teringin sgt nk melancong.. depa ni anytime seluruh pelusuk dunia leh p la….errrr

    0

    0