Written by serenity | April 11th, 2013

Pertandingan Dewi Remaja 2010 ialah antara yang paling berjaya kerana menghasilkan dua artis popular masa kini iaitu Neelofa dan Izara Aishah. Salah seorang finalis yang berjaya ke peringkat lima teratas sebaris dengan Neelofa dan Izara ialah Iraa.

Baru-baru ini Iraa telah melangsungkan pertunangannya dengan seorang pemuda bernama Aliff.


Tampak ceria sekali Iraa di majlis pertunangannya. Mungkin selepas ini Iraa akan bergiat aktif dalam bidang seni seperti finalis Dewi Remaja yang lain? Lagi enam gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Kaio Studio.





41 responses to (8 GAMBAR)Sekitar Pertunangan Iraa, Finalis Dewi Remaja 2010

  1. who says:

    x kenai ponnnnnnn

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Nara ni tade citer hot lain dah ke..adoiiiii tak membina lansung.finalis je pon..bukan famous.heeeee!!!aku pon baru first time tengok minah ni..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Nara ni tade citer hot lain dah ke..tension aku.finalis je pon..beria je nak update.aku pon baru first time tengok minah ni,,adoi…!!!

    0

    0
  4. bini fazley says:

    uiksss!!!..betunang je, kann…dah ghuper mcm nikah!!!!…haru aihhh org zaman skang!

    0

    0
    • weee says:

      trend zaman skg yg agak menghPuiiiiiiiiii kan

      0

      0
    • whatever~ says:

      Pict. No 2 n 3dr bwh…happy sgggggggggt tu…
      BARU bertunang kedahnyerrr…
      Pict ala2 berselindung di balik shadow gitew~
      Blueeekkkk ~

      0

      0
  5. Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

    X femes lah nara next please…..tunang pon muke nan hado

    0

    0
  6. lofa x menang abpbh says:

    siyes x kenal..nara update cite ni pasal batch ngan neelofa ksygn nara je kott..hahaha

    0

    0
  7. Mirai Suenaga says:

    sendu macam ni pun sibuk nak cover. Janji ada sebut nama Lopa kan? itulah matlamatnya.

    0

    0
  8. Cikcumil says:

    Emm, cntikk…… cntik la dri neelopak yg make up tebal tuh……

    0

    0
  9. iphoneuser says:

    Harap² pakai menutup aurat, semoga kita semua diberi hidayah, walaupun aku tak kenal sapa ni, tapi cantik, all praise goes to Allah swt..

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al- Muslem says:

      Ni ustazah mana plak bagi syarahan kat blog ni, bole tak jgn campur aduk agama dengan blog gossip? Dr har ker tuuuu

      0

      0
  10. Anonymous says:

    rmi xsuke lopak..tpi popular gak dier
    ad je muke kt tv..

    0

    0
  11. katanyaaaaa says:

    geli haku tengok eeeeyekssss

    0

    0
  12. ............... says:

    aduhai…sape plk dia niiiii….agak dh x ada cite y lagi best ke abg nara oiiiii….x best langsung la cite ni…tahu la dia dewi remaja…tpi x fames on..buang karen jer ada kt BN ni….

    0

    0
  13. Aku says:

    x kenal..
    x femes…
    x cantik..
    x payah la d keluarkn kt BN ni…

    0

    0
  14. me says:

    Tunang je kot tp aksi mcm dah menikah. Hmmmm…

    0

    0
    • myazara says:

      artis mne nie, x hot pn…. nara len kaly x yah larh buang msa nk cter sal artis yg x hot….x meletop larhhh…!!!!

      0

      0
  15. myazara says:

    artis mne nie, x hot pn…. nara len kaly x yah larh buang msa nk cter sal artis yg x hot….x meletop larhhh…!!!!

    0

    0
  16. NaYA says:

    perlu ker update cite pasal pmpn nie??????? pasal bertunang je plak tue.. pastue da sesi fotograpi cam risau x sempat nak bergambo time nikah. ala2 artis top gitue…..

    0

    0
  17. Safiyyah Hanzalah says:

    kasut dgn baju ker yang bertunang?

    0

    0
  18. Fish Fairuz says:

    Ada juga izarat ngn neelopaks kat blakang. gmbar2 dia ngn tunang dia ,hamboii luasnya senyuman….

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Sapa pulak ni? Dah x ada citer retis ke nak sumbat kat sini Nara oooiiii…… by the way mulut dia lebar mcm ziana zain, gelak sampai nampak gigi geraham yg ujung2 tu.

    0

    0
  20. Buka mata says:

    da beberapa kali berlakon drama & iklan. Tolak semua tawaran walaupun dipujuk kerna nak sambung belajar. Hujung tahun habis degree

    0

    0
  21. Mya says:

    saya tau dia. dia ada berlakon drama & telemovie.
    berlakon best. rasanya blh setanding dengan neelofa dan izara aishah.
    dan cantik!
    selamat bertunang iraa :)

    0

    0
  22. PSY says:

    Betul tu Mya, sy gelihati bab dia bercakap dgn gigi palsu nenek dia…..sayng dia tidak sambung berlakon. Salute kat Iraa sbb pentingkan pelajaran dari dunia glamor…dengar2 dia la jugak kuar dlm majalah travel International kan?

    0

    0
  23. selamberderk90 says:

    even die ni tak terkenal , but she’s nice gurl . my ex classmate kat kolej dulu :) i know her

    0

    0
  24. .. says:

    atleast dia lagi bijak dr calon dewi lain . dia lebih pentingkan pendidikan . stop kritiks people ~

    0

    0
  25. Buka mata says:

    Tahniah Iraa ….. Dengar cite dpt Dean List for the 2nd time.

    0

    0
  26. Nik Aji says:

    Wah tetek best nyer. Nak isap. X kahwin lg kan. Gua dah sangap

    0

    0