Written by serenity | April 11th, 2015

Bermula pada pukul 8.00 malam tadi telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan Siti Elizad Sharifuddin, 31, dengan suaminya Shamsul Baharin Rahman, 43, di Kampung Pengantin, Setapak, Kuala Lumpur.


 photo 11137790_1623791877856462_940088778_n.jpg

Elizad mengenakan busana Jimmy Couture dan solekan oleh Epie Temerloh. Pasangan ini telah bertunang pada tahun lepas dan bernikah pada 11 Januari lepas dalam majlis tertutup dan hanya dihadiri oleh ahli keluarga rapat atas permintaan bapa Elizad.

Lagi 7 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Siti Elizad.

Jom semarakkan seni budaya di program-program anjuran JKKN berikut:1) Siri Semarak Bangsawan: Raja Ku Puteh 10, 11…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 7 April 2015


 photo 11142152_1590247297899520_1904574563_n.jpg
 photo 10956710_435290589962278_476912635_n.jpg
 photo 11093072_951117844922351_1165142621_n.jpg
 photo 11137986_1595100624040200_896134296_n.jpg
 photo 11137814_802387456520228_1196082315_n.jpg
 photo 11117090_1580160868936694_32376769_n.jpg
 photo 11142883_455976334570013_47119957_n.jpg
 photo 11111431_966324520044314_315553595_n.jpg
 photo 11117105_1611808179033644_725021553_n.jpg
 photo 11142176_845510102194614_592974794_n.jpg
 photo 11142803_1440578182901599_1612809969_n.jpg
 photo 11123807_349220391942436_653871247_n.jpg
 photo 1389356_403241009881601_13116300_n.jpg
 photo 11078637_839060862840834_430330915_n.jpg
 photo 11085065_1016392358388860_1158921369_n.jpg
 photo 10569992_962281877138573_192843932_n.jpg
 photo 11143039_400930726745948_374270507_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to (18 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Siti Elizad Dan Shamsul Baharin

  1. Mak Jemah Pemalu says:

    tgk gambar2 nikah dan kawen ni, boleh bygkan yg die sgt rapat dgn ayah die kan…Selamat Pengantin Baru, tahniah..

    0

    0
  2. yaya says:

    Selamat berbahagia

    0

    0
  3. yaua says:

    Selamat berbahagia

    0

    0
  4. angah says:

    Sgt Sgt cantik elizad.. semoga bahagia

    0

    0
  5. Hepi says:

    Knp x byk tnjuk gmbar husband dia.suma gmbar jauh2 yoo.pe pasat???

    0

    0
    • yaya says:

      yang ko nak tgok gambar laki dia ape pasat.. muka tua je. tak hensem pun tak yah tgok dkat dkat

      0

      0
      • han says:

        laki org sibuk nak tgk dah kenapa.. dah laki die tak gile glemer..tak reti bahasa ke?respek skit personal thing

        0

        0
      • yoi says:

        laki ko ensem sgt ke..entah muke pecah rumah tu yg jeles laki org tu

        0

        0
  6. SELAMAT BERBAHAGIA…MRIAH WEDDING DIORANG…HEHE

    0

    0
  7. hebatnyee wedding..grand sngt pun grand artis sekrang….huhu

    0

    0
  8. rhai says:

    Tapi……El????????????

    0

    0
  9. azurah says:

    Tahniah kyra lydia. Gambar #4 mirip fasha sandha lah

    0

    0
  10. soulmate says:

    Soulmate tak datang kenduri ke?

    0

    0
  11. putrisalju says:

    bkn kredit dr insta elizad abg nara! kredit pd OP- msgreen art gallery…watermark n logo ada di situ! tq

    0

    0
  12. puterisalju says:

    kredit pd msgreen art gallery abg nara…watermark n logo OP tertera d gambar tu! appreciate ur allert!

    0

    0
    • Photoman says:

      Ni dah kenapaaaaa. Kalau ye pun sponsor artis jgn la smpai photo team yg gila glamer. Gmba2 tu pun bukan lah cantik teramat2 dan honestly speaking, logo yg ada menyemak dan mencacatkan lagi original pics yg ada! So utk photographer2 yg tgkap wedding pics and all, jgn la terlalu nak promote brand sdri smpai mencacatkan pics wedding !

      0

      0
      • Momo says:

        dorang yg sponsor.. dorang punya artworks, watermarks besar alam pun kau nak panas kenapa?

        0

        0
        • Anonymous says:

          panas xdpt sponsor la tu klu die lgi lebih kot silap haribulan letak watermark muka sendiri

          0

          0
      • Anonymous says:

        suka hati dorg la.aku tengok cantik je suma pic2 ni.ko jelez nak komen negative tak tentu pasal knaoe?takde job ke dikk..sedihh

        0

        0
      • abc says:

        komen sampah gini menunjukkan betapa low nya diri anda :D

        0

        0
      • z9s says:

        hak kita,gambar kita tak salah letak watermark,rasenya puterisalju ingatkan kat abg nara sahaja kena alert…apa rasa bila barang kita org guna sesuka hati…lagi bagus kita doakan ikatan elizad dan suami bahgia keakhir hayat…takpa ada rezeki kita yg lain sapa tau..mungkin kali ni rezeki team photo ni…

        0

        0
      • ali says:

        sian ko bang xde job ek free sgt ni smp mlalak kt job org..patutla xde job perangai cm sampah ????????????

        0

        0
    • yahoo! says:

      Xlah cantik sangat gambar u..watermark tu mengacau gambar je..even nara silap taip pun, readers boleh tau gambar tu dr photographer mana based on the logo

      0

      0
      • Anonymous says:

        taip silap tak silap elizad dah mention sapa OP takbole ke kredit je.kalau rasa taknak pergi cari sumber gambar lain. etika pon tak reti nara ni .tak cantik pon ko tengok jugak kan. nara share jgk. agaknye gambar ko srg jela cantik.

        0

        0
      • nad says:

        gambar tu semua cantek perangai ko je yg buruk..kesian mak pak ko tak bjaya didik ko bbudi bahasa

        0

        0
      • putera JB says:

        silap taip..tak bagi kredit gambar tapi upload gambar group photographer tu .. mental la ko ni nara.. kena cuci skit otak kau ni????

        0

        0
  13. nurul syaliff says:

    tahniah!!!!!!!!moga berkekalan………amin

    0

    0
  14. el says:

    Awat die x ajak ak dtg majlis tue

    0

    0
  15. der says:

    xde inai pun..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Dah lama berkenan dengan Elizad ni, sejak movie Rock 2005 dulu. Dah lama nampak bakat dia, tp susah sungguh nak dikenali. Alhamdulillah skrg dah berjaya, dah ada penyokong yg ramai. Semoga lepasni kualiti akan lebih diutamakan dan semoga dah tak makan masa 10 tahun baru orang nak mula nampak. Pelik lah dngan pengarah Malaysia, ambil pelakon atas dasar apa ye? Yg berlakon mcam Ayda Jebat jugak cepat sangat nama melonjak. Good luck in your future undertakings, Elizad. Awak sangat cantik :)

    0

    0
  17. Nek Bunga says:

    Apahal ada si mamat-bangang buat lambang setan “Devil’s Horn” yg. melambangkan ‘tuhan’ pengikut Iblis kat atas tu – yg. mencemarkan perkahwinan Islam suci kita ini! Inilah jenerasi muda yg. nak meniru sgt. budaya omputih tak tentu arah!

    0

    0
  18. kyra lydia says:

    Tahniah elizad. Cantik sangat. Elizad ni ada satu aura yang nampak anggun and karisma je. Sesuai untuk pengacara NONA

    0

    0
  19. aliska says:

    hubby die muke cam uncle seekers

    0

    0