Written by AbangNara | November 3rd, 2014

Wow. Cantik gila. Serius memang memukau sungguh Nora Danish dalam persalinan yang dipakainya sempena FFM26. Menarik sangat-sangat. Memang makin menyerlahkan kejelitaan dan kecantikan Nora Danish. Tak berkelip mata memandang. Terasa macam nak jatuh cinta plak. Abang Nara bagi 5 bintang.

nora danish ffm26

Apa pun Abang Nara agak kecewa kerana majlis FFM26 dijalankan serentak dengan perlawanan akhir Piala Malaysia Pahang menentang JDT. Memang tak ada oranglah tengok FFM26. Mungkin di masa hadapan pihak penganjur harus lebih peka mengenai aktiviti lain. Agak rugi kalau ‘clash’ macam ini.

nora danish ffm26

Tak sabar nak tengok pakaian Nora Danish untuk Anugerah Skrin nanti. Mesti lagi meletop daripada yang ini. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nora danish ffm26

P.S: Amboi, amboi, amboi. Anda yang memang cantik confirm akan bertambah cantik dan jelita apabila mengenakan tudung Marlena Adeena Double Layer ini. Pasti si suami akan bertambah sayang kepada anda. Dapatkan segera di www.familynara.com atau nak lagi cepat boleh Whatsapp terus ke 011-3338-7668.

nora danish ffm26
nora danish ffm26

nora danish ffm26
nora danish ffm26
nora danish ffm26
nora danish ffm26

65 responses to (8 GAMBAR)Nora Danish Memukau Di FFM26

  1. Datin Semah says:

    Cantik lagi Rita Rudaini malam tu…

    0

    0
  2. adik fina jamal says:

    seksi sgt la…

    0

    0
  3. noh says:

    Cantik lagi umie aida… sejuk mata memandang

    0

    0
  4. melati says:

    bila la perempuan ketot ni nak kejar saham akhirat? asyik kumpul saham dunia je.

    0

    0
    • Wak Doyol English Hazab says:

      Kau pun nampak rancak betul kumpul saham neraka akhirat. Kutuk kemain lagi. Bukan setakat akhirat, kondem mengumpat gini aku rasa saham siksa kubur kau dah kejar siap2.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ko xnk kejar akhirat ko ke?

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Baju lawa tapi kenapa raut wajah nampak sayu je. Tak nampak pun Nadem.

    0

    0
  6. ate komerrrrr says:

    mcm penah teman lihat….owh iyaaa….baju ND sebijik mcm Blake Lively pki ms Cannes…oppssss…

    0

    0
  7. Biskut says:

    Tp ffm26 mlm tu mmg agak hmbar majlisnya. backdrop n setting pentas mlm tu langsung tak menarik. lighting pun agak over smpaikan liang2 d muka jemputan yg hadir pun nmpak. ND plak mmg nmpak sperti sedih n tak selesa mlm tu. lebih2 lagi masa dia, fauziah nawi n sofi jikan berganding menyampaikan award. sofi agak over aku tgk smpai ND terdiam jer….

    0

    0
  8. Hmnnn says:

    muka tak ceria. ada masaalah dgn nedim kabarnya. bakal jadi fazura pt2…

    0

    0
  9. Jenab says:

    Dekat i.g kemain flawless u olls , kenapa kat sini dah nmpk berumur ? oh edit lebih .. takpe ,paham :)

    0

    0
  10. Baby AA says:

    bawah mata dah kedut…… :(

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    bosan betul FFM ni,lagi2 fazura jd pengacara x kena langsung….buat kelakor mcm x jd jer..

    0

    0
  12. mimsss says:

    sape designer baju ni?
    sebijik baju gucci blake lively pakai kat Cannes.
    tapi blake lively pkai lagi cun laa

    0

    0
  13. huhu says:

    LEHER BERGARIS..LENGAN BESAR

    0

    0
    • aku says:

      nd dah tua.
      its obvious… muka blh cover dik..tp leher & jari camno nak cover.
      boeened jugak yg bijak..tak ikat2 nd kot2 jumpa pucuk muda yg lg hot.
      clever boy.

      0

      0
  14. Puii Sikit Jah says:

    dah kena start pakai night cream kat leher sebelum tidur.

    byeeeeee!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    pelik artis nie,,kite comment kt ig cakap ‘series baju you tak cantik,seksi sgt ‘pup pup dh kene blocked,,,yg tgal coment yg puji2 dier jer tinggal,,,hipokrit!!!

    0

    0
    • Azwana Alia says:

      kau share this link kat twitter dia…nanti dia baca la.

      0

      0
      • Anonymous says:

        tak hingin dh aku nk pg mane twitter,ig,fb die,,sbb aku muak tgok sikap hipokrit die tu,,die pikir die sape kite nk puji salu,,mcm la perfect sgt,,,dulu aku minat die,,skrg aku dh jd haters die,,,kuiiiikuiii

        0

        0
  16. Anonymous says:

    cube tgk gmba second last tu sebijik nd sebijik muke bini izzue islam tu…

    0

    0
  17. GENG USTAJAH says:

    ND dah gemuk sikit kat sini.

    0

    0
  18. dadidu says:

    Ceh. Jelita konon. Mengaku je la jatuh cinta dgn cleavage ND abg nara oii.. Takut bini marah lettewww. Haha sbb bg aku ada time lain yg ND lg cantik drp yg ni.

    0

    0
  19. saya says:

    gamba last tu dari tepi muka ND mcm Wan Maimunah. kbye.

    0

    0
  20. SARA says:

    5 bintang la sgt nara oiii..nora pakai baju dedah aurat nampak tek…semoga trbuka hati utk berubah ke arah yg lbh baik.amin

    0

    0
  21. nana says:

    baju nora ni copy design dress BLAKE LIVELY at Cannes. urghhh.. identity please.

    0

    0
  22. jessmyra says:

    ntah ape2 la abg nara ni…buta ke rabun?

    0

    0
  23. justsayin says:

    Memukau……ketiak dia.

    0

    0
  24. lala says:

    macam baju Blake Lively dah pakai hari tu la.. booo

    0

    0
  25. anon says:

    baju sebijik-bijik blake lively

    0

    0
  26. Anonymous says:

    malu la wei tiru bju blake lively,,wekhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  27. Mual says:

    malu la wei tiru bju blake lively,,wekhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  28. .van Der Woodsen says:

    Dearest Ms. Nora, be original please. Plus point, Blake Lively ada accessory yang ganteng gitu; Ryan Reynolds.

    0

    0
  29. mami mamu says:

    Terus mami pi cari gambaq blake lively bila baca komen korang kat sini. Alamak memang sejibil baju ND cuma ada chiffon to cover. Kalau mami tau macamna nk letak gambaq kt sini memang mami copy paste… ????http://www.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2014416/rs_560x415-140516144800-1024.blake-lively-cannes-dresses.jpg

    0

    0
  30. cocococo says:

    #Wow. Cantik gila. Serius memang memukau sungguh Nora Danish dalam persalinan yang dipakainya sempena FFM26. Menarik sangat-sangat. Memang makin menyerlahkan kejelitaan dan kecantikan Nora Danish. Tak berkelip mata memandang. Terasa macam nak jatuh cinta plak. Abang Nara bagi 5 bintang#

    over ko nara memuji, kut ye pun berpada lah skit, wlpun bini hang x kisah, nak muntah aku baca!!!

    0

    0