Written by AbangNara | August 12th, 2013

Walaupun gagal menepis tandukan lemah Cesc Fabregas ketika menentang Barcelona baru-baru ini, persembahan Khairul Fahmi atau lebih dikenali dengan nama Apek pada malam tersebut harus dipuji. Kecekapan Apek menjaga gol memastikan Malaysia kalah dengan penuh bermaruah.

lisa surihani raya

Apa-apa pun, Abang Nara salute dengan pengorbanan pemain bola sepak Harimau Malaya beragama Islam yang sanggup mengorbankan cuti Hari Raya mereka untuk beraksi menentang Barcelona baru-baru ini. Bukan senang, lebih-lebih lagi buat Apek yang baru pertama kali berhari raya dengan isterinya, Leuniey Natasha.

lisa surihani raya

Leuniey nampak semakin berseri-seri sejak kehamilannya. Tahun depan pasti lebih meriah raya pasangan ini dengan kehadiran orang ketiga. Semoga segalanya berjalan lancar buat mereka. Lagi 6 keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya
lisa surihani raya

42 responses to (8 GAMBAR)Khairul Fahmi & Leuniey Natasha Menyambut Hari Lebaran

  1. norra says:

    Lawa sgguh kulit leuniey nih

    0

    0
  2. minnie says:

    ohhh patutlah tak bape nak perform match barca vs HM.. hrmmm

    0

    0
  3. mariam kampung pantat says:

    skg ni sume pasangan baru kawen upload pic first time raye same kan? ok raja azmi, anda boleh lah upload yer?

    0

    0
  4. Malebes says:

    Aku dah penah tgk leuniey ni kat luar kat butik dan salon dia. Memang lawa siot. Kulit mcm kulit baby, putih mulus. Tak sombong dn murah ngan snyuman walau dtg dri keluarga berada. Dia pun tak berlagak ngan sesapa. Kwn2 dia ckp mmg dia cmtu sejak kecik lg. Untung la apek dh la bini lawa pangai pun elok. Tmbh lawa bila skrg dh btudung. Smoga korang cpt dpt cahaya mata. Mesti comel baby, yg pnting cukup sifat. Amin.

    0

    0
  5. tapai pulut says:

    ooo..wife apek preggy ke? alhamdulillah..patutlah nampak ala2 tembam sikit..next year raya bertiga la apek ye..huhu..TAHNIAH..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    ok

    0

    0
  7. amek says:

    dah macam gaya makcik-makcik kelantan

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      nk buat cmana kannnnnnnnnn dia dh bertudong dh macm mak cik mak cik klantan ! muka jambu tapi dh macm tua pulak ….. dorang2 ni muda2 nk jadi kn diri tu tua heyyyyyyyyyyyy ntah la minah jambu tk tau lagi nk cakap ape huh !! macmana pon Fasha ngan Lofa jugak yg best n tk lupa jugak artis yg paling paling jambu Malaysia si Emma Embong sweet je..

      0

      0
      • anonymous says:

        kau bukan Islam, lantak kau le nak bogel sekalipun..benda murah ni, mmg terbuka selalu, ditayang pada umum..zina mata melihat, macam2 lagi yg melihat dan terlihat..dan yg bertutup tulah yg mahal..ibarat barang kalau bertutup maknanya barang baru, tak berusik..tak rosak..ada faham!! kalau muka dia mcm makcik mana sekalipun, tapi Allah suka, kau sapa nak pertikai?? kalau telanjang bulat, bukan saje jadi cercaan org, Allah pun tak suka..nak buat apa!!

        0

        0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          eh kau ni dh kenape ? sakit ke ? kesiannnnnnnnn hahahahahahahahahahahahahahaha..jangan la marah hehehe..bwekk !

          0

          0
        • Anonymous says:

          kau jangan tak tau minah yg komen tu Apek. dia marah kau cakap bini dia macam mak cik mak cik.

          0

          0
        • orang yg tak beriman memang. yang bagus bertudung tutup mula dikata macam makcik. semoga minah dan kamu anon yg kapir macam ali kafer mendapat hidayah darinya sebab komen macam orang takde pegangang agama

          0

          0
  8. Pakcik says:

    Apek ni sejak kawin, prestasi menurun.
    Tapi masih boleh mewakili negara. Pelik betol. Rasanya ramai goalkeeper dalam Liga Super yg lagi bagus musim ni.
    Typical Malaysia mentalitilah

    0

    0
  9. elly says:

    sangat comell pasangan ni..moga berbahagia hingga hujung nyawa :)

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Wah wah beg LV

    0

    0
  11. syukurMalaysiamasihaman~~ says:

    kalo apek ni tinggi mesti malaysia dah menang.

    0

    0
  12. Fieyna Bukhari says:

    Irfhan!!!! Comel jek baby irfhan dongak tengok muka khairul fahmi!

    0

    0
  13. hantu raya says:

    dah bertudung pulak Leuniey Natasha. Dulu seksi bangat. Alhamdulillah..

    0

    0
  14. Khairul Fahmi merupakan kiper terbaik diasia tenggara yang pernah ada dia bermain memang dari hati berlaga penuh semangat sangat gesit megerti arah pergerakan bola di adalah pemain yang hebat salam dari negara tetangga salam olahraga selamat hari raya Idul fitri bagi saudara seiman untuk Malaysia seoga dengan lebaran ini kita makin erat hubungannya dan menjadi lebih bersahabat

    0

    0
  15. Siti says:

    selamat hari raya apek n leuniey!

    0

    0
  16. am nobody says:

    Salam. Tak mau komen apa2 pasal gambar artist beraya, tapi saya nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN pada semua Muslim commentors, silent readers (mcm saya) dan owner of this blog Nara & family..EID MUBARAK everyone :) Salam.

    **am nobody**

    0

    0
  17. […] (8 GAMBAR)Khairul Fahmi & Leuniey Natasha Menyambut Hari Lebaran (41) […]

    0

    0