Written by serenity | April 11th, 2015

Tahun ini, Jep berusia 30 tahun. Pelawak itu menyambut ulangtahun kelahirannya dengan kekasih, pelakon Nazeera Sardi di Hotel Pullman. Usia Jep genap 30 tahun pada 9 April lepas.


 photo 928767_664425360328317_1754449707_n.jpg

Mengenakan sut kasual warna biru makanalaa Nazeera mengenakan gaun labuh corak hitam dan putih. pasangan ini kelihatan sempoi sekali. Persoalannya, bila nak ke jinjang pelamin? Hehe. Semoga anda berdua kekal hingga ke gerbang perkahwinan.

Lagi tujuh gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Selamat Maju Jaya kpd semua Delegasi Persembahan yg menjayakan Minggu Budaya Malaysia Paris

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Saturday, 11 April 2015


 photo 11142836_818904508201526_1573479409_n 1.jpg
 photo 11137812_645744522236621_1826132591_n.jpg
 photo 10956685_1629409660606393_593346884_n.jpg
 photo 11084646_1418863375096112_1357751588_n.jpg
 photo 10838540_923087231075217_775663262_n.jpg
 photo 11005246_350191591839796_1351372674_n.jpg
 photo 10732026_826866160726133_521290080_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to (8 GAMBAR)Jep Sepahtu Sambut Ulangtahun Kelahiran Dengan Kekasih

  1. walaweh says:

    Lentik je post gf dia ni . Dah kenapa

    0

    0
    • Anonymous says:

      pose melentuk jubor.. kononnya feeling2 miss malaysia. eeeee.

      0

      0
      • Tengok je... says:

        Mulut longkang dah tiba…

        0

        0
      • Anonymous says:

        Woii org d ats jgn la tunjuk sgt yg korang tu buruk. Pattern tu dh knl sgt dh. Nmpk pmpn cun tetibe mngutuk dn timbulkn bhn bodo. Xde angin xde ribut xde salah xde xkena tup2 bajet perfect. Sentap tgok org lawa atau tgh minta puji tu? Tutup ckt muka buruk dn hati busuk tu k

        0

        0
      • Busuk says:

        Busuk pulak hati ko ni ..jeles lah tu ,abg jep ko nak kawen ..apa kata ko try Abam ..dia solo lagi kot ..lpstu ko lentik lentuk la nanti ..

        0

        0
    • AC says:

      beauty n the beast…

      0

      0
  2. err says:

    Ok….ingtkn taste jep yg btudung..huhu

    0

    0
    • buku says:

      haha..aku pun piki yg sama..bnr la kate org, don’t judge book by its cover

      0

      0
    • minah jambu sayang nenek says:

      tk semua jantan nkan pompan yg bertudongg asalkn dia baik suda la..tk payah nk cari yg bertudong2 hipokrit sangatt jadi pompan biasa2 sudaa..tau jaga makan minom laki tau jaga rumah tanga sudaa ..

      0

      0
      • minahketot says:

        orang pk dia akn cari yang bertudung sbb dia selalu bajet gud2 lah minah…paham ka? kalo yang tak bertudung kang penat pulak nk tanggung dosa…..jaga makan minum tp masuk neraka wat hape

        0

        0
  3. Bunga melatii says:

    Yeah! Firstttttt akhirnya

    0

    0
  4. karim bin zema says:

    Baik terr body dia

    0

    0
  5. Anonymous says:

    ar jeles puii

    0

    0
  6. lina says:

    beso tetek ..sdp laa jep dpt hadiah ..

    0

    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      ni baru di katekn kau ni betol2 orang islamm ..cakap kau ni boleh di ketegerikn sebagai kau ni dari keturunan orang yg baik2 betol tak lina ?

      0

      0
  7. Sheena kebal says:

    Mcm angelina jolie

    0

    0
  8. kak bedah the original says:

    Xfaham.yg sebenarnye kecoh2 jep dh tunang tu tipu je ke
    Nape jep nk tersipu2 bila kena bahan kt tv?….

    0

    0
  9. nono says:

    Nampak comel je.. Walaupun duduk rapat2, tp x pegang2 & x peluk2. Masih jaga batas pergaulan..

    0

    1
  10. minah yaya says:

    ape hal ehk pegi party birthday kat rumah je mcm gitu skali pakaian nye mcm nak pegi oscar je.. tapi lawa muke nye ni confirm nak kan jeff sebb nak jadi kan dia batu loncatan je. dah jadi popular confirm si dekni kena tinggal.. kesian…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko nujum ye? tkkn tk penah pmpn cntk khwn dgn mcm2 jns llaki dn brmcm jns rupa kt dunia ni. terlebih mghayati drama la nie. btw baju tu bkn dress liplap dn sarat atau kmbg atau kain heret ke ape. Simple je pn. ada birtdy prty yg ssuai pki cmtu ada tk, depends la tngok mjlis,situasi,tema,dn tngok jns org jgk. Klu ko jns yg pki trcksuit atau jeans kt semua brthday org yg ko prnah hadir, tk bermkna org lain pun sama mcm ko. style msng2

      0

      0
  11. anonymous says:

    Jeles ng gf jep, sy arap sy jdoh jep???? tp apa2 pun sy doakn semoga jep bjya membimbing gf dy mengikut syariat islam ????

    0

    0
  12. Entahler says:

    Tgok gaya muka , banyak keje nak kena buat ni Jep ..kelembutan takde dalam raut wajah ..kalu ko berani amik cabaran baguslah ..mudah-mudahan dapat pahala ..kahwin ni bukan mcm beli baju je ..tgok macam lawa ..takot2 bila basuh , luntur pulak warnanya ..Muka Siti Sarah ada gak lembut dia ..hehe Jep kan rajin menyakat Siti Sarah ..

    0

    0
  13. cik kiah says:

    dh tau dah. jep ni poyo2 alim. dr dulu awek semua stok nmpak tetek ja. Aku bengang betul org guna agama cuma nk nmpak baik, tapi sebenarnya…hampeh.

    0

    0
  14. Feredea says:

    Jep, cantiklah bakal isteri ni …. memang tak rugi la awek ni dapat Jep, lelaki yang menjadi pujaan ramai wanita dan yang paling penting poket besar… la …

    0

    0
  15. joyah terbang tinggi says:

    hamboi ko jep, dlu kata nak bertudung. terbang ke tdung calon isteri ko. jenis laki xtahan godaan dunia. welcome to the club la tuuuuu

    0

    0
  16. saya cantik says:

    kenal kakak ni. pelakon cte berlima ramadan masa bulan puasa thun lps. blakon kakak yg baik, anak yatim, bdk kampung. x sgka gojes jgk ropenye.

    0

    0
  17. AKU says:

    kawin cpt jeppp

    0

    0
  18. Anonymous says:

    first, bagus la duduk x pgang2 tangan. tp perempuan tu seksi sgt. And on more thing duduk rapat sgt smpai tgn jep laga tetek? kawen la cpttttttt.. dunia ni dh byk dosa…

    0

    0
  19. naruto says:

    sama cantek same padan la tu..
    moge ade jodoh…

    0

    0
  20. melati blm d petik org says:

    kebanyakan llki lbh suka ppuan yg x bertudung even pn llki tu x hensem,nmpk gud2…xtau la knp bgtu…jgn sentap ye yg ln2…ini hakikatnya.bye

    1

    0
  21. Jemah says:

    Lawa gf Jep. Muka ada iras2 kila si anak rohana jalil.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    1st drama nazeera ni ‘Hanya Pdamu’. mula2 muncul kt tv dh nampak hidung,bibir n dagu lain mcm. bukan buat cerita. tp korang perhatikan.

    0

    0