Written by AbangNara | November 7th, 2012

Maafkan Abang Nara kerana terpaksa memungkiri janji untuk tidak lagi berkongsi gambar pernikahan Diana Danielle dan Farid Kamil. Ini kerana gambar-gambar yang diambil oleh Annas Easkey ini terlalu “sweet” untuk tidak dikongsikan dengan anda. Serius comel sangat mereka berdua ini.

annas easkey

Kalau korang nak marah, marahlah. Abang Nara redha. Tak sabar rasanya nak menunggu majlis persandingan DD dan FK. Pastinya akan lebih meriah dan gemilang. Sila jemput Abang Nara nanti ye. Lagi 7 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook AnnasEaskey.

P.S: Cawan dan rekaan aneh di dalamnya.

annas easkey
annas easkey
annas easkey
annas easkey
annas easkey
annas easkey
annas easkey

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 responses to (8 GAMBAR)Diana Danielle Dan Farid Kamil Daripada Annas Easkey

  1. alidagurl says:

    serius cute dorang berdua ni..apa2x pun both u all happy sentiasa

    0

    0
  2. saya tak kisah says:

    okay memang sweet! :)

    0

    0
    • MEW TWO EX says:

      Muka Farid Kamil cam Henry Golding cikit2 . Muka sy ada dua tiga jerawat jer , tp rasa cm tk nak kuar rumah , sbb tgk kulit2 celebrity sgt flawless !!

      but den teringat ttg celebrity with make up , photoshop and farid kamil , baru ada konfiden nk kuar rumah hik3 =)

      0

      0
  3. erin says:

    sweet sgt… :)

    0

    0
  4. vanilla says:

    so sweet~!!

    0

    0
  5. hunny says:

    seriuos cute sgt..

    0

    0
  6. Ann Husin says:

    Ya Allah… syukurlah, cantik sngt2 ciptaan Allah ni!
    Semoga bahagia hingga ke syurga… aamiin…

    0

    0
  7. notmama says:

    sawan tgk ke cantikan depa be 2

    0

    0
  8. maria says:

    flawless yer DD!!

    0

    0
  9. ck beatriz says:

    cute sgt…klu pic cmni xkn nk mrh kot..suke plak tgk pic dorg ni… ;)

    0

    0
  10. Selena Gemas says:

    Manjee giler laa DD ni, ske tgk ~ biase le anak tunggalkan.. hope FK dpt jaga dia sebaik mungkin…

    0

    0
  11. najmia says:

    napa dia tak pakai inai kat jari?

    0

    0
  12. Shasha says:

    Sepadan sangat2 mereka berdua ni…cantik sgt DD dan FK pun kacak orangnya..suka sangat dgn mereka…majlis pernikahan pun simple aje..moga2 jodoh kalian kekal hingga ke jannah….Amin…

    0

    0
  13. suka couple sederhana says:

    Sooooooo sweeet…d nmpk manja gitu…tak sabar nk tengok baby diaorang…

    0

    0
  14. kapel ni la aku rasa x over sebelum kawen & sgt2 sweet lepas nikah. Wahai retis yg tgh kapel smpai jd kontroversi pukul bagai demi nk jumpa awek.. contohi depa ni. Tak payah nak canang sangat la.. takut tak jadi esok, kot2 xde jawapan nak bg bila wartawan tanya.

    0

    0
  15. zalia.. says:

    comel….dd lawa..FK kacak..

    0

    0
  16. ajega says:

    Both of them really3x sweeettttt!!

    0

    0
  17. kaki ayam says:

    perfect!!!!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    jeles btl.. sama cantik

    0

    0
  19. Akak Senah says:

    Berseri seri muka DD and FK :) happy jer akak tengok pic dioarg ni. Artis2 lain patut ikut style bercinta diarog ni, x yah over posing lebey2 dah tu kepit sana sini, ujong2 x kemana pun…

    0

    0
  20. bungakejora :) says:

    xde gmbar lain ker sbb tak suka tgk FK nie la klu DD mmg cantik…

    0

    0
  21. yunie says:

    Sweet..x jemu tgk semua pic diorg.. sy pun turut rasa bahgia..(*¯?¯*)

    0

    0
  22. dd manja says:

    suka tengok postur kening FK,mcm2 prgerakan seolah2 kening mampu mnceritakn perasaannya..FK sgt handsome n cool,sgt sesuai dgn DD yg cantik dan manja… <3

    0

    0
  23. LUV FK DD says:

    suka tengok postur kening FK,mcm2 prgerakan seolah2 kening mampu mnceritakn perasaannya..FK sgt handsome n cool,sgt sesuai dgn DD yg cantik dan manja… <3

    0

    0
  24. koko krunch says:

    why farid dlm ni nmpk sgt hnsem..whyyyyyyy..overall so sweet dorg ni..

    0

    0
  25. DD Aliyah says:

    Aku suka tudung DD. Nnti kawen nak pakai tudung gaya cenggitulah! Ewahh! Jumpe ke kat Sarawak ni??? Btw, rasa bahagia dapat beli tudung baru dr Private Limited Scarf :)) :))

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Huh! minah jambu dapat keluar kn rambot pakai serkop macm siti tkde la nk cakap banyak macm kau ni huh !!!

      0

      0
  26. terbaik la momenttttttttttttt diaaaaa…..

    mohon ‘Like’ dan support wedding photography saya …

    http://www.facebook.com/atanahmadphotography

    0

    0
  27. mamaaish says:

    sure dulu aku x minat gila dgn si DD ni tp lepas dia akad nikah dgn si FARID mmg aku sgt tgk muka DD,agaknya inilah namanya seri pengantin…

    0

    0
  28. lili says:

    dulu xminat diaorang..tp lps depa 2 kawin nie, aku jd minat le pulok! FK so gentleman n DD so sweet!!! Couple paling cantik!

    0

    0
  29. God gave us everything in pairs-two hands, two eyes, two ears…But why only one heart? Because he gave another to someone else for us to go find.

    0

    0
  30. eqeen says:

    Tahniah utk mereka berdua..(^_^)

    0

    0
  31. Anonymous says:

    btw, gaya tudung mcm tu x cantik digayakan oleh sumer org yer..hanya org yg cantik mcm DD sesuai la pkai tudung mcm ni..kepada yg memiliki pipi selebar periuk belanga or tempayan tanah sila elakkan..pls..

    jgn la pk bile artis pakai cantik dan anda juga akan kelihatan cantik..fizikal manusia x sama so sile cermin diri dulu..hahaaha

    0

    0
  32. ethan says:

    udah-udah la nara, muak dah aku tgk gambar kawen dia org ni. Bila lebih org naik muak. Cuba pakai prinsip “less is more”

    0

    0
  33. ruby says:

    sungguh hensem dan cantik!

    0

    0
  34. faiszmazaza says:

    serius cantik mereka berdua nie. semoga kekal hingga akhir hayat. amin..

    0

    0
  35. Lina says:

    perfect couple! Semoga kekal ke anak cucu :)

    0

    0
  36. […] (8 GAMBAR)Diana Danielle Dan Farid Kamil Daripada Annas Easkey […]

    0

    0
  37. bcoz i love her says:

    bila ak nmpk gmbar2 diorg yg mesra lepas dh kawin..tiba2 ak terasa..indahnya islam sebab suruh penganutnya kawin baru leh mesra2 mcm ni..kalu mesra sblum kawin..ak x rsa aura tu akan sekuat aura lepas kawin..gud luck tuk mereka berdua..smoga terus bersatu dsyurga nnti..dan kepada insan bernama rauhah…ak dh lama suka kau..wpun kau x penah tahu..dan x kan jadi hak ak,tpi ak masih tetap akn mencintai kau..smoga hati kita dsatukn dsana nnti,sekalipun x ddunia ni..insyaALLAH.

    0

    0
  38. Mohd Hafizfuddin Bin Derani says:

    tahniah kpd Farid dan Diana.. semoga berbahagia hingga ke anak cucu.. :D

    0

    0
  39. milo peng says:

    alahaii..manjanya… suka tengok. terserlah kebahagiaan dan ksh syg antara mereka. ada kwn2 ku tak suka sgt DD dgn FK sbb mrk cakap FK ni selekeh. tp ku tak kisah, yg penting cara dia lyn DD dan mcm mana dia buat DD rs spesel. kalau macho dan hensem skalipun pastu suka hati nak bantai dan mainkan perasaan anak org pun tak da gunanya. hensem apa aku tngk FK ni bila dia bersungguh2 nak jdikan DD ni isteri dia.

    0

    0
  40. […] (8 GAMBAR)Diana Danielle Dan Farid Kamil Daripada Annas Easkey […]

    0

    0