Written by AbangNara | June 24th, 2013

Romantis sungguh pengantin baru kita ini iaitu Beego dan Linda Hashim. Hujung minggu lalu, mereka berdua telah terbang ke Bali untuk menikmati bulan madu. Memang jelas terserlah kebahagiaan yang sedang meniti di dalam hidup mereka.

gambar honeymoon beego dan linda hashim
Turut sama menemani pasangan pengantin baru ini ialah jurugambar rasmi majlis perkahwinan mereka, Ryaniez Moments Photography. Pastinya gambar-gambar romantis mereka ketika berbulan madu akan diabadikan oleh krew-krew hebat ini. Tak sabar hendak melihat hasil bidikan kamera mereka.

gambar honeymoon beego dan linda hashim

Lagi 6 keping gambar bulan madu Beego dan Linda Hashim dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar honeymoon beego dan linda hashim

P.S: STOP !! anda tengah pening mencari baju pilihan untuk musim perayaan tahun ini, kami di rona-rona collection boleh membantu anda, maklumat lanjut sila layari http://ronaronacollection.blogspot.com atau Facebook:myronarona, pelbagai pilihan koleksi ibu & anak terkini boleh diperolehi. Cepat sebelum kehabisan stok !

gambar honeymoon beego dan linda hashim

gambar honeymoon beego dan linda hashim

gambar honeymoon beego dan linda hashim

gambar honeymoon beego dan linda hashim

gambar honeymoon beego dan linda hashim

gambar honeymoon beego dan linda hashim

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to (8 GAMBAR)Beego Dan Linda Hashim Berbulan Madu Di Bali

  1. pemburu 1st says:

    aku 1st lagi..yeahhhhhhhhh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
    • wtFor says:

      ko first mst dpt adiah tunai 10k, boleh la beli kain tuk linda..die tak ckup kain..sian dia taw :(

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 117 Thumb down 0
      • miss ynwa says:

        tak yah la share bulan madu artis sendu…..boring la…..hurmmmmmmmmmmm

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 3
        • miss ynwa says:

          oh..lupe nak cakap….memang pattern retis sekarang aku tgk suke pakai short2 macam retis korea ke? dasar lau nama retis suke mengikut bnd2 yg x baik..aku tegur sebab aku ISLAM…huh

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 3
        • Mika says:

          mak aii.. terkejut bila tengok gambar sampai habis..
          adess… ermm ape2 pon bakal2 suami kena take note, lepas kawen dosa2 isteri semuanya para suami yang tanggung.. tapi kalau suami pon redha isterinya pakai menjolok mata, hermmmmmmm *krikk krikk*

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 0
        • sexytu says:

          sexy tu memang tak dinafikan la kan.. tapi gebu giler kot kaki dia.. aku sebagai perempuan memang jeles ah! kalau la betis aku pun macam ni. mesti laki aku tak mau keluar rumah dah. hehe

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
      • Q~ says:

        ceh seksi la minah rambut karat nih
        ..aritu kemain solat sunat taubat bagai. hahah kelakooooooooooooonye

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 173 Thumb down 3
        • bebibu says:

          tu la len kali nk bertaubat takyah nk heboh2.. kn dh malu :p

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 2
        • Zzzzzz says:

          tu tanda solat taubat die x diterime… takpelah sekurg2 nye die solat taubat, die minta ampun dekat Allah dgn dose2 die… mungkin satu hari nanti Allah terime taubat die… kite xtahu… tu rahsia Allah…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 4
        • Anonymous says:

          telan air liur aku tgk linda berbaju kuning tu..terkejut ak..seksinya

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • Hmmmmmmm says:

          Manusia memang mudah lupa…….

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • K.A.A says:

        blakang linda tu mcm muka abon la..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Wow! Siap bawak photographer lagi suh amek2 gambar dorang.. Curlas tiptop ngetop.. Ngantukkkkk! ZzzzZzzz krohhhhhh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
      • i says:

        haha klakar la aku bce komen ko ni..sme mcm aku

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • cats says:

        aku pun fkr benda yg sama.. siap ada photographer time honeymoon..
        skrg ni dh ada pakej mcm tu eh??… photographer majlis kawin + honeymoon.. ke aku je yg ttinggal ketapi

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
        • misz says:

          aku ponnnnnnnnnnnnn pikiaq benda sama gak………. ahhahahhaa honeymoon menda kalo dah ada photographer bagai……… dalam bilik skali ka?

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • Maria says:

        Linda ni kalo tak mekap pon cantek . Kalau pakai tudung lg cantek , skrg kan musim jerebu . Apa kata purdah jer teros .

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • gulahati says:

      Seksi nak mampos. ape nye yang romantis. biase jer. menjolok ade la.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
      • DREBAR BAS says:

        konpem byk komen psl die seksi..agagaaa..tu la linda, mcm ko sorg je ade peha..hehekks

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • peohhhh says:

      free showww..aummmmmmmmmmmmmm

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • anak pAk Din says:

      mula2 tgok dah ok dah…. tiba tgk tang tak cukup kaen tu…adoiiiiii…. APTB…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • beego beebo beebu says:

      hamboiiiii betis peha sume nak tunjuk, tunjuk kat laki ko je la linda woi…come on la beego bini dulu pun xreti nak handle, xkan yang ni pun xleh handle…LOSERRRR

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  2. Bulat says:

    Dah baca pun kat Oh Bulan.. Linda tersangat menjolok mata.. terus x suek dah.. Nara lambat sangat.. adeh…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  3. afi says:

    wah bahagianya. hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. ahkak puaka says:

    AMBOII LEPAS KAWIN TERUS PAKAI SHORT….. ! SEKSI TU…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • sayuki says:

      alaa kejap je tangkap gambar tu. pastu masuk bilik smbung balik.
      plop plop..uhh sedapnya

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  5. heeeww says:

    seksi nk mampos

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • erikha saffiya says:

      wahh.. seksi tak ingat…
      mule2 elok je pakai… lastnya hancur..rosak gambo
      kan comel kalau tutup2 sket… baru la nmpak sopan..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  6. nora hot mama says:

    perrhhhh tak sangka linda ni seksi gak eh… fewhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  7. strawberi pahit says:

    smoga cepat dapat anak!!!! amin…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  8. Anonymous says:

    Islam is easy but DON’T TAKE IT EASY. Sekian.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 0
  9. mommy says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 22
    • dior says:

      “antara dia dgn Tuhan” – retis pon ske gune ayat cmni..
      dan kita sesame islam haruslah menasihati.tak gitu mommy……………….????????????????????????????????????

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      alolooooloooo mommy nihhhhhh!!!!!!mmg la antara die ngn Allah..tapiiiiiiiiiii kita ni wajib memberi peringatan dan teguran…camni lah law anak ko kan pakai dedah xhengat,laki ko main kayu 3(kira die tipu ko la) …boleh la ko jwb ank i sexy tu antara die ngn Allah..laki i tipu i xpe antara die ngn Allah…helloooo mesti ko cr jln kn nk ubah anak n laki ko kan…tapi aku xtaw la pkaian ko camne..
      nk taw x laki,abang2,adik lelaki kita law xtegur cara pakaian kite yg dedah ni boleh heret masuk neraka jahanam tau..wpun die solat xtnggl..dayus seseorang lelaki xtegur,xberi peringatan law bnda xbetul depan mata…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
  10. white night says:

    kenapa gamba yang linda seksi tuh yang no 2 last tuh beego letak coke kat celah **** ek?adekah untuk menutop **** dea yang mb ……korang sambongle sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  11. ##SAYA## says:

    Ari tu nak kawen solat taubat n solat hajat bagai,,
    tapi dah kawen jd camni pulak,,
    sedih la…………………..

    ps:
    tak perlu pakai seksi camtu pun comel je kan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  12. ahkak linda says:

    Laki dio x kisah…kito sapo nk kisahkannnnn…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
    • beego beebo beebu says:

      Laki dio x kisah…kito sapo nk kisahkannnnn…—-> sebab kita nak tolong beego daripada bertambah lagi dosa diri & dosa bini dia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Anonymous says:

    banjir kot kat bali…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Anonymous says:

    Ehhh…x sangka ye linda leh seksi cam tu pas kawin…lantak ko la linda..nti kalau ckp kang kata kita kolot plk…y aku peliknya masa lom kawin sebuk canang satu dunia wat solat hajat..atau solat hajat linda dia nk mintak makin seksi kot…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      hhaha…linda takut beego lari cr org lain kang kene tgkap khalwat ngn org lain lg..tu die nk seksi seksa..supya beego xcr lain dah..kotnye kan..huhuuu

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  15. aihhh says:

    wahhhh… betis nya… putih sungguh.. kenapa la nak pakai cam ni.. kan orang leh kata mcm2.. skang ni mesti orang ingat.. ‘tempat’ tu pun mesti putih gak…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. azreen says:

    Nak buat camna…dah ada laki pun tak nak menegor.. lantak kau la labu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. Sunflower says:

    WOI WOI WOI…PEDIH MATO AKU NI HA…JEREBU PUNYO PASAL…HAK PUIIIIII

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  18. Anonymous says:

    Pergi honeymoon bawak photographer ? Tak best la…. tak de privacy….Macam gi holiday dgn member je la namanya tu….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. Anonymous says:

    terserlah ko punye drumstick nok.. agok2 ler..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Anonymous says:

    Allah!!!terkejut aku..hhahaa…duk scroll2 tgk tutup lg wpun xsepenuhnya..hah scrol bwh ckt nahhh!!ambik ko..huhuu…kurang pahala pose sudehh…huhuu…tgn gatal buke tenet..
    suhu dkt bali tu tahap merbahaya ke hape??almaklumlah xpenah g sane..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  21. Anonymous says:

    jawapan biasa

    sebenarnya pic tu utk simpanan peribadi kami..utk tatapan kami berduo jer..bukan utk tujuan di upload disano sini….saya tak tahu camno buleh diupload kek internet..den boto2 terkojut bilo tgk kek blog ado pic tu..

    skrg ni den tongah bertokak dgn potograper den….

    potograper den nak kono belasah dgn den ni..sapo mandai2 poie upload..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  22. HANTU BACIN says:

    Ini ke bini yg ko bangga2 kn…nti mulalah alasan,lom bsedia nk ttup semua lah.bkn sbb lom smpai seru,tu mmg WAJIB.ARTIS SKG MKIN SNG TNJUK KCANTIKAN YG HANYA UTK SUAMI TU.org blumba nk ttup aurat,ko blumba nk humban laki ko dlm neraka..Subhanallah…………………………………………..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  23. Anonymous says:

    wah.. gambar nampak peha tu .. mmg stim terus aku tgk.. kenapa nak pakai cam tu..
    geram aku tgk…. ‘bersama’ ngan dia, leh tahan ni.. hehee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  24. Anonymous says:

    makin jerebu mata aku nengok korang nie weh!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Hanya Dikau says:

    aku ase pelik la, kenape ramai suka gi honeymoon kat Bali (tak kire retis or bukan) … situ dah la susah nak cari makanan Halal, siap ada babi golek dekat restaurant.

    p/s : kalu aku baik aku gi ke Langkawi je, duduk kat area Datai or Tanjung Rhu. Laut pun cantik and cost pon lebih kurang sama ke Bali. Makanan pon sedap kat Langkawi.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. OBSERVER says:

    HONESTLY, HE LOOKS LIKE A CREEP. AND WHO THE HELL IS HE ANYWAY…? POPULAR SANGAT KE…? AKU TAK KENAL PON….????!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
    • menyampah says:

      observer.where u come from? Hutan hujan Amazon keeee..
      U are weirdo..What the hell you are doing here?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        dia pemerhati benda lain…tu yg tak kenal hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • OBSERVER says:

        WTF… ni la orang melayu zaman canggih… tak nak belajor tinggi2, artis bodoh dijadikan role model. STUPID IDIOT. AND YOUR GRAMMAR IS FUCKING WRONG… U ARE A WEIRDO, BUKAN u are weirdo. STUPID DUMBNUT. anyway, I STILL DONT KNOW WHO THE FUCK THIS GUY IS.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
        • Anon says:

          By the way observer, let me correct you;

          It is not “U ARE A WEIRDO”,

          The right one; “You are a weirdo”. In fact “wierdo” is not a proper english word!! Mind your grammar please!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
        • menyampah says:

          OBSERVER
          aku tertinggal perkataan ‘a’ je pon
          kalo ko ni cikgu english, ank murid ko tertinggal satu perkataan ko akan pgil die bodoh juge ke??
          some people think they are too smart..they are too proud and not humble enough!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • ima says:

          lol…salah grammar pon nk hentam…
          tapi ok gak la at least leh improve grammar tu…huhu….
          cume jgn le nk hentam2 bagai..huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Jemah Jematon Jr says:

    Tu la susah Jemah nak percaya kalo retis2 skrg dok Post2 pasal hadis2,bergambar dengan telekung,buat capture “Salam Maghrib,Zohor bagai”, BAGITAU buat SOLAT TAUBAT bagai..last2..lepas dah bahagia Happily Ever After…baju ko mcm x cukup kain lak aku tengok…mcm cita melayu lah..time susah,time kena dera dengan mak tiri, dihina masyarakat baru nak ada babak solat..tp time dah mengecapi bahagia dan cinta pon bersemi..terus hilang babak solat..asyik babak shopping dengan makan jer ..baju pon dah start nampak lengan…SEDEH!

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  28. lagubestbest says:

    Huh.. gambar2 macam.. mood masih ‘atas katil’ lagi je. xyahla amek2 gambar, g la sambung ‘atas katil’ dulu.. ke tgah short break?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aku ler says:

    mula2 tgok suker jer,alah2 scroll ke bwh ya ampun seksi jgak…mmg tren nk tnjuk peha ler org kite,…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. Anonymous says:

    sekurang2nya saya tak hipokrit…hahaha…jawapan atris macam tu la…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  31. Kaka says:

    banyak nye org kampong pisang komen kat cni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  32. minah jambu tukar kaler merah bitu says:

    semoga bahgia n semoga cepat2 dapat baby comel

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. TENGAH TEPI says:

    Xyah la nak marah,kiter x boleh soh org terus berubah jadi baik,mesti kena slow2 asalkan dia ikhlas bkn sbb org tp dr hati sndri,,maybe pasni baru dia start pakai sopan,bertudung ker mcm memey bini si norman tu..doakn jer yg baik2..loh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. simpan says:

    kenapa nak orang tengok gambar2 awak. kan mesti jadi buah mulut orang. simpan aje lah buat pandangan sendiri.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. pah bedah says:

    apesal x upload gambo dok tut skali muahahahah..
    typical malaysian artissss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. student bandung says:

    gambar dlm bilik atas katil tak nak tunjuk lak? alang2 tunjuk sexy2 g hardrock bagai..hihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. beego beebo beebu says:

    tahniah & semoga kekal hingga hujung nyawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0