Written by AbangNara | June 24th, 2013

Romantis sungguh pengantin baru kita ini iaitu Beego dan Linda Hashim. Hujung minggu lalu, mereka berdua telah terbang ke Bali untuk menikmati bulan madu. Memang jelas terserlah kebahagiaan yang sedang meniti di dalam hidup mereka.

gambar honeymoon beego dan linda hashim
Turut sama menemani pasangan pengantin baru ini ialah jurugambar rasmi majlis perkahwinan mereka, Ryaniez Moments Photography. Pastinya gambar-gambar romantis mereka ketika berbulan madu akan diabadikan oleh krew-krew hebat ini. Tak sabar hendak melihat hasil bidikan kamera mereka.

gambar honeymoon beego dan linda hashim

Lagi 6 keping gambar bulan madu Beego dan Linda Hashim dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar honeymoon beego dan linda hashim

P.S: STOP !! anda tengah pening mencari baju pilihan untuk musim perayaan tahun ini, kami di rona-rona collection boleh membantu anda, maklumat lanjut sila layari http://ronaronacollection.blogspot.com atau Facebook:myronarona, pelbagai pilihan koleksi ibu & anak terkini boleh diperolehi. Cepat sebelum kehabisan stok !

gambar honeymoon beego dan linda hashim

gambar honeymoon beego dan linda hashim

gambar honeymoon beego dan linda hashim

gambar honeymoon beego dan linda hashim

gambar honeymoon beego dan linda hashim

gambar honeymoon beego dan linda hashim

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to (8 GAMBAR)Beego Dan Linda Hashim Berbulan Madu Di Bali

  1. pemburu 1st says:

    aku 1st lagi..yeahhhhhhhhh..

    • wtFor says:

      ko first mst dpt adiah tunai 10k, boleh la beli kain tuk linda..die tak ckup kain..sian dia taw :(

      • miss ynwa says:

        tak yah la share bulan madu artis sendu…..boring la…..hurmmmmmmmmmmm

        • miss ynwa says:

          oh..lupe nak cakap….memang pattern retis sekarang aku tgk suke pakai short2 macam retis korea ke? dasar lau nama retis suke mengikut bnd2 yg x baik..aku tegur sebab aku ISLAM…huh

        • Mika says:

          mak aii.. terkejut bila tengok gambar sampai habis..
          adess… ermm ape2 pon bakal2 suami kena take note, lepas kawen dosa2 isteri semuanya para suami yang tanggung.. tapi kalau suami pon redha isterinya pakai menjolok mata, hermmmmmmm *krikk krikk*

        • sexytu says:

          sexy tu memang tak dinafikan la kan.. tapi gebu giler kot kaki dia.. aku sebagai perempuan memang jeles ah! kalau la betis aku pun macam ni. mesti laki aku tak mau keluar rumah dah. hehe

      • Q~ says:

        ceh seksi la minah rambut karat nih
        ..aritu kemain solat sunat taubat bagai. hahah kelakooooooooooooonye

        • bebibu says:

          tu la len kali nk bertaubat takyah nk heboh2.. kn dh malu :p

        • Zzzzzz says:

          tu tanda solat taubat die x diterime… takpelah sekurg2 nye die solat taubat, die minta ampun dekat Allah dgn dose2 die… mungkin satu hari nanti Allah terime taubat die… kite xtahu… tu rahsia Allah…

        • Anonymous says:

          telan air liur aku tgk linda berbaju kuning tu..terkejut ak..seksinya

        • Hmmmmmmm says:

          Manusia memang mudah lupa…….

      • K.A.A says:

        blakang linda tu mcm muka abon la..

    • Anonymous says:

      Wow! Siap bawak photographer lagi suh amek2 gambar dorang.. Curlas tiptop ngetop.. Ngantukkkkk! ZzzzZzzz krohhhhhh

      • i says:

        haha klakar la aku bce komen ko ni..sme mcm aku

      • cats says:

        aku pun fkr benda yg sama.. siap ada photographer time honeymoon..
        skrg ni dh ada pakej mcm tu eh??… photographer majlis kawin + honeymoon.. ke aku je yg ttinggal ketapi

        • misz says:

          aku ponnnnnnnnnnnnn pikiaq benda sama gak………. ahhahahhaa honeymoon menda kalo dah ada photographer bagai……… dalam bilik skali ka?

      • Maria says:

        Linda ni kalo tak mekap pon cantek . Kalau pakai tudung lg cantek , skrg kan musim jerebu . Apa kata purdah jer teros .

    • gulahati says:

      Seksi nak mampos. ape nye yang romantis. biase jer. menjolok ade la.

      • DREBAR BAS says:

        konpem byk komen psl die seksi..agagaaa..tu la linda, mcm ko sorg je ade peha..hehekks

    • peohhhh says:

      free showww..aummmmmmmmmmmmmm

    • anak pAk Din says:

      mula2 tgok dah ok dah…. tiba tgk tang tak cukup kaen tu…adoiiiiii…. APTB…

    • beego beebo beebu says:

      hamboiiiii betis peha sume nak tunjuk, tunjuk kat laki ko je la linda woi…come on la beego bini dulu pun xreti nak handle, xkan yang ni pun xleh handle…LOSERRRR

  2. Bulat says:

    Dah baca pun kat Oh Bulan.. Linda tersangat menjolok mata.. terus x suek dah.. Nara lambat sangat.. adeh…

  3. afi says:

    wah bahagianya. hihihi

  4. ahkak puaka says:

    AMBOII LEPAS KAWIN TERUS PAKAI SHORT….. ! SEKSI TU…….

    • sayuki says:

      alaa kejap je tangkap gambar tu. pastu masuk bilik smbung balik.
      plop plop..uhh sedapnya

  5. heeeww says:

    seksi nk mampos

    • erikha saffiya says:

      wahh.. seksi tak ingat…
      mule2 elok je pakai… lastnya hancur..rosak gambo
      kan comel kalau tutup2 sket… baru la nmpak sopan..

  6. nora hot mama says:

    perrhhhh tak sangka linda ni seksi gak eh… fewhhhh

  7. strawberi pahit says:

    smoga cepat dapat anak!!!! amin…

  8. Anonymous says:

    Islam is easy but DON’T TAKE IT EASY. Sekian.

  9. mommy says:

    :) :) semoga b’bahagia…yg sexy tue antara dia dgn Tuhan.

    • dior says:

      “antara dia dgn Tuhan” – retis pon ske gune ayat cmni..
      dan kita sesame islam haruslah menasihati.tak gitu mommy……………….????????????????????????????????????

    • Anonymous says:

      alolooooloooo mommy nihhhhhh!!!!!!mmg la antara die ngn Allah..tapiiiiiiiiiii kita ni wajib memberi peringatan dan teguran…camni lah law anak ko kan pakai dedah xhengat,laki ko main kayu 3(kira die tipu ko la) …boleh la ko jwb ank i sexy tu antara die ngn Allah..laki i tipu i xpe antara die ngn Allah…helloooo mesti ko cr jln kn nk ubah anak n laki ko kan…tapi aku xtaw la pkaian ko camne..
      nk taw x laki,abang2,adik lelaki kita law xtegur cara pakaian kite yg dedah ni boleh heret masuk neraka jahanam tau..wpun die solat xtnggl..dayus seseorang lelaki xtegur,xberi peringatan law bnda xbetul depan mata…

  10. white night says:

    kenapa gamba yang linda seksi tuh yang no 2 last tuh beego letak coke kat celah **** ek?adekah untuk menutop **** dea yang mb ……korang sambongle sendiri

  11. ##SAYA## says:

    Ari tu nak kawen solat taubat n solat hajat bagai,,
    tapi dah kawen jd camni pulak,,
    sedih la…………………..

    ps:
    tak perlu pakai seksi camtu pun comel je kan

  12. ahkak linda says:

    Laki dio x kisah…kito sapo nk kisahkannnnn…

    • beego beebo beebu says:

      Laki dio x kisah…kito sapo nk kisahkannnnn…—-> sebab kita nak tolong beego daripada bertambah lagi dosa diri & dosa bini dia..

  13. Anonymous says:

    banjir kot kat bali…

  14. Anonymous says:

    Ehhh…x sangka ye linda leh seksi cam tu pas kawin…lantak ko la linda..nti kalau ckp kang kata kita kolot plk…y aku peliknya masa lom kawin sebuk canang satu dunia wat solat hajat..atau solat hajat linda dia nk mintak makin seksi kot…

    • Anonymous says:

      hhaha…linda takut beego lari cr org lain kang kene tgkap khalwat ngn org lain lg..tu die nk seksi seksa..supya beego xcr lain dah..kotnye kan..huhuuu

  15. aihhh says:

    wahhhh… betis nya… putih sungguh.. kenapa la nak pakai cam ni.. kan orang leh kata mcm2.. skang ni mesti orang ingat.. ‘tempat’ tu pun mesti putih gak…

  16. azreen says:

    Nak buat camna…dah ada laki pun tak nak menegor.. lantak kau la labu

  17. Sunflower says:

    WOI WOI WOI…PEDIH MATO AKU NI HA…JEREBU PUNYO PASAL…HAK PUIIIIII

  18. Anonymous says:

    Pergi honeymoon bawak photographer ? Tak best la…. tak de privacy….Macam gi holiday dgn member je la namanya tu….

  19. Anonymous says:

    terserlah ko punye drumstick nok.. agok2 ler..

  20. Anonymous says:

    Allah!!!terkejut aku..hhahaa…duk scroll2 tgk tutup lg wpun xsepenuhnya..hah scrol bwh ckt nahhh!!ambik ko..huhuu…kurang pahala pose sudehh…huhuu…tgn gatal buke tenet..
    suhu dkt bali tu tahap merbahaya ke hape??almaklumlah xpenah g sane..

  21. Anonymous says:

    jawapan biasa

    sebenarnya pic tu utk simpanan peribadi kami..utk tatapan kami berduo jer..bukan utk tujuan di upload disano sini….saya tak tahu camno buleh diupload kek internet..den boto2 terkojut bilo tgk kek blog ado pic tu..

    skrg ni den tongah bertokak dgn potograper den….

    potograper den nak kono belasah dgn den ni..sapo mandai2 poie upload..

  22. HANTU BACIN says:

    Ini ke bini yg ko bangga2 kn…nti mulalah alasan,lom bsedia nk ttup semua lah.bkn sbb lom smpai seru,tu mmg WAJIB.ARTIS SKG MKIN SNG TNJUK KCANTIKAN YG HANYA UTK SUAMI TU.org blumba nk ttup aurat,ko blumba nk humban laki ko dlm neraka..Subhanallah…………………………………………..

  23. Anonymous says:

    wah.. gambar nampak peha tu .. mmg stim terus aku tgk.. kenapa nak pakai cam tu..
    geram aku tgk…. ‘bersama’ ngan dia, leh tahan ni.. hehee

  24. Anonymous says:

    makin jerebu mata aku nengok korang nie weh!!!!!

  25. Hanya Dikau says:

    aku ase pelik la, kenape ramai suka gi honeymoon kat Bali (tak kire retis or bukan) … situ dah la susah nak cari makanan Halal, siap ada babi golek dekat restaurant.

    p/s : kalu aku baik aku gi ke Langkawi je, duduk kat area Datai or Tanjung Rhu. Laut pun cantik and cost pon lebih kurang sama ke Bali. Makanan pon sedap kat Langkawi.

  26. OBSERVER says:

    HONESTLY, HE LOOKS LIKE A CREEP. AND WHO THE HELL IS HE ANYWAY…? POPULAR SANGAT KE…? AKU TAK KENAL PON….????!!!!

    • menyampah says:

      observer.where u come from? Hutan hujan Amazon keeee..
      U are weirdo..What the hell you are doing here?

      • Anonymous says:

        dia pemerhati benda lain…tu yg tak kenal hahaha

      • OBSERVER says:

        WTF… ni la orang melayu zaman canggih… tak nak belajor tinggi2, artis bodoh dijadikan role model. STUPID IDIOT. AND YOUR GRAMMAR IS FUCKING WRONG… U ARE A WEIRDO, BUKAN u are weirdo. STUPID DUMBNUT. anyway, I STILL DONT KNOW WHO THE FUCK THIS GUY IS.

        • Anon says:

          By the way observer, let me correct you;

          It is not “U ARE A WEIRDO”,

          The right one; “You are a weirdo”. In fact “wierdo” is not a proper english word!! Mind your grammar please!!!!!

        • menyampah says:

          OBSERVER
          aku tertinggal perkataan ‘a’ je pon
          kalo ko ni cikgu english, ank murid ko tertinggal satu perkataan ko akan pgil die bodoh juge ke??
          some people think they are too smart..they are too proud and not humble enough!

        • ima says:

          lol…salah grammar pon nk hentam…
          tapi ok gak la at least leh improve grammar tu…huhu….
          cume jgn le nk hentam2 bagai..huhu

  27. Jemah Jematon Jr says:

    Tu la susah Jemah nak percaya kalo retis2 skrg dok Post2 pasal hadis2,bergambar dengan telekung,buat capture “Salam Maghrib,Zohor bagai”, BAGITAU buat SOLAT TAUBAT bagai..last2..lepas dah bahagia Happily Ever After…baju ko mcm x cukup kain lak aku tengok…mcm cita melayu lah..time susah,time kena dera dengan mak tiri, dihina masyarakat baru nak ada babak solat..tp time dah mengecapi bahagia dan cinta pon bersemi..terus hilang babak solat..asyik babak shopping dengan makan jer ..baju pon dah start nampak lengan…SEDEH!

  28. lagubestbest says:

    Huh.. gambar2 macam.. mood masih ‘atas katil’ lagi je. xyahla amek2 gambar, g la sambung ‘atas katil’ dulu.. ke tgah short break?

  29. aku ler says:

    mula2 tgok suker jer,alah2 scroll ke bwh ya ampun seksi jgak…mmg tren nk tnjuk peha ler org kite,…

  30. Anonymous says:

    sekurang2nya saya tak hipokrit…hahaha…jawapan atris macam tu la…

  31. Kaka says:

    banyak nye org kampong pisang komen kat cni

  32. minah jambu tukar kaler merah bitu says:

    semoga bahgia n semoga cepat2 dapat baby comel

  33. TENGAH TEPI says:

    Xyah la nak marah,kiter x boleh soh org terus berubah jadi baik,mesti kena slow2 asalkan dia ikhlas bkn sbb org tp dr hati sndri,,maybe pasni baru dia start pakai sopan,bertudung ker mcm memey bini si norman tu..doakn jer yg baik2..loh

  34. simpan says:

    kenapa nak orang tengok gambar2 awak. kan mesti jadi buah mulut orang. simpan aje lah buat pandangan sendiri.

  35. pah bedah says:

    apesal x upload gambo dok tut skali muahahahah..
    typical malaysian artissss

  36. student bandung says:

    gambar dlm bilik atas katil tak nak tunjuk lak? alang2 tunjuk sexy2 g hardrock bagai..hihi

  37. beego beebo beebu says:

    tahniah & semoga kekal hingga hujung nyawa