Written by AbangNara | May 12th, 2012

Rata-rata pembaca di BeautifulNara kesemuanya adalah peminat Ziana Zain. Abang Nara pasti ramai yang mengkagumi kehebatan nyanyian dan karisma milik Ziana Zain. Paling penting, pada ABPBH yang lalu, Ziana Zain telah diundi secara online untuk memenangi Anugerah Artis Paling Anggun.

zz anggun

Dan sesuai dengan kemenangan tersebut, Ziana Zain telah tampil begitu anggun sekali di majlis penyampaian hadiah untuk para pemenang ABPBH2011. Lagi 7 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook BlackpepperProduction.


zz anggun
zz anggun
zz anggun
zz anggun
zz anggun
zz anggun
zz anggun

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

136 responses to (8 GAMBAR)Ziana Zain Di Majlis Penyampaian Hadiah ABPBH2011

  1. reader says:

    Cantik :0

    0

    0
    • conan says:

      wow..heel dia. x takut jatuh ke?

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Jambulnya paling anggun, dari dulu, kini dan selamanya. hehe

        0

        0
      • abcde lalalalaa says:

        emmmmmm…xtau nak ckp ape…umo dia pon dah sebaya dgn mak aku…..

        0

        0
      • anakayam says:

        fuhhhh makcik zz kopek mmg WOW….kalah anak dara zaman skrang…

        0

        0
      • Budak -budak muda semua dah berhijrah..pompuan ni agak-agak bila nak sedar diri ye? dah dua kali ganda umur budak- budak lain yg berhijrah tu. tak abis-abis mendambakan gelaran hot, body cantek dsbg. Sudah-sudah la tu. Tak malu ke terkangkang2 lagi, terpekik2 lagi nak kalahkan the young girls. Its over princess. You are so over. You are so 90s. Sorry to say. Takde lagi la zaman skarang nyanyi mengilai2, terpekik2′.. Now its contemporary music. No more ‘balada nyanyi macam terjerut leher’. Cheers kening!

        0

        0
      • shahz jaszle jambu says:

        Hmmm tolong la respek sket kat penyanyi2 era 90s ok. X dinafikan 90s la yg byk bagi kegemilangan dlm industri hiburan di Msia n US. Mase ni la byk music companies buat profit sebab kebanyakan album2 90s memang buat sales. Album Raihan terjual smp 600 ribu unit, Ella dlm 400 ribu n most of the album from the other singers mencecah 100 ribu unit ke atas.

        But now.. ade??? harapkan artis dari youtube adela. Kalau tgk pertandingan2 realiti skrg, peserta byk bawak lagu2 90s kan?? Ade x derang nyanyi lagu2 Yuna, Ana Rafali or Najwa Latif?? Penyanyi2 era 90s byk berkualiti n berbakat. Kemampuan vokal derang memang x boleh dinafikan di samping lagu2 derang yg power n melekat. Fans yg membesar dgn lagu2 90s memang tau pasal ni.

        Apepon pilihan masing2 la k. Industri hiburan di Msia kalau nak capai kegemilangan mcm dulu rasenye mustahil. But who knows miracle will comes in later.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Oi, benci anon… awek-awek aku dulu semua bertudung, bakal bini aku pun bertudung.. tak payah nak menganjing sangat. Ko jaga kepala kau sudah.. Jangan dedah rambut kat laki bukan muhrim yer..???

        0

        0
    • bbycumil says:

      perghh mcm J Lo maa..

      0

      0
      • rilek semua. jom kita menari macam dalam tv tu

        0

        0
      • Pondan Sepi says:

        UMUR DH MASUK 40 SIRI TP X RETI2 NAK PAKAI TUDUNG! ORG MAKIN TUA MAKIN BERUBAH! DIA NI DUK SAMA JE! HAISHHHH…

        0

        0
      • bijak says:

        Pondan sepi, Lantak dia lah nak pakai tudung ke tak, kubur masing2 k.. bukan ko yg kena susah2 tanggung dosa dia pun… tak pyh la nk kutuk2 org camtu, tambah dosa ko ada la.. jaga akidah masing2 dah…

        0

        0
      • Engkau SILAP BIJAK says:

        hei..hei..hei…adik ‘kureng’ BIJAK… mana ko tahu tak sekubur dengan dia (ZZ)? heiii…kalau tak se’KUBUR’ pon sebelah menyebelah tau… kalau dia sebelah kubur aku, nanti tak pasal2 BIGIT telinga aku dengar rintihan azab seksa kubur dia. dh TERANG dan JELAS ZZ tak tutup aurat… jd sebagai seorang saudara seISLAM.. kena la TEGUR dan KUTUK pada perbuatan yg menZalimi diri sendiri… tahuuu… ini bukan menyibuk ye..dan bukan juga nk jaga tepi KAIN makcik ZZ… (sebaya makcik aku). Dia tengah buat DOSA… dan untuk TIDAK DAPAT SHARE DOSA DIA, kita kena TEGURRRR… ulang sama2 dengan saya..TEGUR dan KUTUK perbuatan yang menZALIMI diri sendiri…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ko ni la makhluk paling tak guna atas muka bumi ni. Bajet ko bagus jer.. Kepala hotak kau berjambul.. Dalam kubur nanti kau sendiri pun tak sempat nak rasa BINGIT dengan jeritan jiran sebelah kau lah..!! Sebab kau sendiri pun banyak dosa, kau pun tak terlepas dari seksaan kubur..!! kat atas dunia mulut macam celaka laknatullah..!!
        Wei, baghal… Kalau kau nak suruh orang pakai tudung, tak payah jauh-jauh.. kau check dalam kaum kerabat family kau jer cukup.. Settle family kau, settle jiran tetangga kau.. Baru boleh nak sibuk hal orang lain yang jauh-jauh nih..
        Aku berani bet lah.. mana ada orang dalam Malaysia ni, dia buleh datang kat kita dia cakap, “dalam kaum kerabat family aku, takder sorang pompuan pun yang free hair kalau keluar rumah, semua pakai tudung! Akak-akak aku, sepupu sepapat aku yang pompuan semua perfect bertudung”

        Bullshit la kalau ada orang cakap macam tu..

        Mesti lah campur-campur.. Mak long dan anak-anak semua pakai tudung labuh, yang mak ngah & anak-anaknya pulak pakai tudung bawal, yang mak lang & anak-anaknya pulak, maklangnyer pakai tudung, tapi anak-anak pompuannya tak pakai tudung. Yang mak teh pulak, tak pakai tudung, tapi anak-anak pakai tudung.. Sekadar contoh..
        Dalam family kau pun mesti ada macam tu punya lah.. Kejap lagi, kalau kau balas komen aku, ko cakap takder seorang pun walau seinci dalam family kau yang free hair kalau keluar rumah, siap lah kau.. Memang aku ludah muka kau… Siap dengan kahak lagi…!!
        Puihhh…!!

        0

        0
      • aku benci anon ygberlagak pandai tapi sbnrnya pandir says:

        ko sama je dgn anon kan kipas… melenting setinggi langit bila org sebut pasal tudung…bini ko esok sampai ke matila ko tak bagi pakai tudung kan..?

        0

        0
      • bijak says:

        Kpd engkau silap bijak – ko ni mmg la bodoh… mana ko tahu kat akhirat nanti bila ko meninggal, ko bleh dgr azab seksa kubur kat sebelah ko?? aku tak pnah lg terbaca dlm hadis statement cam ko ckp tu.. statement yang sgt2 la bodoh..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Oi, benci anon… awek-awek aku dulu semua bertudung, bakal bini aku pun bertudung.. tak payah nak menganjing sangat. Ko jaga kepala kau sudah.. Jangan dedah rambut kat laki bukan muhrim yer..???

        0

        0
      • aku benci anon ygberlagak pandai tapi sbnrnya pandir says:

        haa tau pulak suka awek yg bertudung kan… ingatkan bakal bini ko tak bertudung sampai mati… kapan pun takat leher je… rambut biar terdedah… haaa lain kali jgn melenting kalau org sebut pasal tudung…ko sendiri pun nak bini pakai tudung kan…apsal tak carik awek2 yg seksi ala2 zz ke meera liana ke pasha sendat ke?

        0

        0
    • shahz jaszle jambu says:

      wow.. semakin cantik n anggun.. imej JLo masih tebal lagi kat Ziana..
      body pon slim.. jangan marah uolss..

      0

      0
      • cantek…..tapi palsu…..dari mata, bulu mata, muka disuntik…
        x heran kalau nampak macam tu. Dada dah menonjol macam
        Mak cik Rozita .

        0

        0
      • Glamer Gilerrr says:

        Ko ni shahz jaszle, kalo dh jambu tu, jambu jgk…. hahahaha

        0

        0
      • hakakZZ says:

        Hampeh la korang..lantak la dia nak bergaya sakan..duit dia..harta dia…korang kompom jeles sebab tak mampo..n paling bagus ayat utk ..Korang tak da duit mcm dia..kalau la korang ada duit mcm dia..korang pasti buat benda yang sama atau lebih teruk lagi..Yang beranggan jadi PONDAN tak siap..kompom terus ge operet kote…nak pempuam beli rantai emas..yang lelaki beli kereta ..umah…tak gitu…pasal tudung ke tak…ko ingat yg tudung semua tu Baik ka???tak bertuduung semua jahat ka…????heyyyyyyyy…itu urusan dia dgn Yang Maha Kuasa la…kubur masing2..selagi u all join blog nie bermakna kita dlm industri dosa tau..kutuk org..ngata org sana sini…sedar tak sedar ko rang lagi teruk dr mereka yg di kutuk…..dasar mulut macam kelentit

        0

        0
      • TOOOOO hakakZZ says:

        yang pakai TUDUNG, baik atau tidak?
        BAIK..baik pada Allah sebab dh menTAATI perintah yg WAJIB…w/pon tak confirm la yg pakai tudung tu masuk syurga… semoga penampilan akan sama dengan akhlak.. that why, bila tgk cermin, jgn lupa doa tgk cermin..

        yang TAK PAKAI TUDUNG, baik atau tidak?
        DAH TENTU TAK BAIK.. sebab orang yang BAIK, TAAT pada PERINTAH TUHANNYA… :)

        0

        0
    • ngeri says:

      UOLLS TOLONG SCROLL ATAS BALIK PERHATI GAMBAR NO.1,2,3.. WTHECK IS WRONG DENGAN TANGAN DIA?!!

      NGERI SEYH. MCM TANGAN MUMIA. KEDUT. EWWWW

      0

      0
    • Anonymous says:

      cantik la… tp perut lapar sapa tau… tahan je tu.. huhuhu

      0

      0
  2. […] lalu, Ziana Zain telah diundi secara online untuk memenangi Anugerah Artis Paling Anggun. … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged ABPBH2011, GAMBARZiana, Hadiah, Majlis, Penyampaian, […]

    0

    0
  3. Miau says:

    First!!

    0

    0
  4. hajimaru says:

    semoga diberi hidayah untuk menutup aurat..

    0

    0
    • Anonymous says:

      X payah nk mcm bagus..cakap semoga diberi hidayah….ada mata tgk…ada mulut diam…

      0

      0
      • ko ni negative sunguh,orng mdoakan ko plak meroyan…..elok la bik rendam kaki dngn air grm buang charge ngatve dlm diri,

        0

        0
      • aku benci anon yg berlagak pandai tapi sbnrnya pandir says:

        anon yg diatas tu mmg anti org pakai tudung.. kalau org ckp pasal tudung mesti dia nak cantas..hati busuk cam yahudi

        0

        0
      • hadi says:

        Ini anon yg annoying!!

        0

        0
      • aku benci anon ygberlagak pandai tapi sbnrnya pandir says:

        kipas and the geng sama… perasan bagus…lagi teruk kutuk org baghal..kipas and the geng letak otak kat bontot

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Otak kat kepala la, bodoh. Cikgu sains mana yang ajar ko otak aku letak kat bontot? Ko tu walaupon otak terletak di kepala, tapi tidak berakal sama sekali.. Menaip pon pakai bateri & memori macam komputer. Lagi teruk, macam binatang dah aku tengok statement ko..

        0

        0
      • anonymous says:

        bagus sgt lah kipas banding kan org dgn baghallah untalah binatanglah… org tu cuma bandingkan dgn pandir jer.. at least pak pandir tu manusia… hahaha… kat sini dah nampak sapa yg lagi teruk…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ada aku kata ko binatang? Aku kata statement tu macam binatang.. Ko lagi teruk…

        0

        0
    • Rama-rama says:

      seriously….??? Org ‘alim ulama’ yg meminta org diberi hidayah xkan buang masa baca blog gossip mcm ni. Mcm ni lah…apa kata supaya mintak hidayah utk diri sensiri supaya kurang2kan baca blog gossip mcm ni.

      0

      0
      • aku benci anon ygberlagak pandai tapi sbnrnya pandir says:

        rama rama ni satu spesis dgn anon yg pandir

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ko tu yang pandir, cakap orang pandir pulak… Siap cakap anon tu yahudi bagai.. Ade ke dia cakap dia benci orang pakai tudung? Nak nasihat orang, gi buka satu akaun twitter, tweet orang yang kau nak nasihat tu, nasihat secara personal.. bukan cakap kat sini… Baghal..!!
        Suka sangat nak pancing orang lain mengumpat sama-sama macam ko.. Dah la bodoh sombong, baghal lak tu, dah la baghal, perangai macam biawak kabok..makan bangkai… Sebab tu nabi cakap, dalam neraka paling ramai orang perempuan, mengumpat jer keje.. Hari-hari nak makan daging busuk sedara sendiri…
        Ko tak pernah baca sirah nabi? Macam mana baginda berdakwah? Baginda nak ajak orang jahiliah memeluk Islam, direct kat orang tu.. Bukan mengumpat kat tempat lain..
        Wei, baghal.. Yahudi ahli kitab pun lagi bagus dari kau lah.. Kau ni dah jahat tahap freemason & iluminati dah nie..
        Unta padang pasir pun takder malas macam kau…
        Hari-hari mau pinjam, hari-hari mau pinjam….

        0

        0
      • Anonymous says:

        dalam dunia ni, kat mana2 pon ada nama ALLAH. kalau dlm disko pun dilarang utk tarbiyah, sampai selama2nye la org bdisko tu sesat. kalau kt masjid jer buleh tarbiyah, x sampaila tarbiyah itu kpd kaki disko. so, xyah nak hadkan blog gosip xleh nak bg nasihat. org dah bg nasihat, terima jer la. awak tu bukan nak menegur, lagi mengutuk org yg menegur. wpun zz tak bc, sekurang2nya org yg sewaktu dgn zz yg bc blog ni, buleh insaf bila bc nasihat kat sini.

        0

        0
      • anonymous says:

        blah la…
        kipas perasan bagus kipas perasan bagus kipas perasan bagus
        kipas perasan bagus kipas perasan bagus kipas perasan bagus
        kipas perasan bagus kipas perasan bagus kipas perasan bagus
        kipas perasan bagus kipas perasan bagus kipas perasan bagus
        kipas perasan bagus kipas perasan bagus kipas perasan bagus
        kipas perasan bagus kipas perasan bagus kipas perasan bagus

        0

        0
      • aku benci anon ygberlagak pandai tapi sbnrnya pandir says:

        aku tak kata semua anon pandir… ada jugak anon yg betul2 pandai… bagi komen 1st class… tapi anon kawan ko yg ‘baiklah sgt’ tu mmg pandir… semua komen org dia nak cantas… dia je la yg paling bagus… sama lah mcm ko kipas… sama2 pandir… kaaahhhh kaaahhhh kaaahhhhhhhh!!!http://3.bp.blogspot.com/_4EX2Q6rTel0/TQsmGpjrPFI/AAAAAAAAA_U/9Jrjkz2TX8g/s1600/monyet+comel.jpg cutenye anon dan kipas..kahhhhh kaahhhhhh kaahhhhhh

        0

        0
      • aku benci anon ygberlagak pandai tapi sbnrnya pandir says:

        aku tak kata semua anon pandir… ada jugak anon yg pandai… bg komen 1st class… tapi anon kawan ko tu yg ‘baiklah sgt’ mmg pandir… semua komen org dia nak cantas…dia je betul… sama je dgn ko kipas… sama2 pandir…dapat jodoh pon esok dgn mak andeh… wakakakak

        0

        0
      • fea says:

        ur rite dear….

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        anon 8:18am, Takder masalah kalau nak nasihat orang.. Tapi kalau nak “membetulkan” aurat orang lain dalam blog ni, ia bukan tempat yang paling tepat. Manusia itu menilai kata-kata dari tempat ia datang, siapa yang mengucapkannya…

        0

        0
      • Anonymous says:

        ek elehhh, ckp aku pandir, tu je yg ko bleh bagi?? muahahahaa…. xpe la iblis dulu pun riak xnak sujud pada adam sbb dia rasa dialah yg plg berima, plg bertaqwa pada Allah, akhirnya dia sendiri yang mungkar, sama la mcm korg, berlagak dgn ilmu agama yg tpis, pastu riak takbur.. adakah iblis kamu semua ni.. fikirkannnnn

        0

        0
    • ak yg comel selalu mengampu kipas susah mati neelofa says:

      kipas ni kadang2 ok tp kadang2 suka mengampu anon…tapi yg aku plg benci nick “ak yang comel” suka ngampu kipas….asal kipas komen mesti dia reply…gediks tahap shila amzah…xder plak lam entry nih…kalu xcayer g tgk entri nara berangan nk g hollywood…meluat!

      0

      0
      • donat says:

        ak yg comel (comel sgt ke?) mengampu kipas, kipas mengampu anon, anon mengampu ak, ak mengampu anon, anon mengampu kipas, kipas mengampu ak..ak mengampu anon… pusing2 kat situ jugak.. hahaha

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Wei badigol… kau sakit hati kenapa? Biar la kitorang berkawan… Bukan macam korang, busuk hati, sebab apa hati kau busuk? Sebab hari-hari kau makan daging busuk sedara seIslam kau. Ak yang comel tu kadang-kadang jer setuju dengan aku. Bukan semua statement aku dia suka, ada jugak dia kondem. Aku mula kenal dia pun asalnya bertengkar macam aku bertengkar dengan kau ni lah.. Macam jugak Anonymous, bukan semua statement aku dia nak setuju..
        By the way, ak…ak.. tu comel ke tidak, apa kena mengena dengan korang? Korang ni mesti muka stok pondan yang korek taik hidung dalam filem Shaolin Soccer tu.. Sibuk pulak orang lain comel ke tak.. Macam tahi…

        0

        0
      • anonymous says:

        haha kipas meroyan sorang2 kat sini..

        0

        0
      • anonymous says:

        anon 9:33 pm.. ko tu lagi bapak iblis dari segala iblis… kalau ko duduk sebelah babi.. muka babi lagi cantik dari muka ko…

        0

        0
  5. mama thirah says:

    cantikk!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      masa skolah aku cukup minat kat zz ni.pantang majalah kuar gambo dia,mesti aku beli.tp bila umo dah meningkat naik ni,dia still lg nak pakai skirt paras lutut,buat minat aku kat dia menurun.ntah kenapa aku x berkenan tgk dia pakai skirt pendek.aku rasa umo cam dia ni jgn la nak pakai skirt pendek dah.pakai dress labuh kan cantik.

      0

      0
    • papa says:

      wow..dahsyat nyer kepit..berdiri pun penuh keghairahan..

      0

      0
      • lipat maut says:

        x salah utk kelihatan anggun dan jelita .. tapi biarlah mengikut kesesuaian umur …

        0

        0
  6. ziela says:

    hari tu nmpk mcm cucuk masa bergambar dgn her twins..now nmpk natural pulak..hurmm maybe hari tu over Photoshop.. but I <3 u kak ziana

    0

    0
  7. macam2 says:

    macam plastik skit.nape ye

    0

    0
  8. kikicap says:

    gila bergetah la makcik ni :D

    0

    0
  9. […] Rata-rata pembaca di BeautifulNara kesemuanya adalah peminat Ziana Zain. Abang Nara pasti ramai yang mengkagumi kehebatan nyanyian dan karisma milik Ziana Zain. Paling penting, pada ABPBH yang lalu, Ziana Zain telah diundi secara online untuk memenangi Anugerah Artis Paling Anggun. … Continue reading → […]

    0

    0
  10. Anonymous says:

    botox nye kau ziana oi…

    0

    0
  11. minahsenget says:

    uit….nampak ke botox kan nyer…huhu

    0

    0
  12. suttarat says:

    cantik tp mcm ada something wrong ngn picture kali. Tak tahu nk ckp camner.

    0

    0
    • Bosan says:

      Memanglah wajah dh tak natural.. Sdh tentu ada yg xkena memandangnya..

      0

      0
    • momo says:

      yup, senyuman manis smpi ke telinga kak zz dah mcm ssh nk tgk. maybe sbb tlalu suntik kot. mcm 1st lady kita (konon la, sdiri yg declare)… pown ssh nk senyum…tlebih suntik smpi muka pn dh keras nak senyum…;)

      0

      0
  13. Sshh says:

    No Komennnnnn…..

    0

    0
  14. rianda says:

    dah tua. jadi la contoh yg baik sikit utk anak2..mcm wardina. bangga anak2 dia. kalau aku ada mak hot mcm ziana ke rozitache wan, aku malu kot… cikgu2 mesti pandang sleck je. -__-“

    0

    0
  15. aku says:

    cantik….untuk laki die dan peminat skali….banyak duet sume jadi…

    0

    0
  16. amandani says:

    alaaaa bibir x seksi laaaaaa… ble lg nk g cucuk u?? opsss terlebih sudah huhu…

    0

    0
  17. dr aril fatah says:

    cantik…tp cantik lg bini aku c emelda…
    cinta buat emelda… ;)

    0

    0
  18. asamkeping says:

    memang style ZZ amik gambar kening mesti angkat. hehe. kalau memalam tutup lampu tetiba kuar gambar ni(sebab baju putih mesti cam seram) tang warna kanta mata dia…. jgn marah kak ZZ. memang anggun n fit.

    0

    0
  19. Mcm ni ANGGUN says:

    Langsung tk cantik dan takda kecantikan semula jadi.. Nk tahu tk apa yg tk kena dgn gambar CIK KAK ni?? Dia kan ada ambil suntikan vitamin C untuk muka Nya…..

    0

    0
  20. meeradriana says:

    lagu dia sampai arini best.. ;)

    0

    0
  21. chentalove says:

    cntek nya ‘mummy’ hot ni…
    ptongan bdan (bsiul..) fuhhh…klh ank dara kot…
    dia tak pkai botox kot…juz ambik kalogen…kologen…ape2 je la…
    lop u kak zz….

    0

    0
  22. Rinda... says:

    Minat kak ziana dr dulu..still cantik n bergetah.. Kolagen ok sesuai dgn pertambahan usia.. Klu botox mesti muka nmpak pelik.. Bengkak sana sini.. Namun tetap mendoakan one day kak zz akn kuari diet muslimah sejati… Amin..

    0

    0
  23. hadi says:

    Wow!! Dada mu kian menonjol ..!! Hemm.

    0

    0
    • cik piza says:

      dada palsu..push up jer lebih tu..mana de dada ori mcm tu..x stabil rupe…kahkaha

      0

      0
      • bujang says:

        Kalau dah beranak bagai 3-4 orang anak tetek tetap lendur
        jika kantung susu dah kering. x apalah luar nampak merenin
        tapi bila bukak cam asam dot.
        Manusia ni semakin berusia mmglah. macam tu……cuma jika pandai jaga diri dan pemakanan eloklah luar dan dalam.
        Jadi artis mmglah penampilan penting sebagai aset, tapi….
        ada tapi pulak jika memperagakan diri untuk tontonan adalah haram….berdosa.

        0

        0
  24. r- me says:

    umur dia sekarang brpe?

    0

    0
  25. Rinda.. says:

    ish typo error..harap maaf… MENJADI MUSLIMAH SEJATI…

    0

    0
  26. Rinda... says:

    ish typo error..harap maaf.. MOGA MENJADI MUSLIMAH SEJATI…

    0

    0
  27. Sekebun cinta nan berbunga..hahahhaa

    0

    0
  28. fauzi says:

    kalau makan sedap nei…tapi sayang dah ada anak dah pon.. huhuhu

    0

    0
  29. Malisa says:

    dulu aku rasa dia cantik..now aku rasa aku sekali ganda cantik dari dia..sbb aku tanpa suntikan huahahaha..cer compare muka asli dia dia waktu awal dulu …huahaha..apapun body dia jer cantik..muka dia aku x salute dah sbb dah banyak repair..

    0

    0
  30. Si Gadis says:

    kak ziana dah tue le….plss jgn pakai kasut begitu…tak elok utk tulang….dikala usia sudah meningkat…hohoho

    0

    0
  31. aku said says:

    sama jugak ngan spesies rozita che wan muka..muka tegang leher menggeleber.

    0

    0
  32. Rama-Rama says:

    Sia-sia je masing2 dpt dosa Ziana Zain yg dpt pahala free2. Peaceeeee…..

    0

    0
  33. yakuba says:

    the next rozita che wan – dah tua tp xsedar diri, jaln mendada, muka tegang tp tengkuk berkedut kedat… pakaila tudung mek oii,mesti fans respect ko lebih

    0

    0
  34. nazry says:

    Ramainya yg wat dose kering ngutuk2 org kat sini..Bukankah lebih baik kite doakan kehidupan seseorang itu menjadi lebih baik…..Tak takut dose ker….

    0

    0
    • sesat says:

      jangan merepek lah … mana ada * dosa kering* d??? Menambah dan mereka yg tak ada ke??

      0

      0
  35. Cik Noona says:

    Apasal pelik aje aku nengok muke ZZ ni??klu dh umur semakin dimamah usia ni,,7 tanda penuaan akan kelihatan,, SUNTIK la beratus jarum pon @ berBEDAK la bergantang2 pon klu dh kulit tua tetap nmpk tua jgk,,nk ubah muka cm mse MUDE2 remaja mmg susah,, semakin tua dh kakak ZZ kita ni kn??

    0

    0
  36. si comment says:

    suka tgk aida khalida. cantik semula jadi. walau pun dah tua. kak zz jgn la over sgt muka ori lg cantik.

    0

    0
  37. ZZ says:

    aku penat cucok botox+fillers, pakai contact lenses, seksa punya posing nak nampak tegang . Aku cantik ……please la tepuk kwat2. Yg jantan pula mana air …….liur. .Aku tak boleh hidup kalo korang tak puji melambung kecantikan aku ni.

    0

    0
  38. fashionista says:

    kaki pendek kecik ,tak ada shape – tak seimbang dgn body d atas. Pants not doing any good for your kinda figure. Mai saya ajar pakai untuk your body type :)

    0

    0
  39. gunting biru says:

    Elokla memajai baju yg longgar.. Muka cantik pakai apa stail pun org suka tgk. Tp..klu umur mngkat biarla pakaian pun yg sesuai. Klu tak caya rujuk la E! :)

    0

    0
  40. Anonymous says:

    ishhh…nampak sgt mkcik zz ni macam nak show off jek…nk tunjuk kulit muka dia yg tegang walaupun umur dh 40an…nk tunjuk body dia yg ramping walaupun dh beranakpinak…nk tunjuk tetek dia masih mantap walaupun d

    0

    0
  41. cikayin says:

    lawak la komen korang..memasing macam tak pakai otak..nak tunjuk baik konon..dosa dia..tak payah nak maki hamun..hadoiii

    0

    0
    • tak sedar diri says:

      ko baik sangat lah masuk blog gossip nak critic org konon, 10x bangang… hadoiiiiii

      0

      0
  42. jimmy says:

    kenapa ppuan melayu suka sangat stail jambol camni ah? tak cantik..tak cantik ..tak cantik…caya lah.

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Saya berdoa sgt2 supaya semua wanita Islam akan menutup aurat secepat mungkin sebelum terlambat. Kita yg xmembantu dan xmenegur wanita2 ini akan ditanya diakhirat kelak. Dunia ini sementara sahaja Dan akhirat kekal selamanya. Bagi yg yg belum bernikah ayah Dan adik beradik lelaki akan terseksa teruk kerana tidak menegur Dan bg yg dah bersuami kata cinta Dan sayangkan suami tetapi kenapa heret suami ke neraka kerana tidak menutup aurat???? Mari la kita sama2 cuba utk berubah Demi Allah Dan jika kita sayangkan keluarga kita supaya semua selamat diakhirat kelak. Insyaallah.

    0

    0
  44. maghrib says:

    tua dan mati adalah hakikat kehidupan yang tiada ubatnya. tiba saat dan ketika ia tetap akan datang juga. alangkah indah bila menghadapi ketuaan yang penuh keberkatan, akan mendepani mati dalam penuh rahmat. itulah yg kita semua perlu impikan. doakanlah insan2 yg pernah kita puja satu waktu dulu akhirnya akan kembali kepada keredhaan Allah swt yg sebenar2nya. dalam pada itu, moga pintu rahmat dan taubat sentiasa terbuka utk kita semua. amin and insya allah.

    0

    0
  45. Lagubestbest says:

    Dada tu menonjol pelik, proportion badan macam xbetul. Xstim la kak, nampak tak natural.

    0

    0
  46. wanita tegar says:

    korang ni dah kenape? tak cukup dose bace gosip, tambah lagi dengan dose mengutuk orang? duk mengata dia tak sedar diri dah tua, tak pakai tudung bagai. kau ingat mati tu utk org tua je ke? yg muda takde yg mati? duk mengata org bukan main HEBAT, lagak bagai ustaz ustazah kononnye sorang2! tapi diri sendiri duk mengutuk mengeji orang. nak tarbiyah orang biar kena caranye. bukan dgn cara menghina. takut2 pahala tak dapat, dosa pulak dikutip. hati2 bila menulis/bercakap.

    0

    0
  47. yatt says:

    kak ziana ni sama zaman dgn penyanyi kegemaranku amy mastura.. tp amy mastura nampak lagi real and tak plastic.. tuah amy lah dpt muka baby face.. btw, IMHO, kak ziana ni terlalu obses dgn kecantikan dan dia masih berfikiran dia kena cucuk sana sini sbb profesion dia memerlukan dia buat mcm tu.. walhal, peminat skrang lebih bijak.. lebih appreciate suara dan bakat. dayang nurfaizah tu gelap gak, tp rileks jek? eh per citer ek dayang?

    0

    0
  48. Dia Suntik Sana, Suntik Sini says:

    Akak pun suntik botox jugak ke? Tak apa lah Kak, kalau nak cakap suntik kolagen pun. Tapi kan, bahagian leher itew tak boleh nak cover. Gelambir…

    0

    0
  49. fea says:

    xyah nk kutuk2 la der….doakan yg tbaik lg bagus pe??
    u ouls dok kutuk2 ni ingat x dosa ke???dah2 ler…jgn wt dosa kering k….x puas hati gak ckp sendiri dgn zz….pe pun gua mmg peminat setia zz now n forever…gua x pndang luaran org 2 cane,yg pntg bakat yg dia ade…peace!!!!!salam…

    0

    0
  50. rohayu zainal says:

    wanita yg telah berusia akn lebih nmpk anggun jika menutup aurat

    0

    0
  51. Diri Ini says:

    yg penting hati dia xde dengki khianat ngan artis lain…

    0

    0
  52. cik N says:

    yg penting bakat…suara lain dr yg lain n mantap. sekurang kurangnya pakaian kak ZZ tk la terdedah sgt2 mcm sesetengah artis yg umo seangkatan kak ZZ.

    0

    0
  53. akakcomey says:

    Manis orang,kalau bertudung bertambah manis

    0

    0
  54. Man says:

    nenek ni berubah lah… usia dah senja nan merah!!!

    0

    0
  55. Anonymous says:

    menutup aurat adalah wajib..tak ada kompromi sbb ianya hak Allah..

    0

    0